30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Cok yoğun ve yorgunum Rabbim bilerek bana iş buldurmuyor sanirim odevler,projeler,sinavlat derken sürekli izin almak zorunda kaliyorum Allahtan müdürüm bu aralar cok anlayışlı bazen gersede yoksa napardim gercekten bilmiyorum.. bugun mesela artik bunyem dayanmio diye izin aldim geldim annem yanimda koltukta gelir gelmez uyuya kaldim facia yani anlayacaginiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve bu aralar iş gorusmesine gidiyorum bugün gittiğim cok iyiydi büyük olasilikla 10 gün içinde ülke müdürleri ile goruscem bakalim Allah hayirlisini nasip etsin insallah hepimizin hakkinda

Ve ilişkimi bitirme kararı aldim sayilir uzatmaları oynuyoruz resmen artik oda bende cok yogunuz.. o orda calisio ve masters başladi vakti yok ben ayni sekilde burda ve farkli ulkelerde olunca da olmuyor insan yaninda yakınında istiyor napcam hiç bilmiyorum

Sen duanı etmeye devam et canım.
Rabbim cevaplayacaktır.
Rica ederim.
eddiyorum cnm elimden geldikçe.
inş hayırlısı ile tez zamanda olur dualarım.

canım Allah yardımcın olsun. bunlar geçiş süreci başarının yeşil ışığına az kaldı. böyle hissediyorum ben.

hayırdır canım ne olduki ya :26:
daha :26:çok yeni durum hele gün ola hayrola. Allah hayırlı bir kapı açacaktır.
yarın kimin ne olacağı belli mi olur.
sabır canım biraz sabredin.

Turkuazim olmuyor sürekli kavga ediyoruz bide mwsefa olduğu için cok feci düşündugun gibi degil bide ben moskovaya ait bir resim yakaladım aslına bakarsan cok bsy degil yanında bi kız var ama ne sarmaş dolas ne bsy ama dedktfcilik oynaken ve bana instagramda resmi görmemi engellemis niye engelledin dedim açıklama yapti gerci ama ortam bi kez gerildi ve bikac gün sonra başka bsyden gene olay çıktı ve bu kez toparlayamadik hala ve cidden uzakta olması cok zor bide annemler istemiyor başka ülkede olduğu için buyuzden bitecek galiba cunku o oranın vatandasligina başvurma kârari aldı.. cok kötü yani artik kesin orada yasayacak

Kimse yok galiba sayfada telden kimse olup olmadığı gözükmuyor.. sizleri seviyorum ve öpuyorum.Allah gönlümuze göre versin iyi geceler

Sen nasilsin bilgisayarın geldimi

bende bildiğin gibi canım.
durumu kabullenip akışa bıraktım cnm
geldi cnm ama hala bişi yapılmadı. bir bilgisayar bu kadar mı sorun olur diyor insan ama öle işte.
takmamaya çalışıyorum cnm ne yapabilirimki. bu işe ihtiyacım var sonuçta.
nasip kısmet ya hayırlısı olsun.

kursuma odaklanmam gerek. hafta ara verdik seçimden dolayı etkiliyor hemen insanı.
benim kursa adapte olmam işleride en kısa zamanda toparlamam gerekli cnm

bu arada ilişkin için bişey diyemiyorum cnm hayırlısı olsun sizing için.
resim olayı nedir bilemem ama ilişkide güven gittiği an herşey gider cnm.
onun çevresinde çok kız var ve sen rahat kişilikde değilsen bu hep sorun olur buna inan.

şahsen ben kıskancım yani adamada kendimede dar ederim herşeyi.
benim için zor yani uzak mesafe çevresinde çok kız arkadaşı olan insan. ama herkesde bir değil. güven varsa da sorun olmaz diye düşünüyorum.
hayırlı de ve Rabbim e bırak canım.

Kimse yok galiba sayfada telden kimse olup olmadığı gözükmuyor.. sizleri seviyorum ve öpuyorum.Allah gönlümuze göre versin iyi geceler

saol cnm seninde gönlüne gore hayırlısını versin Rabbim. amin

iyi geceler cnm

Sorma adam rahat ve napabilirum gel gor burda yasayalim ama malzeme bu benden bu kadar olur daha fazlasını bekleme diyen birisi keza bende oyleyim bu sefer noluo ben görmüyorum o gormuyor kıyamet bundan kopuyor ikimizde cok kötüyuz iş durumu bugun netleşti farkli biyer istediğim ve okul olduğu için o ülkeyede gidemiyorum burda kurup duruyorum adamın içi rahat cunku okulda arkadaşlari var ve hareketlerim gidiyor ona ama ben oyle degilimki.. bide moskovaya gidersem ordaki arkadaslarimida görmek ıstiyorum demeye başladim sen o adamların 1 metre yakınına gidersen olay biter deyip duruyor ama o orda peteste degil ama moskovada oldugunda kızlı erkekli ayni evde kalıyorlar kendime yediremiyorum insan bi yerden sonra yanında olmamasi sorun oluyor bu kezde sen böyle degildin deyip geçiyor kenara puff :-(( bide benim onun türkiyeye yerleşmesini düşünmem vardı o ülke vatandaşligina başvurmasi acayip üzdü beni ama ben türkiyede yaşamam deyip geçti kenara belkide bu beni en cok etkileyen sey oldu.. evet ıngilizce cok önemli bugun gittiğim yerde ıngilizce artı diliniz nedir dedi sadece ıngilizcem var dedim olsun oda sonucta global bi dil dedi sorular sordu cevapladim iste iyi geçti ama su bir gercekki artik ıngilizce artı baska bir dil daha bilmek şart

Hallolacak hersey cok yeni ve anladığım kadariyla şirket büyümeye çalısiyor ama mantık olarak küçük bir şirket olması nedeni ile sorunlar olması normal

Hakkında hayırlısı olsun canım.

Sagol tugcecim bana aşk ile ilgili kart cekermisin

Bu arada hani sendika işten çıkartmalar olacak dedim ya sana turkuazim şirket ertesi gün politika degistirdi herkese 14 maaş ve %30 zam yapılacak kendi isteği dışındada kimse işten çıkarilmayacak diye yurtdışından bilgi gelmiş türkiye ekibide buyuzden politika degistirdi

Sagol tugcecim bana aşk ile ilgili kart cekermisin

aşk konusunda meleklerin sana yardım ediyorlar canım.
bunun farkına var ve meleklerine güven.
Diğer kartın ise güvendesin diyor.
Korunuyorsun. ve her şey senin hayrına olcak şekilde oluyor.
her şey kontrol altında.

canım eski aşk için;
akışta ol diyor kartın.
bu konuda birşeyleri oldurmaya çalışma.

gelecek aşk için;
geçmişi affetmen gerekecek.
bunu yapabilirsen güzel bir aşkta yaşayacaksın.

Sağol tuğçem konuştuk ona ihtiycaım vardı ve omayacağını aslında olmamsı gerektiğini benimde bildiğimi falan söyledi hayatıma bakmalıymışım artık eskisi gibi mutlu olmalıymışım. öle özlemişim onu sesini bana her daim destek olan mantıklı yanını ama ondan bu saatten sonra bişi olmaz benim göremediklerimi ya da görüp umursamadıklarımı daha net görüyor.

onu affettim içimde zaman zaman kızgınlık olsa da hiç kızmadım ki ona elinden gelse benim için her şeyi yapar yapmıyorsa gerçekten derinden bitti onda.

ben hiç tanıştırma olayına girmedim ailem gelince söyledikleri insanlarla tanışacağım daha açık olacağım bu tarz şeylere . yeni birisi vs olsa da o benim ilk sevdiğim adam olarak yeri hep ayrı. gücümü toparlayıp fotoları sileceğim eşyelerini kaldıracağım.

canım aynı ülkede bile uzaktan olmuyor bizde yedik bitirdik birmirimizi insan yanında istiyor bi sarılmak istiyor. hayırlısı olur inş sizin için

Limoncum tam olarakta bu iste o adam ne kadar degissede olmuyor insanlar sevgili,eşleriyleykrn tel ve goruntulu konusma ile cok zor :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…