30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlar mutlu haftasonları..
bu akşam kuzenimin düğünü var.. :123:

tuğçe ye 27 gün.. bana 7 gün kaldı..

Cnm benim bak su akıyor yolunu buluyor. Çok sevindim insanlar ekmeğinden olmayacak. Rabbîm çok büyük.
Dert etme artık iş konusunu.
İstiyorsan yine iş bak ama bence yüksek lisansı tamamla öle bak.
Çok geriliyor stres oluyor ve yoruluyorsun. Yazık canına.
Dil konusuna gelince ben öğrenmek istediğim için ingilizce öğrencem.
Bunu konuşuyayımda ikinci dile o zaman bakarım
Zaten ben ing bilsem iş anlamında yeter bana. Bana çeşitli diller şart değil.

İlişki konusuna gelince cnm senin için çabalamayan kendini düşünen adamdan sana kpca olmaz.
Senin ilişki anlamında neye ihtiyacın var önce bunu düşün.
Bunlar bunlar olmalı de ve bu belirlediklerin onda yoksa yolun açık olsun de.
Bak bıda sana sınav ben diyim.
Sen bu adamı çok istiyordun hiç bişi yaşamasaydın hep aklının bir köşesinde olacaktı.
Denedin olmadığını gördün.
Bunda da hayor vardır. En azından ülişkiye karşı kendini hazırladın.

Limoncum tam olarakta bu iste o adam ne kadar degissede olmuyor insanlar sevgili,eşleriyleykrn tel ve goruntulu konusma ile cok zor :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgilin var gibi de olmuyor yok gibi de olmuyor. varsa yanında istiyorsun yoksa daha rahat olmak istiyorsun. sonuçta ne kadar rahat olsa da herkes kıskançtır mutlaka kendini kısıtlıyorsun ortamlardan çekiliyorsun ama sevgilinde yok yani yanında. ve de olaylar daha çok büyüyor bazen konuşmak cam açmak bile tartışma nednei oluyor iki tarafın aynı anda uygun olması vs. birlikte yaşamayıp telde paylaşmak yorucu oluyor canım. büyük konuşmak istemem ama dibimde olsun bundan sonra hayatıma girecek kişi. tanımakta zor oluyo hayatı paylaşmakta hayırlısı olur inş ama uzaktan uzağa kavga ettikçe ilişki yara alıyor artık olmuyor olamayan hale geliyor

selam kızlar . nasılsınız. bugün bol bol gezdim. :) güzel bir gündü. dönüş yolunda yine düşüncelere daldım. kendimi umutsuz vaka gibi hissettim.

canım doğru kişimi bulup kaybettim ben ve umudum yok

doğru kişi olduğunu düşünüyorsun ama doğru kişi olsaydı yanında olurdu. karşına biri çıkacaktır mutlaka. ben gerçekten umutsuzum. hiç kimseyle flörtüm olmadı. bir şekilde olmadı. beni beğeneni ben beğenmedim. benim beğendiğimde beni beğenmedi. yıllar sürüp gitti. hata yaptım sanırım.

benimde öle olmadı genelde plotonik takıldım lisede falan bi kaç kez deneyeyim dedim beceremedim üni sonda oldu işte

ya yapamadık sadece canım yorduk birbirmizi. belkide karşına biri çıkacak ilkin ve sonun olacak

bende platonik takıldım. yapacak bişey yoktu. en sonda karşılıksız aşk başıma geldi. bu zamanlara kadar geldim. ilk ve son hiç olamayacak gibi geliyor.

senin adına da üzüldüm. keşke devam etseydi. belki karşına daha iyi biri çıkar . bilemezsin.

27 yaşındayım... bende geleyim mi :) 30 ol öyle görüşürüz mü dersiniz yoksaaaa

Son düzenleme:

benim başıma hep şu geldi ama önce ben plotonik takıldım aradan 2-3 yıl geçince bi şekilde karşı tarafta istedi

ama ben istemedim sonradan. bu eski sevgilime de ben üni 2 de plotoniktiim yıllar sonra tanışıp sevgili olduk. 2-3 kişi de daha başıma geldi.

bence olacak birileri canım ya inanıyorum olumlu enerji vermek lazım çevreye

86 lıyım canım. sende benim gibi umudunu kaybetmişsin. :18:

ya bir sayfa geriye bakayım dedim yaşıtmışız ve ben de aynı durumdayım ya benim beüendiğim beni beğenmez beni seveni de ben sevemem napcaz bu durumu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…