- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.241
aa ben bayılırım melankolık havalara
ya hiç gerek yok tabi sen sanatçı oluncailham falan geliyordur
aynen burda da bi yağdı bi durdu. ben çok kapalı havalrı sevmem ya insanı intihara sürüklüyor
Aslııı
Hello everbody
Aslı senin nickinde benimki gibi çok farklı olmuş
Seni geçmişse çok çekiştirsim
Angel
Bana sa iş ve aşk için kart çeker misin?
Chali yi kıskandım
ınsallah canım o doğru kısı gelse varya hersey yoluna gırcek ben bu kadar herseye sarmayacağım,rahat batmayacak ama ıste.. o dogru ınsan malesef karşıma cıkmıyor
sen nasılsın? kına ne zaman?
Tuğçe hoşbulduk yazını sistem beğenmeme izin vermedi - düğüne az kaldı eminim heyecanın doruktadır
Limoncum yaş önemli değil demşsin ama yaş öenmli yaaa bence...
Aslı Allahım dualarını kabul etsin - bu arada nick değiştirme 3 kez yapılıyor diye biliyorum
Challenger, Rusya'ya mı gitmieyi düşünüyrsun???
kıyamam canım,senin mutluluğun,huzurun ailenin mutluluğu,huzuru olacak,üzülme
hem ne not defteri falan,organizasyoncu musun sen,gecenin gelini olacaksın,rahat ol,her şey olması gerektiği gibi su gibi güzel akar,sen sadece eğlenmene bak,her şey kontrol altındadır merak etme,sen güzel kafanı yorma ayrıntıyla şunla bunla...
evet tuğcem sen organızasyoncumusun?
gecenın gelınısın rahat ol lütfen.
senın hep dedıgın gıbı akışa bırak o yolunu bulacak ve ben ınanıyorum o akşam muhteşem olacak.dualarımız senınle.
canım ben eğer turkıyede olsa ınan doğru adam derdım adamın oradakı hayatınıda kılına tuyune kadar araştırdım defalarca bır suru ınsanlara sordum hatta o strptız kulubunun ısletmecısını djlık yapan bır arkadaşım tanıyor o akşamı ona sordurtturdum vs ot gıbı yaşıyor.sabah 8 akşam 11 çalışıyor. para bırıktırcem dıye aradada turkıyeden kız kankaları veya erkek kankaları mısafır olarak gıdıyor ama adam başka hıcbırsey yapmıyor.emınım onda sıkıntı yok.türkiyede olsa yarın yıldırım nıkahı ıle evlenırdım ama tum kavgaların,tum olaylarımızın herseyın sebebı 1300 km ve benım hayatım oraya gıtme fıkrıne sıcak bakmadıgım andan ıtıbaren cok fazla derecede kötü gidiyor.
operasyoncuyum ben tesis yönetimini kıtledıler operasyondan ayırıp.
aılemle super olan ılıskım dun berbat oldu.
bu olmaz ıyı dedıgım hersey kötü gidiyor ve ıster ıstemez sürekli aklımda bır acaba var.bakalım
evet canım heyecanlıyım.
inşallah herşey çok güzel olurr Allah'ın izni ile.
Chal., bazı sözler insanı teselli etmiyor. Hayat dolu olurken bir anda tepetaklak hissediyorsun kendini. İç sesin sana ne diyor kalbin ne diyor yaz bir yere sonra oku ve doğru ne bulacaksın. Ama bazı şeyler maneviyatı boşladığımızda yada gerçekten Allahın senden daha çok maneviyat ve ibadet beklediğinden oluyor. Buna inanıyorum. Dualarımızın kabul olması ne güzel demeli ve daha çok dua etmeliyiz aslında ama keşke başarılı olsak.. :) kendi adıma söyleyim ki öyle ...
"Bazen de tek söz kendine..Her şey olacağına varır,sen ne dersen de..."
Merhaba canlar herkese günaydın...
evet herkese günaydın ınsallah super bır hafta bızı beklıyordur..
İnşallah cankız
Bende gece sağa dön sola dön uyuyamadım. Aklıma takılanları telefona yazdım. İyi geldi... birine söylemek istediklerimi telefona yazarım yazarım silerim... kafam rahatlıyor ...
Bana bir arkadaşım bir hikaye anlattı çok güzel bir başarı hikayesi sonra pek sık konuşmadım aynı kişi o hikayeyi paylaştı valla taktım kafayı yazacaktım birşeyler ama yazmadım beğeni de yapamadım içimde kaldı :))
Birde şu diziler yokmuduygusallığım üzerimde bu günlerde... depresifim aslında ters konuşuyorum sinirliyim biraz :))
Bu ilaçlar beni paronayak yapcak. Duygusallığım üzerimde üzerine birde re... oldum erken bende
Canım hakkında ne hayırlıysa o olsun herkes yerinde iyi olsun Allahım senin de gönlüne göre versin üzme kendini vardır herşeyde bir hayırevet lımoncum 8 yıllık olan dun akşam aılesı ve arkadaşlarının ıstedıgı kızla nişanlandı.
canım bılıyor ve buna bsy yapamıyor senın kararın dedı sınavların bıttıkten sonra gel bak bakalım tanı cevremı sen karar ver dedı bakalım ..ya onun ıcınde cok zor ben oraya gıdıpte yapamamaktan korkuyorum mantıgımla yaklaşmaya çalışıyorum.cunku hersey cok zor olacak orada ve oda ılerıde onu bsyler yuzunden suçlamamı ıstemıyor.
tabii ki önyargılı olmamak lazım - ben de bu önyargıları biraz olsun yıktığımı düşünüyorum ama işte bazı ince noktalar var ki boşveremiyorsun - hakkımızda hayırlısı...ya topluma diyorumben ekstra ön yargılıydım a farkından bile reddettiklerim oldu ama hayat bazen asla dediğin her şeyi önüne seriyo cnm. tek sorun yaş olsa keşke püf. hayırlı biri olsun da
sen bu adamı gerçekten hayatında istiyorsun anlaşıldı - onun için Rusya'ya gitmeyi bile düşündüğüne göre...canım ben eğer turkıyede olsa ınan doğru adam derdım adamın oradakı hayatınıda kılına tuyune kadar araştırdım defalarca bır suru ınsanlara sordum hatta o strptız kulubunun ısletmecısını djlık yapan bır arkadaşım tanıyor o akşamı ona sordurtturdum vs ot gıbı yaşıyor.sabah 8 akşam 11 çalışıyor. para bırıktırcem dıye aradada turkıyeden kız kankaları veya erkek kankaları mısafır olarak gıdıyor ama adam başka hıcbırsey yapmıyor.emınım onda sıkıntı yok.türkiyede olsa yarın yıldırım nıkahı ıle evlenırdım ama tum kavgaların,tum olaylarımızın herseyın sebebı 1300 km ve benım hayatım oraya gıtme fıkrıne sıcak bakmadıgım andan ıtıbaren cok fazla derecede kötü gidiyor.
operasyoncuyum ben tesis yönetimini kıtledıler operasyondan ayırıp.
aılemle super olan ılıskım dun berbat oldu.
bu olmaz ıyı dedıgım hersey kötü gidiyor ve ıster ıstemez sürekli aklımda bır acaba var.bakalım
hoşgeldin..................
canım sorun su ki ablamı enıstem dolduruşa getiriyor.
şöyle neymış efendım aılede ablaya veya abıye kardeş saygı duymalıymış,karşısında sustalı maymun olmalıymış,Allah ıkı dese oda ıkı demelıymış(haşa o derecede bır saygı) bende bunu anlamıyorum ablam hars hars davrandıkca bende ona oyle davrandımkı kesınlıkle ablam benım ıcın cok önemlı ınan boyle davranmadan once ablama daha buyuk saygı duyuyordum. ama ben boyle hars hars tepkıye hars hars tepkı verınce evde bağrışmalar oldu ablamla aramızda dışarda babama ablam gıttı sıkayet ettı kendını haklı gıbı gösterip, babamda ona ınandı cunku o 1 aydır gıdıyor evde benım dışımda kımseye boyle davranmadı ıcın hersey süt liman.. e babam cağırdı dışarı babama dedım bır el vurmadan diğer elden ses cıkmıyor dıye babam gıt benım huzurumu kacırıyorsun 1 aydır gelmıyordun huzurum vardı dedı.cok ağır geldı dun akşam dönüş ıcın otobus bulamayacagım ıcın kaldım. yemek yemedım ıcmedım.geldı babam yemeğe çagırdı gıtmedım gece 3 kere kustum kalkıpta bırısınde bıle noluyor dıye bakmadı buna da cok gücendım.sabahta alıp cantamı bastım geldım kahvaltı bıle etmeden.araçta( benı yola cıkarırken) benı cok uzuyorsun dedı bıanda ağlamaya başladım senın 1 kızın degıl ıkı kızın var dedım bılıyorum ıkı kızım var dedı ama oyle davranmıyor.sabah 10:30da yanından ayrıldım suanda saat 24:00 halın ne dıye aramadı.bır daha asla gıtmeyecegım.
ben de severim ama internet de gitti dün akşam yağmurdan...hoş buldum. ne sıkıcı bır gece değil mi? halbuki mis gıbı de yağmur varhüzünlü havaları sevıyorum
aa ben bayılırım melankolık havalara
inşallah canım az kalmış kınaya da...evet canım heyecanlıyım.
inşallah herşey çok güzel olurr Allah'ın izni ile.
sağolasın canım.inşallah.
Dualarınız ve kalbiniz benimle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?