30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben de okula gidiyorum bugun hic giremedim. Yogun ve yorgunum.. okula erken gidip 1 saat ders calisacagim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz kadınlar biraz detaycı ve her şeyin tam olması için uğraşırken erkekler genelde rahat yaşıyor,kervan yolda düzülür mantığında oluyor,öyle kadınlar da var ama erkeklere nispeten az. önemli olan sorumluluk bilinci gelişmiş insan olmak,Allah sorumluluk sahibi insanlarla karşılaştırsın hayatın her alanında...

kuzu özel mesaj attım sana

aslıcım burdan yazıyorum beklemek zor geldi yok ya çocuk o gözle bakmıyor baksa anlardım

arkadaşım rol çekti ben çok içtim eve bırakımıcem sen bırak hadi dedi

bi konuda iddiasına girdik waffle kazandım bakalım bu hafta içi belki yeriz

kafamı dağıtsam bile yeter ya

çok umutlanma ama umudunu da yitirme,belli olmaz,ben umutluyum nedense biraz

yok bende canım,face kullanmıyorum ama bu gidişle face açsam mı diye de düşünmüyor değilim

kuzum benim facem hep vardı ama foto adam akıllı koymazdım arkadaşım zor fotolarımı yeniletti liseden üniden falan aa nasılsın görüşemiyoruz diye mesajlar atanlar oldu

bişi olur mu şimdilik hayır ama ruhuma iyi geldi hadi açalım sana ekleşelim hatta birbirmizin de tipini görürüz

buraya gelde görüşelim ya

doğrudur,ilgi alaka artınca insanın da hoşuna gider,özgüven artar
çok mu sevdin beni kız tipimi görsen çok seversin

Zaten artık bayanların erkeklere eskisi gibi ihtiyacı yok. Herşeyi kendileri yapabiliyorlar. Hatta fazlasını bile. Artık önemli olan erkeğin şefkati koruyuculuğu vs. Bunlar da yoksa niye evlenesin ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende olmadım meraklı hiç. Fıtrat olarak gezmeye özgürküğe meyilli olduğum için daha genç yaşlarda yapacağım evlilik sıkıntılı olurdu. Şimdi doydum herşeye. İnsan daha düZenli bi hayat ve önemlisi seveceği sevileceği birine öZlem duyuyor. Önceki gibi arkadaş çevren de olmuyo. Yalnız hissediyorsun. Bir de hiç sevmedim kimseyi. O duyguyu yaşamak istiyorum. Hayatım boyunca hep mantıkla hareket ettim. Duygularımı tozlu raflardan çıkartmak istiyorum:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…