30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tanışmıyoruz ama ben okuyunca yorum yapmak istedim - tam olarak yeni bakış açın nedir??? biterse üzüleceğim demişsin her güzel şey bitince üzüntü verir ama varlığı da sende hüzne sebebiyet veriyorsa gitmesi mi kalması mı hayırlı onu iyi analiz etmek lazım

20lik dişimi çektirdim evde yatıp şişmiş yüzümün inmesini bekliyorum :) yarına kadar iner umarım bu yüzle işe gitmek fenaaa
geçmiş olsunnn

hayırlısı olsun - güven yoksa bir ilişkide zaten ömrü uzun olmuyr maalesef

telefon konusunda ise ben telefon,mail adresi falan bunu özel alan olarak kabul eder ve sormam bile ama sendeki durum bariz bir şekilde güvensizliğini telefon vesilesiyle göstermiş heralde

Bu kadar sene boyunca kimseye sormadım sormam da... ama gözüne soka soka sen yanına geldiğinde çaktırmadan ekran kapatılıyorsa, telefon açısı değiştiriliyorsa, mesela hakanla konuşuyorum deyip o insan duygu çıkıyorsa!!! Ben de hiç sevmem telefonumun kurcalanmasını veya mailimin kurcalanmasını ama karşı taraf isterse sırf içi rahat etsin diye gösteririmde....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de yok bizi kara büyü yaptı galiba.

güven vermiyorsa iyi yapmışsın ayrılmakla. ne öyle teli saklamalar falan. bişeyler çeviriyor olabilir.

Yok canım daha neler ne kara büyüsü :) eminim doğru kişi çıkacaktır karşına :) ben umutluyum ya...

Lily86 yorumun ne?? Ben varligi Ile mutluyum Yoksa mutsuzum bizim tek problemimiz iki farkli ulkede yasamak onun disinda hicbir problem yok

inşallah hayırlısı olsun,teşekkürler canım.

hayırlı akşamlar,yatılı misafirler vardı bizde,giremedim o yüzden,iyiyim sen nasılsın.

uzun mu kaldılar canım?
Ben de iyiyim Aslıcım sağol.
Yorulmuşum, haftasonu dinlendim biraz iyi geldi. yarın yine devam.

ben de özledim ben de
kolay gelsin canım.
amin inşallah.

uzun mu kaldılar canım?
Ben de iyiyim Aslıcım sağol.
Yorulmuşum, haftasonu dinlendim biraz iyi geldi. yarın yine devam.

iki gece yattılar ama yatılı misafir olunca insan yoruluyor ister istemez...
senin de az kalmış gerçekten,heyecan artıyordur gitgide,zaman su gibi akıyor,hazırlıklar da su gibi akar inş.

iki gece yattılar ama yatılı misafir olunca insan yoruluyor ister istemez...
senin de az kalmış gerçekten,heyecan artıyordur gitgide,zaman su gibi akıyor,hazırlıklar da su gibi akar inş.

yorulmuşsundur tabi canım. dinlenirsin artık. :)
inşallah canım su gibi akar ve her şey istediğimiz gibi olur.
ve sizlerin de darısı başına inşallah.

bu tavırlar gerçekten güven sarsıcı...

Lily86 yorumun ne?? Ben varligi Ile mutluyum Yoksa mutsuzum bizim tek problemimiz iki farkli ulkede yasamak onun disinda hicbir problem yok

bitirmeye cesaretim yok yazmışsın eğer seni mutsuz ediyorsa ayrıl diyecektim ama onunla mutluysan mesafeler kapanır zamanla - biraz sabır - sevgi herşeyin ilacı bence... sana da mutluluklar

Merhaba kızlar.
Hayırlı akşamlar. Nasılsınız?
Merhaba İyi akşamlar Tuğçecim nasılsın???

Son düzenleme:

İyiyim canım sen nasılsın?

Şu an dinlenme modundayım yarın iş başı malum :)
Çalışıyorum ev-iş arası gidip geliyorum işte... Bir yandan diyet yapmaya çalışıyorum böyle bir hayatım var işte

en azından bir amacın var canım ne güzel.
Kolay gelsin diyetin için de.

ben de özledim ben de
kolay gelsin canım.
amin inşallah.
Selam canım bende dua okuyayım diyorum şimdi.
Uyuyayımda erken kqlkıcam sabah
İyi olmana sevindim bebek
yorulmuşsundur tabi canım. dinlenirsin artık. :)
inşallah canım su gibi akar ve her şey istediğimiz gibi olur.
ve sizlerin de darısı başına inşallah.

Selam tuğçemmm
Ev yerleştimi canım?
Büyük eşyalar yerleştimi?

Selam canım bende dua okuyayım diyorum şimdi.
Uyuyayımda erken kqlkıcam sabah
İyi olmana sevindim bebek

Selam tuğçemmm
Ev yerleştimi canım?
Büyük eşyalar yerleştimi?

Allah kabul etsin,bizleri de unutma
yarın pazartesi,erken yatmak gerek evet.
sen de iyisindir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…