30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Darısı başımıza canım hayırlısı ile .. o zaman bugün itibariyle kına gecene 3 gün kaldı.. ne güzel heyecanlar cnm.. tuğçe düğünü atlat aramıza dön..sana mesaj yazmam gerek...

Amin canım inşallah.
2 gün kaldı bugün itibariyle canım.
tamam canım zaten aranızdayım ara ara :)

tugcem son 5 ne heyecan vardır sımdı sende.

dını nıkahta bırsey ıstedınmı ben duyuyorum ara sıra arkadaşlarım saçma sapan seyler ısteyebılıyorlar.

bende aşık olmak ıstıyorum.geçmişimde kalan tum erkekler dün ıtıbarı ıle nısanlı bırtek rusyadakınde daha bsy yok ama ne hıkmetse benden ayrılan herkes evlendı bendemı bır bahtsız bedevılık var çözemedim.rusyadakıde zaten olmayacak bende dayanamadım bugun hepsıne baktım.

tugcem vaktın olursa bana aşk ıle ılıglı kart cekermisin?

aslı evet ben kendımı hala 26 yaşında zannedıyorum ama 1 ay sonra 27yım bu durumda 3 yaş fark olacak zaten olmaz ya bıkaç arkadaşıma da fotografını gösterdım sana 1 numara kçük kalır ekonomık anlamdada zaten geçmişinde bu yuzden bırısındende ayrıldın yapma dedıler mantıklı olanda galıba yapmamak.

yarın ıs var ve 3 gun çalışcaz 4.cü gün tatıl

kım kımı yıyor.. lımonu yemeye kalkan olursa karşında bızı bulur

demekki hiç biri doğru adamlar değilmiş sen de mi ikizlersin yoksaa

beni diil de normal limen yiyo aslıcan

3 yaş küçükle evlenen tanıdıklarım var ve sorun olmadı. hakkında hayırlısı olsun.

kuzumm son ke z kart istesem yoğunsun diye diyemiyorum ne zamandır.

aşk kartı istiyorummmmm uygunsan kuzum

Hoşgeldin Tuğçem

canım kartın şükret diyor.
elindeki güzellikleri farket ve şükret. sen şükrettikçe aşk hayatında da güzel ve şükredeceğin gelişmeler olacak.
Diğer kartın ise dileğinin olacağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşecek.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…