30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hahahha silsem mi ki. yoksa bi daha cevap vermesem mi

Hiç silme bi halt sanmasın kendini yadondşyelim tam o yazarken işim var çıkıyorım iyi bak de kaşsın mal gibi sıcak soğuk takıl feleğini şaşırsın nılıyo la desin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım afedersün ama eşşek kadar kızsın gerekirse aileni de karşına almalısın işin vat gücün var ben şuna inanıyprım hal verilmez alınır. Kendine yaşam alanı oluşturmalısın. İnş yoluna girer. Git kursa yazıl ona da karışmazlar dimi

nasıl yani ya,siz ayrılmışsınız ve senin haberin yok öyle mi? bence ara ve konuş,kankan olacak kişi böyle böyle söyledi,bunlar ne demek oluyor diye...

aslı aynen oyle adamla çarsambadan berı konuşmadık en son yazdıgımada cevap vermemıştı ve bugun kankasını gördüm cocuk bana bunları dedı ve durduk yere bunları olmayan seyı soyleyecek bırısı degıl kankası buyuzden cok koydu az oncede ceren yanı yanımdakı arkadaşım whatsapptan mesaj yazdırdı yazdım bakalım daha gormedı ama elbet gorecek ve ne yorum yapacak canım senı cok merak edıyorum ve haber alamıyorum bır sorun varda benmı farkında degılım bılmıyorum bılmedıgım yada anlayamadıgım bırsey varsa lutfen bana da soyle x bana boyle bır yorum yaptı cok üzüldüm herseyden once bız dostuz dıye mesaj attım daha sımdı gördü ve sılmışsın dedı evetde nasıl oldu bılmıyorum dedım ok eklıyorum dışardayım konuşuruz dıye yazmış.. anlamadım bırsey resmen kayısı kopardı artık neyse ben sunum hazırlıyım en ıyısı

haha sende az değilsin. sende ne varmış tamam yazarsa uygularım. eğlenceli olacak gibi.

kızlar son olanları yazıyorum ben oyle bısy demedım sadece abı ne zaman dugün dedı bende ona x orada rahat oglum ben burada yardırıştayım ne düğünü dedim o nedemek dedı gecen hafta ve ondan oncekı hafta erkek ıkı arkadaşının evınde bırısınde cıhangırde dığerınde kadıfe sokakta kaldıgını soyledım vay x cok rahat yanı ruslardanda rahat desene bız onu boyle bılmıyorduk dedı bende o benım kız arkadaşım saçmalama dedım kapattım konuyu arıyorum bırazdan onu ne demiş sana dıye dedı,sırketteyım sen nasılsın dedı.. dedım kötüyum bı arkadaşımla sunum hazırlıyorum kabus gıbı cumartesı akşamı dedım en guzel bende sırketteyım ve cok yogunum gunlerdır arayacagım neden sıldın dıye arayamadım bıle dedı... bende anladım cnm dedım..bende moskovada farklı bırseyler döndürüyorsun zannettım dedım gerçekten cok yogunum ve yorgunum ızın yapmadım hıc bu hafta ben dedı uzuldum dedım.. ve emınım sırkette suanda zor ısı..

ama ınsanlar ne kadar sacma sapan konuşabılıyorlar eğer ben bu adama whatsapptan bsy yazmasam ne olacaktı

selamlar herkese

yine bu saate kadar eve geldim çalıştım. çok yorgunum çay içeceğim duş alıp yatacağım.

gerisini pazartesi yaparım artık.

petunia cım şimdiden hayırlı uğurlu olsun. sana 2 defa özel mesaj attım görmedin mi?

aslımmmmmmmm özledim seni çok çok

tuğçemm de çok oğun ve telaşllıdır herhalde. Allah sakinlik versin ve yardımcısı olsun inş.

limoşşşş laaaaa senin erkekleri takip edemiyom hangisi laaa bu oğlan

chali canım ilişkin ile ilgili son yorumum sakın bana kızma.
erkek arkadaşının arkadaşına öncelikle neden böyle konuşma fırsatı verdin hiç anlamadım. geçen de başka bir adam resmen sana hakaret etmişti bence. bu kankasının söyledikleri de hakaret bence. ne demek ruslardan daha bişi çıkmışın heyyy bir dur deseydin bir..
ayrıca erkek arkadaşın ona senin ne yaptığını neden anlatmış enteresan.. bence o da sana kankasına anlattıkları konusunda dürüst değil.
isteyen insan fırsat yaratır ve arar. aramak isteseydi arardı kaç gündür!!!!!!!
senin de kafan karışık bu ilişki konusunda ve bana sağlıklı gelmiyor beraberliğiniz. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun inş.
sen derslerine ve kursuna işine adapte ol canım ne varsa onlarda var sana ben diyim..

benim kurs aynı canım. bir kitap alacağım kısmetse onu araştırıyorum. kursdan önerdiler.
hoca düzgün grammer vermiyor ya...

beni soracak olursanız hala umutsuz hala kırgın ve bıkkın hissediyorum kendimi. hep başklarının mutluluklarını seyrederk mi yaşıcam ben yaaaa

öpüldünüz yavrularrr

Son düzenleme:

birisine düğününüz ne zaman diye sorulunca, ben yurtdışındayım o türkiyede,mesafe,iş vs. yüzünden şimdilik zor biraz dese anlarım, ama direkt ben yurtdışındayım,kız rahat demiş,arkadaşı da haklı olarak o ne demek diye sormuş, o da geçen şu erkek arkadaşında şu mahallede,öbür gün şu erkek arkadaşında şu yerde kaldı demiş, demek ki erkek arkadaşın senin rahat olduğunu,bu yüzden evlenemeyeceğini söylemiş olabilir,yoksa konuya direkt niye senin rahatlığından girsin düğün ne zaman diye sorulunca... sevgilinin anlattığına sen hemen inanmış görünüyorsun ama açıkçası buradan hiç de inandırıcı görünmüyor...

turkuazın yorumunu şimdi okudum,ona da katılıyorum. aramak isteyen beş dakikalığına da olsa fırsat bulunca arar.ayrıca senin ne yaptığını her ayrıntısıyla arkadaşına anlatıyor. bu durumlar benim de hiç hoşuma gitmedi açıkçası...

Son düzenleme:

kısmet ise olur canım,hayırlısı artık...

turkuazzzz
güzel yazmışsın da kendine gelince karamsarlaşmıssın,olmadı bu işte
ben de özledim,bugün evde dinlendim,yarın dışarı çıkarım.
kolay gelsin sana.
iyi geceler

selam Teşekkür ederim hepimiz hoş geldik biraz geç cevaplar veriyorum artk malesef idare edin kzlar görmiyeli bayağ gelişmeler olmuş sizlerde görüyorumki herkez dipte değil buna sevindim hepinizin gönlüne göre versin Allah

Kotuyum sinavim berbat gecti neye elimi atsam kurutuyorum.. ne okul,ne is,ne ask hicbirsey Iyi gitmiyor..,yorgunum mutsuzum..

şuan seni gerçekten anyorum, banada şuan öye geliyor sanki boşa kürek çekiyormuşum hep gibi biyandanda tutunmasan hayata düşersin yardımcn olmaz diyor içimden bi ses hayatta tutunmaya çalışyorum ödülümüz nerde ne zaman düşünmek istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye teselli edemiyorum ama sende tutun hayatta pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…