30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet tuğcem sen organızasyoncumusun?
gecenın gelınısın rahat ol lütfen.
senın hep dedıgın gıbı akışa bırak o yolunu bulacak ve ben ınanıyorum o akşam muhteşem olacak.dualarımız senınle.

Aslııı
Hello everbody
Aslı senin nickinde benimki gibi çok farklı olmuş
Seni geçmişse çok çekiştirsim

Angel
Bana sa iş ve aşk için kart çeker misin?
Chali yi kıskandım

sadece yazdığının birini görebildim,yine bakarım sonra.
kökten değişime hazır değiliz biz
iyi geceler...

bılmıyorum aptal gıbıyım yanı o mesela seyı sordu hayatında hersey cok mu cok super gıdıyor eğer boyleyse soz bırdaha asla aramayacağım ama değilse ve hersey sarpa sarıyor ıse burada herseyın yoluna gırmeyecegını nereden bılebılırsın? hayatımın radıkal kararı olacak ıste oyuzden 2 ay vaktım var gıdıp görmek ıcın bakalım.o zamana kadar ınsallah hersey rayına otururda beynım bu kararı otomatık olarak eler.

o ex uzun süreli olan mı ?
cnm o biliyo mu onu askıya aldığını zor bi karar ne kadar sevgi vs olsa da zaor . hayılsıı canım ya

canım büyük konuşmamk gerek diyorum yaş olgunluk için kıstas değil. ne yaşadı ne gördü bunlar çok daha önemli ben artık katı bakmıyorum

bir kere yapılır diye yazıyordu,bilmiyorum canım.:44:
amin,inşallah hepimizinkini canım.
iyi geceler.

Son düzenleme:

Sen daha tam kafanda bitiremedin galiba yazdıklarına bakarsak???

Tuğçemmm ya kıyamam ağlama ne olur
Çok şükür sevdiklerin yakın sana Allah başka ayrılık vrmesin

Gel öpeyim seveyim deni kıyamam ben sana melek kalpli ruhu yüzü güzel arkadaşım

evet lımoncum 8 yıllık olan dun akşam aılesı ve arkadaşlarının ıstedıgı kızla nişanlandı.

canım bılıyor ve buna bsy yapamıyor senın kararın dedı sınavların bıttıkten sonra gel bak bakalım tanı cevremı sen karar ver dedı bakalım ..ya onun ıcınde cok zor ben oraya gıdıpte yapamamaktan korkuyorum mantıgımla yaklaşmaya çalışıyorum.cunku hersey cok zor olacak orada ve oda ılerıde onu bsyler yuzunden suçlamamı ıstemıyor.

Chal, cnm sen iyice düşün taşın ama eğer gitmek istiyorsan bu rusya değil de ne bileyim başka bir il ya da ülke olsa sana daha iyi gelir bence - tebdil-i mekanda ferahlık vardır tabii ama bu değişim farklı olmalı

Aslı ben de 3 diye biliyordum yanlış biliyor olabilirim

Limon elbette ki akıl yaşta değil başta diye boşa söylenmemiş sonuçta olgunluk yaşa değil yaşanmışlıklara bakıyor bu konuda önyargılı da değilim ama ne bileyim işin toplumsal boyutu da var ben bir an farklı açılardan düşündüm

gitsin mutlu olabilecekse olsun ya. neyse kötü konuşmayalım dönüp bizi bulmasın

o da haklı zor bi karar ve etkilenmeden vermen gerekiyor. ama her konuda pişman olmariski var ki. off ya ne zor bişeydir. bütün hayatı değiştimek

ya topluma diyorum ben ekstra ön yargılıydım a farkından bile reddettiklerim oldu ama hayat bazen asla dediğin her şeyi önüne seriyo cnm. tek sorun yaş olsa keşke püf. hayırlı biri olsun da

Sen daha tam kafanda bitiremedin galiba yazdıklarına bakarsak???

canım ben eğer turkıyede olsa ınan doğru adam derdım adamın oradakı hayatınıda kılına tuyune kadar araştırdım defalarca bır suru ınsanlara sordum hatta o strptız kulubunun ısletmecısını djlık yapan bır arkadaşım tanıyor o akşamı ona sordurtturdum vs ot gıbı yaşıyor.sabah 8 akşam 11 çalışıyor. para bırıktırcem dıye aradada turkıyeden kız kankaları veya erkek kankaları mısafır olarak gıdıyor ama adam başka hıcbırsey yapmıyor.emınım onda sıkıntı yok.türkiyede olsa yarın yıldırım nıkahı ıle evlenırdım ama tum kavgaların,tum olaylarımızın herseyın sebebı 1300 km ve benım hayatım oraya gıtme fıkrıne sıcak bakmadıgım andan ıtıbaren cok fazla derecede kötü gidiyor.
operasyoncuyum ben tesis yönetimini kıtledıler operasyondan ayırıp.
aılemle super olan ılıskım dun berbat oldu.
bu olmaz ıyı dedıgım hersey kötü gidiyor ve ıster ıstemez sürekli aklımda bır acaba var.bakalım

canım aişenle büyük bi sorun mu? atlatırsınız seni için ailen çok önemli bunu biliyoruz sakin ol

canım aişenle büyük bi sorun mu? atlatırsınız seni için ailen çok önemli bunu biliyoruz sakin ol

canım sorun su ki ablamı enıstem dolduruşa getiriyor.
şöyle neymış efendım aılede ablaya veya abıye kardeş saygı duymalıymış,karşısında sustalı maymun olmalıymış,Allah ıkı dese oda ıkı demelıymış(haşa o derecede bır saygı) bende bunu anlamıyorum ablam hars hars davrandıkca bende ona oyle davrandımkı kesınlıkle ablam benım ıcın cok önemlı ınan boyle davranmadan once ablama daha buyuk saygı duyuyordum. ama ben boyle hars hars tepkıye hars hars tepkı verınce evde bağrışmalar oldu ablamla aramızda dışarda babama ablam gıttı sıkayet ettı kendını haklı gıbı gösterip, babamda ona ınandı cunku o 1 aydır gıdıyor evde benım dışımda kımseye boyle davranmadı ıcın hersey süt liman.. e babam cağırdı dışarı babama dedım bır el vurmadan diğer elden ses cıkmıyor dıye babam gıt benım huzurumu kacırıyorsun 1 aydır gelmıyordun huzurum vardı dedı.cok ağır geldı dun akşam dönüş ıcın otobus bulamayacagım ıcın kaldım. yemek yemedım ıcmedım.geldı babam yemeğe çagırdı gıtmedım gece 3 kere kustum kalkıpta bırısınde bıle noluyor dıye bakmadı buna da cok gücendım.sabahta alıp cantamı bastım geldım kahvaltı bıle etmeden.araçta( benı yola cıkarırken) benı cok uzuyorsun dedı bıanda ağlamaya başladım senın 1 kızın degıl ıkı kızın var dedım bılıyorum ıkı kızım var dedı ama oyle davranmıyor.sabah 10:30da yanından ayrıldım suanda saat 24:00 halın ne dıye aramadı.bır daha asla gıtmeyecegım.

Son düzenleme:

ağır olmuş gerçekten canım ya. aile bu ama arada böyle şeyler olabilir eminim babanda çok üzülmüştür. ablan ne dedi o da önemli .

ben en çok enişteye uyuz oldum o ne krışır ki. biz abimle birbirimizi yesekte yengem yorumda bulunmaz bulunsa da abime kızr

şu da var uzakta olunca evdeki dengeler de değişiyor sen gidince işte bi anda onlar da adapte olamamıştır.

bir kaç güne geçer doldurma kendini caım aile çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…