- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.261
iyiyim canım,
ben de toparlanayım yavaştan. herkese iyi akşamlar.
selam kızlar . nasılsınız
kolay gelsin tatlım sana daBen de okula gidiyorum bugun hic giremedim. Yogun ve yorgunum.. okula erken gidip 1 saat ders calisacagim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen aynen - tamam evlilikte sorumluluğun büyüğü kadına düşüyor ama yani bazı şeylerde de erkek olması gerektiği gibi davranmalı - şimdi erkeklere sorsan ver faturaları otomatiğe der geçer uğraşmaz ben de biliyorum öyle yapmayı ama napayım sorun çıkınca mecbur elden yatırıyorum yani erkek olsa uğraşmaz bana ne der - bu biraz sorumluluk duygusuyla alakalı bence - erkekler çok fazla sorumluluk almıyorlar rahat yaşıyorlar o yüzden
biz kadınlar biraz detaycı ve her şeyin tam olması için uğraşırken erkekler genelde rahat yaşıyor,kervan yolda düzülür mantığında oluyor,öyle kadınlar da var ama erkeklere nispeten az. önemli olan sorumluluk bilinci gelişmiş insan olmak,Allah sorumluluk sahibi insanlarla karşılaştırsın hayatın her alanında...
aslıcım burdan yazıyorum beklemek zor geldi yok ya çocuk o gözle bakmıyor baksa anlardım
arkadaşım rol çekti ben çok içtim eve bırakımıcem sen bırak hadi dedi
bi konuda iddiasına girdik waffle kazandım bakalım bu hafta içi belki yeriz
kafamı dağıtsam bile yeter ya
çok umutlanma ama umudunu da yitirme,belli olmaz,ben umutluyum nedense biraz
en kötü ihtimal arkadaşım olu muhbbeti sıkı kafa biri ve baya yakışıklı genelde ben çirkin beğenirim ama
evet.
güzeli dururken çirkini boşver
çok güldüm ya sende yok mu bişiler plotonik vs. aslıcan faceni açsana güzel fotolar koysana :)
yok bende canım,face kullanmıyorum ama bu gidişle face açsam mı diye de düşünmüyor değilim
kuzum benim facem hep vardı ama foto adam akıllı koymazdım arkadaşım zor fotolarımı yeniletti liseden üniden falan aa nasılsın görüşemiyoruz diye mesajlar atanlar oldu
bişi olur mu şimdilik hayır ama ruhuma iyi geldihadi açalım sana ekleşelim hatta birbirmizin de tipini görürüz
buraya gelde görüşelim ya
doğrudur,ilgi alaka artınca insanın da hoşuna gider,özgüven artar
çok mu sevdin beni kıztipimi görsen çok seversin
evet seviyorum burdaki herkesi yaseni de severim ki yolla kız fotonu aşık falan olmayayım
teşekkürlerolmaz,nazar falan değer sonra
ehehe
işler yoluna girdi mi
bugün keyfin pek bir yerinde
yoğunluk devam ediyor canım.
Arada sohbete gelmeye çalışıyorum dünden beri - artık buralardayım
vay vay bu forumda son günlerde çok bursalı ile tanıştım ben de komşu ildenimküçük bilecikten - ben de çalışıyorum tek yaşıyorum kendi halimdeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar
ben de muhasebedeyim offf ne sıkıcı
ben de sevemiyorum kolay kolay yaaa nedeni ne acep:44:
ben de derim hep aradığım adam bu evrende yok varsa da karşılaşmadım diye
welcome among us teacher
benim bir nedenim yok aslında sadece omzuna yaslanabileceğim, güvenebileceğim birini istiyorum yoksa kendi halimle de idare ediyorum yani çalışıyorum, kiraydı faturaydı herşeyle kendim ilgileniyorum bir erkeğin alması gereken sorumlulukları da gayet iyi taşıyabiliyorum - sadece işte duygusal manada insan bir ihtiyaç hissediyor
Merhaba kızlar, çarşambadan beri girmedim.
Nasılsınız?Hımmm! İşte bu kötü, sen de benim gibisin.
Evet, her şey vaktinde güzel. Ben de bu yaştan sonra uçuş uçuş aşık olur muyum? Naz niyaz cilve bu yaştan sonra komik olur. (82 modelim ben) ama ne yapacaksın kader kısmet
olmayınca olmuyor. aslında ben evlenmenin de çok meraklısı olmadım hiçbir zaman ama anne olmak isterdim vaktinde...
Aleyküm selam.
Hoş geldiniz.
Bu hafta sonu belki on tane düğün duydum. Maşallah ne bereketli bir hafta sonuymuş.
Sizinki de önümüzdeki cumartesi değil mi Petunya?
Hoş geldiniz.
Lily86 sohbete de gel.
Merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?