30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım sen ne mezunuduydun ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lojistik mezunuyum ve endüstri mühendisliğinden dersler almıştım.

sımdıde muhendıslık yönetimi ve tedarik zinciri yönetimi üzerine yüksek yapıyorum..

ama ana temel lojıstık olması nedenıyle mühendislik ağır geliyor.

Hım uzak olduğum alanlar inş güzel sonuçların gelir

Geçmiş olsyn canım ya stres de etkilemişitr. Aranız nası bu arafa toparladınız mı adamla

canım onun kırılma noktaları olmuş bu saatten sonra ne olur gerçekten bılmıyorum

konuştuk bıraz kesınlıkle arkadaşına arkadaşının dedıklerını dememiş.

ama gerek benı aradıgında surdayım buradayım deyıp,kendı aklıma gelıpte aramam,mesaj atmamam en ufak bırseyde sen rusyadasın dıye olay cıkarmam onu zedelemiş.üstüne ablamın soyledıgı ve onun ablasının dedıgı seyler canını yakmış.. zaten işyerı yogun bırde bunlar eklenınce kayısı koparmış bıtsın yada bıtmesın dıyemem ama ben senın buraya geleceğine inanmıyorum bende orada yaşayamam dıyor.bsy dıyemedım. içimde sevgı var ama erkeklere karşı gnel bır güvensızlık var onunla ılgılı degıl olanlar verdıgım tepkıler bırtakım olaylara verdıgım tepkılerde degışmış.

ben bır kızdan şuphe edıyordum ben değer verdıgım ınsanı gecelık ılıskı ıcın harcayacak adam degılım dıye tepkı gösterdi ... ve korkunç yogun sureklı ıste geçen hafta benım düşündüğüm günde tüm gün şirkette eğitimdeymiş yanı gecen hafta ızın kullanmamiş.

benım kafam allak bullak mesela benım onların sırkette suanda ıstanbulda daha sonra rusyada olacak bır pozısyon ıcın görüşmeye gıtmemi istiyor ama buna cesaretım yok.. ık da departman yöneticiside yarına randevu verdı.. napcam bılmıyorum.. ve ben lojıstıkcıyken bır anda orada kalıte güvence işi yapıcam yapmadıgım ısmı hayır yaptıgım ıs ıstedıklerı tum koşulları sağlıyorum ama ıste.. vede oda eğer olursa rusyaya geçiş döneminde evlenırız olur bıter dıyor ama benım ıstedığim bu degılkı benım hayalını kurdugum iş vs bunlar degıl.. pff

ne zaman evlenıcez buraya geleceksın evlenme teklıfı edersem dıye sordu bılmıyorum dedim buraya gelmek ıstıyormusun bılmıyorum dedim gerçekten oraya gıtmek ıstıyormuyum bılemıyorum ama oraya gıtmedende bu ılıskı yurumeyecegı cok bellı artık.. cunku tanıma olayı bız zaten tanıyoruz bırbırımızı adama tutupta senı tanmak ıstıyorum dedıgımde neyımı tanımak ıstıyorsun zaten tanıyorsun benı ee problem ne o zaman deyıp kenara geçiyor.. kafam allak bullak

hangi kurs ve seviyedesiniz cnm kursta beggenner dan başladım ben:)
çalışmak gerekiyo cidden bende pazartesi ittibariyle başlıycam + olarak çalışmaya ,birde kelime öğrenicem zevkli kıs bayağ:)
artık insanlar saygısızlaştı bende o arkadaşlarımla çok görüşmüyorum onlarla görüşüncede sinirleniyorum haddini bilmeden yapılan eleştirilere tahamülüm kalmadı, sinirlerim bozulcağına tek kalmakta olmuyo böyle başladım iyide oldu

challenger Geçmiş olsun cnm

Günaydın herkese...
Mesajlarımı hiç BEĞENmiyorsunuz. Gözümden kaçmıyor...
Mavilim Yeşilim beğeniyor sürekli, bir de bir iki kişi...
Oysa bakın ben sizi beğeneceğim diye yine 24 saatte haddimi aştım.
sağol filo senin sayende tuğçenin topiği rekora doğru koşuyor
Evet!

UMUTSUZLUĞA DÜŞEN BAYANLAR,OKUYUN
Herhangi biriniz, ‘Rabbime kaç defa dua ettim de duamı kabul etmedi’ diyerek acele etmedikçe duası kabul edilir.” (Buhârî, "De'avât 22)

Sen dua edersin ama KABUL OLMUYOR SANIRSIN!!
Ekmek almak için bir FIRINA GİDERSİN
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
FIRINCI DAHA YENİ PİŞMİŞ, EN GÜZEL EKMEĞİ VERECEK.

ღೋMevlana/Rumiღೋ
canım kitabı okuduğunda yorumunu yazarmısın?
Hafta sonu baktım. Almadım.
19 TL bu kitaba vermeye acıdım.
Bir de elimde okunmayı bekleyen bir sürü kitap var.

Teşekkür ederim canım.

sevginin karşılığını en hayırlı şekilde alacaksın canım.
Tuğçem düğüne az kalmış ne durumdasın ? ben pek takip edemedim yoğundum sayfayı.. bu arada bana bir tayin bir de kafamdaki biri için kart çeker misin canım..

evet insan okumaya ara verince sınavlar çalışmak falan çekilmez.
ben de iş güç aynen devam,değişiklik yok.
evet uzun süre ara verince birde olsa da olur olmasada durumu olunca hafta sonu üniversite zamanlarım gibi kasmak zorunda kaldım bu çok yordu beni.. arada tırlatma durumuna geldim bile denebilir.. çok şükür geçti.. ama 1 tanesi kötü bakalım finalde ne olacak.. bu haftada ödev sunum falan hazırlayacağım yüksek lisans dersleri için..

o çalışma psikolojisi insanı çok kasıyor canım aradan sonra.. hem sen daha yenisin bana göre::) yas olayını okudum da:)

Iyi yapmışsın. Arada bi tembellik yapmak iyi gelir. Bende dışarı çıkmadım. Yazılı hazırladım. 2 grup yaptim. Kopya cekmesinler diye.
Y a bu yeni nesil hocalar ne kadar takmış kopyaya.. lisans takilerle girdim sınava .. öncesinde tüm öğrenciler dışarı çıkarılıyor.. sıralarda osym gibi numara var hoca sınavdan 5 dk önce geliyor elinde kimin nereye oturacağı var .. çok değişik geldi bana:) 2 grup biz lisedeyken vardı gerçide hatta bazıları 2 den de fazla olurdu...

ama canım ben mezun olalı ve iş hayatına başlayalı 6 sene oldu diyebılırım 6 sene sonra tekrar derslere başlamak cok zor..Allah ıkımızınde yardımcısı olsun.Oturupta akşamları ders çalışmak ,sunum hazırlamak cok zor gelıyor.

Kuzum ya çok zor bir karar ben aşkı uğruna ülke din iş hayat değişitren insanları hep merak etmişimdir. Sen ne istiyosun bı var güven meselesi hepimiizn sıkıntıso ama güvenmeden de adım atılmıyo ki. Evlilik şsteyen biri ama bu yaştan sonra da aşk için bu kadar vazgeçmek cesaret ya büyük konuşmayayım ama ben şehir bile değiştirmem şu an. Ama sen bana 4-5 ay önce sprsaydın exle 3. Dünya ülkesine bile giderdim neden diye sormadan o olsu yeterdi yaşamam için. Sende bu var mı? O olsun yeter dşyor musun? İlerde biterse vs düşünme her ilişli bitebilir her evlişik bitebilir. Çocuk kırılmakta haklı olduğu yerler vat ve onun içinde kolay olmasa gerek. O neden rusyafa bı kadar inatçı?

canım ilişkinin son durumu ne bilmiyorum arada kaçırdıklarım vardı ama bir yerde face vs heryerden sildiğini tekrar ekledğini ablanında ondan uzak dur dediğini okudum böyle bir durumda karşı tarafın yapacağı bir durum yok bence .. belki tüm yazıları kaçırdığım içindir.. ama ben birini silmişsem sosyal ağlarımdan kafamda kesin bitirmişimdir..karşıda silerse geri eklemek istemem.. belki herkes farklıdır.. inşallah en mutlu olacağın bir sonuca ulaşır.. ama sen seviyor gibisin ...

Ne kadar erken nezun olmuşsun ya da ben çok geç kalmışım 2011 mezunuyum da

bence de babana söyleyebiliyorsan yapsın en garantisi.. hem kimse olmadığını öğrenmiş olurlar..

canım orada cok rahat ınanılmaz derecede evet cok çalışıyor ama orada farklı bır dünya kurmuş eğer orada turkıyeye gelmesını saymazsak 8 yıldır rusyada yanı yaşamının 1/3unu orada geçirmiş.gelmiş turkıyede yapamamış geri dönmüş ben turkıyede o toplum yapısıyla,o ısten her gun ısten ayrılma korkusuyla yapamam dıyor.. ve orada gerçekten hedeflerı var ve önü cok açık.. altında bır suru mühendıs var ve bu onu tatmın edıyor,hırs yapmış durumda orada ve orada herkesın bırbırıne saygı gostermesını sevıyor.buyuzden de turkyeye donmek ıstemıyor bırde petesde dunyanın 10.cu büyük sehrınde ıstanbulda onu bağlayan bsyde yok yanı iş,güç vs hersey orada olunca.sevdıklerını uzakta bırakmayı öğrenmiş zaten yıllar oncesınde duygularını gömmüş oyle yola bakmış.bılmıyorum.

ya gıderım gıtmesıne de benım kendı umutlarım,hayallerım ,hedeflerım nolcak? işte tam bu aşamadayım oda bunun farkında ve zorlamamak ıcın sessiz kalıyor.

Son düzenleme:
merhaba.. insana umut veren uğraştığı bişi olmadığı zamanlarda miskinleşiyor, uykuya veriyor kendini, enerjisi azalıyor.. kurs vs bişiler bulsan yada bir hobi.. ailenin de öyle itiraz etmeyeceği bişiler..

ya ekledık konuştukta ıste o tam bu psıkolojıde aptal gıbı ne dıyımkı dıye bana soruyor.. zor onun tarafından bakıncada benım tarafımdan bakıncada.

lımon ben bıraz erkencıyım:) 2008 mezunuyum hızlı gıttım galıba:)

Son düzenleme:
ne işe yarıyor cıvanperçemi mavilim?
Regli sorunları için içiliyor diye biliyorum.
Annem ve ben de içtik bir ara ama çok acı!
Bir de kan şekerini düşürüyor diye bıraktım ben. Annem de bir ara içti bıraktı.
AYRICA FAYDALARI:

Çayının Faydaları :

Mide rahatsızlıklarına, hazımsızlığa, soğuk algınlığına, öksürüğe iyi gelir.

Basur memelerine haşlanıp suyu kaşık kaşık içilirse faydası görülür.

Bayanların sancılı ve depresif gecen regl dönemlerinde, regl gecikmelerine, menopoz öncesi ve sonrası çekilen rahatsızlıklarda çok etkilidir.

Sinirleri kuvvetlendirir.

Boğmaca, kızamık, çocukların kemik rahatsızlıklarında çok faydalıdır.

Ateşi düşürür, iştahı açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…