- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.441
Karadenize gidip yerinden bal almak lazım. Evde bal varda bi işe yaramıyor.
tiramisuyu pek beceremedim kızlar,dolayısıyla komşulara da gönderemiyorum,bizimkilerin şekeri var,tek başıma yiyeceğim artık
neyi fazla oldu seninkinin üzerine kakaolu bisküvi ufalayabilirsin. Yada tekrar pasta alıp şekersiz nscafe ile ıslatabilirsin..
ya olmadı işte,üstteki kek parçalandı mesela,fazla ıslatmışım sanırım,bir de muhallebisi fazla geldi.
canım iş değiştirmek zorunda kaldım içim garip artık değişiklikler yorucu oluyor.. bana bir iş birde aşk için kart çekebilir misin..
sen nasılsın hazırlıklar ne alemde?
Görüntü nasıl oldu bilmiyorum ama kakolu bisküvi var ya onları un ufak yap bence üzerine serp. baya bir büsküvi lazım. 2 pakaet felan. büyük kare kakalu bisküver biraz acı olur yakışır sanki bir tanesini üzerine koy tat beğenirsen paketi ufalarsın
tiramisuyu pek beceremedim kızlar,dolayısıyla komşulara da gönderemiyorum,bizimkilerin şekeri var,tek başıma yiyeceğim artık
Neden olmadı canım?
üstteki kek parçalandı mesela,fazla ıslatmışım sanırım,bir de muhallebisi fazla geldi,sütü fazla oldu galiba,bir de un topak topak oldu muhallebinin içinde.
hazır bal olmadıktan sonra yine etki eder bence,içanadolu,doğu anadolu,karadeniz,akdeniz fark etmez,doğal katkısız olsun da...anzer balı gibi olmaz zaten,onun kilosu kaç lira,güç yetmez zaten.
Hayırlısı böyleymiş canım.
canım iş için;
seviceğin bir iş olacağı gözüküyor.
sevginin karşılığını da alacaksın.
Aşk için ise;
Senin kalbinde aşk konusunda sorular var cevabı evet canım.
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Evrenin sonsuz enerjisi arkanda.
Anladım canım.
sen yersin artık. :)
mideye kuvvet.
Kilosu 25 lira. Doğal olup olmadigindan emin değilim. Bazı ballar doğal olmuyor. Naftalinden yapılanları da duymuştum. Yarardan çok zarar getirir
Canım benim içinde kart çeker misin
yiyeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?