- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.221
Ben de dış ticaret şirketinde muhasebedeyim.
Yalnızım.
Sevemiyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
ya da daha karşılaşmadık.Sevilecek insan yok,ya da biz bahtsısız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya da daha karşılaşmadık.
ya da bizim imtihanımız da bu.
Allah'a şükür, sağız sağlıklıyız çalışıyoruz.
Ne yapalım?
Kader kısmet olursa olur.
Sen ailenle mi yaşıyorsun?
Branşın ne?
Haklısın.Ailemle yaşıyorum.ingilizce...çok evlilik meraklısı değilim yalnız kalmak istemiyorum,herkesin eşi var ama her ortamda yalnız
Selam hoşgeldin
Şarkı çok güzelmişritmi tango müziği gibi
Haklısın.
Pek çok nedeni var evlenmek istememizin.
İleride yalnız kalmak korkusu, gelecek kaygısı, anne olmak istemek, mahalle baskısı, insanların ucube gibi sana acıması.
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Ne güzel İngilizce demek, okul yıllarında süper olan İngilizce'mi ilerletmek istiyorum ben de.
İngilizce konusunda yardımcı olabilirm her daim:)
Anne olmak çok istiyorum gerçekten ama olmuuor işte...nasip değil demekki...
Arada sohbete gelmeye çalışıyorum dünden beri - artık buralardayımMerhaba kızlar, çarşambadan beri girmedim.
Nasılsınız?Hımmm! İşte bu kötü, sen de benim gibisin.
Evet, her şey vaktinde güzel. Ben de bu yaştan sonra uçuş uçuş aşık olur muyum? Naz niyaz cilve bu yaştan sonra komik olur. (82 modelim ben) ama ne yapacaksın kader kısmet
olmayınca olmuyor. aslında ben evlenmenin de çok meraklısı olmadım hiçbir zaman ama anne olmak isterdim vaktinde...
Aleyküm selam.
Hoş geldiniz.
Bu hafta sonu belki on tane düğün duydum. Maşallah ne bereketli bir hafta sonuymuş.
Sizinki de önümüzdeki cumartesi değil mi Petunya?
Hoş geldiniz.
Lily86 sohbete de gel.
Merhaba...
vay vay bu forumda son günlerde çok bursalı ile tanıştım ben de komşu ildenimÇalışıyorum,öğretmenim...bursa'dayım...benim bütün arkadaşlar arızalı zaten:)
Ya sen neler yaparsın?
Ben de dış ticaret şirketinde muhasebedeyim.
Yalnızım.
Sevemiyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
ben de derim hep aradığım adam bu evrende yok varsa da karşılaşmadım diyeya da daha karşılaşmadık.
ya da bizim imtihanımız da bu.
Allah'a şükür, sağız sağlıklıyız çalışıyoruz.
Ne yapalım?
Kader kısmet olursa olur.
Sen ailenle mi yaşıyorsun?
Branşın ne?
welcome among us teacherAilemle yaşıyorum.ingilizce...çok evlilik meraklısı değilim yalnız kalmak istemiyorum,herkesin eşi var ama her ortamda yalnız
benim bir nedenim yok aslında sadece omzuna yaslanabileceğim, güvenebileceğim birini istiyorum yoksa kendi halimle de idare ediyorum yani çalışıyorum, kiraydı faturaydı herşeyle kendim ilgileniyorum bir erkeğin alması gereken sorumlulukları da gayet iyi taşıyabiliyorum - sadece işte duygusal manada insan bir ihtiyaç hissediyorHaklısın.
Pek çok nedeni var evlenmek istememizin.
İleride yalnız kalmak korkusu, gelecek kaygısı, anne olmak istemek, mahalle baskısı, insanların ucube gibi sana acıması.
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Ne güzel İngilizce demek, okul yıllarında süper olan İngilizce'mi ilerletmek istiyorum ben de.
83 model iç anadolu :)))
selam sezsez...
mühendisim bende.
petunya merhaba...
filozaf selam
83 model iç anadolu :)))
selam sezsez...
mühendisim bende.
petunya merhaba...
filozaf selam
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adına - dinleyince zaten ay ne hoş bir aşk şarkısı dedim bir de ofisteyim düşünün halimisende hoş geldin, teşekkürler beğenmene sevindim. çok güzel bir dans müziği
Filozof prenses merhaba canım, evet c.tesi günü nişanım olucak kısmetse
yaşın daha genç elbet biri karşına çıkar ve anne olursun umutsuz olma lütfen - ben de 28im herkes işte yaşın geçiyor demeye başladı benim acelem yok deyip geçiştiriyorum elbet nasibim olan karşıma çıkınca evlenirim de anne de olurum yani öyle düşünmek gerekİngilizce konusunda yardımcı olabilirm her daim:)
Arada sohbete gelmeye çalışıyorum dünden beri - artık buralardayım
ben de muhasebedeyim offf ne sıkıcı
ben de sevemiyorum kolay kolay yaaa nedeni ne acep:44:[/B][/SIZE][/COLOR]
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adına - dinleyince zaten ay ne hoş bir aşk şarkısı dedim bir de ofisteyim düşünün halimi
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adına - dinleyince zaten ay ne hoş bir aşk şarkısı dedim bir de ofisteyim düşünün halimi
yaşın daha genç elbet biri karşına çıkar ve anne olursun umutsuz olma lütfen - ben de 28im herkes işte yaşın geçiyor demeye başladı benim acelem yok deyip geçiştiriyorum elbet nasibim olan karşıma çıkınca evlenirim de anne de olurum yani öyle düşünmek gerek
selam
ne mühendisisn?
merhaba mavili nasılsın ?
sağolasıno zaman kurumlar hayırlı olsun :126: :126: :126:
evet güzeldi teşekkürler paylaşımın içinçok teşekkürler lily, sağolasın. daha güzelleri sizlere inştahmin edebiliyorum halini ne güzel işte
iyi yapmışsın canım
ben alışığım ya tek başına ayakta durmaya - valla bir sorun oldu mu çağır servisi ustayı tamam hallediliyorAslında yalnız ola ola bir erkeğin yapabileceği ne varsa tek başına yapabiliyorsun..biraz daha böyle giderse erkek olucam yahu:)
taş mühendisi derken?:44: maden mi yoksa:44:lily86 merhaba memnun oldum .... selam hoşgeldin...
taş mühendisi
iyiyim petunyacım ...
dün 1,5 saat yürüdüm akşam.. cumartesi desen hem yürüdüm . cuma hem yürürüdm hem egzersiz yaptım...
yoruldmuşum ama inceldim en güzeli o...
yaza incecik gireceğim...
İnşallah canım.sende hoş geldin, teşekkürler beğenmene sevindim. çok güzel bir dans müziği
Filozof prenses merhaba canım, evet c.tesi günü nişanım olucak kısmetse
Deme öyle, biz de anne olacağız inşallah.İngilizce konusunda yardımcı olabilirm her daim:)
Mavilim, canım arkadaşım!83 model iç anadolu :)))
selam sezsez...
mühendisim bende.
petunya merhaba...
filozaf selam
taş mühendisi derken?:44: maden mi yoksa:44:
yaza incecik girersin eminim ben bile son 3 ayda dikkatli gidiyorum basen zor erir ama 5cm gitti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?