- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.621
:) hafiflemiş duruyorsun .. hayırlısı olsun ama bend e yaşadığım için anlıyorum seni.. şimdi ne den o kadar öfkelendiğimi anlamıyorum ailem biri var dediğinde sanırım değersizim hemen verecekler gibi abuk düşünceler.. mantıken uyan olursa tanışma usülünden dolayı reddetme diye düşünüyorum zaten hiç uymazsa yapacak bişi yok görüşmezsin...Canım annem de olumlu bakmadı aileye.
YOK dedik.
Kurtuldummmmmmmmmmmm!
Ailem beni başından atıyor fikri yok kafamda.:) hafiflemiş duruyorsun .. hayırlısı olsun ama bend e yaşadığım için anlıyorum seni.. şimdi ne den o kadar öfkelendiğimi anlamıyorum ailem biri var dediğinde sanırım değersizim hemen verecekler gibi abuk düşünceler.. mantıken uyan olursa tanışma usülünden dolayı reddetme diye düşünüyorum zaten hiç uymazsa yapacak bişi yok görüşmezsin...
Canım oğlan beni görmüş, beğenmiş olsa falan filan gene neyse. O beni görmemiş ben onu!
Sırf birimiz kız birimiz erkek diye...
İş görüşmesine gider gibi...
Geriliyorum ben!
Rabbim benim kısmetimi ayağıma göndersin inşallah. Spontan olsun. Ismarlama değil.
Evlilik hiçbir zaman çok istediğim bir şey olmadı malum, anne olma sevdam vardı.
İnan artık isteyip istemediğimi bile bilmiyorum.
Yaş geçti.
Bu yaştan sonra uçuş uçuş liseli kızlar gibi aşık mı olacağız? Kur mu yapacağız allahisen?
Şahanesin!anladım canım hakkında hayırlısı olsun.
ama aşık neden olmayalım? neden olmasın?? ya gerçekten yaşın kaç olursa olsun aşkın yaşımı olur?? ben 80 yaşında bıle aşık olurum
Şahanesin!
Darısı bana. Ben de olsam hayırlısıyla... AMİN!
ben varım canım Allah ol demeden olmazmiş bak sana bsy anlatıcam bu konuda.
ben bır ara benım x e kafayı takmıştım her gece dua okuyup ve yazıp o kagıdı içimdeki nefretide kınide al Allahım ve oyle karsıma bırısını cıkart dıye dua edıyordum ve kagııdı yakıyordum.kağıdı yaktıktan sonra yatıp ancak uyuyabılıyordum ve bır süre sonra adamım bana karşı ılgısını ıtıraf ettı sonrasında benım xı hayatta olmam dedıgı kızla facede resımlerını gördüm suanmı içimde ne nefret,ne sevgı var xe karsı yanı olmaz dedıgım sey gerçek oldu.Bırseyler yasıyorsak zamanı var dıye yasıyoruz.
sonrasında bızım bır akrabamız var 38 yaşına kadar hıc ne sevgılısı olmuş ne bsy 3-4 yıl önce onun bır esyasını alıp kabede dua edelım dıye tutturdular yaptılarda o yaza evlendı.ve 1 sene sonrada cocugu oldu.Rabbım ol dedıkten sonra ımkansızlar ımkanlı olur bu sebeple duaya varım ama siz olmayacak dıye bılınc altınızda düşünmeyı bırakmanız şartı ıle.
Günaydın kızlar.
Aaa! Yemek falan yapıyorum vs konuşmalarından ben de sandım ki ev arkadaşların var.
Efkarlanma, ben hepimize aklıma geldikçe dua ediyorum ama bazen sana özel ediyorum. İş için falan!
Kızlar çok güzel yazmışlar.
Hepimiz zamanla kötüleşiyoruz. Umutlarımız zayıflıyor ama hayat bir imtihan!
Aslı şahanesin! :)
çok zor çoğul gebelik ve çocuk bakmak.
Allah razı olsun.
Mantıklı.:)) öyle de ikiz olsun bari... tekrar hamile kal kilo al... zati yaşaldı başını evlendin bebek istedin araların yaş farkı olsun dedin. yaşın nedeniyle bebk riskli olur o yüzden olmuşken ikiz olsun derim :)
evet öyle canım. Bazı şeylerin zamanı gelmeden olmuyor. sabredeceğiz.
hergün dua etmek lazım sabırla istemek lazım...
inşallah geç olsunda güç olmasın ve Rabbım hakkında hayırlısı olan kısı ile kaderinizi bır yazmış olsun yeterki.
bugun bır evli cift arkadaşlarımın boşandıgını öğrendim.ikidide inanılmaz iyiler ,tatlılar ,dünayda heralde anlaşamayacak kımseleri yoktur.ikiside doktor aynı meslekte ,aynı hastanedeler.hatta kız asistanıyken tanışmışlar falan.
9 sene sonra farklı kafa yapısına sahıp oldukları için bugun boşandılar.10 senelik ilişki tek celsede bıtmış şaka gibi ve kımsenın haberı bıle olmadı resmen. kız sürekli hastalarım hastanem deyıp nöbete kalıyordu ,erkekte sürekli farklı ülkeler,farklı sehırlere gidip görmek istiyordu deli gibi hala aşıklar ama kafa yapıları farklı oldugu ıcın anlaşamadıklarına kanaat getirip boşanmışlar.çok üzüldüm.evliliklerde bitiyor artık günümüzde Rabbım hakkımızda en hayırlısını,en hayırlı zamanda versin yeterki.
o iç sesin değil zihnin canım.
egonun sesi... korku ve endişe merkezin.
Allah'ın ve meleklerinin sesi sadece her şey iyi olacak bize güven der.
senin duyduğun ses şeytani, diğer olumlu sesler ise rahmanidir.
o iç sesin değil zihnin canım.
egonun sesi... korku ve endişe merkezin.
Allah'ın ve meleklerinin sesi sadece her şey iyi olacak bize güven der.
senin duyduğun ses şeytani, diğer olumlu sesler ise rahmanidir.
anladım canım hakkında hayırlısı olsun.
ama aşık neden olmayalım? neden olmasın?? ya gerçekten yaşın kaç olursa olsun aşkın yaşımı olur?? ben 80 yaşında bıle aşık olurum
evet Allah ve meleklerımız sadece olumlu düşünmemizi sağlar.
Merhaba kızlar...
bugün de dışarıda olacam.
aklım sizler de.
sevgi ve ışıkla kalın.
Yazına katılıyorum canım beğenemedim de.. nedense beni de boşanmalar acayip üzer tanımasam bile...inşallah geç olsunda güç olmasın ve Rabbım hakkında hayırlısı olan kısı ile kaderinizi bır yazmış olsun yeterki.
bugun bır evli cift arkadaşlarımın boşandıgını öğrendim.ikidide inanılmaz iyiler ,tatlılar ,dünayda heralde anlaşamayacak kımseleri yoktur.ikiside doktor aynı meslekte ,aynı hastanedeler.hatta kız asistanıyken tanışmışlar falan.
9 sene sonra farklı kafa yapısına sahıp oldukları için bugun boşandılar.10 senelik ilişki tek celsede bıtmış şaka gibi ve kımsenın haberı bıle olmadı resmen. kız sürekli hastalarım hastanem deyıp nöbete kalıyordu ,erkekte sürekli farklı ülkeler,farklı sehırlere gidip görmek istiyordu deli gibi hala aşıklar ama kafa yapıları farklı oldugu ıcın anlaşamadıklarına kanaat getirip boşanmışlar.çok üzüldüm.evliliklerde bitiyor artık günümüzde Rabbım hakkımızda en hayırlısını,en hayırlı zamanda versin yeterki.
merhaba canımMerhaba kızlar...
aklım sizler de.
sevgi ve ışıkla kalın.
Yazına katılıyorum canım beğenemedim de.. nedense beni de boşanmalar acayip üzer tanımasam bile...
Sağ ol canım, sana da kolay gelsin.Merhaba kızlar...
aklım sizler de.
sevgi ve ışıkla kalın.
beni de!Yazına katılıyorum canım beğenemedim de.. nedense beni de boşanmalar acayip üzer tanımasam bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?