- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.141
Ben de 28im arada topiğe bakınıyorum ama pek muhabbete katılamadım sanırım sorun olmaz:44:
Bu arada tuğçe sen nick mi değiştirdin????????
Peki madem :)
Bende yeni ayrıldım sevgilim den çünkü tamamen umutsuz vakaydı..
benim başıma hep şu geldi ama önce ben plotonik takıldım aradan 2-3 yıl geçince bi şekilde karşı tarafta istedi
ama ben istemedim sonradan. bu eski sevgilime de ben üni 2 de plotoniktiim yıllar sonra tanışıp sevgili olduk. 2-3 kişi de daha başıma geldi.
bence olacak birileri canım ya inanıyorum olumlu enerji vermek lazım çevreye
ya bence de hayatına olduğu gibi devam et zamanla unutursun sonuçta hayat geçmişe üzülmek için çok kısa - geçmişe takıldığımızda bugünümüzün değerini bilemiyoruz maalesefinşallah canım ya. çok istiyorum.
ben bu karşılıksız aşkı unutmaya çalışalı 1 sene oluyor. artık umudumu kaybettim. ne hali varsa görsün.zaten artık umrumda değil. beni kötü göremesin diye güzel güzel fotolar koyuyorum. geziyorum bol bol, üzüldüğümü bilmesinbi umut yeni birini bekliyorum.
senin kısmetinde varsa bir şekilde dönüp seni bulur. :)
kıs dünden bugüne ne değişti anacımmm.Kizlar gunaydin limoncum tam olarakta konu bu bizim olayimizda ama dun biterse nolabilecegini idrak ettim... Ve sabah konustuk boyle giderse ben o ülkeye gidicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizceler dun gece yarin saat uyudum toplamda arkadaslarimlaydim.. uykusuzluktan oluyorum
günaydın kızlar. nasılsınız. :)
Ben kendi adıma cevap vereyim :) iyiyim efenimmmm siz nasılsınız :)
Cnm kurstayim aksam ararim seni onunla ilgili degil aslinda Ben erkeklere bakis acimi degistirdim gene dun aksam sacma salak seyler yasadim ve sabah kalktigimda onunla uyandim konustuk o bugun calisio gitmeden hicbir zaman bana sirf erkek mantigi Ile yaklasmadigini farkettim orada bi sinus kurmaya calistigini ve bunu benimle istedigini file getirdi ve gel dedi gitcem su okul isleri bi azalsada yanina gitmek cok istiyorum.. ve cok farkli oldum ve dun aksam benimle ilgili kabuslar gormus cok uzuldum... Antalyada ha yasamisiz ha burda inaniyorum cozulcek hersey dedi cok kötü oldum.. ve bitirme cesaretim yok kavgada etsek eger biterse cok uzulcem ve orada bicok kiz varken adam caba sarfediyorsa dogru adamim demekki.. ve gitmeye cidden olumlu bakiyorum artik
bizde iyiyiz çok şükür.napıyorsun. nasıl geçiyor hayat
inşallah canım ya. çok istiyorum.
ben bu karşılıksız aşkı unutmaya çalışalı 1 sene oluyor. artık umudumu kaybettim. ne hali varsa görsün.zaten artık umrumda değil. beni kötü göremesin diye güzel güzel fotolar koyuyorum. geziyorum bol bol, üzüldüğümü bilmesinbi umut yeni birini bekliyorum.
senin kısmetinde varsa bir şekilde dönüp seni bulur. :)
Kizlar gunaydin limoncum tam olarakta konu bu bizim olayimizda ama dun biterse nolabilecegini idrak ettim... Ve sabah konustuk boyle giderse ben o ülkeye gidicem
günaydın herkese
i
limoŞŞŞŞŞŞŞ sanırım sen eski adamı aramışın. bunu onaylamadım hatta okuyunca kızdım.sana o yüzden yorum yapmıyacağım
Cnm kurstayim aksam ararim seni onunla ilgili degil aslinda Ben erkeklere bakis acimi degistirdim gene dun aksam sacma salak seyler yasadim ve sabah kalktigimda onunla uyandim konustuk o bugun calisio gitmeden hicbir zaman bana sirf erkek mantigi Ile yaklasmadigini farkettim orada bi sinus kurmaya calistigini ve bunu benimle istedigini file getirdi ve gel dedi gitcem su okul isleri bi azalsada yanina gitmek cok istiyorum.. ve cok farkli oldum ve dun aksam benimle ilgili kabuslar gormus cok uzuldum... Antalyada ha yasamisiz ha burda inaniyorum cozulcek hersey dedi cok kötü oldum.. ve bitirme cesaretim yok kavgada etsek eger biterse cok uzulcem ve orada bicok kiz varken adam caba sarfediyorsa dogru adamim demekki.. ve gitmeye cidden olumlu bakiyorum artik
20lik dişimi çektirdim evde yatıp şişmiş yüzümün inmesini bekliyorum :) yarına kadar iner umarım bu yüzle işe gitmek fenaaa
geçmiş olsun canım. inşallah şişi inerde rahatlarsın. sen kaç yaşındasın. var mı bi damat adayı.
27 yaşındayım canım biri vardı ama ayrıldık.. güven vermiyordu sürekli telefonu saklıyodu filan..bi de benim geçireceğim operasyonu da unutunca geçen gün tepemin tası attıayrıldık...
Sende var mı canım bişeyler??
27 yaşındayım canım biri vardı ama ayrıldık.. güven vermiyordu sürekli telefonu saklıyodu filan..bi de benim geçireceğim operasyonu da unutunca geçen gün tepemin tası attıayrıldık...
Sende var mı canım bişeyler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?