30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben de 28im arada topiğe bakınıyorum ama pek muhabbete katılamadım sanırım sorun olmaz:44:

Bu arada tuğçe sen nick mi değiştirdin????????

yok canım gel katıl kaynaş şu sıralar herkes yoğun braz durgun topik evet tuğçe nick dğiştirdi

Peki madem :)

Bende yeni ayrıldım sevgilim den çünkü tamamen umutsuz vakaydı..

hayırlısı olsun bakalım inş çok daha güzeli olur

inşallah canım ya. çok istiyorum.
ben bu karşılıksız aşkı unutmaya çalışalı 1 sene oluyor. artık umudumu kaybettim. ne hali varsa görsün.zaten artık umrumda değil. beni kötü göremesin diye güzel güzel fotolar koyuyorum. geziyorum bol bol, üzüldüğümü bilmesin bi umut yeni birini bekliyorum.

senin kısmetinde varsa bir şekilde dönüp seni bulur. :)

[/QUOTE]hayırlısı olsun bakalım inş çok daha güzeli olur[/QUOTE]

Aminnn canım benim :) ben umudumu kaybetmedim ya...ayrılığımın kayıp olduğunu düşünmüyorum rahatım yani :)

Son düzenleme:
ya bence de hayatına olduğu gibi devam et zamanla unutursun sonuçta hayat geçmişe üzülmek için çok kısa - geçmişe takıldığımızda bugünümüzün değerini bilemiyoruz maalesef

ben de kendimi tanıtayım 86lıyım işte dilim 27 demeye alışmış bir de yılın 2. yarısında doğunca 28 demek zor geliyor :)))
çalışıyorum şu an ailemden uzakta yaşıyorum daha önce tuğçeyle aynı topikte olumlu düşünmeye dair yazışırdık bir ara işsizlik beni çok sıkıyordu üzülüyordum ama şükür ki aştım şimdi kendme ait küçük ama huzurlu bir yaşamım var
Hayatım iş-ev arası genelde eve gel yemek yap ye topla sonra pc-tv arası geçiyor işte 2.5 aydır diyetteyim çizelgemden görüldüğü üzere bu aralar yürüyüşe de zaman ayırmaya çalışıyorum malumunuz yaz da kapıda...
Sevgilim yok ama umutsuz da değilim zamanı gelince herşey olur inşallah diyorum - tabii bir yanım da sevildiğini hissetmek istiyor bu da yadsınamaz bir gerçek

Kizlar gunaydin limoncum tam olarakta konu bu bizim olayimizda ama dun biterse nolabilecegini idrak ettim... Ve sabah konustuk boyle giderse ben o ülkeye gidicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizceler dun gece yarin saat uyudum toplamda arkadaslarimlaydim.. uykusuzluktan oluyorum

günaydın herkese
iyi pazarlar olsun.
burası pek sessiz bu aralar galiba.
ben işyerinden giremiyorum haberiniz ola.
yoğunum o ayrı ama ekranımda görünüyor. arada telden okuyorum sadece.
beni bol bol özleyin.

ayrıca bu aslı nerelerde hiç göremedim. inş iyidir ve herşey yolundadır. aslıııııııııı sesame gel kıs korkma terlik yok.
gelde kendinden haber ver bana. mail at kıs neden yoksun bole. yaz bana detayını. çok merak ettim seni. özledim bide ucundan

beni soracak olursanız pek iyi değilim canım sıkkın inş iyi olacağım.

aşk isteyenler varmış aramızda bende istiyorum hayırlı kısmetimi kısmetim kocam hayırlı şekilde gelsin bulsun beni. yeti gariiiiiiii

limoŞŞŞŞŞŞŞ sanırım sen eski adamı aramışın. bunu onaylamadım hatta okuyunca kızdım.sana o yüzden yorum yapmıyacağım

Kizlar gunaydin limoncum tam olarakta konu bu bizim olayimizda ama dun biterse nolabilecegini idrak ettim... Ve sabah konustuk boyle giderse ben o ülkeye gidicem

kıs dünden bugüne ne değişti anacımmm.
hayırlısı olsun hakkında.
başka ülkeye gitmk çok çok radikal bir karar hele Rusya ise daha da düşün derim.
hakkında en hayırlısı olsun inş arkadaşım.

Gunaydin kizceler dun gece yarin saat uyudum toplamda arkadaslarimlaydim.. uykusuzluktan oluyorum

bol bol konuşun uyumayınnn sonar uykusuzmmm.
kıs bende uykusuzum kurs gözümde büyüyor yaaaa
nasıl devam etcem koca yıl kursa bilmiyommm

Cnm kurstayim aksam ararim seni onunla ilgili degil aslinda Ben erkeklere bakis acimi degistirdim gene dun aksam sacma salak seyler yasadim ve sabah kalktigimda onunla uyandim konustuk o bugun calisio gitmeden hicbir zaman bana sirf erkek mantigi Ile yaklasmadigini farkettim orada bi sinus kurmaya calistigini ve bunu benimle istedigini file getirdi ve gel dedi gitcem su okul isleri bi azalsada yanina gitmek cok istiyorum.. ve cok farkli oldum ve dun aksam benimle ilgili kabuslar gormus cok uzuldum... Antalyada ha yasamisiz ha burda inaniyorum cozulcek hersey dedi cok kötü oldum.. ve bitirme cesaretim yok kavgada etsek eger biterse cok uzulcem ve orada bicok kiz varken adam caba sarfediyorsa dogru adamim demekki.. ve gitmeye cidden olumlu bakiyorum artik

ben arıcaktım dün seni de dakikam bitmiş :18:
hayırlısı olsun canım hakkında.
sen hep hayırlısı ile olması adına dua et canım .
akışına bırak. inş çok mutlu olursun valla çok isterim mutluluğunu.
Rabbim yardımcın olsun inş canım.

dün arkadaş geldi bi an cevap yazmadım canım biz bişiler yapıyoruz ama onların belkide hiç umrunda olmuyoruz

o zaman yan yana gelin canım ama giderken artı eksi her şeyi düşünerek git
günaydın herkese
i

limoŞŞŞŞŞŞŞ sanırım sen eski adamı aramışın. bunu onaylamadım hatta okuyunca kızdım.sana o yüzden yorum yapmıyacağım

kuzum öle bi arama diil ben arayınca onun bi teri falan kalkmaz yani . ona ihtiyaç duydum ve konuştuk dertleştik falan anlattım dnledi önerilerde falan bulundu. o benim hem sevgilim hem en yakınımdı aramızda kavga gürültü olmadan bitti. o günde yarım saatten fazla konuştuk sesimiz bile yükselmedi. önüme bakmam lazım onun sesi o kadar uzaktı ki çok yorgun inş o da mutlu olur bende

kuzum inş çoook mutlu olursunuz

geçmiş olsun canım. inşallah şişi inerde rahatlarsın. sen kaç yaşındasın. var mı bi damat adayı.

27 yaşındayım canım biri vardı ama ayrıldık.. güven vermiyordu sürekli telefonu saklıyodu filan..bi de benim geçireceğim operasyonu da unutunca geçen gün tepemin tası attı ayrıldık...

Sende var mı canım bişeyler??

geçmiş olsun iyi misn şimdi? ilişkiniz oturmuş muydu yeni mi başladı

Bi erkek telini sakliyorsa Olay bitmistir o erkegin bitmrsi en hayirlisi olmus demektir... Limon kafam allak bullak gitmrden bilemeyecegim bakalim..

bende de yok bizi kara büyü yaptı galiba.

güven vermiyorsa iyi yapmışsın ayrılmakla. ne öyle teli saklamalar falan. bişeyler çeviriyor olabilir.

Reddmars illaki olur gercekten Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…