30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ne iş yapıyorsun canım ? En azından ailenle birlikte değilsin ben ailemle birlikteyim inan daha da baskıcı oluyor onlarda haklılar elbet .. Ama doğru düzgün birini buldular da ben mi hayır dedim sanki Yaş ilerledikçe haklısın çocuk isteyenler için daha da vahim ! Zamanı durdurmak mümkün değil ...
En azından işin güzelmiş canım benim gibi küçük bir yerde de yaşamıyorsun ne güzel
Gez toz eğlen bari çıkmazsa karşına yüreğini titretecek bir insan o zaman bakarsn çaresine

Senin konunu okumuştum canım baya zor şey yaşamıştın eşinin sadakatiyle alakalı..
Hamile kalmışsın çocuğun olacakmış galiba Allah sağ salim büyümesini ,doğmasını nasip etsin inşallah ..
Ne yaptın eşin düzeldi mi canım ?
:26:

Ya çok haklısın ama insan takılınca kalıyor işte.Öyle şartlandırmışım ki kendimi.Bu anın tadınıda çıkartamıyorum.Sürekli aklımda gelecek kaygısı olduğu için elimdekilerin kıymetini bilmek yerine hep şikayet ediyorum ve ister istemez mutsuz oluyorum.

Senin ki de zormuş aslında.Bi de ailende sürekli dile getiriyorsa bu durumu moralin bozuluyordur yok getirmiyorlarsa eğer ailenle yaşadığın için kafan dağılıyordur en azından.Benim gibi tek başına kurup kurup durmanı engelliyor da olabilir.

Canım üretim sektöründe çalışıyorum.Sıkıntılı bir iş anlayacağın.

Aynen bende üretim yapan bir şirkette çalışıyorum .. Maaşım ancak kendime yetiyor aileme çok fazla yardım edemiyorum onu da haliyle söylüyorlar çünkü maaşım ancak kıyafetime süsüme püsüme yetiyor .. E birde vahh tühh kimse yok isteyen falan filan diyor annem bazen komşulardan falan duydukça evlendiklerini & sevgilisi olduğunu falan ..
Yani zor hakkaten durum bu yaştaki insanların geneli çoğu hatta evli çoluğu oluyor e sen bekar olunca da görüşemiyorsun görüşssende ortak konun kalmıyor zevk almıyorsun ..cidden anın tadını çıkartamamak konusunda sana %100 katılmamak mümkün değil aynen bende öyle

merhaba hayaler hoş geldin...

Sen ne zaman hayatın akışına bırakırsan çok fazla düşünmezsen olaylar aşkda seni bulur. Ama hayat içinde plan program yapmaya başladığında isteklerin gerçekleşmediğinde daha çok üzülüyorsun. Çok zor plan yapmadan hayatı yaşamak. Ama hayatımızda illa bir erkek olacak yuv akuracağız diye bir kaide yok. Ben artık evlilik fikrinden gittikçe uzaklaşıyorum..

hayatıma biri giriyor olmuyor.. sonra herkes aynı şeyleri söylüyor... İşde söyle korunuyorsun o iyi değil bu iyi değil.. allahın sevgili kulusun...

Herkes evliliğinde uygun eş mi seçiyorlar seçmiyorlar mı bilinmez. Evlilerin binbri türlü sıkıntısını dinliyorsun... Kendi halimden memnunum. O yüzden ben artık evlenmeyi de istemiyorum... Şu dönem diyeyim... Hayatıma birilerini dahil etmeyi de istemiyorum.. Gerçekten sıkıldım ... Eş veya sevgili olma olmama durumlarından. Bu yaşıma kadar olmadı bundan sonra da olmasın.. Ben rahat edeyim. İçim rahat olsun... Üzülmek istemiyorum... Aİle kurmaktan vazgeçtim...

Son düzenleme:
kimse yok mu bugün..

Turkuaz...

Hayata...

Tuğce...

Deniz..

Limon...

Aslı...

Petunya...

Filozof...

Nerdesiniz çıtırlarr

selam
beni hatırlayanınız yoktur her halde.
iş yeri değişikliğinden dolayı giremedim epeydir.
nasılsınız?

ben bu ismi başka yerde duydum ama neyse....

benim bir yakının rumuzu ... ama o erkek valla sen sanki o gibi geldin ...ama değilsindir

değilmişin konularını okudum

Son düzenleme:
yanlş anlaşlcak gibi cnm, hatta mesaj doğru anasa yeter

ceren keşke mesajın arkasından prdon yazsaydın hemen :d ya da yanlış mı anlasa ne belki kaderdir

ya uykum çok ama uyuyamıyorum gündür nerdeyse 1 günlük uyku uyudum

kızlar tek tesellim whatshapı açmamış olması hala görmedi görünüyor evli değil de biri varmı bilmem ya zaten benden küçük 2 yas .. bu ne demek derse o zaman açıklayayım dedim çünkü mesajdan sonra panik oldum teli kapdım bikaç saat o kadar süre sonrada pardon yazmadım.. hiç farkında değilmişim gibi davranayım bu ne demek derse yanlışlık olduğunu derim diye düşündüm..

merhaba kızlar
nasılsınız, çok özledim sizleri...
telefonum bozuldu geçen hafta bi hafta onunla uğraştım. neyse ki resimlerimi yedeklemiştim ama kardeşimin pc de kaldı.
tekrar telf. atamadım size de atamadım.. ama göndericem.
geçen hafta arşivde çalıştım giremedim, bu ara işlerim çok yoğun, akşamları da sözlümle çıkıyoruz.

Nişan tarihim kesinleşti kızlar, kısmetse inşallah 12 Nisan.
bi kırgınlık, umutsuzluk hissettim topikte.. iyisiniz inşallah kızlar

hoşgeldiniz, rabbim inşallah ferahlara çıkarsın sizleri..
sıkıntılarınızı gidersin, bol bol dua etmeyi ihmal etmeyin..
şikayet etmek inançlı bir insana yakışmaz, şükretmek lazım her daim..

Merhaba; hoşgeldiniz topiğe. nasılsınız?
bende 30 yaş ist. yeni sözlendim hazırlık içindeyim kısmetse..

ben bu mesajı hiç beğenmedim. suskun bu ara bi umutsuzluk hakim olmuş sana. hayırlısı olsun canım herşeyin..
zamanın ne getireceği hiç belli olmaz.

online kimseyi göremedim.
filozof'um prensesim de yok zaten..
ben kaçar. görüşrüz kızlar, geliceğim yine aranıza, öptüm sizleri

evet eşimde düzelmeler oldu... Şimdi daha iyi..

ben daha önce girmişti,m ama yeniden tanıtayım kendimi
yaş 36
boşandım
agır aksakta olsa bi ilişkim var.
evlenmeyi istemiyorum aslında.
aşka inanmıyorum ama sevdiğim biri var.
boşandığım için çok memnunum keşke daha önce boşansa idim.
istanbulda yalnız yaşıyorum.
çocuğum yok.
çocuğum olsun isterdim eger olsa idi evlenmek hiç istediğim bişi değil erkek kahrı çekilmiyor. hepsi yiyici olmuş sömürgen tipler. sahiplenen ömür boyu sevecek erkeğin varlığına inanmıyorum. bu da beni üzmüyor aksine bir gerçeği keşfetmenin aydınlanmasını yaşıyorum
yada geçici bir durum bilemiyorum
öyle işte

Son düzenleme:

Sana aynen katılıyorum.Bir süre sonra böylede düşünmeye başlıyor tabii insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…