30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet canım haklısın bence de kısmet geri çevrilmez.
rica ederim canım. senden de Allah razı olsun.

tamam ya sustum ben

arkadaşlar garıp bır hafta yaşıyorum ınanılmaz hastayım... sonrasında dış ticaret kursum var yabancılar türkiyede.. dun bır arkadaşımız vefat ettı.

yarın işle ilgili haber vermelerını olumlu veya olumsuz beklıyorum saçma sapan bır haldeyım.

bır arkadaşım evlenıcem kız bul dıye sureklı whatsapptan yazıyor cıdden ugrasamayacağım ben yoruldum ya mıllet neden kendıne kız bulmaz anlamam..

Son düzenleme:
tugcem ya bana iş ile ilgili kart çekermisin? yarın haber beklıyorumda

canım bu konuda gerginsin meditasyon yap diyor kartın.
huzura ihtiyacın var. olumlama da yapman faydalı olacaktır.
İçindeki gücü keşfetmelisin.
ve sessiz ol diyor kartın.
zihnindeki kargaşaları durdur.
zihnini susturduğunda meleklerinin sevgisini hissedebilirsin.
şuan zihinde ve eylemde sessizlik lazım.
bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.

geçmiş olsun canım,her şey üst üste gelmiş,yabancı arkadaşların mı geldi.

teşekkür ederim cnm ay Allahım ne kadar az kalmış 1 ay 9 gün göz açıp kapayıncaya kadar gelir.

boyun kaç tatlım inş gider kilocuklar

:87: :93: :96: :101:

arada böyle takla atabilirmiyim ki.... çocuk gibi oyunlar oynayasım var... çocuk gibi koşup oynasak keşke dertsiz tasasız.

ben okulda arada oynuyorum iyi geliyo oyun oynamak :d

gülooo tanış diyorum sana bi otur bak koca adayı olarak diil arkadaş gözüyle bak

152cm minicik bir kızim. Daha fazla veremem. Diyetisyenim ideal kilon 51-52 demisti. su katlanan göbek olmasın :))) bana yeter.
boyun kaç tatlım inş gider kilocuklar

ben okulda arada oynuyorum iyi geliyo oyun oynamak :d

gülooo tanış diyorum sana bi otur bak koca adayı olarak diil arkadaş gözüyle bak

Arada girdim bu aksam. Telden geldim. İyi geceler canlar sabah görüsürüz bye

152cm minicik bir kızim. Daha fazla veremem. Diyetisyenim ideal kilon 51-52 demisti. su katlanan göbek olmasın :))) bana yeter.

inş kavuşursun canım. benim diyette hafta sonu bozuldu baya bi evde ağırladım dışarda yemek falan derken (

kalbinin biri için çarpması güzel bir şey canım.
hayırlı olsun.

kalp çarpıntısı demeyelim de hoş vakit keşke çarpsa tuğçem ya ama kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…