- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.101
eddiyorum cnm elimden geldikçe.Sen duanı etmeye devam et canım.
Rabbim cevaplayacaktır.
Rica ederim.
canım Allah yardımcın olsun. bunlar geçiş süreci başarının yeşil ışığına az kaldı. böyle hissediyorum ben.Cok yoğun ve yorgunum Rabbim bilerek bana iş buldurmuyor sanirim odevler,projeler,sinavlat derken sürekli izin almak zorunda kaliyorum Allahtan müdürüm bu aralar cok anlayışlı bazen gersede yoksa napardim gercekten bilmiyorum.. bugun mesela artik bunyem dayanmio diye izin aldim geldim annem yanimda koltukta gelir gelmez uyuya kaldim facia yani anlayacaginiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ve ilişkimi bitirme kararı aldim sayilir uzatmaları oynuyoruz resmen artik oda bende cok yogunuz.. o orda calisio ve masters başladi vakti yok ben ayni sekilde burda ve farkli ulkelerde olunca da olmuyor insan yaninda yakınında istiyor napcam hiç bilmiyorum
Sen nasilsin bilgisayarın geldimi
Kimse yok galiba sayfada telden kimse olup olmadığı gözükmuyor.. sizleri seviyorum ve öpuyorum.Allah gönlümuze göre versin iyi geceler
Ve ilişkimi bitirme kararı aldim sayilir uzatmaları oynuyoruz resmen artik oda bende cok yogunuz.. o orda calisio ve masters başladi vakti yok ben ayni sekilde burda ve farkli ulkelerde olunca da olmuyor insan yaninda yakınında istiyor napcam hiç bilmiyorum
Sagol tugcecim bana aşk ile ilgili kart cekermisin
canım eski aşk için;
akışta ol diyor kartın.
bu konuda birşeyleri oldurmaya çalışma.
gelecek aşk için;
geçmişi affetmen gerekecek.
bunu yapabilirsen güzel bir aşkta yaşayacaksın.
Cok yoğun ve yorgunum Rabbim bilerek bana iş buldurmuyor sanirim odevler,projeler,sinavlat derken sürekli izin almak zorunda kaliyorum Allahtan müdürüm bu aralar cok anlayışlı bazen gersede yoksa napardim gercekten bilmiyorum.. bugun mesela artik bunyem dayanmio diye izin aldim geldim annem yanimda koltukta gelir gelmez uyuya kaldim facia yani anlayacaginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?