30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya işte merak en çok korktuğum şeyi biiryle ilgili bişiler koyması dicem ama o evlnemeden koymaz koysa bile aşkım canım demez

bakma tabii geçmişe sünger çekmelisin yoksa geçmişin izleri geleceğini de etkiler Allah korusun

evet çekmek lazımmm

ya işte merak en çok korktuğum şeyi biiryle ilgili bişiler koyması dicem ama o evlnemeden koymaz koysa bile aşkım canım demez

evet çekmek lazımmm

Sen o konuda şanslısın o zaman bu benim ex yaptığı her şeyi koyuyorda yazıyorda kızla dudak dudağa resmini bile koyar o derece yani

evet çekmek lazımmm
boşver ne resmi koyarsa koysun yaaa - adı üstünde "eski" sevgili...

Sen o konuda şanslısın o zaman bu benim ex yaptığı her şeyi koyuyorda yazıyorda kızla dudak dudağa resmini bile koyar o derece yani
o dudak dudağa resim koyuyorsa bence ex olması hayrınaymış üzme kendini - karşına demek ki sana layık daha iyi biri çıkacak ki ondan ayrılmışsınız

tahmin doğruymuş da artık yaşını belli etmiyorsun acep ben de mi istesem lily sonundaki 86yı attırayım???

kuzumm son ke z kart istesem yoğunsun diye diyemiyorum ne zamandır.

aşk kartı istiyorummmmm uygunsan kuzum

bende çıkartcm ya ve adam akıllı nick isitorum. ölesine üye olmuştum
sana göre hava hoş tabi

ya aslımmmm çıtır çerezim

yeni bir akım mı başlatıyorum yani,yaş out
yaşımı burada değil,gerçekte belli etmesem daha iyi olacak

bende çıkartcm ya ve adam akıllı nick isitorum. ölesine üye olmuştum

ya aslımmmm çıtır çerezim

yalnız bir kere değiştirme hakkı varmış,iyi düşünün derim,ben çok düşünmedim,görüldüğü üzere
teşekkür ederim

Son düzenleme:

Aminn İnşallah
Yaşadığı ilişkiyi bu kadar ortaya seren onuda yapar
Aman ne hali varsa görsün ben onu Allaha havale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…