30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aşk mutluluk ... ah ah ... olmayınca olmuyor..

mantık evliliği bana göre değil... acep daha mı mutlu olurum demeden edemiyorum :44:

Mantığın içindr az sevgi olsa kabulüm ya hayırlsıı ama beni yormayacak gerçekten güç verecek bi adam istiyorum. Ya bi çocul vardı lisedeyken hoşlanuyırdum. 3 sene önce yolumuz kesişti ailesi ile falan babası aramızı yapmak istedi sevgilim var dşye istemedim. Çocuk arada bakıyordu yazım sevgilimle görsmüştü :-( şimdi karşılaştuk mesela bu çocukla olsun isterim yani . Ama çocuk sevgilim var sanuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anacım bu çocuk hangisi,şu tatlı dediğin değil galiba,bu da başka mı

iyiyim,bugün evde tembellik ettim,yarın çıkacağım dışarı,film izleyeceğim birazdan,sen ne yapıyorsun.

Iyi yapmışsın. Arada bi tembellik yapmak iyi gelir. Bende dışarı çıkmadım. Yazılı hazırladım. 2 grup yaptim. Kopya cekmesinler diye.

Bu çocuk lise arkadaşım ve ailesi benimle tanıştırmak istedi uzyn süre bu başka

Bu aralar bi hareketlenme var sende. Hadi hayırlısı. Bi sefer insallah olur. Bende ekli olan esmer bu gün yazdı bişeyler. ama ben öylesine konuştum bu bana göre değil. Kendini beğenmiş ukala bişey. İyi günümde idim bozmadim çocuğu.

Umut her zaman vardr bende 26 yom

yok canım ya benim olmaz sanmam . işten eve evden işe . birde en son abuk sabuk biri çıktı karşıma iyice sinirlerim bozuldu . zaten istediğim biri gelmiyor . yaş 28 oldu . arkadaşlarım hep evlendi gitti . ailemle yaşıyorum . hala 6da eve gel falan çocuk gibi . bare evleneyim kendi evim çocuğum olsun istedim oda olmadı . bugün çok moralim bozuktu .

Hareketlenmelerin hepsi benim kendü içimde karşı tarafların habaeri yok :-/ umursamayanca zaten değerli oluyırsın. Bişiler istemiyosa ciddi anlamda yazmaktaki amacı ne ki

kızlar selam ben geldım ve cıkcagım bır arkadaşım bende kurs ıcın olan sunumumuzu hazırlayacagız ve benım evdekı sırınce şaraplarımı içicez kısmetse kızlar gecesı yapıcaz bugun.

petunyacım bu saatlerde nısanlanıyor umarım hersey fazlasıyla suanda yolundadır ve mutludur.ve umarım gene Allah tamamına erdirir.

kızlar bugun adamımın turkıyedekı kankasını okulda gördüm ve cocuga naber dedıgımde sğuk bı ıyı cevabı aldım..sonrasında cocuk bana bıtmış gözün aydın ıstedıgıne kavuşmuşssun dedı anlamadım dedım bızımkıyle olay bıtmış dedi o ne demek senden degıl ondan duymam gerekıyordu oldum.. yanı bana demek yerıne türkiyedekı kankasına soylemiş cocukta bana başın göge ermış gibi soyledı hem boyle bıle olsa sana ne dedım kaldım.. cocukta ne beklıyordunkı aklına oradayken senden hıc konuşalım cam aç demek gelmemiş,yok okuldayım,yok kurstayım ,yok sunun evınde kalıcam yok bunda sen ruslardan daha rahat cıkmışsın dedı. artık benı nasıl anlatmışsa bende dedım arkadaşının ılıskısı ve benım ılıskım hakkında maşallah sen ıkımızdende cok konuşuyorsun dıye. cocuk morardı bu cumleme ve ayrıldık ceren ara dıye tutturdu ama gecenın ılerleyen saatlerınde ya yazarım yada mesaj atarım gıbı gelıyor cunku bu kadarda degıl..artık cızme aşıldı ve ben bunları haketmıyorum ya yanlış bır anlaşılma var yada ıhale ustume kalmasını planlıyorlar... ve ben bunu hıc ıstemıyorum..

sızlere bakıyım dedım lımoncum gene bırısı ıle tanıştın sanırım bugun yazılanları cok fazla okuma şansım olmadı oyleyse nasıl geçti?

turkuazım kursun nasıldı?

o da öğretmen tercih yapacakmış. il değişikliği yapacak. onun için soruyor. kendini beğenmiş birisi. orta atıyor kendince. benim olduğum tarafları yazmayı düşünüyormuş. cazip gelmiş. önceden yazmam bu tarafları diyordu. yeni foto yüklemiş. çok itici duruyor. züppe tipli. neler anlatacak diye konuşuyorum. yoksa bundan bi cacık olmaz. akıllı biri o ayrı ama bana uymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…