30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar filozofa reklam amaçlı üyelik yazıyoo nası yani ya. normalde görüşsen varsa sorsa ya ne olmuş

ya evet reklam olcak ne yapmış ki yanlış karar olmuş..

Üyemize geri verin üyeliğiniii.....

aaaaa filozofa ne oldu yaaaaa:44:

Kizlar sinavdan geldim. Gecerim herhalde.

Filozof a ne olmus ya. Reklam yapmaz ki o. :26:

bu topiğin reklamını mı yaptı ki

ceren keşke mesajın arkasından prdon yazsaydın hemen :d ya da yanlış mı anlasa ne belki kaderdir
ben de uykuya doymuyorum,ben mi çaldım acaba ama ben hep böyleyim ki

ya uykum çok ama uyuyamıyorum gündür nerdeyse 1 günlük uyku uyudum

Filozoftan haberi olan yok mu ya. Neden boyle bir sey olmus.

mail attım şimdi,belki geçenki gibi akşam internete girerse yazar,en son kaz tüyüne yazmış,orada da bir şey göremedim ben,ondan önceki yazdıklarında mı bir şey var bilmiyorum.

mail attım şimdi,belki geçenki gibi akşam internete girerse yazar,en son kaz tüyüne yazmış,orada da bir şey göremedim ben,ondan önceki yazdıklarında mı bir şey var bilmiyorum.

Kadinlar kulubundeki terazi burclari geyiginin reklamini yapiyordu ordan mi oldu acaba desem. KK ici oldugu icin yasak degil ki.

Aramizda reklam yapip para mi kazaniyormus.

Yok ya inanamam.

ya kız sadece kuş çiftleşiriyordu

bende bir tek onu gördüm bende kaz tüyünü muneye sorsam beni banlar mı ki
bende var, mail attım az önce,internete akşam girmez genelde ama belki merak ederiz diye girip mail yazabilir

hadi bakalım çok merak ettim hatunu
o zaman dokAnmaz

bakalım bi dışarı çıkarsam şey edicem de

limonun dediği olabilir bak,kendi reklamını yapıyor sen de azmettirensin o zaman lucky

ya kız sadece kuş çiftleşiriyordu

bende bir tek onu gördüm bende kaz tüyünü muneye sorsam beni banlar mı ki

hadi bakalım çok merak ettim hatunu

bakalım bi dışarı çıkarsam şey edicem de

Yok ya cidden mi , bir yanlis anlasilma olmustur.

Aramizda reklam yapip para mi kazaniyormus.

Yok ya inanamam.

Kadinlar kulubundeki terazi burclari geyiginin reklamini yapiyordu ordan mi oldu acaba desem. KK ici oldugu icin yasak degil ki.

filo bir açıklama yapar kesin ya. çık dışarı sen de bacım

kızlar çok yorgunum ya okuldan geldim yemek ortalık toplamaca masayı kaldır yarım kalan temizlik derken ölüyorummmm. duşuma girdim bakalım. ya evli olsam napıcam ki uyuzluğa çok alışmışım çok

kızlar çok yorgunum ya okuldan geldim yemek ortalık toplamaca masayı kaldır yarım kalan temizlik derken ölüyorummmm. duşuma girdim bakalım. ya evli olsam napıcam ki uyuzluğa çok alışmışım çok

ben de daha ilk günden çok yoruldum,başım da ağrıyor,uzanacağım.
aynı şeyi ben de düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…