30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

demekki hiç biri doğru adamlar değilmiş sen de mi ikizlersin yoksaa

beni diil de normal limen yiyo aslıcan

yok canım ben boğayım aynen zaten eğer ıclerınden bırısı doğru adam olsaydı geçmişimde kalmazdı.ne demişer eskıye rabet olsa bıt pazarına nur yağardı..
ama bugun rusyaya gıtmeyı cıdden oturup dusundum ıtıraf edıyım ya artık doğru adam gelsin cıksın karşımıza ya..

limonla birbirimizi yiyorduk

bencde yaş hiç sorun diil ki

canım çok iyi geliyo ya çok sağol seni de sıkıyorum böle isteyerek de iste

bencde yaş hiç sorun diil ki

bılmıyorum yaş,ekonomık durum cevre.. hersey bır problem aklı başında bızım sırkette destek departmanda cocuk ama yınede bılmıyorum off kafam karmakarışık bugun yakın arkadaşlarımdan bırısıde bırısını bulamadın dıye yeter artık saçma sapan adamlarla takılma dıye bağrındı.. haklıda o yuzden olmaz

evet canım elbette heyecan var. herşeyin iyi gitmesini istiyorum inşallah.
öyle düşünme canım. öyle denk gelmiştir hepsi.
Aşk konusunda bilgelik kartı geldi.
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan ne yapman gerektiğini biliyor.
Diğer kartın ise yolunun aşk konusunda açık olduğunu söylüyor.
Yolun aydınlık canım ve yolunda hızlı bir şekilde ilerliyeceksin
Yani hayatına biri girecek ve onunla hızlı şekilde ilişkiniz ilerleyecek.

içine sinmiyosa hiç zaman kaybetme o zaman

peki düşünce ne buldun gietmek mi yakın geldi gitmemek mi ?

ınsallah canım suanda boyle bırseye o kadar ıhtıyacım varkı anlatamam. umarım olur

içine sinmiyosa hiç zaman kaybetme o zaman

peki düşünce ne buldun gietmek mi yakın geldi gitmemek mi ?

limon bılmıyorum hayatımda hersey ust uste gelırken belkıde gıtmek en doğrusudur dıye dusunuyorum.

dün babamla kavga ettım ,sonrasında exın nısanlandıgını tekırdağdan bırısınden öğrendım.sonrasında adamım aradı hatta bana 7 hazırana uçak bıletı aldı gıdıp oraya kararımı vermem ıcın su okulumun ve ısımın düzelmesini ve Rabbım hayırlısını nasip ederse Türkiyeden doğru adamın karşıma cıkmasını beklıyorum. bakalım ama eğer hıcbırsey duzelmezse gitmeyı dusunebılırım.İşımın yerıne oturmasını vs beklıyorum.

kıyamam canım,senin mutluluğun,huzurun ailenin mutluluğu,huzuru olacak,üzülme
hem ne not defteri falan,organizasyoncu musun sen,gecenin gelini olacaksın,rahat ol,her şey olması gerektiği gibi su gibi güzel akar,sen sadece eğlenmene bak,her şey kontrol altındadır merak etme,sen güzel kafanı yorma ayrıntıyla şunla bunla...

Tuğçe hoşbulduk yazını sistem beğenmeme izin vermedi - düğüne az kaldı eminim heyecanın doruktadır

Limoncum yaş önemli değil demşsin ama yaş öenmli yaaa bence...

Aslı Allahım dualarını kabul etsin - bu arada nick değiştirme 3 kez yapılıyor diye biliyorum

Challenger, Rusya'ya mı gitmieyi düşünüyrsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…