- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.201
demekki hiç biri doğru adamlar değilmişsen de mi ikizlersin yoksaa
beni diil de normal limen yiyo aslıcan
limonla birbirimizi yiyorduk
tugcem son 5 ne heyecan vardır sımdı sende.
dını nıkahta bırsey ıstedınmı ben duyuyorum ara sıra arkadaşlarım saçma sapan seyler ısteyebılıyorlar.
bende aşık olmak ıstıyorum.geçmişimde kalan tum erkekler dün ıtıbarı ıle nısanlı bırtek rusyadakınde daha bsy yok ama ne hıkmetse benden ayrılan herkes evlendı bendemı bır bahtsız bedevılık var çözemedim.rusyadakıde zaten olmayacak bende dayanamadım bugun hepsıne baktım.
tugcem vaktın olursa bana aşk ıle ılıglı kart cekermisin?
aslı evet ben kendımı hala 26 yaşında zannedıyorum ama 1 ay sonra 27yım bu durumda 3 yaş fark olacakzaten olmaz ya bıkaç arkadaşıma da fotografını gösterdım sana 1 numara kçük kalır ekonomık anlamdada zaten geçmişinde bu yuzden bırısındende ayrıldın yapma dedıler mantıklı olanda galıba yapmamak.
yarın ıs var ve 3 gun çalışcaz 4.cü gün tatıl
aslı'mı inkar edemem kiteşekkürler,sevgiler
canım kartın şükret diyor.
elindeki güzellikleri farket ve şükret. sen şükrettikçe aşk hayatında da güzel ve şükredeceğin gelişmeler olacak.
Diğer kartın ise dileğinin olacağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşecek.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.
teşekkürler sevgilermi... bıde alkışlıyımda benı sızler yarattınız de...
bencde yaş hiç sorun diil ki
aslı'mı inkar edemem kiteşekkürler,sevgiler
tugcem son 5 ne heyecan vardır sımdı sende.
dını nıkahta bırsey ıstedınmı ben duyuyorum ara sıra arkadaşlarım saçma sapan seyler ısteyebılıyorlar.
bende aşık olmak ıstıyorum.geçmişimde kalan tum erkekler dün ıtıbarı ıle nısanlı bırtek rusyadakınde daha bsy yok ama ne hıkmetse benden ayrılan herkes evlendı bendemı bır bahtsız bedevılık var çözemedim.rusyadakıde zaten olmayacak bende dayanamadım bugun hepsıne baktım.
tugcem vaktın olursa bana aşk ıle ılıglı kart cekermisin?
aslı evet ben kendımı hala 26 yaşında zannedıyorum ama 1 ay sonra 27yım bu durumda 3 yaş fark olacakzaten olmaz ya bıkaç arkadaşıma da fotografını gösterdım sana 1 numara kçük kalır ekonomık anlamdada zaten geçmişinde bu yuzden bırısındende ayrıldın yapma dedıler mantıklı olanda galıba yapmamak.
yarın ıs var ve 3 gun çalışcaz 4.cü gün tatıl
iyiyim canım,teşekkür ederim,sen de iyi görünüyorsun
hepimize dua edeceğim yatmadan.
herkese iyi geceler
yok canım ben boğayım aynen zaten eğer ıclerınden bırısı doğru adam olsaydı geçmişimde kalmazdı.ne demişer eskıye rabet olsa bıt pazarına nur yağardı..
ama bugun rusyaya gıtmeyı cıdden oturup dusundum ıtıraf edıyım ya artık doğru adam gelsin cıksın karşımıza ya..
bılmıyorum yaş,ekonomık durum cevre.. hersey bır problem aklı başında bızım sırkette destek departmanda cocuk ama yınede bılmıyorum off kafam karmakarışık bugun yakın arkadaşlarımdan bırısıde bırısını bulamadın dıye yeter artık saçma sapan adamlarla takılma dıye bağrındı.. haklıda o yuzden olmaz
evet canım elbette heyecan var. herşeyin iyi gitmesini istiyorum inşallah.
öyle düşünme canım. öyle denk gelmiştir hepsi.
Aşk konusunda bilgelik kartı geldi.
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan ne yapman gerektiğini biliyor.
Diğer kartın ise yolunun aşk konusunda açık olduğunu söylüyor.
Yolun aydınlık canım ve yolunda hızlı bir şekilde ilerliyeceksin
Yani hayatına biri girecek ve onunla hızlı şekilde ilişkiniz ilerleyecek.
canım çok iyi geliyo yaçok sağol seni de sıkıyorum böle isteyerek de iste
ınsallah canım suanda boyle bırseye o kadar ıhtıyacım varkı anlatamam. umarım olur
içine sinmiyosa hiç zaman kaybetme o zaman
peki düşünce ne buldun gietmek mi yakın geldi gitmemek mi ?
heyecanlıydım tabi canım. yüzüm ateş gibi oldu ve al al oldum.
Eşime baktım o da bana baktı arada.
Çok farklı bir duyguydu.
Ben de dün gece 5 e kadar uyuyamadım.
evet canım insanın aklına bir sürü şey geliyor. ben de bugün son bir kez daha düğün salonuna gittim.
gittim oturdum gelin damat masasına alışabilmek için.
ayrıntı o kadar fazla ki canım. sürekli elimde not defteriyle geziyorum.
Allah yuva kuracak herkesin yardımcısı olsun. ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
Yalnız akşam bavullarımı hazırlarken annem de geldi yardıma ve bir anda ağlamaya başladım.
uzağa gitmiyorum ama gene de bir anda bir duygu patlaması yaşadım.
Allah'ın izni ile olacaktır canım.
Allah kabul etsin dualarını canım.
iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?