- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.181
yalnız bir kere değiştirme hakkı varmış,iyi düşünün derim,ben çok düşünmedim,görüldüğü üzere
teşekkür ederim
ya benimsedim de bunu aman ne bilim ya püf cuf tik tak
nasılsın canım son 5 kalmış.. gönlünce olsun herşey...
sana güzel bir nick bulalım ya da eski limon olarak kal
bencede yeni güzel olmazsa bu da iyilimonu çıkta sevmem öle aklıma geldi şey ettim
Darısı başımıza canım hayırlısı ile .. o zaman bugün itibariyle kına gecene 3 gün kaldı.. ne güzel heyecanlar cnm.. tuğçe düğünü atlat aramıza dön..sana mesaj yazmam gerek...
tuğçe gelmişnasılsın tuğçeeeee
seni kimseye yedirmeyiz
yazılanları okuyordum Aslıcım.
İyiyim canım sen nasılsın?
yazılanları okuyordum Aslıcım.
İyiyim canım sen nasılsın?
kım kımı yıyor.. lımonu yemeye kalkan olursa karşında bızı bulur
tugcem son 5 ne heyecan vardır sımdı sende.
dını nıkahta bırsey ıstedınmı ben duyuyorum ara sıra arkadaşlarım saçma sapan seyler ısteyebılıyorlar.
bende aşık olmak ıstıyorum.geçmişimde kalan tum erkekler dün ıtıbarı ıle nısanlı bırtek rusyadakınde daha bsy yok ama ne hıkmetse benden ayrılan herkes evlendı bendemı bır bahtsız bedevılık var çözemedim.rusyadakıde zaten olmayacak bende dayanamadım bugun hepsıne baktım.
tugcem vaktın olursa bana aşk ıle ılıglı kart cekermisin?
aslı evet ben kendımı hala 26 yaşında zannedıyorum ama 1 ay sonra 27yım bu durumda 3 yaş fark olacakzaten olmaz ya bıkaç arkadaşıma da fotografını gösterdım sana 1 numara kçük kalır ekonomık anlamdada zaten geçmişinde bu yuzden bırısındende ayrıldın yapma dedıler mantıklı olanda galıba yapmamak.
yarın ıs var ve 3 gun çalışcaz 4.cü gün tatıl
kım kımı yıyor.. lımonu yemeye kalkan olursa karşında bızı bulur
tugcem son 5 ne heyecan vardır sımdı sende.
dını nıkahta bırsey ıstedınmı ben duyuyorum ara sıra arkadaşlarım saçma sapan seyler ısteyebılıyorlar.
bende aşık olmak ıstıyorum.geçmişimde kalan tum erkekler dün ıtıbarı ıle nısanlı bırtek rusyadakınde daha bsy yok ama ne hıkmetse benden ayrılan herkes evlendı bendemı bır bahtsız bedevılık var çözemedim.rusyadakıde zaten olmayacak bende dayanamadım bugun hepsıne baktım.
tugcem vaktın olursa bana aşk ıle ılıglı kart cekermisin?
aslı evet ben kendımı hala 26 yaşında zannedıyorum ama 1 ay sonra 27yım bu durumda 3 yaş fark olacakzaten olmaz ya bıkaç arkadaşıma da fotografını gösterdım sana 1 numara kçük kalır ekonomık anlamdada zaten geçmişinde bu yuzden bırısındende ayrıldın yapma dedıler mantıklı olanda galıba yapmamak.
yarın ıs var ve 3 gun çalışcaz 4.cü gün tatıl
kuzumm son ke z kart istesem yoğunsun diye diyemiyorum ne zamandır.
aşk kartı istiyorummmmmuygunsan kuzum
Hoşgeldin Tuğçem
deli aslıınsan yenı bır nıck seçer... bu sadece yaşını atmış..sevıyorum senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?