30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım ben hazır satılanlardan alıp yapıyorum.yoksa bende o hamaratlık yok.malesef
Ben de çok güzel yapamıyorum sanki, fakat yapa yapa alıştım.
Çok severim zira...

Herkese iyi akşamlar...
Mutlu yarınlar...
Toparlanayım ben!

Petunyacığım; dua ettim sana, inşallah nişanın gönlüne göre güzel geçer. Şansın bol olsun canım.

canım hazırlıklar son hız devam ediyor.
Kitapların isimleri;
Louise L. Hay; Düşünce Gücüyle Tedavi

Joseph Murphy= Bilinçaltının Gücü

Kızlar dışarıdaydım geldim.
Banyoma chakradan kirli sepeti, tahta çubuklu oda kokusu, süs çiçek, çöp kutusu, fırça aldım.
Al al bitmiyor.
sizler neler yaptınız bugün?

Banyoma chakradan kirli sepeti, tahta çubuklu oda kokusu, süs çiçek, çöp kutusu, fırça aldım.
Al al bitmiyor.

yoruldum ıslandım yattım. duygulandım ağladım ağladım :)

tuğçem genel durum için kart oluyo mu ruhum daralıyo

yoruldum ıslandım yattım. duygulandım ağladım ağladım :)

tuğçem genel durum için kart oluyo mu ruhum daralıyo

Neden duygulandın canım hayırdır?
seni gülümsetecek şeyler izle.
canım kartın rüyalarına bak diyor.
Gördüğün rüyaların farkına var.
Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Diğer kartında ise meleklerinin sana yardım ettiği gözüküyor.
Yalnız değilsin. Kendini öyle hissetme.
Meleklerin yanındalar. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

ben hala onu çok seviyorum ya reglşmde başlıcek galiba bilmiyorum tuğçe çok özledim çok.

sağol kartlar için. birde yalnız kalmamya çalışıyordum bugün eve kapattım kendimi onu çok özledim

Son düzenleme:
ben hala onu çok seviyorum ya reglşmde başlıcek galiba bilmiyorum tuğçe çok özledim çok.

sağol kartlar için. birde yalnız kalmamya çalışıyordum bugün eve kapattım kendimi onu çok özledim

canım seviyorsun ama hayırlı ise olur değilse olmaz.
İleride mutsuz olmaktansa belki böylesi daha hayırlı.
Zaman içinde bu duruma da alışırsın.
Karşına iyi bir insan çıkar inşallah.
Regl öncesi dönemde böyle olman normal canım. benimde hastalanmama az kaldı. O sebeple bende her şeyi kafaya takıyorum.
Ama şimdi seni neşelendirecek şeyler izle.

işlerimi bitirirsem bakıcam bakalım bişiler :d

sağol tatlım evet evlensek vs birbirimizle hem çok mutlu hem de çok mutsuz olacaktık çatışan iki karekteriz hayırlısı diyorum. sevgi mi ilk olmasının verdiği duygu mu 5-6 yılımın onunla bi şekilde geçmesi mi alışkanlık mı bilmiyorum

Canim merhaba nasılsın. Benim için kart çeker misin.

daha kahve içilip bitirilmeden fal oluyor mu ama solda beyaz kalp görünüyor evet

Al al bitmiyor.

selam güzel kızlar
ben evden iş yapmak için oturdum bilgisayar başına. bu gece iş iş

tuğçem güle güle kullan aldıklarını canım. hayırlı olsun.

limoşşşş canım zaman en güzel ilaçdır gönül yarasına. zamanla acın da duygularında yükünde hafifler..

bende regli olcam ondan dolayı bende çok iyi değilim.
herkese herşeye iç güdüsel kırgınım.
yaşayamadıklarım özlem duyduklarım filan vs vs... kırgınım ben ya hayata mı niye bunları yaşadığımamı!!!!
off offfff

tuğçem bende bir kart isteyebilir miyim?
hem ruh halim hem gönül meselesi hem hayat artık ne için olursa ona olsun beeee yaaa içesim var

aslışşşşşşşşşşşşşşşşşş

kıyamam
dışarı çık canım,insanın sorunu olmasa bile evde tek başına durunca kafaya takar ki her şeyi...

sağ olun kızlar

ilk kez içesim geldi arkadaşı aradım bişiler al gel diye bakalım sevgilisinden ayrılıp gelirse alkol siftahımı yapacağım

iyi olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…