- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.001
lucky senin o enişte adayıyıla durum ne bacım yarın evleniyorum diye gelme de
bulsam müştrek yapıcam da
Cnm.33 yaşındayım.Bekarım.İstanbulda tek başıma yaşıyorum.Çok yorucu bir mesleğim var.İşe gidip gelmek bütün enerjimi alıyor.Üstelik İstanbula Ankaradan yeni geldiğim için burada hiç arkadaşım yok.O dahada feci.
Korkutmaz olur mu?Şahsen beni hem de nasıl korkutuyor.Yaş ilerledikçe eşlerden beklentilerimiz artıyor.Bu yüzden evlenmek hem bizim yaşımızdaki kadınlar hem de bizim evlenebileceğimiz erkek yaş gurubu için daha zorlaşıyor.Üstelik bir de benim gibi Çok çocuk sahibi olmak istiyorsan dahada panikletiyor.
Hayatıma birini soksam akışına bırakabileceğim bir ilişki olması yerine adamı direk evlenicek adam kriterlerine göre sorgulamaya başlıyorum ister istemez.Hani bir ilişki doğal akışında gider ya.Bende öyle olamıyor işte.Hlbuki başından bilinmez dimi?Ama yaş korkusu panikletiyor.Eğer karşı tarafta ciddi olmadığı sinyallerini alsam hemen adamın kalemini kırıyorum.Evlenicek kriterlerde bir adam çıksa bu sefer kriter değerlendirmem ağır basıyor.En ufak bir eksisini görsem yine aynı hareketle kendi kendimi evde kalmaya zorluyorum :2:
Bunu nasıl aşıcağımıda bilemiyorum üstelik.
Ben 30 yaşındayım ancak evleneli 1,5 yıl oldu... Keşke bir iki yıl daha bekleseymişim neden evlendim diye düşünmüyor değilim
nasıl olsa birgün evlilik oluyor ama bekarlık bir daha ele geçmiyor... Bekar olunca da evlililere özeniyor insan işte birlikte geziyorlar çevreleri var falan filan çocuklar derken. Ama işin içine girince hiçte öyle olmuyor gibi. En iyisi anın tadını çıkarın hayatınızı çok güzel yaşayın tavsiyemyapmak sitedğiklerinii sıralayın ve tek tek yapın sonra yapılmıyor. Benim hayatım sanki ipotek altında gibi hissediyorum
Ya çok haklısın ama insan takılınca kalıyor işte.Öyle şartlandırmışım ki kendimi.Bu anın tadınıda çıkartamıyorum.Sürekli aklımda gelecek kaygısı olduğu için elimdekilerin kıymetini bilmek yerine hep şikayet ediyorum ve ister istemez mutsuz oluyorum.
Senin ki de zormuş aslında.Bi de ailende sürekli dile getiriyorsa bu durumu moralin bozuluyordur yok getirmiyorlarsa eğer ailenle yaşadığın için kafan dağılıyordur en azından.Benim gibi tek başına kurup kurup durmanı engelliyor da olabilir.
Canım üretim sektöründe çalışıyorum.Sıkıntılı bir iş anlayacağın.
Aynen bende üretim yapan bir şirkette çalışıyorum .. Maaşım ancak kendime yetiyor aileme çok fazla yardım edemiyorum onu da haliyle söylüyorlar çünkü maaşım ancak kıyafetime süsüme püsüme yetiyor .. E birde vahh tühh kimse yok isteyen falan filan diyor annem bazen komşulardan falan duydukça evlendiklerini & sevgilisi olduğunu falan ..
Yani zor hakkaten durum bu yaştaki insanların geneli çoğu hatta evli çoluğu oluyor e sen bekar olunca da görüşemiyorsun görüşssende ortak konun kalmıyor zevk almıyorsun ..cidden anın tadını çıkartamamak konusunda sana %100 katılmamak mümkün değil aynen bende öyle
selam
beni hatırlayanınız yoktur her halde.
iş yeri değişikliğinden dolayı giremedim epeydir.
nasılsınız?
Bu sitede erkek mi var ki beni erkek sandın
yanlş anlaşlcak gibi cnm, hatta mesaj doğru anasa yeter
ceren keşke mesajın arkasından prdon yazsaydın hemen :d ya da yanlış mı anlasa ne belki kaderdir
ya uykum çok ama uyuyamıyorum gündür nerdeyse 1 günlük uyku uyudum
kızlar tek tesellim whatshapı açmamış olması hala görmedi görünüyor evli değil de biri varmı bilmem ya zaten benden küçük 2 yas .. bu ne demek derse o zaman açıklayayım dedim çünkü mesajdan sonra panik oldum teli kapdım bikaç saat o kadar süre sonrada pardon yazmadım.. hiç farkında değilmişim gibi davranayım bu ne demek derse yanlışlık olduğunu derim diye düşündüm..yavrum bende düşünmekden gece 3-4 lere kadar uyuyamıyorum inan.
anlıyorum seni. artık düşünmekden yorulup sızıyorum düşün.
lavanta çayı içmye başladım dünden beri sırf uyuyayım diye.
uykuya iyi geliyormuş.
birde lavanta bitkisi alcam eve, saksıda onu koycam oda rahat uyuturmuş.
istersen sende dene bu süreci atlatana kadar...
nar çiçek hoş geldin. iyi olmana sevindim canım.
valla senden benim dualarımdasın.
hepinize hayırlı kısmetler diliyorum
canım normalde 1 kur kurslarda 1200 den başlıyor.
eğer verim alırsan 100 saat için iyi.
bizim kursda 380 TL 100 saat diyorlar ama.
sallıyorlar 72 saati 380 TL o yüzden snein fiyatta eğer verim alırsan hiçbişi değil iyi yapmışın gitmekle.
dişlerin içinde boşver canım giden para olsun. sağlık herşeyden önemli.
canım ben yüksek için başvurmayı planlıyorum kısmetse.
temmuzda başvurular. ama tezsiz yapmak aklımdaki. o yüzden tezsiz de ales kalkmış.
saol bilgi için limoşşşummmm
harbiden bilen var mı ne olmuş. inanılmaz şaşırdım :44:
canım yalnışlık oldu diye mesaj at bence. adamın karısı sevgilisi vs varsa asıl o zaman çok kötü duruma düşersin.
kızım işte sende ben aklındanondan biz evde kaldık
turko bugün temizlik yaptı ama hala bitmedi.
öldü turko öldü
bi daha benle ilgilenmezsen gelmem o olur haaa
merhaba canım nasılsın meleğim?
sen naptın kız bu komşulara bence bunlar düşündüklerinden değil korkudan getiriyorlar...
naptın kız sen bu komşulara
herkeslere iyi akşamlarrr
Kızlar siz nasıl vakit geçiriyorsunuz ? hayatımız sadece iş & ev mi =? benim şuan öyle bekarım ;sevgili aday adayım bile yok
Hep böyle mi gidecek diye epey endişeliyim ; aslından beni de merak eden sahip çıkan koruyan seven biri olsun işitiyorum bazenHele birde benden yaşça küçük olan akrabalarım evlenince birde erkekse noluyoruzzzz yahuu diyorum
Bende mi bir terslik var bilemedim vallahi :44:
Siz korkmuyor musunuz hep böyle geçip gidecek yalnız ölücem diye sonuçta yalnızlık Allah'a rabbime mahsus ..
Cnm.33 yaşındayım.Bekarım.İstanbulda tek başıma yaşıyorum.Çok yorucu bir mesleğim var.İşe gidip gelmek bütün enerjimi alıyor.Üstelik İstanbula Ankaradan yeni geldiğim için burada hiç arkadaşım yok.O dahada feci.
Korkutmaz olur mu?Şahsen beni hem de nasıl korkutuyor.Yaş ilerledikçe eşlerden beklentilerimiz artıyor.Bu yüzden evlenmek hem bizim yaşımızdaki kadınlar hem de bizim evlenebileceğimiz erkek yaş gurubu için daha zorlaşıyor.Üstelik bir de benim gibi Çok çocuk sahibi olmak istiyorsan dahada panikletiyor.
Hayatıma birini soksam akışına bırakabileceğim bir ilişki olması yerine adamı direk evlenicek adam kriterlerine göre sorgulamaya başlıyorum ister istemez.Hani bir ilişki doğal akışında gider ya.Bende öyle olamıyor işte.Hlbuki başından bilinmez dimi?Ama yaş korkusu panikletiyor.Eğer karşı tarafta ciddi olmadığı sinyallerini alsam hemen adamın kalemini kırıyorum.Evlenicek kriterlerde bir adam çıksa bu sefer kriter değerlendirmem ağır basıyor.En ufak bir eksisini görsem yine aynı hareketle kendi kendimi evde kalmaya zorluyorum :2:
Bunu nasıl aşıcağımıda bilemiyorum üstelik.
merhaba hayaler hoş geldin...
Sen ne zaman hayatın akışına bırakırsan çok fazla düşünmezsen olaylar aşkda seni bulur. Ama hayat içinde plan program yapmaya başladığında isteklerin gerçekleşmediğinde daha çok üzülüyorsun. Çok zor plan yapmadan hayatı yaşamak. Ama hayatımızda illa bir erkek olacak yuv akuracağız diye bir kaide yok. Ben artık evlilik fikrinden gittikçe uzaklaşıyorum..
hayatıma biri giriyor olmuyor.. sonra herkes aynı şeyleri söylüyor... İşde söyle korunuyorsun o iyi değil bu iyi değil.. allahın sevgili kulusun...
Herkes evliliğinde uygun eş mi seçiyorlar seçmiyorlar mı bilinmez. Evlilerin binbri türlü sıkıntısını dinliyorsun... Kendi halimden memnunum. O yüzden ben artık evlenmeyi de istemiyorum... Şu dönem diyeyim... Hayatıma birilerini dahil etmeyi de istemiyorum.. Gerçekten sıkıldım ... Eş veya sevgili olma olmama durumlarından. Bu yaşıma kadar olmadı bundan sonra da olmasın.. Ben rahat edeyim. İçim rahat olsun... Üzülmek istemiyorum... Aİle kurmaktan vazgeçtim...
Senin konunu okumuştum canım baya zor şey yaşamıştın eşinin sadakatiyle alakalı..
Hamile kalmışsın çocuğun olacakmış galiba Allah sağ salim büyümesini ,doğmasını nasip etsin inşallah ..
Ne yaptın eşin düzeldi mi canım ?
:26:
Evet şero. arada çıkıyor...
merhaba hayaler hoş geldin...
Sen ne zaman hayatın akışına bırakırsan çok fazla düşünmezsen olaylar aşkda seni bulur. Ama hayat içinde plan program yapmaya başladığında isteklerin gerçekleşmediğinde daha çok üzülüyorsun. Çok zor plan yapmadan hayatı yaşamak. Ama hayatımızda illa bir erkek olacak yuv akuracağız diye bir kaide yok. Ben artık evlilik fikrinden gittikçe uzaklaşıyorum..
hayatıma biri giriyor olmuyor.. sonra herkes aynı şeyleri söylüyor... İşde söyle korunuyorsun o iyi değil bu iyi değil.. allahın sevgili kulusun...
Herkes evliliğinde uygun eş mi seçiyorlar seçmiyorlar mı bilinmez. Evlilerin binbri türlü sıkıntısını dinliyorsun... Kendi halimden memnunum. O yüzden ben artık evlenmeyi de istemiyorum... Şu dönem diyeyim... Hayatıma birilerini dahil etmeyi de istemiyorum.. Gerçekten sıkıldım ... Eş veya sevgili olma olmama durumlarından. Bu yaşıma kadar olmadı bundan sonra da olmasın.. Ben rahat edeyim. İçim rahat olsun... Üzülmek istemiyorum... Aİle kurmaktan vazgeçtim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?