30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Rica ederim canım.
sana gelen sandıkla onlara da nişandan sonra gidebilirsiniz.
çünkü iki tane sandık ileride çok fazla olur. evde koycak yer bulamıyabilirsin.

tuğçe canım yorgun diilsen ben aşk kartı isiyorum yorgunsan bışver canım

canım aşk için;
sana yardım ediyoruz diyor meleklerin.
bunun farkına var ve meleklerine güven.
ayrıca bilgelik kartı geldi sana.
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
iç sesine kulak ver canım.

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah...

ben bu mesajı hiç beğenmedim. suskun bu ara bi umutsuzluk hakim olmuş sana. hayırlısı olsun canım herşeyin..
zamanın ne getireceği hiç belli olmaz.

petunya umutsuzluktan ziyade artık bu hayırlı olma-olmama kavramını anlamıyorum...Her adımımı dua ile atan biriyim.. Her olayın arkasından sözler hayorlı değilmişle noktalanmasından ... bazı olaylara baştan olmayacaktı zaten demelerinden ... bazı şeyleri ailemde dahil istemedikleri için sürekli olmusuz yorumlamalarından.... iyiliğimi istediklerinden şüphem yok ama işde her niyet birer duadır... sıkıldım artık....
Bir iş hayırlı iken hayırsız olur mu? Bir iş hayırlı giderkern hayırsıza döner mi? artık kavram kargaşası yaşıyorum...

Bazı şeyleri kendim bilediğim için anlatamıyorum...

Çok konuşursam Günaha girerim.... istemiyorum. o yüzden evlilik hayallerimi uzun süreliğine erteliyorum...

sadece zamanla geçer biliyorum ....

biraz kızgınım, kırgınım hayata....

neyse bu konu hakkında konuşmak istemiyorum...

Ben iyiyim
pozitifim,

Hayatımı yaşıyorum...

Her olayda hayır aramaya devam...

Ama evlilik ve eş istemiyorum..

Huzurluyum ve tek başıma mutluyum... Bir kişiyi istedim Allah nasip etti ama kısmet değilmiş. NOKTAYI koydum....

canım demek ki sen de bununla sınanıyorsun.
ben de senin gibi düşünüyordum.
bir gün evde yalnızdım hatırlıyorum. her elime attığım kişi yanlış çıkıyordu.
sonra ağlamaya yastıkları yumruklamaya başladım.
Rabbim dedim ben ne yaptım da böyle oluyor gibi. O an cama bir ışık vurdu ki ben 10. katlarda falanım.
O sırada içimden bir ses inan dedi. kart çektim baktım orda da inan dedi. o an şükrettim ve inanıyorum dedim.
Nişanlım da aynı şekilde hep dua ediyormuş. yanlış onu yıpratan bir ilişki içindeymiş.
o da rüyasında görmüş ona da bekle sana yollıyacaz onu demişler.

Bence şöyle demen daha iyi canım;
Ben her halimle mutluyum.
Kalbimin derinliklerinde evet hayırlı bir yuva kurmak istiyorum ama sana bırakıyorum Rabbim.
Senden gelen her şeye razıyım.
Sana şükürler olsun.
Bana mutlu olacağım hayat her ne ise onu nasip et. Amin.

çok sağol canım

bana mahallede belalı aslı derler,herkesi yemeğe bağladım
sütünü içmeden de yatmazmış ben de sizi seviyorum canım.
herkese iyi geceler

aslıı 7 bela aslıııı

ne zaman biter ki gerçekten ya da bittiğini nasıl anlar. seni düşünmemek için kendmi bile düşünmüyorum seviyorum hala ya bir fotona bakmak yeiyor ölmem için. unutmam lazım seni ama ne kadar çaba harcasamda tüm anılar gülüşün bakışın aklımda

kızlar biz devam etseydik yazın söz olacaktı kızlar için çok seviniyrum ama okurken aklıma gelen ilk şey bu oldu biz niye beceremedik niye o kadar yprduk birbirimizi ki off içim o kadar çok acıyo ki çok özledim ya

Teşekkür ederim Meleğim
Bazen aklıma ve düşüncelerime engel olamıyorum.. tabiki öyle dua ediyorum. Allah niyetimi ve dualarımı biliyor.

Ben 22 yaşından beri aynı duayı ederim. Hayır istiyorum hep.

Sınavdan başımızı kaldıramıyoruz zaten hayat hep sınav dolu....

bu konuda tuğçeye katılıyorum suskun sultan...en çok neyi istersek imtihanımız bu oluyormuş.. kimisi bekarken uygun birini bulamıyor kimi evleniyor dışardan mesut aile kaynana problemi kiminin hepsi yolunda sağlık problemi çıkıyor.. bugün okudum bir yerde ' insanlar imtihan edilmeden (sadece) 'inandık' demeleriyle bırakılacaklarını mı sandılar?' 29/Ankebut,2 diye yazıyordu.. ben hep düşündüğüm de iş aile konusunda şanslıydım değişen sistemlere denk gelsemde(meslek lisesi çıkışlıyım puan kırılıyordu ve benim için bunalımlı zamanlardı) sevdiğim bir mesleğim var. sağlıklıyım. çok şükür..tek eksik eş gibi duruyor ve bebekleri çok seviyorum.. demekki sabretmek gerek benim de imtihanım bu... olumlu düşünmek her zaman iç huzuru dengelemede tatmin etmede yardımcı.. arada olumsuzluğa umutsuzluğa kapılsam da..bu konuda tuğçeyi takdir ediyorum..
Günaydın herkese bu arada...

ilk bu yorumu okudum ve çok beğendim..
cerenkar, çok güzel yazmışsın. tebrik ediyorum.

günaydın kızlar bu arada, gününüz aydınlık ve bereketli olsun.
Rabbim işlerinizde kolaylık, ve sükut versin.

Günaydın Cerencim.

Bende bebekleri çocukları çok seviyorum...

Akşamda, sabahta böyle değildi fikirlerim. Yazdığım yazıyı okuyunca kendi kendime kızdım. Akşam çok güzel bir arkadaş topluluğundaydım. Hiç bir kötü olumsuz düşüncede değildim. Kısmet yaşayı göreceğiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…