- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.161
Bencede yasak
Ben de geçenlerde bi baktım dağıldım resmen bi de beni kandırıp gittiği o kızla aşkımlı canımlı muhabetlerini görünce koptum ağladım sonrada senin gibi yasakladım kendime şimdi kendimi zorda olsa tutuyorum akşam üzeri az kalsım bakıyodum sonra tuttum kendimi tekrarmı ağlamak istiyosun dedim kendi kendime iyikide tutum
bakma tabii geçmişe sünger çekmelisin yoksa geçmişin izleri geleceğini de etkiler Allah korusun
turkooooommmmmm
ya işte merak en çok korktuğum şeyi biiryle ilgili bişiler koyması dicem ama o evlnemeden koymaz koysa bile aşkım canım demez
evet çekmek lazımmm
kullanıcı adımı değiştirdim,hiç fark etmiyorsun
ben farkettim de ya diyorum aslı85 aslii mi olmuş yoksa başka bi üye mi acaba diye düşündüm???kullanıcı adımı değiştirdim,hiç fark etmiyorsun
asliiii olmuşş asli ne kızama küçük bi değişiklik ki
ben farkettim de ya diyorum aslı85 aslii mi olmuş yoksa başka bi üye mi acaba diye düşündüm???
boşver ne resmi koyarsa koysun yaaa - adı üstünde "eski" sevgili...ya işte merak en çok korktuğum şeyi biiryle ilgili bişiler koyması dicem ama o evlnemeden koymaz koysa bile aşkım canım demez
evet çekmek lazımmm
o dudak dudağa resim koyuyorsa bence ex olması hayrınaymış üzme kendini - karşına demek ki sana layık daha iyi biri çıkacak ki ondan ayrılmışsınızSen o konuda şanslısın o zaman bu benim ex yaptığı her şeyi koyuyorda yazıyorda kızla dudak dudağa resmini bile koyar o derece yani
tahmin doğruymuş da artık yaşını belli etmiyorsun acep ben de mi istesem lily sonundaki 86yı attırayım???benim benim
boşver ne resmi koyarsa koysun yaaa - adı üstünde "eski" sevgili...
o dudak dudağa resim koyuyorsa bence ex olması hayrınaymış üzme kendini - karşına demek ki sana layık daha iyi biri çıkacak ki ondan ayrılmışsınız
tahmin doğruymuş da artık yaşını belli etmiyorsun acep ben de mi istesem lily sonundaki 86yı attırayım???
sana göre hava hoş tabi
o dudak dudağa resim koyuyorsa bence ex olması hayrınaymış üzme kendini - karşına demek ki sana layık daha iyi biri çıkacak ki ondan ayrılmışsınız
tahmin doğruymuş da artık yaşını belli etmiyorsun acep ben de mi istesem lily sonundaki 86yı attırayım???
bende çıkartcm ya ve adam akıllı nick isitorum. ölesine üye olmuştum
yaaslımmmm çıtır çerezim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?