- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.681
Kesinlikleaklın yolu bir
inşallah canım inşallahhhhhhhbiliyor musun ben de nedense buraya yazmaya başladığımdan beri daha sıcak bakıyorum evliliğe - önceleri biraz daha karşıydım artık değilim - Rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman olsun diyorum - totem bile yaptım bakalım hayırlısı
SelamHoşgeldin senle hiç karşılaşmadık - nişanın hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ömür boyu mutlu etsin inşallah
Senin nasıldı nişan petunyacım? ben geçen hafta seminerde olduğumdan pek topiğe giremedim herşey yolundadr inşallah
inşallah bakalım - ben umutluyum
valla ben çok kalabalığı sevmediğimden ve öyle el öpmekten de hazzetmediğimden isteme söz nişan bir olsun istiyorum hatta yüzükleri önceden alıp isteme sonrası takılsın sonra da düğün hazırlıklarına başlansın istiyorum yani hem ekstra telaşe olmaz hem de sade olsun istiyorum bakalım nasip kısmet inşallah karşıma istediğim gibi biri çıkar
Ben de saygısına hayran olmalıyım.
Limon soru sormuş alıntıdan gördüm ona istinaden birşeyler yazayım bari
Ben karşımdaki erkekten ilk önce saygı beklerim - şahsıma, aileme, giyimime, arkadaşlarıma, işime ve beni ben yapan herşeye saygı duymalı - sen şöylesin böylesin, şöyle konuşma böyle davran gibi yönlendirmeler yapmamalı ben zaten kendini bilen bir insanım üzerimde hakimiyet kuracak bir erkeğe ihtiyacım yok (erkeklerin genelinde ben bu evin reisiyim benim dediğim olacak tavırları var ve çok hoşlanmıyorum bu tarz davranışlardan)
Sanırım istediğim saygıyı görebilmek için o kişinin olgun olması gerekiyor - normalde yaşıma göre olgun tavırlarım olduğu söylenir ama ben de zaman zaman nazlanmak, çocuksu tavırlar içine girmek istiyorum hep anlayışlı olgun kadın olma durumu yorucu - kontrollü biriyimdir ama bazen de kendimi yanında rahat hissedebileceğim birine ihtiyaç duyuyorum.
Saygısına hayran olduğum bir insanı sevebilirim zamanla - çünkü onun saygı dolu tavırları beni ona bağlar, hayranlık duymamı sağlar. Güven verir ki zaten insan eşi olacağı kişiye karşı güven duygusunu hissedemezse tam manasıyla "eşimle mutluyum, huzurluyum" diyemez. Kısaca şu anki huzur durumumu devam ettirecek birini arıyorum
Bir de bana göre bir erkek, karakter olarak güçlü olmalı, olaylar karşısında üzülse de ağlasa da düştüğü yerden kalkmayı bilip yoluna devam edebilmeli, ben eşi olarak desteğimi tabii ki eksik etmem ama ufacık bir şeyde yıkılıp dünyaya küsmemeli. Nazlı erkeklerle anlaşamıyorum bir zaman sonra ipin ucu kopuyor, "sana da derdine de" deyip soğuyorum. Naz kadına yakışır bence...
Limoncum bir psikolojik danışman olarak yazdıklarıma bakışın nedir? Yorumunu merak ediyorum
Senin nasıldı nişan petunyacım? ben geçen hafta seminerde olduğumdan pek topiğe giremedim herşey yolundadr inşallah
geç oldu ama hızlı olacak sanırım petunyacım:))
Çok heycanlıyım sizler adına en yakınım 2 kişinin de nişanı vs var yakın zamandaözenyorım doğru kişi yakın zamanda çıksın karşımaız inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
,Kesinlikle haklısın.Katılıyorum.
Hem mantığına uymalı hem de aşk olmalı. Zaten yüzde yüz uymaz ama seversen bazı şeyleri görmezden gelirsin.
Haksız mıyım?
Lily hoşgeldin.. özlettin kendini..Günaydın kızlar
Bir haftalık aradan sonra aranıza döndüm ve gerçekten özlemişim sizi
Şehir dışında seminerim vardı internet bağlantısı çok iyi olmadığından yazamadım ama arada okumaya çalıştım internete girebildiğimde...
Yeni bir arkadaş gelmiş sanırım - hoşgelmiş sefalar getirmiş
Bende durumlar aynı değişen birşey yok farklı insanlar tanıdım ama hepsi kıdem ve yaşça benden büyüklerdi yani 1 haftada bir nebze daha olgunlaşıp döndüm hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum
Sizlerde ne var ne yok?
evet canım istanbuldayım. tabi buluşalım ben ataşehirde yaşıyorum.sero sendemı ıstanbuldasın turko ve bende ıstanbuldayım.müsait oldugunuz bır gun o tarafta buluşalım.benım haftasonu kursum bıttı cok şükür.
Yaşı büyükmüş :)))
Valla kızlar ben aşık olabileceğime inanmıyorum bu saatten sonra... Ha aşkın yaşı yoktur amenna ama ben artık duygularını kontrollü yaşayan biri oldum mantığım duygunun önüne geçebiliyor
Beni ağlatan bir insanı ne kadar sevsem de bırakabilirim yani mantığım bunu söyler ve ben üzülsem de verdiğim kararın arkasında dururum
Evlilik için de %70 mantığım evet desin gerisi duygu olsun - tamam der evlenirim
Saygı duyabileceğime inandığım bir adamı sonradan sevebilirim gibime geliyor yani bana değer veriyorsa, iyi bir eş bir baba olabileceğini düşünmüşsem aşık olmayı beklemem- saygısını takdir etmem yeterli...
Önceleri deselerdi sen mantık evliliği yaparsın inanmazdım illa aşk olmalı derdim ama sanırım yaş alıp biraz olgunlaşınca ve hayattan beklentiler netleşince insanlara da bakış açısı değişebiliyor
,Kesinlikle haklısın.
Ben zaten körkütük aşık olalım mantık hiç işin içine dahil olmasın demiyorum.
Lily hoşgeldin.. özlettin kendini..
evet canım istanbuldayım. tabi buluşalım ben ataşehirde yaşıyorum.
Yaşı büyükmüş :)))
aşka küsme. aşksız evlilik olmaz. sakın mantık mantık deyipte aşkı sevgiyi kenara koyma..
kızlar bana mesaj atan adam tekrar mesaj attı. gıcık olmaya başladım iyicene yapayım. cevap vermedim. engelleyim mi
kızlar bana mesaj atan adam tekrar mesaj attı. gıcık olmaya başladım iyicene yapayım. cevap vermedim. engelleyim mi
ailnin tanıştırdığı inatçı kişilkik mi
onu unutmuşum ben,evet o kişi sanırım.
off ya yarın okula gitmek istemiyorum müdürü görmek istemiyorum
müdürü görmen mi gerekiyor yoksa onu görmeye bile tahammülün mü yok:44:
maalesef çok sık görüşmem gerekiyor hem okul küçük hemde pdrci olunca günde 100 kere muhatap oluyorum. bugğn canımı sıktı geri ya. birde başka okuldaydım seminerdeydim telle arayıp içine etti günümün. her haltta adıın geçmesine de uyuz oldum. başka bi hocanın hatası yüüznden adamın bi halttan anladığı yok ama senin yaptığın işe laf ediyo
hoşgeldin sultan
maalesef çok sık görüşmem gerekiyor hem okul küçük hemde pdrci olunca günde 100 kere muhatap oluyorum. bugğn canımı sıktı geri ya. birde başka okuldaydım seminerdeydim telle arayıp içine etti günümün. her haltta adıın geçmesine de uyuz oldum. başka bi hocanın hatası yüüznden adamın bi halttan anladığı yok ama senin yaptığın işe laf ediyo
inşallah bir şekilde halledersin canım...
hpşbuldummm
aslıcım,
:) sabret canım Allah büyük .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?