30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aslııı
Hello everbody
Aslı senin nickinde benimki gibi çok farklı olmuş
Seni geçmişse çok çekiştirsim

Angel
Bana sa iş ve aşk için kart çeker misin?
Chali yi kıskandım

canım iş konusunda kartın kabuğunu kır diyor. iş yerinde kendin gibi ol.
içinden geldiği gibi davran.
ve kendini ayakların yere sağlam basarak sevgiyle ifade et.
Aşk için ise rüyalarına bak diyor kartın.
meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip yol göstericekler.

ınsallah canım o doğru kısı gelse varya hersey yoluna gırcek ben bu kadar herseye sarmayacağım,rahat batmayacak ama ıste.. o dogru ınsan malesef karşıma cıkmıyor

sen nasılsın? kına ne zaman?

iyiyim canım şükür.
kına gecem kısmetse 30 nisanda canım.
Çıkmamış olabilir bugüne kadar ama bundan sonra çıkmıycak diye bir şey yok canım.

evet canım heyecanlıyım.
inşallah herşey çok güzel olurr Allah'ın izni ile.

Teşekkür ederim Aslıcım. dediğin gibi akışa bırakıyorum artık.

sağolasın canım.inşallah.
Dualarınız ve kalbiniz benimle olsun.

Chal., bazı sözler insanı teselli etmiyor. Hayat dolu olurken bir anda tepetaklak hissediyorsun kendini. İç sesin sana ne diyor kalbin ne diyor yaz bir yere sonra oku ve doğru ne bulacaksın. Ama bazı şeyler maneviyatı boşladığımızda yada gerçekten Allahın senden daha çok maneviyat ve ibadet beklediğinden oluyor. Buna inanıyorum. Dualarımızın kabul olması ne güzel demeli ve daha çok dua etmeliyiz aslında ama keşke başarılı olsak.. :) kendi adıma söyleyim ki öyle ...

"Bazen de tek söz kendine..Her şey olacağına varır,sen ne dersen de..."

bu da olabılır son zamanlarda yogunluktan ıbadet etmeyı,şükür etmeyı unutmaya başladım.belkıde bunlardan dolayıdır kım bılır.

evet herkese günaydın ınsallah super bır hafta bızı beklıyordur..

İnşallah cankız

Bende gece sağa dön sola dön uyuyamadım. Aklıma takılanları telefona yazdım. İyi geldi... birine söylemek istediklerimi telefona yazarım yazarım silerim... kafam rahatlıyor ...

Bana bir arkadaşım bir hikaye anlattı çok güzel bir başarı hikayesi sonra pek sık konuşmadım aynı kişi o hikayeyi paylaştı valla taktım kafayı yazacaktım birşeyler ama yazmadım beğeni de yapamadım içimde kaldı :))

Birde şu diziler yokmu duygusallığım üzerimde bu günlerde... depresifim aslında ters konuşuyorum sinirliyim biraz :))

Bu ilaçlar beni paronayak yapcak. Duygusallığım üzerimde üzerine birde re... oldum erken bende

bende aynı sekılde reglı oldum ama Allahtan tatıl oncesıne denk geldı yoksa mahvolurdum.geciktiricilere dayanıp.

hıkaye neki?

Canım hakkında ne hayırlıysa o olsun herkes yerinde iyi olsun Allahım senin de gönlüne göre versin üzme kendini vardır herşeyde bir hayır

ya topluma diyorum ben ekstra ön yargılıydım a farkından bile reddettiklerim oldu ama hayat bazen asla dediğin her şeyi önüne seriyo cnm. tek sorun yaş olsa keşke püf. hayırlı biri olsun da
tabii ki önyargılı olmamak lazım - ben de bu önyargıları biraz olsun yıktığımı düşünüyorum ama işte bazı ince noktalar var ki boşveremiyorsun - hakkımızda hayırlısı...

sen bu adamı gerçekten hayatında istiyorsun anlaşıldı - onun için Rusya'ya gitmeyi bile düşündüğüne göre...
..................
hoşgeldin

Sakin ol biraz - aile içinde bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor kardeş kavgası her yaşta yaşanabiliyor ama bu demek değildir ki onlar seni sevmiyor - sadece anlattığın kadarıyla seni dinlememişler ve sen de kırılmışsın - biraz zaman geçsin uygun bir dille kırgınlığını belirtirsin

hoş buldum. ne sıkıcı bır gece değil mi? halbuki mis gıbı de yağmur var hüzünlü havaları sevıyorum
ben de severim ama internet de gitti dün akşam yağmurdan...

aa ben bayılırım melankolık havalara

aynen ben de

evet canım heyecanlıyım.
inşallah herşey çok güzel olurr Allah'ın izni ile.
inşallah canım az kalmış kınaya da... yüksek yüksek tepelere dersiniz artık:123:

sağolasın canım.inşallah.
Dualarınız ve kalbiniz benimle olsun.

Dualarımız seninle - hayatının en mutlu, en heyecanlı günü olacak inşallah keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…