30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ne güzel canım, fit olacaksın işte.. aynı zamanda sağlıklı da

lily'cim ben excel de hallediyorum hesap işlerini

Hallediyor tabi de,bazen lastik patladı,makine bozuldu ne yapçam diye düşünmek istemiyorum..halladem biri olsa...benim de hamur yuğursam kadın gibi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamlar bayanlarr
her şeyin hayılrısı diyorum doğru kişi varsa bulur bi gün bizi

ne güzel canım, fit olacaksın işte.. aynı zamanda sağlıklı da

lily'cim ben excel de hallediyorum hesap işlerini

Ya ben daha çözemedim buradaki işleri bizde muhasebelik işler hem excelde hem wordde hem de sistem üzerinden yapılıyor bir de ben anlamıyorum muhasebeci değilim ki - işte atandık yapmaya uğraşıyoruz
personel işleri de bende valla bugün kafa allak bullak bende - daha eve gidilecek çarşıya çıkılacak bir sürü işim var evde de kafa kalmadı ki

valla erkekler de şimdi bu işlerden anlamıyor istiyorlar ki hem ev işi yapan hem faturaları yatıran hem parasıyla destek olan hem de çocuk bakan kadın arıyor valla ben yanımda sap gibi hiç bir işe yaramayacak erkeği napayım kendime yetiyorum valla

selamlar bayanlarr
her şeyin hayılrısı diyorum doğru kişi varsa bulur bi gün bizi
Selammm hoşgeldin

İnşallah bakalım...

zor veriyorum artık.e skiden olsa çabucak gitmişti...
ben de zor veriyorum aslında eskiye bakarak ama ev-iş arası yürüyorum bir de diyete başlayınca sanırım etkili oldu - yürüyüşlere de başlamaya çalışıyorum bu aralar

Hep bu erkeklerden ötürü işte...aZcık sırtlarını dayamasalar bize,biz de bu işleri tek başımıza yapmaZdık...böyle olunca da bu saatten sonra birilerini beğenmek o kadr zor ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben kaçtım bayanlar görüşme üzere... hoşça kalınççç

Görüşmek üzere güle güle
Kızlar ben de çıkıyorum mesai bitti millet çoktan çıktı ben kendime gelmeye çalışıyorum- beynim durdu valla yatıp dinlenmek istiyorum ama işlerim var bakalım akşam belki girer muhabbete katılırım şimdilik hoşçakalın

aynen aynen - tamam evlilikte sorumluluğun büyüğü kadına düşüyor ama yani bazı şeylerde de erkek olması gerektiği gibi davranmalı - şimdi erkeklere sorsan ver faturaları otomatiğe der geçer uğraşmaz ben de biliyorum öyle yapmayı ama napayım sorun çıkınca mecbur elden yatırıyorum yani erkek olsa uğraşmaz bana ne der - bu biraz sorumluluk duygusuyla alakalı bence - erkekler çok fazla sorumluluk almıyorlar rahat yaşıyorlar o yüzden

görüşürüz lily, iyi dinlenmeler.. keyfili akşamlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…