- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.121
Canım sen ne mezunuduydun ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lojistik mezunuyum ve endüstri mühendisliğinden dersler almıştım.
sımdıde muhendıslık yönetimi ve tedarik zinciri yönetimi üzerine yüksek yapıyorum..
ama ana temel lojıstık olması nedenıyle mühendislik ağır geliyor.
Geçmiş olsyn canım ya stres de etkilemişitr. Aranız nası bu arafa toparladınız mı adamla
Aslııııııııı
Offf ogff elimde değil toplayamıyorum kendimi
Allah ım affetsin içime bana huzur versin inş.
Cnm yaparsın merak etme çalış yeterki.
Hem kendini geliştirir hem meşgale olur sana.
Kafana takacak vakit kalmaz.
Bende ing kursuna gidiyouö.artık sıkı çalışmam gerek.
gunaydın kızlar
midem cok kötü durumda bılmıyorum nedendır dun doktora gıttım bağırsaklarımda enfeksıyon oldugunu soyledı bır ton ılac verdı.. hayıtrlısı bakalım.bugun sırketteyım ara ara gırerım.
petunyacım nerelerdesın? kımlerın ısmı sılındı meraktayız?
Evet!sağol filo senin sayende tuğçenin topiği rekora doğru koşuyor
UMUTSUZLUĞA DÜŞEN BAYANLAR,OKUYUN
Herhangi biriniz, Rabbime kaç defa dua ettim de duamı kabul etmedi diyerek acele etmedikçe duası kabul edilir. (Buhârî, "De'avât 22)
Hafta sonu baktım. Almadım.canım kitabı okuduğunda yorumunu yazarmısın?
Tuğçem düğüne az kalmış ne durumdasın ? ben pek takip edemedim yoğundum sayfayı.. bu arada bana bir tayin bir de kafamdaki biri için kart çeker misin canım..Teşekkür ederim canım.
sevginin karşılığını en hayırlı şekilde alacaksın canım.
evet uzun süre ara verince birde olsa da olur olmasada durumu olunca hafta sonu üniversite zamanlarım gibi kasmak zorunda kaldım bu çok yordu beni.. arada tırlatma durumuna geldim bile denebilir.. çok şükür geçti.. ama 1 tanesi kötü bakalım finalde ne olacak.. bu haftada ödev sunum falan hazırlayacağım yüksek lisans dersleri için..evet insan okumaya ara verince sınavlar çalışmak falan çekilmez.
ben de iş güç aynen devam,değişiklik yok.
o çalışma psikolojisi insanı çok kasıyor canım aradan sonra.. hem sen daha yenisin bana göre::) yas olayını okudum da:)cok ıyı bılırım ve benım kötü geçti ya ısın kötü yanı ben bu yastan sonra derste çalışamıyorum yaww saka gıbı keske çalışabılsem napcam bılmıyorum ama ınanılmaz ısıme yaradı.
tugce kıtap ısımlerı sağol banada aşk ve iş için kart seçermısın lütfen.
turkuazım kolay gelsın.
lımoncum ıcmek ınsanı daha kötü yapar canım moralın bozukken ıcme.
Y a bu yeni nesil hocalar ne kadar takmış kopyaya.. lisans takilerle girdim sınava .. öncesinde tüm öğrenciler dışarı çıkarılıyor.. sıralarda osym gibi numara var hoca sınavdan 5 dk önce geliyor elinde kimin nereye oturacağı var .. çok değişik geldi bana:) 2 grup biz lisedeyken vardı gerçide hatta bazıları 2 den de fazla olurdu...Iyi yapmışsın. Arada bi tembellik yapmak iyi gelir. Bende dışarı çıkmadım. Yazılı hazırladım. 2 grup yaptim. Kopya cekmesinler diye.
evet uzun süre ara verince birde olsa da olur olmasada durumu olunca hafta sonu üniversite zamanlarım gibi kasmak zorunda kaldım bu çok yordu beni.. arada tırlatma durumuna geldim bile denebilir.. çok şükür geçti.. ama 1 tanesi kötü bakalım finalde ne olacak.. bu haftada ödev sunum falan hazırlayacağım yüksek lisans dersleri için..
o çalışma psikolojisi insanı çok kasıyor canım aradan sonra.. hem sen daha yenisin bana göre::) yas olayını okudum da:)
canım onun kırılma noktaları olmuş bu saatten sonra ne olur gerçekten bılmıyorum
konuştuk bıraz kesınlıkle arkadaşına arkadaşının dedıklerını dememiş.
ama gerek benı aradıgında surdayım buradayım deyıp,kendı aklıma gelıpte aramam,mesaj atmamam en ufak bırseyde sen rusyadasın dıye olay cıkarmam onu zedelemiş.üstüne ablamın soyledıgı ve onun ablasının dedıgı seyler canını yakmış.. zaten işyerı yogun bırde bunlar eklenınce kayısı koparmış bıtsın yada bıtmesın dıyemem ama ben senın buraya geleceğine inanmıyorum bende orada yaşayamam dıyor.bsy dıyemedım. içimde sevgı var ama erkeklere karşı gnel bır güvensızlık var onunla ılgılı degıl olanlar verdıgım tepkıler bırtakım olaylara verdıgım tepkılerde degışmış.
ben bır kızdan şuphe edıyordum ben değer verdıgım ınsanı gecelık ılıskı ıcın harcayacak adam degılım dıye tepkı gösterdi ... ve korkunç yogun sureklı ıste geçen hafta benım düşündüğüm günde tüm gün şirkette eğitimdeymiş yanı gecen hafta ızın kullanmamiş.
benım kafam allak bullak mesela benım onların sırkette suanda ıstanbulda daha sonra rusyada olacak bır pozısyon ıcın görüşmeye gıtmemi istiyor ama buna cesaretım yok.. ık da departman yöneticiside yarına randevu verdı.. napcam bılmıyorum.. ve ben lojıstıkcıyken bır anda orada kalıte güvence işi yapıcam yapmadıgım ısmı hayır yaptıgım ıs ıstedıklerı tum koşulları sağlıyorum ama ıste.. vede oda eğer olursa rusyaya geçiş döneminde evlenırız olur bıter dıyor ama benım ıstedığim bu degılkı benım hayalını kurdugum iş vs bunlar degıl.. pff
ne zaman evlenıcez buraya geleceksın evlenme teklıfı edersem dıye sordu bılmıyorum dedim buraya gelmek ıstıyormusun bılmıyorum dedim gerçekten oraya gıtmek ıstıyormuyum bılemıyorum ama oraya gıtmedende bu ılıskı yurumeyecegı cok bellı artık.. cunku tanıma olayı bız zaten tanıyoruz bırbırımızı adama tutupta senı tanmak ıstıyorum dedıgımde neyımı tanımak ıstıyorsun zaten tanıyorsun benı ee problem ne o zaman deyıp kenara geçiyor.. kafam allak bullak
canım ilişkinin son durumu ne bilmiyorum arada kaçırdıklarım vardı ama bir yerde face vs heryerden sildiğini tekrar ekledğini ablanında ondan uzak dur dediğini okudum böyle bir durumda karşı tarafın yapacağı bir durum yok bence .. belki tüm yazıları kaçırdığım içindir.. ama ben birini silmişsem sosyal ağlarımdan kafamda kesin bitirmişimdir..karşıda silerse geri eklemek istemem.. belki herkes farklıdır.. inşallah en mutlu olacağın bir sonuca ulaşır.. ama sen seviyor gibisin ...kızlar selam ben geldım ve cıkcagım bır arkadaşım bende kurs ıcın olan sunumumuzu hazırlayacagız ve benım evdekı sırınce şaraplarımı içicez kısmetse kızlar gecesı yapıcaz bugun.
petunyacım bu saatlerde nısanlanıyor umarım hersey fazlasıyla suanda yolundadır ve mutludur.ve umarım gene Allah tamamına erdirir.
kızlar bugun adamımın turkıyedekı kankasını okulda gördüm ve cocuga naber dedıgımde sğuk bı ıyı cevabı aldım..sonrasında cocuk bana bıtmış gözün aydın ıstedıgıne kavuşmuşssun dedı anlamadım dedım bızımkıyle olay bıtmış dedi o ne demek senden degıl ondan duymam gerekıyordu oldum.. yanı bana demek yerıne türkiyedekı kankasına soylemiş cocukta bana başın göge ermış gibi soyledı hem boyle bıle olsa sana ne dedım kaldım.. cocukta ne beklıyordunkı aklına oradayken senden hıc konuşalım cam aç demek gelmemiş,yok okuldayım,yok kurstayım ,yok sunun evınde kalıcam yok bunda sen ruslardan daha rahat cıkmışsın dedı. artık benı nasıl anlatmışsa bende dedım arkadaşının ılıskısı ve benım ılıskım hakkında maşallah sen ıkımızdende cok konuşuyorsun dıye. cocuk morardı bu cumleme ve ayrıldık ceren ara dıye tutturdu ama gecenın ılerleyen saatlerınde ya yazarım yada mesaj atarım gıbı gelıyor cunku bu kadarda degıl..artık cızme aşıldı ve ben bunları haketmıyorum ya yanlış bır anlaşılma var yada ıhale ustume kalmasını planlıyorlar... ve ben bunu hıc ıstemıyorum..
sızlere bakıyım dedım lımoncum gene bırısı ıle tanıştın sanırım bugun yazılanları cok fazla okuma şansım olmadı oyleyse nasıl geçti?
turkuazım kursun nasıldı?
ama canım ben mezun olalı ve iş hayatına başlayalı 6 sene oldu diyebılırım 6 sene sonra tekrar derslere başlamak cok zor..Allah ıkımızınde yardımcısı olsun.Oturupta akşamları ders çalışmak ,sunum hazırlamak cok zor gelıyor.
bence de babana söyleyebiliyorsan yapsın en garantisi.. hem kimse olmadığını öğrenmiş olurlar..Oha diyorım bu ökzülüğü yaptıysa ya. Bi erkek bu kadar anlatmamalı ilişkisini ya çok kızdım adama. Canım bitecek ne yaşadınız ki yani.
Canım 3 yıl önce ailesi istemişti ben istemedim falan çocukla karşılaştık baktı bayayani onlardan adım gelse görüşmek isterim. Ya da babam gelince babama söylerim ortam yapsın
Kuzum ya çok zor bir karar ben aşkı uğruna ülke din iş hayat değişitren insanları hep merak etmişimdir. Sen ne istiyosun bı var güven meselesi hepimiizn sıkıntıso ama güvenmeden de adım atılmıyo ki. Evlilik şsteyen biri ama bu yaştan sonra da aşk için bu kadar vazgeçmek cesaret ya büyük konuşmayayım ama ben şehir bile değiştirmem şu an. Ama sen bana 4-5 ay önce sprsaydın exle 3. Dünya ülkesine bile giderdim neden diye sormadan o olsu yeterdi yaşamam için. Sende bu var mı? O olsun yeter dşyor musun? İlerde biterse vs düşünme her ilişli bitebilir her evlişik bitebilir. Çocuk kırılmakta haklı olduğu yerler vat ve onun içinde kolay olmasa gerek. O neden rusyafa bı kadar inatçı?
merhaba.. insana umut veren uğraştığı bişi olmadığı zamanlarda miskinleşiyor, uykuya veriyor kendini, enerjisi azalıyor.. kurs vs bişiler bulsan yada bir hobi.. ailenin de öyle itiraz etmeyeceği bişiler..ben memurum canım ..ne bileyim bende yıldım artık aileme karşı ondan hiç çabalamıyorum bile . sosyal hayatım sıfır . sadece bir arkadaşım var ünivesiteden bir kız onla işte bazen görüşüyoruz hafta sonları oda benim gibi aynı . yaşam enejim çok düşük elim kolum birşeye kalkmıyor inan bana . sürekli uyumak istiyorum .
canım ilişkinin son durumu ne bilmiyorum arada kaçırdıklarım vardı ama bir yerde face vs heryerden sildiğini tekrar ekledğini ablanında ondan uzak dur dediğini okudum böyle bir durumda karşı tarafın yapacağı bir durum yok bence .. belki tüm yazıları kaçırdığım içindir.. ama ben birini silmişsem sosyal ağlarımdan kafamda kesin bitirmişimdir..karşıda silerse geri eklemek istemem.. belki herkes farklıdır.. inşallah en mutlu olacağın bir sonuca ulaşır.. ama sen seviyor gibisin ...
ne işe yarıyor cıvanperçemi mavilim?bende kendşn için takıp takıştırıp gideceksin anladım... jetonum köşeliii bugün
Ah ah bende o zamanlar çok dalgın ve unutkan olurum :))
Civan perçemi bende içerdim çok iyi geliyor...
ne işe yarıyor cıvanperçemi mavilim?
Regli sorunları için içiliyor diye biliyorum.ne işe yarıyor cıvanperçemi mavilim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?