30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım hepimizin istediği şeyler aslında ayakları yere basan istekler umarım hepimizin karşısına çıkat o kişiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok heycanlıyım sizler adına en yakınım 2 kişinin de nişanı vs var yakın zamanda özenyorım doğru kişi yakın zamanda çıksın karşımaız inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin nasıldı nişan petunyacım? ben geçen hafta seminerde olduğumdan pek topiğe giremedim herşey yolundadr inşallah

güzeldi canım, çok çabuk bitti sanki anlamadım herşey yolunda çok şükür. yavaştan eşya bakmaya başlıyoruz artık

Son düzenleme:

inşallah limon; herkesin bir zamanı varmış. ben buna inanıyorum ..

görüşürüz iyi akşamlar kızlar

Katılıyorum.
Hem mantığına uymalı hem de aşk olmalı. Zaten yüzde yüz uymaz ama seversen bazı şeyleri görmezden gelirsin.
Haksız mıyım?
,Kesinlikle haklısın.
Ben zaten körkütük aşık olalım mantık hiç işin içine dahil olmasın demiyorum.

Lily hoşgeldin.. özlettin kendini..

sero sendemı ıstanbuldasın turko ve bende ıstanbuldayım.müsait oldugunuz bır gun o tarafta buluşalım.benım haftasonu kursum bıttı cok şükür.
evet canım istanbuldayım. tabi buluşalım ben ataşehirde yaşıyorum.
Yaşı büyükmüş :)))
aşka küsme. aşksız evlilik olmaz. sakın mantık mantık deyipte aşkı sevgiyi kenara koyma..

Yok canım ben senin kastettiğini gayet iyi anladım. seni / sizi destekledim zaten ;-)

Hepimize AŞK dolu, huzurlu evlilikler nasip etsin Rabbim inşallah.

kızlar bana mesaj atan adam tekrar mesaj attı. gıcık olmaya başladım iyice ne yapayım. cevap vermedim. engelleyim mi

müdürü görmen mi gerekiyor yoksa onu görmeye bile tahammülün mü yok:44:

maalesef çok sık görüşmem gerekiyor hem okul küçük hemde pdrci olunca günde 100 kere muhatap oluyorum. bugğn canımı sıktı geri ya. birde başka okuldaydım seminerdeydim telle arayıp içine etti günümün. her haltta adıın geçmesine de uyuz oldum. başka bi hocanın hatası yüüznden adamın bi halttan anladığı yok ama senin yaptığın işe laf ediyo

inşallah bir şekilde halledersin canım...

hoşgeldin sultan

hpşbuldummm
aslıcım,

:) sabret canım Allah büyük .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…