30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kuzum o süre uzun olunca daha bi koyuyo ya ah ah özledm

bi ara bakıcam özelden o şeye de

ben varım canım Allah ol demeden olmazmiş bak sana bsy anlatıcam bu konuda.

ben bır ara benım x e kafayı takmıştım her gece dua okuyup ve yazıp o kagıdı içimdeki nefretide kınide al Allahım ve oyle karsıma bırısını cıkart dıye dua edıyordum ve kagııdı yakıyordum.kağıdı yaktıktan sonra yatıp ancak uyuyabılıyordum ve bır süre sonra adamım bana karşı ılgısını ıtıraf ettı sonrasında benım xı hayatta olmam dedıgı kızla facede resımlerını gördüm suanmı içimde ne nefret,ne sevgı var xe karsı yanı olmaz dedıgım sey gerçek oldu.Bırseyler yasıyorsak zamanı var dıye yasıyoruz.

sonrasında bızım bır akrabamız var 38 yaşına kadar hıc ne sevgılısı olmuş ne bsy 3-4 yıl önce onun bır esyasını alıp kabede dua edelım dıye tutturdular yaptılarda o yaza evlendı.ve 1 sene sonrada cocugu oldu.Rabbım ol dedıkten sonra ımkansızlar ımkanlı olur bu sebeple duaya varım ama siz olmayacak dıye bılınc altınızda düşünmeyı bırakmanız şartı ıle.

o iç sesin değil zihnin canım.
egonun sesi... korku ve endişe merkezin.
Allah'ın ve meleklerinin sesi sadece her şey iyi olacak bize güven der.
senin duyduğun ses şeytani, diğer olumlu sesler ise rahmanidir.

evet Allah ve meleklerımız sadece olumlu düşünmemizi sağlar.

Günaydın kızlar.
yok burda beraber yaşıyoruzz canım
Aaa! Yemek falan yapıyorum vs konuşmalarından ben de sandım ki ev arkadaşların var.
Efkarlanma, ben hepimize aklıma geldikçe dua ediyorum ama bazen sana özel ediyorum. İş için falan!
Kızlar çok güzel yazmışlar.
Hepimiz zamanla kötüleşiyoruz. Umutlarımız zayıflıyor ama hayat bir imtihan!

kızdırmayın beni kendini şartlama, 3 vakte kadar hayırlı birisi çıkar belki,madem 3'lere odaklanmışsın o kadar,bir de 3 çocuk yaparsın,al sana üçleme
Aslı şahanesin! :)

:)

üçüz olsun tam lsun bir çırpıda
çok zor çoğul gebelik ve çocuk bakmak.

hepimiz için dua ettim. inşirah suresi de çok faydalı.
iyi geceler.
Allah razı olsun.

puhahah footerına bazıldım cnm

Offf! Aynen Ceren, ateş basıyor. Delleniyorum. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.

Günaydın Limon

Günaydın Hayata, geçmiş olsun. Ben de regl oldum. Başım ağrıyor.

Zuzu, Günaydın!
merhaba canım giremedim bikaçgündür nete bilgi öğrenebildin mi hakkında yada görüşmeyi düşünüyor musun...

aynen oyle cnm malesef ya bır yatıp dinlenebılsem hersey hallocak ama bakalım.

neyı öğrenebıldınmı ben ne kaçırdım sıteye gıremedıgım zaman içerisinde?
Biriyle tanıştırılma durumum vardı.
Oğlanın annesi anneme demiş.
Ben de her zaman olduğu gibi istemedim.
(Bazılarıyla istemeyerek de olsa görüşüyorum. )
Öyle işte...

Annem zaten olumlu bakmadı aileye... (ilk defa )

niyeki yaww bır tanışsaydın kısmetın nereden nasıl ve ne zaman gelecegı bellı olmaz..

niyeki yaww bır tanışsaydın kısmetın nereden nasıl ve ne zaman gelecegı bellı olmaz..
Canım oğlan beni görmüş, beğenmiş olsa falan filan gene neyse. O beni görmemiş ben onu!
Sırf birimiz kız birimiz erkek diye...
İş görüşmesine gider gibi...
Geriliyorum ben!
Rabbim benim kısmetimi ayağıma göndersin inşallah. Spontan olsun. Ismarlama değil.
Evlilik hiçbir zaman çok istediğim bir şey olmadı malum, anne olma sevdam vardı.
İnan artık isteyip istemediğimi bile bilmiyorum.
Yaş geçti.
Bu yaştan sonra uçuş uçuş liseli kızlar gibi aşık mı olacağız? Kur mu yapacağız allahisen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…