- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.261
GünaydınnnnnnMerhaba canlar herkese günaydın...
Dua çok önemli gerçekten - ben de kendi adıma bu aralar boşladığımı ve ister istemez ibadetten uzaklaşınca da huzurumun azaldığını hissediyorum birbirimizi destekleyelim inşallah bu konuda kızlarChal., bazı sözler insanı teselli etmiyor. Hayat dolu olurken bir anda tepetaklak hissediyorsun kendini. İç sesin sana ne diyor kalbin ne diyor yaz bir yere sonra oku ve doğru ne bulacaksın. Ama bazı şeyler maneviyatı boşladığımızda yada gerçekten Allahın senden daha çok maneviyat ve ibadet beklediğinden oluyor. Buna inanıyorum. Dualarımızın kabul olması ne güzel demeli ve daha çok dua etmeliyiz aslında ama keşke başarılı olsak.. :) kendi adıma söyleyim ki öyle ...
"Bazen de tek söz kendine..Her şey olacağına varır,sen ne dersen de..."
Ne ilacı kullanıyordun mavilim??? bu arada hikaye neydi?İnşallah cankız
Bende gece sağa dön sola dön uyuyamadım. Aklıma takılanları telefona yazdım. İyi geldi... birine söylemek istediklerimi telefona yazarım yazarım silerim... kafam rahatlıyor ...
Bana bir arkadaşım bir hikaye anlattı çok güzel bir başarı hikayesi sonra pek sık konuşmadım aynı kişi o hikayeyi paylaştı valla taktım kafayı yazacaktım birşeyler ama yazmadım beğeni de yapamadım içimde kaldı :))
Birde şu diziler yokmuduygusallığım üzerimde bu günlerde... depresifim aslında ters konuşuyorum sinirliyim biraz :))
Bu ilaçlar beni paronayak yapcak. Duygusallığım üzerimde üzerine birde re... oldum erken bende
Günaydın limoncum - ne güzel erken kalkmak ben bi beceremedim gitti - evdeyken alışıktım 7de kalkmaya ama işe başlayınca da uyanamaz oldumgünaydınlar tatil ya uyuyamam ben yine off 3 gündür 7 de ayaktayım ya
günaydınlar tatil ya uyuyamam ben yine off 3 gündür 7 de ayaktayım ya
aaa sen yıllık ızındemısın ne tatılı canım?
yok cnm bizde yıllık izin olmuyo
8lerin sınavı var bende görev almadım ilçede olduğum için ulaşım zor olacaktı o açıdan tatil
ben de alışık değilim tatillere garipsedimyok cnm bizde yıllık izin olmuyo
8lerin sınavı var bende görev almadım ilçede olduğum için ulaşım zor olacaktı o açıdan tatil
evet canım psikolojik danımanlık ve rehberlik mezunuyumdoğru ben senın öğretmen oldugunu unutmuşum.hatta sen rehber ogretmen gıbı bsydın dımı? dalın neydı?
sızın öğretmenlerın tatıllerıne hayranım .öğretmen olmak varmış.
ben de alışık değilim tatillere garipsedimgeçen hafta 23 nisandı bu hafta da 1 mayıs var sonra 19 mayıs sonra da yılım dolacak yıllık izin düşünüyorum
evet valla 1 yıl nasıl geçti anlamadım bile - zaman çabuk geçiyor - seviyorum bu şehri küçük ama şirin ve huzur doluoy oy 1 yılın doluyomuş
birde asaletin onanınca rahatlıyorsun. ister istemez stajerlik insanı kasıyo. müdürüm çok uğraşırdı kaldırsam mı kaldırmasam mı diye :devet valla 1 yıl nasıl geçti anlamadım bile - zaman çabuk geçiyor - seviyorum bu şehri küçük ama şirin ve huzur dolu
benım 6.ci yılım temmuzda doluyor ben yaşlandım artık poff
birde asaletin onanınca rahatlıyorsun. ister istemez stajerlik insanı kasıyo. müdürüm çok uğraşırdı kaldırsam mı kaldırmasam mı diye :d
şu var. lily senden büyüksıralanmşısız
86
87
88 :
evet ben biraz geç başladım işe yani elde olmayan sebepler diyelim malum atanmak çok kolay değil - ha asalete gelince ben de bu konuda süründürülürüm gibime geliyor - bizim diğer kurumlardaki arkadaşlar 1. yılı dolduğunda müdürünün yanına gidip hemen asaletlerini aldılar benimki 2. yılı bulur diye düşünüyorum yılım dolsun bakalım ağız arayacağım ama sanmıyorum hemen verilsin asaletim
bi de dediğin gibi aday olduğumdan daha çok çalışsam da sesim çıkmıyor çıkamıyor - gerçi o kişilikle alakalı benden sonra gelen adam tüm gün otursa kalk iş yap denmez bana 3 işi yüklerler birşey deme şansım da yoktur
evet ben biraz geç başladım işe yani elde olmayan sebepler diyelim malum atanmak çok kolay değil - ha asalete gelince ben de bu konuda süründürülürüm gibime geliyor - bizim diğer kurumlardaki arkadaşlar 1. yılı dolduğunda müdürünün yanına gidip hemen asaletlerini aldılar benimki 2. yılı bulur diye düşünüyorum yılım dolsun bakalım ağız arayacağım ama sanmıyorum hemen verilsin asaletim
bi de dediğin gibi aday olduğumdan daha çok çalışsam da sesim çıkmıyor çıkamıyor - gerçi o kişilikle alakalı benden sonra gelen adam tüm gün otursa kalk iş yap denmez bana 3 işi yüklerler birşey deme şansım da yoktur
ya ben öyle sus pus biri değilimdir yani yeri geldiğinde tavrımı koyduğumdan benle yüz göz olamıyor kimsecanım çok dillendirmemk lazım benden önceki arkadaş eş durumundan dolayı çok sordu çok uğraştırdı bende görünce bunu bi kez dedim sonr sessizlik mebbisten bakıyodumsonra yazım geldi ve kalktı tabi birde okula baklava
ben ilk yılımda çok sustum çok yüklendiler malum bizim n-birde branştan dılayı saygı diyip sustum sustum sonra koyverdim ben cadıyımdır ve ezdirmem. geçen haftalarda sevdiğim bi hoca saygı sınırını aştı branşımla ilgili çağırdım odaya birdaha konuşmayacağımı kendisinin de muhatap olamamsını istedim. insanlar kıdemli diye ezeceklerini falan sanıyolar.
sen de diklen kuzum ya insanlar çok meraklıdır aç ağzını susunca geçmez ömür.
canım geç olsunda güç olmasın memurluk gelmiş ya insnalar kaç yaşında hala iş arıyorlar şükr çok şükr
öyle tabii - ben de o açıdan bakıp elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum ama kurum değiştirdiğimde mesleğimi icra ederim bu öğrendiklerimle alakam olmaz (belki ileride müdürlük falan olursa ancak öyle)ee kötüymüş ama su var sen daha cok sey öğrenırsın o adam yerınde sayar.
ya ben öyle sus pus biri değilimdir yani yeri geldiğinde tavrımı koyduğumdan benle yüz göz olamıyor kimseasalet konusu tamamen inisiyatife bağlı bizde yoksa diğer kurumlarda herkes rahat - bir de statü olarak da, eğitim olarak da iki yıllık mezun olarak atanmış olsam buradaki birçok kişiye göre saygınlığım fazla dediğim gibi yüz göz olamıyorlar benle fazla - erkeklerle iç içe çalışan tek bayan benim
öyle tabii - ben de o açıdan bakıp elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum ama kurum değiştirdiğimde mesleğimi icra ederim bu öğrendiklerimle alakam olmaz (belki ileride müdürlük falan olursa ancak öyle)
evet canım ben de boş zamanım olunca vicdanen rahat olamıyorum sanki boş vakit geçirirsem aldığım parayı hak etmiyormuşum gibi hissediyorumHım anladım canım ya ben ilk atanfım üni bitmiş okukun en küçüğü annem bavam yaşında insanlara saygılı oldum çok işe yaramadı en güzeli lafı vermek
Ya kuzum vicdan işi ben kendi işim bitince ne yapılabikcekse yapıyorum. Sonuçta para alıyosak karşılığında sonuna kadar uğrşmak lazım. Ya birde seviyorım işimi çocuklarımı şimdi sınavsalar mesela heycanla bekliyorım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GünaydınGünaydın kızlar
bende aynı sekılde reglı oldum ama Allahtan tatıl oncesıne denk geldı yoksa mahvolurdum.geciktiricilere dayanıp.
hıkaye neki?
GünaydınNasılsın bugün???
Tuz ödem yapıyor şeker de aslında yararlı birşey değil ama regl dönemlerinde tuzu kesmek şişliği önlediğinden ağrı olmuyor - ben tuzsuz yediğimden herhalde çok ağrım olmuyor reglken şimdi o aklıma geldi :)))Down Sendromlu bir çocuğun hikayesi.
Hemde ilk günüm çok yoğun olur ama hissetmiyorum bile ... sadece gerginim biraz...Ağrım yok ama tuzsuz ve şekersiz beslenince gerçekten olmuyormuş ağrı
Geçmiş olsun canım - inşallah tez vakitte gribin geçerRuhen her geçengün daha iyiye gidiyorum allaha şükür
Diğer yandan hastayım grip bi kaç gündür vardı zaten de öksürüğe çevirdi şimdi de :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?