30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Anladom canım bende ailemle yaşıyorım ama bizimkiler karışmaz . Ne iş yapıyorsun sen zorla bişeyleri ortam ya iş çıkışı takıl gerekirse ailene de diş göster evlilik oşmasa bile ortam şart yani. Kurslara falan katılsan. Ben 3-4 ay önce sevgilimden ayrıldım Yeni yeni toparlıyorum bakakım hayırlısı inş çıkar birişeri karşımıza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesınlıkle kaıtılıyorum ve sunu soyluyorum ben mesela arkadaşlarım olmasa ınanılmaz yanlız olacaktım ve ınanılmaz mutsuz olacaktım ama sımdı oyle degılım mutluyum huzurluyum.. cunku su var aılemle ben ne kadar arkadaş gıbı olsamda tutupta aılene herseyını %100 anlatamıyorsun dolayısıyla bır kafa degısıklıgı o bu ıcın arkadaş ortamı şart.

kızlar ben cıkıyorum arkadaşım bende kızada ayıp olmasın zaten sayfada kımsecıkler yok sızlerı kocaman öptüm..ıyı geceler.

petunyacım ınsallah ayakkabının altına ısımlerımızı yazmayı unutmamışsındır.

Oha diyorım bu ökzülüğü yaptıysa ya. Bi erkek bu kadar anlatmamalı ilişkisini ya çok kızdım adama. Canım bitecek ne yaşadınız ki yani.
Canım 3 yıl önce ailesi istemişti ben istemedim falan çocukla karşılaştık baktı baya yani onlardan adım gelse görüşmek isterim. Ya da babam gelince babama söylerim ortam yapsın

Aynen dostlat kuzenler candır ya onlar olmasa toparlanamzdım ama gerçek dostlar gerektiğinde insanı silken canlar
Ortam şart ya

Ya kuzum bahane yazacak adam şehir bilgini her türlü edinir yani tam iş atıyo yanş. Ukala ıl ve umursama

nasıl yani ya,siz ayrılmışsınız ve senin haberin yok öyle mi? bence ara ve konuş,kankan olacak kişi böyle böyle söyledi,bunlar ne demek oluyor diye...

ortak arkadaşınız yok mu,sevgilin olmadığını duyurabilecek ya da face i var mı sende...

Yok canım maalesef varda duyuracak tarzda yok. Lisede tanışıklık yok sima hatırlaması var. Aileler olmssa ben bşiler yaparım da bakalım. Babam gelsin o zamana plan yaparım artık

şahsen tanımıyorsun sadece dışarıdan beğeniyorsun sanırım,tanımak ve bunun için ortam şart. aynı şehirde değil mi o.

şahsen tanımıyorsun sadece dışarıdan beğeniyorsun sanırım,tanımak ve bunun için ortam şart. aynı şehirde değil mi o.

Evet tanışmıyorsuz ortam oldu ama ben tanışmadım komşumuzun oğlunun kankası aynı ortamlar denk geldi vs aileside çok istedi tanıştırmak babamda bende erkek arkadaşım var diye o zaman istememiştşk şimdi boşum ve değerlendirişebilir biri bakalım. Aynı şehirdeyiz bugün ben mağadan tam çıktım karşılaştık bakıştık

çok büyük bir yerde yaşamadığın için karşılaşma olasılığın yüksek,sen de karşılaşabileceğin yerlerde gez,gülümseyip selamlaşıp konuşmadınız mı peki.

ben memurum canım ..ne bileyim bende yıldım artık aileme karşı ondan hiç çabalamıyorum bile . sosyal hayatım sıfır . sadece bir arkadaşım var ünivesiteden bir kız onla işte bazen görüşüyoruz hafta sonları oda benim gibi aynı . yaşam enejim çok düşük elim kolum birşeye kalkmıyor inan bana . sürekli uyumak istiyorum .

çok büyük bir yerde yaşamadığın için karşılaşma olasılığın yüksek,sen de karşılaşabileceğin yerlerde gez,gülümseyip selamlaşıp konuşmadınız mı peki.

Yok canım hiç öle bişi olmadı en son onun yanında biri benim elimde biri varken yan yana sokak müziği dinleyince öle selamlaşlam olmuyor tnıyorız ama tanımıyoruz garip bişi. Evet denk geliyoruz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…