- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.881
başladım canım şimdilik iyi gibi.. bilimsel hazırlık vizeleri vardı gecen hafta kafayı edim öğrenci gibi ders çalışmak zor geldi biraz.. bakalım sonuçlar ne olacak.. enerjim düşük biraz.. sen neler yaptın
lımon cıddıyım canım lütfen moralın bozuk oldugunda yat uyu nıye dıyeceksın cunku eğer ınsan moralman kotuyse alkol aldıgında ertesı gun sıkıntı oluyor ve gercekten alkol alırken hoş olmayan seylerı ,pişman olacağın seylerı yapabılıyorsun oyuzden umarım arkadaşın alıpta gelmemiştir ve eğer geldıysede ıcme.
yok gelmedi arkadaşım canımi.ecek cesaret var mı onuda bilmiyorum sağol düşünmen yeter canım. sen ne alemdesin iyi misin
yok gelmedi arkadaşım canımi.ecek cesaret var mı onuda bilmiyorum sağol düşünmen yeter canım. sen ne alemdesin iyi misin
ıyı barı ıyım ya ben spor gayet ıyı geldı cok ılgılenmek ısteyen adam ılgılenır zaten oyuzden koy vercem gıtcek artık mantıgındayım.
merhaba canım,uzanıyorum,internete bakıyorum öyle,cuma gününün yorgunluğu var üzerimde. sen nasılsın,zaman su gibi akmış,gelinliğini görmedik bu arada
o da var :)
İyi dinlenmeler canım. Atv de yeni dizi başladı yasak diye ben de onu izliyordum.
daha tam tamamlanmadı canım.
Allah nasip ederse düğünden sonra inşallah yollarım resimlerimi.
cok ıyı bılırım ve benım kötü geçti ya ısın kötü yanı ben bu yastan sonra derste çalışamıyorum yaww saka gıbı keske çalışabılsem napcam bılmıyorum ama ınanılmaz ısıme yaradı.
tugce kıtap ısımlerı sağol banada aşk ve iş için kart seçermısın lütfen.
turkuazım kolay gelsın.
lımoncum ıcmek ınsanı daha kötü yapar canım moralın bozukken ıcme.
teşekkürler tuğçecim. evet ben de merak ettim o diziyi ama izlemedim.
bekliyoruz canım.
petu'nun nişanı bu haftasonu,inşallah her şey yolunda güzel gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?