- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.641
kuzum o süre uzun olunca daha bi koyuyo yaah ah özledm
bi ara bakıcam özelden o şeye de
iki ucu ... değnek.kızlar sıze bırsey soyleyecegım napsam bılmıyorum ya garıp bır sekılde oldu.
bir arkadaşım dün aksam benım ısımle ılgılı okulda bır semıner var dıye gittiğimde karşılaştım.Cocukta aynı sırketten cıkma işte hoşbeş derken şirketin durumuna geldi konu.iş bulabılırsem başka sırkete geçmek istediğimi söyledim ve cocuk cok geçen var başka sırketlere ne olabılır dıye bakıcam demişti bırisinin geçtiği yere benım pozisyonumda bırısını arıyorlarmış ık da gelsin görüşelim demiş.
ama bahsedılen sırket benım exın suanki yanı benım ıstenmeyıp,onun istendiği diye anlattıgım kız varya resımlerını facede görünce çıldırdıgım o sırkette satış temsilcisi olarak çalışıyor yorumunuz ne gitsemmi görüşmeye gitmesemmi? perakende sektörünün dünyada 8.ci buyuk fırması bahsettiğim firma napcam ya ben aptal oldum..
bu arada benım o sırkete görüşmeye gıtsemmının cekıncesı ıcımde bırtek malesef eger ex bır sekılde aynı sırkette çalışmaya başlarsam falan kıyametlerı koparacak başka sırketmı yoktu sen mahsus yaptın dıye bundan cekınıyorum gene huzurumun kaçmasından
iki ucu ... değnek.
iş güzel ama şayet orada çalışmaya başlarsan bu sorunlarla başa çıkabilecek misin? :85:
Günaydın kızlar.
Aaa! Yemek falan yapıyorum vs konuşmalarından ben de sandım ki ev arkadaşların var.
kızlar sıze bırsey soyleyecegım napsam bılmıyorum ya garıp bır sekılde oldu.
bir arkadaşım dün aksam benım ısımle ılgılı okulda bır semıner var dıye gittiğimde karşılaştım.Cocukta aynı sırketten cıkma işte hoşbeş derken şirketin durumuna geldi konu.iş bulabılırsem başka sırkete geçmek istediğimi söyledim ve cocuk cok geçen var başka sırketlere ne olabılır dıye bakıcam demişti bırisinin geçtiği yere benım pozisyonumda bırısını arıyorlarmış ık da gelsin görüşelim demiş.
ama bahsedılen sırket benım exın suanki yanı benım ıstenmeyıp,onun istendiği diye anlattıgım kız varya resımlerını facede görünce çıldırdıgım o sırkette satış temsilcisi olarak çalışıyor yorumunuz ne gitsemmi görüşmeye gitmesemmi? perakende sektörünün dünyada 8.ci buyuk fırması bahsettiğim firma napcam ya ben aptal oldum..
bu arada benım o sırkete görüşmeye gıtsemmının cekıncesı ıcımde bırtek malesef eger ex bır sekılde aynı sırkette çalışmaya başlarsam falan kıyametlerı koparacak başka sırketmı yoktu sen mahsus yaptın dıye bundan cekınıyorum gene huzurumun kaçmasından
süresi fark etmez ki alışkanlıklar değişince uzun süren için de üzülürsün kısa süren içinde üzülürsün.
Ben uzun süreli olmasını hep istedim. Fark eden pek birşey yok aslında limonata... az yaşasanda çok yaşasanda belli bir süre aklına geldiğinde üzüleceksin...
Kader, kısmet Allah hakkında ne yazdıysa o olacak. sabredeeksin İstare duasının türkçe açıklamasını oku .... sana en büyük yardımcı maneviyattır...
bana da tabi
Offffffffffffff!ya ıste boyle bır durum var artık umrumda degıller gercı ama gerızekalılarında bır tarafını kaldırmak ıstemıyorum.
ya araya gıren kısıde bızden cıkan herkesı havada kapıyorlar hemen alırlar demiş ama emınde olamıyorum off ya.. cok kötü oldum bılmıyorumkı.
yanı zaten eskıden görüştüğüm adamlardan bırısı ıle master yapıyorum dıye adamım küplere bınmıştı yenı sakınleşti bıde bu olursa üstüne tam x.. olacak sızde bsy deyın lütfen.yerımde olsanız napardınız?
nerde saçma sapan olay var gelır benı bulur zaten
Önce sevgilinle konuş, sorun etmezse bence git.Sorma akşam bari anlatiyimda onun fikrini sorayim kimseden duymadan benden duysun ilk benden duyunca bazen mantıklı tepkiler verebiliyor bakalim.. sen olsan napardin yerimde gidermiydin görusmeye??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Limon sizin biteli ne kadar oldu cnm uzun süreli iliskilerde 2 yıl yaraları sarmak için gerekiyor mutlaka ama kisisinede bağlı tabi
Sorma akşam bari anlatiyimda onun fikrini sorayim kimseden duymadan benden duysun ilk benden duyunca bazen mantıklı tepkiler verebiliyor bakalim.. sen olsan napardin yerimde gidermiydin görusmeye??
kendimi çok kötü hissediyorum ben ya(
ne oldu canım:26:
okulda sıkıntı oldu ona canım sıkıldı, sevgilimi özledim eski sevgilimiöle sonra iyi gelecek şeyler yaptım şimdi daha iyim sen nasılsın
sonunuzun olacağına kanaat getiriyorsan çabalayabilirsin ama çözülmez sorunlar varsa geri dönme derim...
veli mi,müdür mü,öğretmen mi,öğrenci mi,müfettiş mi okuldaki sorun
sonumuz yok ve o bitirme taraftarı çünkü olmayacağını biliyoruz
müdür ilk sırada, müfettiş belki soruşurma yerim belli diil, öğrenciler her daim veliler her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?