- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.841
Ben de çok güzel yapamıyorum sanki, fakat yapa yapa alıştım.canım ben hazır satılanlardan alıp yapıyorum.yoksa bende o hamaratlık yok.malesef
canım ben hazır satılanlardan alıp yapıyorum.yoksa bende o hamaratlık yok.malesef
Merhaba hoşgeldinmerhaba kızlar benide alın yanınıza .. bende yalnızım .. yaş 28
ıyıyım canım sen? nasıl hazırlıklar? tugcem ya ben bana dedıgın kıtapların ısımlerını yazdıgım kagıdı kaybettım dolayısıyla dün alamadım.mümkünse tekrar yazarmısın bu akşam veya en kötüsü yarın alıyım.
evet stress yasamın degısıcek bır aılenın parçası ıken kendın aıle olacaksın ama emınım sen olumlamalarınla en ıyı sekılde çözeceksin.
Kızlar dışarıdaydım geldim.
Banyoma chakradan kirli sepeti, tahta çubuklu oda kokusu, süs çiçek, çöp kutusu, fırça aldım.
Al al bitmiyor.
sizler neler yaptınız bugün?
yoruldum ıslandım yattım. duygulandım ağladım ağladım :)
tuğçem genel durum için kart oluyo mu ruhum daralıyo
Neden duygulandın canım hayırdır?
seni gülümsetecek şeyler izle.
canım kartın rüyalarına bak diyor.
Gördüğün rüyaların farkına var.
Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Diğer kartında ise meleklerinin sana yardım ettiği gözüküyor.
Yalnız değilsin. Kendini öyle hissetme.
Meleklerin yanındalar. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
ben hala onu çok seviyorum ya reglşmde başlıcek galiba bilmiyorum tuğçe çok özledim çok.
sağol kartlar için. birde yalnız kalmamya çalışıyordum bugün eve kapattım kendimi onu çok özledim
canım seviyorsun ama hayırlı ise olur değilse olmaz.
İleride mutsuz olmaktansa belki böylesi daha hayırlı.
Zaman içinde bu duruma da alışırsın.
Karşına iyi bir insan çıkar inşallah.
Regl öncesi dönemde böyle olman normal canım. benimde hastalanmama az kaldı. O sebeple bende her şeyi kafaya takıyorum.
Ama şimdi seni neşelendirecek şeyler izle.
Neden duygulandın canım hayırdır?
seni gülümsetecek şeyler izle.
canım kartın rüyalarına bak diyor.
Gördüğün rüyaların farkına var.
Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Diğer kartında ise meleklerinin sana yardım ettiği gözüküyor.
Yalnız değilsin. Kendini öyle hissetme.
Meleklerin yanındalar. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
lıly kocaman kalp gördük ve altında da balık dıye yorumladı sırkettekıler buda uzaktan bırısı ıle buyuk ask yaşadıgına delaletmış ki isyerındekıler rusyada oldugunu bılmıyorlar adamımın bıtek bırısı oldugunu bılıyorlar.ondan sıze sordum.
Kızlar dışarıdaydım geldim.
Banyoma chakradan kirli sepeti, tahta çubuklu oda kokusu, süs çiçek, çöp kutusu, fırça aldım.
Al al bitmiyor.
sizler neler yaptınız bugün?
ben hala onu çok seviyorum ya reglşmde başlıcek galiba bilmiyorum tuğçe çok özledim çok.
sağol kartlar için. birde yalnız kalmamya çalışıyordum bugün eve kapattım kendimi onu çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?