- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.981
hahahha silsem mi ki. yoksa bi daha cevap vermesem mi
ben memurum canım ..ne bileyim bende yıldım artık aileme karşı ondan hiç çabalamıyorum bile . sosyal hayatım sıfır . sadece bir arkadaşım var ünivesiteden bir kız onla işte bazen görüşüyoruz hafta sonları oda benim gibi aynı . yaşam enejim çok düşük elim kolum birşeye kalkmıyor inan bana . sürekli uyumak istiyorum .
nasıl yani ya,siz ayrılmışsınız ve senin haberin yok öyle mi?bence ara ve konuş,kankan olacak kişi böyle böyle söyledi,bunlar ne demek oluyor diye...
Hiç silme bi halt sanmasın kendini yadondşyelim tam o yazarken işim var çıkıyorım iyi bak de kaşsın mal gibisıcak soğuk takıl feleğini şaşırsın nılıyo la desin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım mesaj kutuna baktın mıçok büyük bir yerde yaşamadığın için karşılaşma olasılığın yüksek,sen de karşılaşabileceğin yerlerde gez,gülümseyip selamlaşıp konuşmadınız mı peki.
kızlar son olanları yazıyorum ben oyle bısy demedım sadece abı ne zaman dugün dedı bende ona x orada rahat oglum ben burada yardırıştayım ne düğünü dedim o nedemek dedı gecen hafta ve ondan oncekı hafta erkek ıkı arkadaşının evınde bırısınde cıhangırde dığerınde kadıfe sokakta kaldıgını soyledım vay x cok rahat yanı ruslardanda rahat desene bız onu boyle bılmıyorduk dedı bende o benım kız arkadaşım saçmalama dedım kapattım konuyu arıyorum bırazdan onu ne demiş sana dıye dedı,sırketteyım sen nasılsın dedı.. dedım kötüyum bı arkadaşımla sunum hazırlıyorum kabus gıbı cumartesı akşamı dedım en guzel bende sırketteyım ve cok yogunum gunlerdır arayacagım neden sıldın dıye arayamadım bıle dedı... bende anladım cnm dedım..bende moskovada farklı bırseyler döndürüyorsun zannettım dedım gerçekten cok yogunum ve yorgunum ızın yapmadım hıc bu hafta ben dedı uzuldum dedım.. ve emınım sırkette suanda zor ısı..
ama ınsanlar ne kadar sacma sapan konuşabılıyorlar eğer ben bu adama whatsapptan bsy yazmasam ne olacaktı
Yok canım hiç öle bişi olmadı en son onun yanında biri benim elimde biri varken yan yana sokak müziği dinleyinceöle selamlaşlam olmuyor tnıyorız ama tanımıyoruz garip bişi. Evet denk geliyoruz bakalım.
selamlar herkese
yine bu saate kadar eve geldim çalıştım. çok yorgunum çay içeceğim duş alıp yatacağım.
gerisini pazartesi yaparım artık.
petunia cım şimdiden hayırlı uğurlu olsun. sana 2 defa özel mesaj attım görmedin mi?
aslımmmmmmmm özledim seni çok çok
tuğçemm de çok oğun ve telaşllıdır herhalde. Allah sakinlik versin ve yardımcısı olsun inş.
limoşşşş laaaaa senin erkekleri takip edemiyomhangisi laaa bu oğlan
chali canım ilişkin ile ilgili son yorumum sakın bana kızma.
erkek arkadaşının arkadaşına öncelikle neden böyle konuşma fırsatı verdin hiç anlamadım. geçen de başka bir adam resmen sana hakaret etmişti bence. bu kankasının söyledikleri de hakaret bence. ne demek ruslardan daha bişi çıkmışınheyyy bir dur deseydin bir..
ayrıca erkek arkadaşın ona senin ne yaptığını neden anlatmış enteresan.. bence o da sana kankasına anlattıkları konusunda dürüst değil.
isteyen insan fırsat yaratır ve arar. aramak isteseydi arardı kaç gündür!!!!!!!
senin de kafan karışık bu ilişki konusunda ve bana sağlıklı gelmiyor beraberliğiniz. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun inş.
sen derslerine ve kursuna işine adapte ol canım ne varsa onlarda var sana ben diyim..
benim kurs aynı canım. bir kitap alacağım kısmetse onu araştırıyorum. kursdan önerdiler.
hoca düzgün grammer vermiyor ya...
beni soracak olursanız hala umutsuz hala kırgın ve bıkkın hissediyorum kendimi.hep başklarının mutluluklarını seyrederk mi yaşıcam ben yaaaa
öpüldünüz yavrularrr
olsun canım, hareket berekettirgüzel dileklerin için teşekkür ederim, sana da sınavlarında başarılar dilerim
olma mı....
tuğçeeeeee
Noldu canım
selam Teşekkür ederim hepimiz hoş geldik biraz geç cevaplar veriyorum artk malesef idare edin kzlar görmiyeli bayağ gelişmeler olmuş sizlerde görüyorumki herkez dipte değil buna sevindim hepinizin gönlüne göre versin AllahSelam arkadaşlar
Nasılsınız???
Ben bugün güzelce uyandım akşamki moral bozukluğunun ardından uyumak iyi geldi hiç telaş etmeden hazırlandım işe geldim - sekreter arkadaş var bayan olarak benden başka zaten sohbet ettiğim o var - ona anlattım o da şu seminer işine gidin gelin sonra belediyeye gidip söylersiniz gelip sayaça bakarlar dedi - bana kalsa bugunden faturayı ödeyeyim kurtulayım diye düşünüyordum farklı bir bakış açısı iyi geldi daha da moralim düzeldi
Teşekkür ederim Tuğçemdün kendimi yalnız hissetmiyorum demiştim sen de benzer şeyler yazmışsın
Zamanla olgunlaşıyoruz işte - hepimiz farklıyız ve bakış açılarımız da haliyle aynı olmuyor ama zaman geçtikçe daha salim kafayla düşünüp mantıklı davranmaya başlıyoruz sanırım - yaştan çok yaşanmışlıkların bizde bıraktıklarıyla...
Şunu diyebilirim ki hiçbir sevinç ya da hüzün kalıcı değil hepsi geçiyor bir şekilde - biz maalesef kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz
Günaydınnnn
Petunya günaydın canımaz kaldı son 2 hadi bakalım
Merhaba hoşgeldiniz
Ben bunu başarabileceğine can-ı gönülden inanıyorumhem ne güzel güne beyazlarla başlamışsın hakkında hayırlısı olsun
Merhaba günaydın
Yorumun için teşekkür ederim
hayattan umutsuz değilim de bazı konularda artık saldım olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok
yalnızlığa gelince ben de aslında özünde yalnızımdır herkes gibi ama ailem sağolsunlar hep arkamdalar hatta bazen öyle bir an geliyor ki hayatımdaki şeylere müdahale ediyorlar boğulduğumu hissediyorum - mesela şu an oturduğum evi bulduklarında ben istemedim biraz uzak diye ama onlar biz beğendik başka da aramayalım dediler ben de hem gönülleri olsun hem de yeterince zahmet çektiler yormayayım diye tamam dedim ama çok içime sinmemişti şimdi ise yaşadığım olumsuzluklar hiç bitmiyor bir gün kombi bozulur diğer gün fatura 100 TL gelir yani mutlaka bir yerden patlak veriyor. Bana kalsa aslında İzmir'de yaşamayı çok isterdim sevdiğim bir şehir ama tanıdıklar çok o yüzden uzak olayım yalnız olayım kafam rahat olsun düşüncesindeyim. Yalnızlığımı seviyorum sanırım - mesela ben de kurslara katılmayı yeni şeyler öğrenmeyi severim bence insanın kendine değer katması, kendini geliştirme ve ilerleme çabası güzel bir şey. Hem sosyalleşme açısından da pozitif katkıları oluyor.
Senin boşanmış olman amansız bir hastalık değil ki kalıplara bağlı kalasın - artık bekar bir kadınsın ve hayatın için farklı kararlar alma özgürlüğün var. Dediğin gibi bazı konularda bize biçilen kalıp rollere sahip olmayışımızdan dolayı garipsiyor ve garipseniyoruz - gerçi ben takmıyorum da ne bileyim bazen acaba yanlış mı davranıyorum diye kendimi sorguladığım da oluyor:44:
Kotuyum sinavim berbat gecti neye elimi atsam kurutuyorum.. ne okul,ne is,ne ask hicbirsey Iyi gitmiyor..,yorgunum mutsuzum..
Noldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?