30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım annem de olumlu bakmadı aileye.
YOK dedik.

Kurtuldummmmmmmmmmmm!
:) hafiflemiş duruyorsun .. hayırlısı olsun ama bend e yaşadığım için anlıyorum seni.. şimdi ne den o kadar öfkelendiğimi anlamıyorum ailem biri var dediğinde sanırım değersizim hemen verecekler gibi abuk düşünceler.. mantıken uyan olursa tanışma usülünden dolayı reddetme diye düşünüyorum zaten hiç uymazsa yapacak bişi yok görüşmezsin...

Ailem beni başından atıyor fikri yok kafamda.

Evet, mantıklı olanları tanıştırılma usulünü beğenmesem de değerlendiriyorum. :)

Desteğin için sağ ol Ceren!

anladım canım hakkında hayırlısı olsun.

ama aşık neden olmayalım? neden olmasın?? ya gerçekten yaşın kaç olursa olsun aşkın yaşımı olur?? ben 80 yaşında bıle aşık olurum

Son düzenleme:
Şahanesin!
Darısı bana. Ben de olsam hayırlısıyla... AMİN!

inşallah geç olsunda güç olmasın ve Rabbım hakkında hayırlısı olan kısı ile kaderinizi bır yazmış olsun yeterki.

bugun bır evli cift arkadaşlarımın boşandıgını öğrendim.ikidide inanılmaz iyiler ,tatlılar ,dünayda heralde anlaşamayacak kımseleri yoktur.ikiside doktor aynı meslekte ,aynı hastanedeler.hatta kız asistanıyken tanışmışlar falan.
9 sene sonra farklı kafa yapısına sahıp oldukları için bugun boşandılar.10 senelik ilişki tek celsede bıtmış şaka gibi ve kımsenın haberı bıle olmadı resmen. kız sürekli hastalarım hastanem deyıp nöbete kalıyordu ,erkekte sürekli farklı ülkeler,farklı sehırlere gidip görmek istiyordu deli gibi hala aşıklar ama kafa yapıları farklı oldugu ıcın anlaşamadıklarına kanaat getirip boşanmışlar.çok üzüldüm.evliliklerde bitiyor artık günümüzde Rabbım hakkımızda en hayırlısını,en hayırlı zamanda versin yeterki.

evet öyle canım. Bazı şeylerin zamanı gelmeden olmuyor. sabredeceğiz.

hergün dua etmek lazım sabırla istemek lazım...

:)) öyle de ikiz olsun bari... tekrar hamile kal kilo al... zati yaşaldı başını evlendin bebek istedin araların yaş farkı olsun dedin. yaşın nedeniyle bebk riskli olur o yüzden olmuşken ikiz olsun derim :)

:)) öyle de ikiz olsun bari... tekrar hamile kal kilo al... zati yaşaldı başını evlendin bebek istedin araların yaş farkı olsun dedin. yaşın nedeniyle bebk riskli olur o yüzden olmuşken ikiz olsun derim :)
Mantıklı.

evet öyle canım. Bazı şeylerin zamanı gelmeden olmuyor. sabredeceğiz.

hergün dua etmek lazım sabırla istemek lazım...

o iç sesin değil zihnin canım.
egonun sesi... korku ve endişe merkezin.
Allah'ın ve meleklerinin sesi sadece her şey iyi olacak bize güven der.
senin duyduğun ses şeytani, diğer olumlu sesler ise rahmanidir.

Sen yüksek enerji dolusun canım ...

Bir arkadaşım birinden bahsetti de bana pek güven vermedi bakalım ne olacak... Nişandan ayrılmış biri :44: ben zaten şu anda olumlu bakamam. oda aynı şeyi söylemiş .

bir kart isteyebilirmiyim...annem de beğenmedi oğlanı... çok itici geldi ya neyse

o iç sesin değil zihnin canım.
egonun sesi... korku ve endişe merkezin.
Allah'ın ve meleklerinin sesi sadece her şey iyi olacak bize güven der.
senin duyduğun ses şeytani, diğer olumlu sesler ise rahmanidir.

anladım canım hakkında hayırlısı olsun.

ama aşık neden olmayalım? neden olmasın?? ya gerçekten yaşın kaç olursa olsun aşkın yaşımı olur?? ben 80 yaşında bıle aşık olurum

Evet ... düşünceler temiz olursa neden olmasın. eskiyi unutmak birine güvenmek lazım...

Birde çok fazla düşünmeden o an da yaşaman gerekeni yaşamalısın.

nerden nereye ....

kader işde...

çok alışmışım valla onla sohbet etmeye. Sohbet ettiğimiz bir konu karşıma çıkınca üzülüyorum malesef .

.....

Yazına katılıyorum canım beğenemedim de.. nedense beni de boşanmalar acayip üzer tanımasam bile...

kızlar sıze bırsey soyleyecegım napsam bılmıyorum ya garıp bır sekılde oldu.

bir arkadaşım dün aksam benım ısımle ılgılı okulda bır semıner var dıye gittiğimde karşılaştım.Cocukta aynı sırketten cıkma işte hoşbeş derken şirketin durumuna geldi konu.iş bulabılırsem başka sırkete geçmek istediğimi söyledim ve cocuk cok geçen var başka sırketlere ne olabılır dıye bakıcam demişti bırisinin geçtiği yere benım pozisyonumda bırısını arıyorlarmış ık da gelsin görüşelim demiş.

ama bahsedılen sırket benım exın suanki yanı benım ıstenmeyıp,onun istendiği diye anlattıgım kız varya resımlerını facede görünce çıldırdıgım o sırkette satış temsilcisi olarak çalışıyor yorumunuz ne gitsemmi görüşmeye gitmesemmi? perakende sektörünün dünyada 8.ci buyuk fırması bahsettiğim firma napcam ya ben aptal oldum..

bu arada benım o sırkete görüşmeye gıtsemmının cekıncesı ıcımde bırtek malesef eger ex bır sekılde aynı sırkette çalışmaya başlarsam falan kıyametlerı koparacak başka sırketmı yoktu sen mahsus yaptın dıye bundan cekınıyorum gene huzurumun kaçmasından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…