- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.401
birbirini tanımayan arkadaşlarım evleniyorlar. fotoları görmemeleri lazım.
sonradan görürlerse görsünler
yaza kadar zaman var. uygun bi elbise daha bulursam alırım.ya da resimleri geç yüklerim.
ha sen facebooka koyacaksan bilemiyorum,yorumlarda dalga geçmesinler sonra
onlar da yer tabi
her düğün için ayrı kıyafet almakta zor anacım. bütün maaşı kıyafete yatırırım.elde avuçta para kalmaz.
bugün film izlemeyi düşünüyordum,saat ne çabuk geçmiş öyle
hangi filmi izleyecektin.
netten araştırıp öyle karar verecektim canım. sen yatmıyor musun.
ceren selam
iyi akşamlar canım.. biraz tedirginim ama inşallah hayırlısı olur.. şimdiye kadar olan değişiklikler canımı sıksada iyi olmuştu inşallah bu da öyle olur..
Cerencim selam nasılsın?
İşle ilgili bu değişikliğin sana iyi olacağına inanıyorum.
Sana ve aslı ya iş sıkıntılarınız için her dAim dualarımd yer veriyorum.
O nedenle bu senin için hayırlı olacaktır canım. Buna inan ben okuyunca bu geçti içimden.
abiye ne için ki düğün falan mı varKizlar merhaba. Alışveriş ten geldim . Bu sefer fazla abarttim galiba. Abiye bile aldim. Alisverisin dibine vurdum. :18: bana 1 ay alisveris yasak.
yok yatmıyorum. daha 12 ye çok var. sen yatıyor musun ?
selam Aslıcım.. nasılsın senin de mi iş sorunların var?netten araştırıp öyle karar verecektim canım. sen yatmıyor musun.
ceren selam
abiye ne için ki düğün falan mı var
selam Aslıcım.. nasılsın senin de mi iş sorunların var?
güzel günlerde giy canım.. orta şekerli diyelim belirsizlikler haftaya çözülür umudundayım. sen nasılsın?düğün varda daha çok zamanı var. üzerime güzel olmuşken aldım. fiyatıda fena değildi. kaçırmak istemedim. :)
sen napıyorsun. nasılsın
güzel günlerde giy canım.. orta şekerli diyelim belirsizlikler haftaya çözülür umudundayım. sen nasılsın?
evet haklısın oluyor işte.. neyseki bir işimiz var.. Rabbim olmayanlara da hayırlısından versiniş sorunu değil de,işyerinden kaynaklı sorunlar oluyor zaman zaman,evet canım. senin de hakkında hayırlısı olsun iş bakımından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?