30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kuzum o süre uzun olunca daha bi koyuyo ya ah ah özledm

bi ara bakıcam özelden o şeye de

süresi fark etmez ki alışkanlıklar değişince uzun süren için de üzülürsün kısa süren içinde üzülürsün.

Ben uzun süreli olmasını hep istedim. Fark eden pek birşey yok aslında limonata... az yaşasanda çok yaşasanda belli bir süre aklına geldiğinde üzüleceksin...

Kader, kısmet Allah hakkında ne yazdıysa o olacak. sabredeeksin İstare duasının türkçe açıklamasını oku .... sana en büyük yardımcı maneviyattır...

bana da tabi

iki ucu ... değnek.
iş güzel ama şayet orada çalışmaya başlarsan bu sorunlarla başa çıkabilecek misin? :85:

iki ucu ... değnek.
iş güzel ama şayet orada çalışmaya başlarsan bu sorunlarla başa çıkabilecek misin? :85:

ya ıste boyle bır durum var artık umrumda degıller gercı ama gerızekalılarında bır tarafını kaldırmak ıstemıyorum.

ya araya gıren kısıde bızden cıkan herkesı havada kapıyorlar hemen alırlar demiş ama emınde olamıyorum off ya.. cok kötü oldum bılmıyorumkı.

yanı zaten eskıden görüştüğüm adamlardan bırısı ıle master yapıyorum dıye adamım küplere bınmıştı yenı sakınleşti bıde bu olursa üstüne tam x.. olacak sızde bsy deyın lütfen.yerımde olsanız napardınız?

nerde saçma sapan olay var gelır benı bulur zaten

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Aaa! Yemek falan yapıyorum vs konuşmalarından ben de sandım ki ev arkadaşların var.

kuzum ailem 3 hfatadır şehir dışında o açıdan yemek vs bende

başka iş şansın var mı canım? yoksa değerlendir derim .

canım haklısın kısa uzun insanı yıpraıyor ama. ben üni 2nin başında ona aşık olmuştum 2008 kasımı gibi 3 yıl sonra sevgili olduk öylede 3 yılım gittim. totalde 5-6 yıl bu da başka insanı tanıma şansını elinden alıyor öküz o öküz sevmiyorum artık

hayırlısı olacak hepimiz için inanıyorum

Ya başka iş bulma şansım var tabiki ama bu iste 3 sene sonra rusya veya avrupaya gitme şansın var vede cok iyi bi referans olur cvde hemde adamım gelmezse ben giderim gitmiskende temelli kalırım diye düşunuyorum eger olursa bilmiorum aptal oldum resmen. Ya kız 3 ay olmus daha başlayali Allahım ya resmen kurtulamadim sunlardan..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Limon sizin biteli ne kadar oldu cnm uzun süreli iliskilerde 2 yıl yaraları sarmak için gerekiyor mutlaka ama kisisinede bağlı tabi

Offffffffffffff!

Ciddi zor bir durum.
Bir de sevgilin meselesi var.

Merhaba müzmin bekarlara yazdım. geldim ama gidiyorum sanırım

Son düzenleme:
Sorma akşam bari anlatiyimda onun fikrini sorayim kimseden duymadan benden duysun ilk benden duyunca bazen mantıklı tepkiler verebiliyor bakalim.. sen olsan napardin yerimde gidermiydin görusmeye??

Önce sevgilinle konuş, sorun etmezse bence git.
Çünkü anladığım kadarıyla burası bir fırsat / şans senin için.

Limon sizin biteli ne kadar oldu cnm uzun süreli iliskilerde 2 yıl yaraları sarmak için gerekiyor mutlaka ama kisisinede bağlı tabi

canım kasımın sonu gibi tartışma yaşadık öyle koptuk ve düzelemdik bir daha aralık başı sayıyorum . seviyorum hala çok şeytan diyor çık karşına git yanına ama dinlemiyorum o şeytanı bugün köüyüm ya

sevgilinle konuş ve görüşmeye git canım ya dediğin gibiyse iyi bir iş

okulda sıkıntı oldu ona canım sıkıldı, sevgilimi özledim eski sevgilimi öle sonra iyi gelecek şeyler yaptım şimdi daha iyim sen nasılsın

sonunuzun olacağına kanaat getiriyorsan çabalayabilirsin ama çözülmez sorunlar varsa geri dönme derim...
veli mi,müdür mü,öğretmen mi,öğrenci mi,müfettiş mi okuldaki sorun

sonunuzun olacağına kanaat getiriyorsan çabalayabilirsin ama çözülmez sorunlar varsa geri dönme derim...
veli mi,müdür mü,öğretmen mi,öğrenci mi,müfettiş mi okuldaki sorun

sonumuz yok ve o bitirme taraftarı çünkü olmayacağını biliyoruz

müdür ilk sırada, müfettiş belki soruşurma yerim belli diil, öğrenciler her daim veliler her daim

sonumuz yok ve o bitirme taraftarı çünkü olmayacağını biliyoruz

müdür ilk sırada, müfettiş belki soruşurma yerim belli diil, öğrenciler her daim veliler her daim

işte olmama nedenleri çok mu önemli ve aşılamaz nedenler,o önemli bence.
bu arada hükümet kadın filminin sonunu izledim az önce,isteyince oluyor bazen
niye soruşturma yiyeceksin müdür ne yapıyor ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…