30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba canlar herkese günaydın...
Günaydınnnnnn

Dua çok önemli gerçekten - ben de kendi adıma bu aralar boşladığımı ve ister istemez ibadetten uzaklaşınca da huzurumun azaldığını hissediyorum birbirimizi destekleyelim inşallah bu konuda kızlar

Ne ilacı kullanıyordun mavilim??? bu arada hikaye neydi?

günaydınlar tatil ya uyuyamam ben yine off 3 gündür 7 de ayaktayım ya
Günaydın limoncum - ne güzel erken kalkmak ben bi beceremedim gitti - evdeyken alışıktım 7de kalkmaya ama işe başlayınca da uyanamaz oldum

yok cnm bizde yıllık izin olmuyo

8lerin sınavı var bende görev almadım ilçede olduğum için ulaşım zor olacaktı o açıdan tatil

doğru ben senın öğretmen oldugunu unutmuşum.hatta sen rehber ogretmen gıbı bsydın dımı? dalın neydı?
sızın öğretmenlerın tatıllerıne hayranım .öğretmen olmak varmış.

Son düzenleme:
yok cnm bizde yıllık izin olmuyo

8lerin sınavı var bende görev almadım ilçede olduğum için ulaşım zor olacaktı o açıdan tatil
ben de alışık değilim tatillere garipsedim geçen hafta 23 nisandı bu hafta da 1 mayıs var sonra 19 mayıs sonra da yılım dolacak yıllık izin düşünüyorum

doğru ben senın öğretmen oldugunu unutmuşum.hatta sen rehber ogretmen gıbı bsydın dımı? dalın neydı?
sızın öğretmenlerın tatıllerıne hayranım .öğretmen olmak varmış.
evet canım psikolojik danımanlık ve rehberlik mezunuyum istediğini diyebilirsin ünvan sıkıntımız mevcut

iyi bi okulda ve iyi velilerle güzel ama öğrenciler fena veliler fena

ben de alışık değilim tatillere garipsedim geçen hafta 23 nisandı bu hafta da 1 mayıs var sonra 19 mayıs sonra da yılım dolacak yıllık izin düşünüyorum

oy oy 1 yılın doluyomuş

evet valla 1 yıl nasıl geçti anlamadım bile - zaman çabuk geçiyor - seviyorum bu şehri küçük ama şirin ve huzur dolu

birde asaletin onanınca rahatlıyorsun. ister istemez stajerlik insanı kasıyo. müdürüm çok uğraşırdı kaldırsam mı kaldırmasam mı diye :d
benım 6.ci yılım temmuzda doluyor ben yaşlandım artık poff

şu var. lily senden büyük sıralanmşısız

86
87
88 :

evet ben biraz geç başladım işe yani elde olmayan sebepler diyelim malum atanmak çok kolay değil - ha asalete gelince ben de bu konuda süründürülürüm gibime geliyor - bizim diğer kurumlardaki arkadaşlar 1. yılı dolduğunda müdürünün yanına gidip hemen asaletlerini aldılar benimki 2. yılı bulur diye düşünüyorum yılım dolsun bakalım ağız arayacağım ama sanmıyorum hemen verilsin asaletim
bi de dediğin gibi aday olduğumdan daha çok çalışsam da sesim çıkmıyor çıkamıyor - gerçi o kişilikle alakalı benden sonra gelen adam tüm gün otursa kalk iş yap denmez bana 3 işi yüklerler birşey deme şansım da yoktur

Son düzenleme:

canım çok dillendirmemk lazım benden önceki arkadaş eş durumundan dolayı çok sordu çok uğraştırdı bende görünce bunu bi kez dedim sonr sessizlik mebbisten bakıyodum sonra yazım geldi ve kalktı tabi birde okula baklava

ben ilk yılımda çok sustum çok yüklendiler malum bizim n-birde branştan dılayı saygı diyip sustum sustum sonra koyverdim ben cadıyımdır ve ezdirmem. geçen haftalarda sevdiğim bi hoca saygı sınırını aştı branşımla ilgili çağırdım odaya birdaha konuşmayacağımı kendisinin de muhatap olamamsını istedim. insanlar kıdemli diye ezeceklerini falan sanıyolar.

sen de diklen kuzum ya insanlar çok meraklıdır aç ağzını susunca geçmez ömür.

canım geç olsunda güç olmasın memurluk gelmiş ya insnalar kaç yaşında hala iş arıyorlar şükr çok şükr

ee kötüymüş ama su var sen daha cok sey öğrenırsın o adam yerınde sayar.

ya ben öyle sus pus biri değilimdir yani yeri geldiğinde tavrımı koyduğumdan benle yüz göz olamıyor kimse asalet konusu tamamen inisiyatife bağlı bizde yoksa diğer kurumlarda herkes rahat - bir de statü olarak da, eğitim olarak da iki yıllık mezun olarak atanmış olsam buradaki birçok kişiye göre saygınlığım fazla dediğim gibi yüz göz olamıyorlar benle fazla - erkeklerle iç içe çalışan tek bayan benim
ee kötüymüş ama su var sen daha cok sey öğrenırsın o adam yerınde sayar.
öyle tabii - ben de o açıdan bakıp elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum ama kurum değiştirdiğimde mesleğimi icra ederim bu öğrendiklerimle alakam olmaz (belki ileride müdürlük falan olursa ancak öyle)

Hım anladım canım ya ben ilk atanfım üni bitmiş okukun en küçüğü annem bavam yaşında insanlara saygılı oldum çok işe yaramadı en güzeli lafı vermek
Ya kuzum vicdan işi ben kendi işim bitince ne yapılabikcekse yapıyorum. Sonuçta para alıyosak karşılığında sonuna kadar uğrşmak lazım. Ya birde seviyorım işimi çocuklarımı şimdi sınavsalar mesela heycanla bekliyorım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ben de boş zamanım olunca vicdanen rahat olamıyorum sanki boş vakit geçirirsem aldığım parayı hak etmiyormuşum gibi hissediyorum
bir de buradaki işlere alışamadım ben mesleğimi seven bir insanım hatta okurken de çok zorluk çektim emek verdim ama şu an işimi yapamıyorum bambaşka şeyleri sıfırdan öğrenmeye çalışıyorum zorlanıyorum

bende aynı sekılde reglı oldum ama Allahtan tatıl oncesıne denk geldı yoksa mahvolurdum.geciktiricilere dayanıp.

hıkaye neki?

Down Sendromlu bir çocuğun hikayesi.

Hemde ilk günüm çok yoğun olur ama hissetmiyorum bile ... sadece gerginim biraz...Ağrım yok ama tuzsuz ve şekersiz beslenince gerçekten olmuyormuş ağrı

Down Sendromlu bir çocuğun hikayesi.

Hemde ilk günüm çok yoğun olur ama hissetmiyorum bile ... sadece gerginim biraz...Ağrım yok ama tuzsuz ve şekersiz beslenince gerçekten olmuyormuş ağrı
Tuz ödem yapıyor şeker de aslında yararlı birşey değil ama regl dönemlerinde tuzu kesmek şişliği önlediğinden ağrı olmuyor - ben tuzsuz yediğimden herhalde çok ağrım olmuyor reglken şimdi o aklıma geldi :)))
Bu arada down sendromlu biriyle her gün muhatabım ve nasıl davranılmalı, ne yapmalı bu konuda çok zorlandığım olmuştu hatta birkaç arkadaşıma danıştım ama tatmin olmadım çünkü onların dediklerini ben zaten yapıyorum

Ruhen her geçengün daha iyiye gidiyorum allaha şükür
Diğer yandan hastayım grip bi kaç gündür vardı zaten de öksürüğe çevirdi şimdi de :94:
Geçmiş olsun canım - inşallah tez vakitte gribin geçer
Ruhen de iyileşiyor olmana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…