30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet, canim bu sene olucak aksi bsy olmazsa, rabbim hepimizin islerini kolaylastirsin.

Hayırlı uğurlu olsun canım.
Çok sevindim.
evde mi yoksa dışarıda mı olacak canım?

Merhaba tugcem, nasilsin gorusmeyeli, buyuk an yaklasmis.. hadi hayirlisi.. salonda olucak canim, hafta sonu nisanlik provasina gittim, pazar gunu de sozlumun takim elbisesini aldik, bohcalar ve kartlar kaldi hayirlisiyla..

inşallah Allah nasip eder o günleri canım bana ve hepimize.
Allah huzurlu, mutlu evlilikler nasip etsin. önemli olan o canım. :)
inşallah kuzum

aslı bizi sevmiyooo artık

anacım var işte bir yabancı aday,yeme bizi

bencede var .

buradayım

dün ilk kez psirinçli pırasa yaptım çok güzel oldu ki

bugün dışarda yemek zorunda ladım maaesef aslıcan sen ne yedin

bu sene 2 diil 3 gidicek yılın son ayları birimiz daha gitsin adayı olan bi tek challenger var dimi

Son düzenleme:
Merhaba tugcem, nasilsin gorusmeyeli, buyuk an yaklasmis.. hadi hayirlisi.. salonda olucak canim, hafta sonu nisanlik provasina gittim, pazar gunu de sozlumun takim elbisesini aldik, bohcalar ve kartlar kaldi hayirlisiyla..

evet canım yaklaştı. haliyle işler hızlanıyor.
nişanlığını ne renk yaptırıcaksın canım?
güle güle giyin inşallah.
kartlar ne ki canım?
bohça değil de biz nişan sandığı aldık. onun içine koyduk sadece nişanlım için.
terlik, saten pijama takımı, iç çamaşırı, çorap, tıraş seti, parfüm v.s bu tarz şeyler koyduk sandığına. süsledik ve götürdük. bir büyük bir de ufak sandık götürdük.

kızım işlerim var benim de niye sevmeyeyim.
lucky geçen bir mesajında onunla sınav hakkında bile konuşmanın iyi geldiğini yazmış,durum budur

senin tek işin önce turko sonra biziz kızım bak yersin terliği

turko alıştırdı bizi böle konuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…