- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.241
İnşallah canım.
Deme öyle, biz de anne olacağız inşallah.
Mavilim, canım arkadaşım!
lily86 merhaba memnun oldum .... selam hoşgeldin...
taş mühendisi
iyiyim petunyacım ...
dün 1,5 saat yürüdüm akşam.. cumartesi desen hem yürüdüm . cuma hem yürürüdm hem egzersiz yaptım...
yoruldmuşum ama inceldim en güzeli o...
yaza incecik gireceğim...
sağolasınof of mesai bitecek ben hala elimde hesap makinesi hesap yapıyorum beynim durdu
evet güzeldi teşekkürler paylaşımın için
ben alışığım ya tek başına ayakta durmaya - valla bir sorun oldu mu çağır servisi ustayı tamam hallediliyor
sonuçta her işten anlamak zorunda değilim dimi ama
İnşallah canım.
Deme öyle, biz de anne olacağız inşallah.
Mavilim, canım arkadaşım!
ne güzel canım, fit olacaksın işte.. aynı zamanda sağlıklı da
lily'cim ben excel de hallediyorum hesap işlerini
ne güzel canım, fit olacaksın işte.. aynı zamanda sağlıklı da
selamlar bayanlarr
her şeyin hayılrısı diyorum doğru kişi varsa bulur bi gün bizi
evet inşallah..
Hoşgeldin canım...
görüşürüz tatlımben kaçtım bayanlar görüşme üzere... hoşça kalınççç
Amin Limoncuğum, nasılsın?selamlar bayanlarr
Ufff! Evet ya, gitmiyor kilolar...İnşallah bakalım...
zor veriyorum artık.e skiden olsa çabucak gitmişti...
Amin Limoncuğum, nasılsın?
Ufff! Evet ya, gitmiyor kilolar...
Ben de bir iki dikkat ediyorum. Sonra salıyorum.
İstikrar sıfır.
Ya ben daha çözemedim buradaki işleri bizde muhasebelik işler hem excelde hem wordde hem de sistem üzerinden yapılıyor bir de ben anlamıyorum muhasebeci değilim ki - işte atandık yapmaya uğraşıyoruzne güzel canım, fit olacaksın işte.. aynı zamanda sağlıklı da
valla erkekler de şimdi bu işlerden anlamıyor istiyorlar ki hem ev işi yapan hem faturaları yatıran hem parasıyla destek olan hem de çocuk bakan kadın arıyor valla ben yanımda sap gibi hiç bir işe yaramayacak erkeği napayım kendime yetiyorum vallaHallediyor tabi de,bazen lastik patladı,makine bozuldu ne yapçam diye düşünmek istemiyorum..halladem biri olsa...benim de hamur yuğursam kadın gibi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selammm hoşgeldinselamlar bayanlarr
ben de zor veriyorum aslında eskiye bakarak ama ev-iş arası yürüyorum bir de diyete başlayınca sanırım etkili oldu - yürüyüşlere de başlamaya çalışıyorum bu aralarİnşallah bakalım...
zor veriyorum artık.e skiden olsa çabucak gitmişti...
Ya ben daha çözemedim buradaki işleri bizde muhasebelik işler hem excelde hem wordde hem de sistem üzerinden yapılıyor bir de ben anlamıyorum muhasebeci değilim ki - işte atandık yapmaya uğraşıyoruz
personel işleri de bende valla bugün kafa allak bullak bende - daha eve gidilecek çarşıya çıkılacak bir sürü işim var evde dekafa kalmadı ki
valla erkekler de şimdi bu işlerden anlamıyor istiyorlar ki hem ev işi yapan hem faturaları yatıran hem parasıyla destek olan hem de çocuk bakan kadın arıyor valla ben yanımda sap gibi hiç bir işe yaramayacak erkeği napayım kendime yetiyorum valla
Selammm hoşgeldin
ben de zor veriyorum aslında eskiye bakarak ama ev-iş arası yürüyorum bir de diyete başlayınca sanırım etkili oldu - yürüyüşlere de başlamaya çalışıyorum bu aralar
Görüşmek üzere güle güleben kaçtım bayanlar görüşme üzere... hoşça kalınççç
Hep bu erkeklerden ötürü işte...aZcık sırtlarını dayamasalar bize,biz de bu işleri tek başımıza yapmaZdık...böyle olunca da bu saatten sonra birilerini beğenmek o kadr zor ki...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzum ya çok heycanlı azkaldı çokk az
Görüşmek üzere güle güle
Kızlar ben de çıkıyorum mesai bitti millet çoktan çıktı ben kendime gelmeye çalışıyorum- beynim durdu valla yatıp dinlenmek istiyorum ama işlerim var bakalım akşam belki girer muhabbete katılırım şimdilik hoşçakalın
iyiyim canım,iyi olmaya çalışıyorum canım benimsen nasılsın ?
iyiyim canım,
ben de toparlanayım yavaştan. herkese iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?