30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Karadenize gidip yerinden bal almak lazım. Evde bal varda bi işe yaramıyor.

hazır bal olmadıktan sonra yine etki eder bence,içanadolu,doğu anadolu,karadeniz,akdeniz fark etmez,doğal katkısız olsun da...anzer balı gibi olmaz zaten,onun kilosu kaç lira,güç yetmez zaten.

[video=youtube;u5qu7oS4bKc]http://www.youtube.com/watch?v=u5qu7oS4bKc[/video]

tiramisuyu pek beceremedim kızlar,dolayısıyla komşulara da gönderemiyorum,bizimkilerin şekeri var,tek başıma yiyeceğim artık

tiramisuyu pek beceremedim kızlar,dolayısıyla komşulara da gönderemiyorum,bizimkilerin şekeri var,tek başıma yiyeceğim artık

neyi fazla oldu seninkinin üzerine kakaolu bisküvi ufalayabilirsin. Yada tekrar pasta alıp şekersiz nscafe ile ıslatabilirsin..

mesala bizim bir komşumuz kek boşa gitmesin diye keki koyar üzerine puding dökerdi.

ya olmadı işte,üstteki kek parçalandı mesela,fazla ıslatmışım sanırım,bir de muhallebisi fazla geldi.

Görüntü nasıl oldu bilmiyorum ama kakolu bisküvi var ya onları un ufak yap bence üzerine serp. baya bir büsküvi lazım. 2 pakaet felan. büyük kare kakalu bisküver biraz acı olur yakışır sanki bir tanesini üzerine koy tat beğenirsen paketi ufalarsın

canım iş değiştirmek zorunda kaldım içim garip artık değişiklikler yorucu oluyor.. bana bir iş birde aşk için kart çekebilir misin..
sen nasılsın hazırlıklar ne alemde?

Hayırlısı böyleymiş canım.
canım iş için;
seviceğin bir iş olacağı gözüküyor.
sevginin karşılığını da alacaksın.

Aşk için ise;
Senin kalbinde aşk konusunda sorular var cevabı evet canım.
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Evrenin sonsuz enerjisi arkanda.

hepsini ben yiyeceğim için,içim kaldırmaz canım,daha fazla büyümesin pasta,iyi kötü yemeye çalışacağım,şimdiden tıkandım

hazır bal olmadıktan sonra yine etki eder bence,içanadolu,doğu anadolu,karadeniz,akdeniz fark etmez,doğal katkısız olsun da...anzer balı gibi olmaz zaten,onun kilosu kaç lira,güç yetmez zaten.

Kilosu 25 lira. Doğal olup olmadigindan emin değilim. Bazı ballar doğal olmuyor. Naftalinden yapılanları da duymuştum. Yarardan çok zarar getirir

Canım benim içinde kart çeker misin

Canım benim içinde kart çeker misin

canım sana güzellik kartı geldi.
Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.
Diğer kartın ise zamana bırak diyor.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
zaman en iyi ilaçtır ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
bu zaman içinde yapacağın şey hüzünlenmemek ve ışığını arttırmak.
zaman içinde her şey yoluna girecek canım.

kızlar selam
nasılsınız?
annemler dün cenaze mevlüdüne gitmişo
orada bir tanıdığın ablası varmış
onun da oğlu varmış
35 yaşında
bir mobilya mağazasında muhasebede çalışıyormuş
bizim memleketli
AMA
ben istemiyorum

bu şekilde sevmiyorum kızlar, geriliyorum,daralıyorum.
haydi çocuk beni görmüş olsa neyse ne...
anası oğluna kız arıyor... oğlan hımbıl mı?

sinir oldum. annem inşallah uzatmaz! hayır dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…