- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.601
Bende hayal ediyorum..
ama işde bazen olmayacak duaya amin deme diyor içses ... sen hayatta evlenemezsin... sende bir terslik var.... sürse sürse her şey en fazla 3 ay... bu 3 ayda ne var anlamadım biri büyümü yaptı... gerçekten şüphelenmeye başladım. kimi beğensem karşılıklı olaan ve her arkadaşlık 3 ay...
iyi yada kötü her ilişki 3 ay... 4 ay süren bir şey göremedim ... en dertli benim .... ALlahın sevgili kuluyum orasını bilirimde... 3 ay kotamı anlayamıyorum valla :44:
kızdırmayın benikendini şartlama, 3 vakte kadar hayırlı birisi çıkar belki,madem 3'lere odaklanmışsın o kadar,bir de 3 çocuk yaparsın,al sana üçleme
Turkuazım bu gece dua ediyoruz.
Bir kağıda yazıyoruz istediklerimizi...
Bildiğin bütün duaları 7 kere okuyorsun..
Her gece yapıyoruz.
Tamam mı var mısınız?Deneyeceğiz destek olucaz. Benim annem derdi ben hep aynı duayo okurdum diye. Allah hep istediklerimi verdi diye..
Bende unutmadan her gece yapıcam bakalım. Dua etmeden yatınca kortuyprlar zaten...
İyi geceler uykum geldi canlar
Yarın görüşürüz
o iç sesin değil zihnin canım.
egonun sesi... korku ve endişe merkezin.
Allah'ın ve meleklerinin sesi sadece her şey iyi olacak bize güven der.
senin duyduğun ses şeytani, diğer olumlu sesler ise rahmanidir.
Aaa! Yemek falan yapıyorum vs konuşmalarından ben de sandım ki ev arkadaşların var.yok burda beraber yaşıyoruzz canım
Efkarlanma, ben hepimize aklıma geldikçe dua ediyorum ama bazen sana özel ediyorum. İş için falan!Kıs çok güldürdün beni çılgın
Gel istanbul a mühendis karısı ol
Yavrul sen beklet limoşşum çocuk yaşlanmadan gelir istanbul a
Yaavrumm hiç kaçırma hemen yapmdene hemen hemen
Yavrularrrr efkarlıyım efkarlııı
NApıyorsunuz?
Aslı şahanesin! :)kızdırmayın benikendini şartlama, 3 vakte kadar hayırlı birisi çıkar belki,madem 3'lere odaklanmışsın o kadar,bir de 3 çocuk yaparsın,al sana üçleme
:)
üçüz olsun tam lsun bir çırpıda
hepimiz için dua ettim. inşirah suresi de çok faydalı.
iyi geceler.
Günaydın kızlar.
Aaa! Yemek falan yapıyorum vs konuşmalarından ben de sandım ki ev arkadaşların var.
Efkarlanma, ben hepimize aklıma geldikçe dua ediyorum ama bazen sana özel ediyorum. İş için falan!
Kızlar çok güzel yazmışlar.
Hepimiz zamanla kötüleşiyoruz. Umutlarımız zayıflıyor ama hayat bir imtihan!
Aslı şahanesin! :)
çok zor çoğul gebelik ve çocuk bakmak.
Allah razı olsun.
anlamadım canım. :44:puhahah footerına bazıldım cnm
anlamadım canım. :44:
tamam doğru anlamışım.footerın alt yazın oluyor canım: * Zavallı kuşlarım. Üç tane idi kaldı bir tane!Ben ağlamayayım da kimler ağlasın.
BEĞENenen eller dert görmesin! Kuşlarım gene çoğalsın! süpermiş.
tamam doğru anlamışım.
anlamadım sanmıştım.
nasılsın? sağlığın nasıl oldu?
kıyamam geçmiş olsun. bir de yoğunsun. iş - okul vs.ıyı degılım ya grıp ve midem cok kötü
merhaba canım giremedim bikaçgündür nete bilgi öğrenebildin mi hakkında yada görüşmeyi düşünüyor musun...Offf! Aynen Ceren, ateş basıyor. Delleniyorum. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.
Günaydın Limon
Günaydın Hayata, geçmiş olsun. Ben de regl oldum. Başım ağrıyor.
Zuzu, Günaydın!
kıyamam geçmiş olsun. bir de yoğunsun. iş - okul vs.
Canım annem de olumlu bakmadı aileye.merhaba canım giremedim bikaçgündür nete bilgi öğrenebildin mi hakkında yada görüşmeyi düşünüyor musun...
Biriyle tanıştırılma durumum vardı.aynen oyle cnm malesef ya bır yatıp dinlenebılsem hersey hallocak ama bakalım.
neyı öğrenebıldınmı ben ne kaçırdım sıteye gıremedıgım zaman içerisinde?
Biriyle tanıştırılma durumum vardı.
Oğlanın annesi anneme demiş.
Ben de her zaman olduğu gibi istemedim.
(Bazılarıyla istemeyerek de olsa görüşüyorum.)
Öyle işte...
Annem zaten olumlu bakmadı aileye... (ilk defa)
Canım oğlan beni görmüş, beğenmiş olsa falan filan gene neyse. O beni görmemiş ben onu!niyeki yaww bır tanışsaydın kısmetın nereden nasıl ve ne zaman gelecegı bellı olmaz..
Ben bu aralar ikiz hayal ediyorum kafayı yedim herhal yoğunluktan..ben de hep küçük bir kız çocuğu hayal ediyorum ama babası yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?