30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben geldım ve gıdıyorum yarın gırıp okurum ve yorum yaparım.

tugce mümkünse bende kart istiyorum iş için.herkese ıyı geceler

canım iş için;
nefes al diyor kartın.
kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
Ve hafifle diyor kartın canım iş için.
Yaşamındaki yüklerden ve seni negatif etkileyen şeylerden kurtulduğunda iş konusunda da yenilik ve güzellikler gelecek canım.

olsun canım parça parça temizle.
ben öyle yapmayı düşünüyorum yapmayı kısmetse. :)

kıs senin ev kesin büyüktür. büyükse ooo 4-5 günde temizle
ama valla bak büyük temizliğe baştan kadın almanı öneririm. baştan aldın aldın sonra alırsan kocanın gözüne batabilir
istanbul'da büyük ev kalmadı. olan büyük evlerde de kimlerin yaşayabileceği malum
evim 70 m2 bir ev küçük yani.

yok kız çok büyük değil. orta boy. :)
temizliği kolay evimin. 110-120 m2 civarı.
senin de ne güzel canım temizliği kolay olur. :)

çok saol canım.
bugün ay görsen iş konusunda da aşk konusunda da nasıl kötüydüm. yani genel anlamda kötüydüm valla. neden oldu anlamadım.
sonra dua ettim ezan okunurken de hamdolsun rahatladım biraz.
valla bilmiyorum canım ama inan artık aşk anlamında hayat anlamında o kadar çok ihtiyacım var ki güzelliklere.
ne zaman gelecek beyaz atlı prensim. gelsede heyecan gelse hayatıma.
hamdolsun asla isyan etmiyorum inş 2-3 aya daha da iyi olcam inş.
yaz gelecek, hava geç kararacak.
yüksek lisansa kabul edilirsem başvurcam vs.. dil kursuna devam son gaz
işte bak aşkım eksik bir tekkk.
çok seviyorum canım arkadaşım. ne yapsam manevi olan desteğini hakkını ödeyemem.
ALLAH SANA HEP HAYATINDA GÜZELLİKLER HAYIRLAR NASİP ETSİN AMİN

yok kız çok büyük değil. orta boy. :)
temizliği kolay evimin. 110-120 m2 civarı.
senin de ne güzel canım temizliği kolay olur. :)

Küçük evde eşyaları itecek çekecek yer yok ki balım nereye kolay olcak. sığmayınca üst üste herşey. indir kaldır temizlerken.
senin ev abartmıyorum benim evin nerdeyse 2 katı
ben size gelip bir odanızda yaşayabilirim o kadar alışkınım küçük eve

Amin canımm...
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.
En hayırlı zamanda geleceğine inanıyorum ben beyaz atlı prensinin.
sen onun bir gün geleceğine inan ve hayatını mutlu geçir. :)
o geldiğinde onunla mutluluğunu paylaşırsın.
Ben de seni seviyorum canım benim.

misafir ol gel bana börekler açayım sana.

misafir ol gel bana börekler açayım sana.

kıs börek dedin ya aslı bunu duyup benden önce gelir
göbüşüne göbüş katcak
görmüyon mü kıs tüm mahalleyi örgütlemiş gibi herkes ona bişiler taşıyor

amin canım inş hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin Rabbim.
ben yatmaya gidiyorum canım çok yorgunum.
ev almış başını gidiyor. enerji depolayıp eve toplamam lazım :44:

kızlara günaydınlar şimdiden beni özlesinler kızlarrr
hele limoşşş özleyipde iştahı kesilsinnn

gelsin o da yavrum. ellerimle beslerim sizi.
Amin yavrum.
sana da iyi geceler.
dinlen yarın işe devam.

deneyeyim canım ya sıkıntı şu ki her gün bu saate ayakta olmak zorundayım işteki verimim düşmesin diye yıpranıyorum .

rica ederim canım ben son günlerine yetiştim başvurunun bugün iş çıkışı inş başvuracağım

ya koca bulayımda ayaklarını yıkar suyunu içerim

eheh sağolasın canım. spor yapmam gerekiyo göbek için üşengeçlikten başlayamadım bakalım

turkooo bugün 6 ya kadar uyuyabildim şükür 1 gibi içim geçti

psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama ben kendmi açamam ya :d bşr de neyi ne amçala yapacak bunları bilmeke olumsuz etkiliyor.. görünürde iyim hata çok iyim her gün gezip ozuyorum enerjiyim ama bu depresyon öncesi köülük mü ya da bahar mı. 1 hafta öncesine kadar gözümü açamıyordum uyuklamaktan. off offf

selam
beni hatırlayanınız yoktur her halde.
iş yeri değişikliğinden dolayı giremedim epeydir.
nasılsınız?

Teşekkür ederim canım

Kızlar siz nasıl vakit geçiriyorsunuz ? hayatımız sadece iş & ev mi =? benim şuan öyle bekarım ;sevgili aday adayım bile yok
Hep böyle mi gidecek diye epey endişeliyim ; aslından beni de merak eden sahip çıkan koruyan seven biri olsun işitiyorum bazen Hele birde benden yaşça küçük olan akrabalarım evlenince birde erkekse noluyoruzzzz yahuu diyorum
Bende mi bir terslik var bilemedim vallahi :44:

Siz korkmuyor musunuz hep böyle geçip gidecek yalnız ölücem diye sonuçta yalnızlık Allah'a rabbime mahsus ..

Cnm.33 yaşındayım.Bekarım.İstanbulda tek başıma yaşıyorum.Çok yorucu bir mesleğim var.İşe gidip gelmek bütün enerjimi alıyor.Üstelik İstanbula Ankaradan yeni geldiğim için burada hiç arkadaşım yok.O dahada feci.

Korkutmaz olur mu?Şahsen beni hem de nasıl korkutuyor.Yaş ilerledikçe eşlerden beklentilerimiz artıyor.Bu yüzden evlenmek hem bizim yaşımızdaki kadınlar hem de bizim evlenebileceğimiz erkek yaş gurubu için daha zorlaşıyor.Üstelik bir de benim gibi Çok çocuk sahibi olmak istiyorsan dahada panikletiyor.

Hayatıma birini soksam akışına bırakabileceğim bir ilişki olması yerine adamı direk evlenicek adam kriterlerine göre sorgulamaya başlıyorum ister istemez.Hani bir ilişki doğal akışında gider ya.Bende öyle olamıyor işte.Hlbuki başından bilinmez dimi?Ama yaş korkusu panikletiyor.Eğer karşı tarafta ciddi olmadığı sinyallerini alsam hemen adamın kalemini kırıyorum.Evlenicek kriterlerde bir adam çıksa bu sefer kriter değerlendirmem ağır basıyor.En ufak bir eksisini görsem yine aynı hareketle kendi kendimi evde kalmaya zorluyorum :2:

Bunu nasıl aşıcağımıda bilemiyorum üstelik.

Ben 30 yaşındayım ancak evleneli 1,5 yıl oldu... Keşke bir iki yıl daha bekleseymişim neden evlendim diye düşünmüyor değilim
nasıl olsa birgün evlilik oluyor ama bekarlık bir daha ele geçmiyor... Bekar olunca da evlililere özeniyor insan işte birlikte geziyorlar çevreleri var falan filan çocuklar derken. Ama işin içine girince hiçte öyle olmuyor gibi. En iyisi anın tadını çıkarın hayatınızı çok güzel yaşayın tavsiyem yapmak sitedğiklerinii sıralayın ve tek tek yapın sonra yapılmıyor. Benim hayatım sanki ipotek altında gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…