- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.121
Bu arada hani sendika işten çıkartmalar olacak dedim ya sana turkuazim şirket ertesi gün politika degistirdi herkese 14 maaş ve %30 zam yapılacak kendi isteği dışındada kimse işten çıkarilmayacak diye yurtdışından bilgi gelmiş türkiye ekibide buyuzden politika degistirdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa petunyacim cok az kalmış
Limoncum tam olarakta bu iste o adam ne kadar degissede olmuyor insanlar sevgili,eşleriyleykrn tel ve goruntulu konusma ile cok zor :-(
günaydın kızlarmutlu haftasonları..
bu akşam kuzenimin düğünü var.. :123:
tuğçe ye 27 gün.. bana 7 gün kaldı..
selam kızlar . nasılsınız. bugün bol bol gezdim. :) güzel bir gündü. dönüş yolunda yine düşüncelere daldım. kendimi umutsuz vaka gibi hissettim.
ben kesin umutsuz vakayım :))
kuzum sen kaçlıydın çok sordum ama unuttum sanırsam
86 lıyım canım. sende benim gibi umudunu kaybetmişsin. :18:
canım doğru kişimi bulup kaybettim ben ve umudum yok
doğru kişi olduğunu düşünüyorsun ama doğru kişi olsaydı yanında olurdu. karşına biri çıkacaktır mutlaka. ben gerçekten umutsuzum. hiç kimseyle flörtüm olmadı. bir şekilde olmadı. beni beğeneni ben beğenmedim. benim beğendiğimde beni beğenmedi.yıllar sürüp gitti. hata yaptım sanırım.
benimde öle olmadı genelde plotonik takıldım lisede falan bi kaç kez deneyeyim dedim beceremedimüni sonda oldu işte
ya yapamadık sadece canım yorduk birbirmizi. belkide karşına biri çıkacak ilkin ve sonun olacak
bende platonik takıldım.yapacak bişey yoktu. en sonda karşılıksız aşk başıma geldi. bu zamanlara kadar geldim. ilk ve son hiç olamayacak gibi geliyor.
senin adına da üzüldüm. keşke devam etseydi. belki karşına daha iyi biri çıkar . bilemezsin.
27 yaşındayım... bende geleyim mi :) 30 ol öyle görüşürüz mü dersiniz yoksaaaa
Ben de 28im arada topiğe bakınıyorum ama pek muhabbete katılamadım sanırım sorun olmaz:44:27 yaşındayım... bende geleyim mi :) 30 ol öyle görüşürüz mü dersiniz yoksaaaa
86 lıyım canım. sende benim gibi umudunu kaybetmişsin. :18:
ya bir sayfa geriye bakayım dedim yaşıtmışız ve ben de aynı durumdayım ya benim beüendiğim beni beğenmez beni seveni de ben sevemem napcaz bu durumu???doğru kişi olduğunu düşünüyorsun ama doğru kişi olsaydı yanında olurdu. karşına biri çıkacaktır mutlaka. ben gerçekten umutsuzum. hiç kimseyle flörtüm olmadı. bir şekilde olmadı. beni beğeneni ben beğenmedim. benim beğendiğimde beni beğenmedi.yıllar sürüp gitti. hata yaptım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?