- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.941
Aşk mutluluk ... ah ah ... olmayınca olmuyor..
mantık evliliği bana göre değil... acep daha mı mutlu olurum demeden edemiyorum :44:
kızlar nasılsınız dahil olabilir miyim ... bekarlar topğine ...
Tabisienerjik faydalu bi aslıcan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mantığın içindr az sevgi olsa kabulüm ya hayırlsıı ama beni yormayacak gerçekten güç verecek bi adam istiyorum. Ya bi çocul vardı lisedeyken hoşlanuyırdum. 3 sene önce yolumuz kesişti ailesi ile falan babası aramızı yapmak istedi sevgilim var dşye istemedim. Çocuk arada bakıyordu yazım sevgilimle görsmüştü :-( şimdi karşılaştuk mesela bu çocukla olsun isterim yani . Ama çocuk sevgilim var sanuyo
iyiyim aslıcım sen nasılsın.
anacım bu çocuk hangisi,şu tatlı dediğin değil galiba,bu da başka mı
iyiyim,bugün evde tembellik ettim,yarın çıkacağım dışarı,film izleyeceğim birazdan,sen ne yapıyorsun.
Tabiki tanutsana kendini canum
Bu çocuk lise arkadaşım ve ailesi benimle tanıştırmak istedi uzyn sürebu başka
Iyi yapmışsın. Arada bi tembellik yapmak iyi gelir. Bende dışarı çıkmadım. Yazılı hazırladım. 2 grup yaptim. Kopya cekmesinler diye.
kopya çekecek olan her türlü çeker ama iyi yapmışsın,soruları adil hazırlasaydın
ben istanbuldan .. 28 yaşındayım . bekarım .. umutsuzum
Umut her zaman vardrbende 26 yom
Bu aralar bi hareketlenme var sende. Hadi hayırlısı. Bi sefer insallah olur. Bende ekli olan esmer bu gün yazdı bişeyler.ama ben öylesine konuştum bu bana göre değil. Kendini beğenmiş ukala bişey. İyi günümde idim bozmadim çocuğu.
birbirine paralel sorular hazırlamaya çalıştım. bakalım ne diyecekler
Hareketlenmelerin hepsi benim kendü içimdekarşı tarafların habaeri yok :-/ umursamayanca zaten değerli oluyırsın. Bişiler istemiyosa ciddi anlamda yazmaktaki amacı ne ki
Kuzu çocuklat her zaman diğer grup faha kolay diue mızmızlanıyorlat maalesef ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?