- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.861
işlerimi bitirirsem bakıcam bakalım bişiler :d
sağol tatlım evet evlensek vs birbirimizle hem çok mutlu hem de çok mutsuz olacaktık çatışan iki karekteriz hayırlısı diyorum. sevgi mi ilk olmasının verdiği duygu mu 5-6 yılımın onunla bi şekilde geçmesi mi alışkanlık mı bilmiyorum
Canim merhaba nasılsın. Benim için kart çeker misin.
selam güzel kızlar
ben evden iş yapmak için oturdum bilgisayar başına. bu gece iş iş
tuğçem güle güle kullan aldıklarını canım. hayırlı olsun.
limoşşşş canım zaman en güzel ilaçdır gönül yarasına. zamanla acın da duygularında yükünde hafifler..
bende regli olcam ondan dolayı bende çok iyi değilim.
herkese herşeye iç güdüsel kırgınım.
yaşayamadıklarım özlem duyduklarım filan vs vs... kırgınım ben ya hayata mı niye bunları yaşadığımamı!!!!
off offfff
tuğçem bende bir kart isteyebilir miyim?
hem ruh halim hem gönül meselesi hem hayat artık ne için olursa ona olsun beeee yaaaiçesim var
aslışşşşşşşşşşşşşşşşşş
İyiyim canım sen nasılsın?
canım kartın karşına bir fırsat çıkacak diyor.
Buna coşku ve cesaretle atla. Gerisi güzel bir şekilde gelecek.
Diğer kartın ise yüreğindekini söyle diyor.
Kendini dürüstçe ve sevgiyle ifade etmen gerekecek.
Karşılığını da hayırlı bir şekilde alacaksın.
Teşekkür ederim canım.
Ruh halin için;
zamana bırak diyor kartın. bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
zaman en iyi ilaçtır ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
zaman içinde her şey yoluna girecek.
Gönül meselesi için;
sevgi yolla diyor kartın. senin içinde güçlü bir sevgi var.
sevginin karşılığını en hayırlı şekilde alacaksın canım.
Bende iyiyim canım. Sagol. Teşekkür ederim. Düğüne az kaldi. Gelinligi aldın mi.
Çok saol canım
görüşürüz kızlar ben işe döner
Gelinliği evde buruştırmayalım diye düğüne 5 gün kala alıcaz canım.
Bu salı kısmetse son halini giyicem hayırlısıyla.
Hadi hayırlı olsun. Bişey kalmamış. Merakla bekliyorum. Bwnim için önemli bi günde evleniyorsun :)Mayıs ayı güzel seçim.
neden önemli canım doğumgünün mü? :)
Bahar ayı güzel olur canım. hem havalar ılık olur. beni çok bunaltmaz.
Aslıcım nasılsın?
Neler yapıyorsun?
Ben de merkezdeyim ama araç yok diyebilirim yani durak yolun yarısı zaten :) gelişte yokuştan aşağı iniyorum 15dk sürüyor dönüş yarım saate yakın - yürüyerek gidip geliyorum bir de markete uğradıysam işten geç çıktıysam falan saat 6 oluyor - ben de bulaşıkları sabah yıkadım akşam uyuyakalmışım ortalığı biraz toparladım sabahın erken saatinde - eve gidince çamaşırlar katlanacak valiz hazırlanacak sonra da hayırlısıyla yolcuyum - valla sabah kalk mesai yap akşamına yol çek derken çok yorucu oluyor - ben ki 3 saatten uzun süren yolculuğu sevmezken şimdi en az 7-8 saatlik yolculuk yapıyorum üstelik mesai ardındanSeminer uğruna her yol mübah modundayım ama
HoşgeldinYazdığın sözler olması gerekenler ama maalesef toplumda ilişkiyi de evliliği de kadın yürüyor sorumluluklar kadına yükleniyor - kadınlar kırılgandır naz yapabilir erkek gönül almayı bilmeli ama etrafımda gördüğüm hep tam tersi
Merhaba canım - bizim de burası yağmurlu
Selam hoşgeldin
Hakkında hayırlısı olsun iş konusunda benim kısmetim çalışmaya başlayınca açıldı diyebilirim3 yıl işsiz kal tam atandım diye sevin tüm başvurulara geri dönüş olsun - siz düşünün halimi
Selam canım nasılsın bugün? Seninkiyle görüştünüz mü ?
Allah sana da nasip etsin diyelim o zaman
Ayyy canım son 1 gün hadi bakalım heyecan dorukta - inşallah hayırlısıyla atlatırsınız
Günaydın - ne intiharı yaaaa sus bakiiimmmmben de dün aöfe gittim iş çıkışı kitaplarımı aldım seminere de 2 kitap götüreyim diye düşünüyorum az biraz çalışmış olurum hatta hangilerini götüreceğime de karar verdim : Birey ve Davranış ile Etik kitaplarını düşünüyorum çok ilgi alanım içinde ya uzak kalmayım hem bilimsel açıdan da birşeyler öğrenmiş olurum
Sen ne okuyorsun? Ben sosyoloji okuyorum
Ben çoktan yazmıştım umarım unutmamışsındır adımı petunyacım
selam güzel kızlar
ben evden iş yapmak için oturdum bilgisayar başına. bu gece iş iş
tuğçem güle güle kullan aldıklarını canım. hayırlı olsun.
limoşşşş canım zaman en güzel ilaçdır gönül yarasına. zamanla acın da duygularında yükünde hafifler..
bende regli olcam ondan dolayı bende çok iyi değilim.
herkese herşeye iç güdüsel kırgınım.
yaşayamadıklarım özlem duyduklarım filan vs vs... kırgınım ben ya hayata mı niye bunları yaşadığımamı!!!!
off offfff
tuğçem bende bir kart isteyebilir miyim?
hem ruh halim hem gönül meselesi hem hayat artık ne için olursa ona olsun beeee yaaaiçesim var
aslışşşşşşşşşşşşşşşşşş
merhaba aslıcım nasılsınceren........
merhaba aslıcım nasılsın
başladım canım şimdilik iyi gibi.. bilimsel hazırlık vizeleri vardı gecen hafta kafayı edim öğrenci gibi ders çalışmak zor geldi biraz.. bakalım sonuçlar ne olacak.. enerjim düşük biraz.. sen neler yaptıniyiyim sen nasılsın,ne zamandır yazmıyordun,iş durumun ne oldu.
başladım canım şimdilik iyi gibi.. bilimsel hazırlık vizeleri vardı gecen hafta kafayı edim öğrenci gibi ders çalışmak zor geldi biraz.. bakalım sonuçlar ne olacak.. enerjim düşük biraz.. sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?