- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.281
Tuz ödem yapıyor şeker de aslında yararlı birşey değil ama regl dönemlerinde tuzu kesmek şişliği önlediğinden ağrı olmuyor - ben tuzsuz yediğimden herhalde çok ağrım olmuyor reglken şimdi o aklıma geldi :)))
Bu arada down sendromlu biriyle her gün muhatabım ve nasıl davranılmalı, ne yapmalı bu konuda çok zorlandığım olmuştu hatta birkaç arkadaşıma danıştım ama tatmin olmadım çünkü onların dediklerini ben zaten yapıyorum
Geçmiş olsun canım - inşallah tez vakitte gribin geçer
Ruhen de iyileşiyor olmana sevindim
Teşekkür ederim
Sen nasılsın? iştesin anladığım kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam sen memurdun demi
Tuz ödem yapıyor şeker de aslında yararlı birşey değil ama regl dönemlerinde tuzu kesmek şişliği önlediğinden ağrı olmuyor - ben tuzsuz yediğimden herhalde çok ağrım olmuyor reglken şimdi o aklıma geldi :)))
Bu arada down sendromlu biriyle her gün muhatabım ve nasıl davranılmalı, ne yapmalı bu konuda çok zorlandığım olmuştu hatta birkaç arkadaşıma danıştım ama tatmin olmadım çünkü onların dediklerini ben zaten yapıyorum
Geçmiş olsun canım - inşallah tez vakitte gribin geçer
Ruhen de iyileşiyor olmana sevindim
sana bol kahkaha atacağın bir şey söyleyeceğim. pc kitleniyor ve göz kayması yadığını okuyorum.....
İnşallah tez vakitte Tribin geçer
ne tribi derken yanlış okuduğumu farkediyorum
Evet canım memurum - iyiyim şükür işte öğle arasına girdik herkes 10dk önce çıktı öğle aralarında dairede yalnız kalmayı çok seviyorum kafa dinlemek iyi geliyor
hoşgeldin o zaman:)Hoşbuldum, yok bahsetmedim kendimden, kısaca özetleyeyim; Hali hazırda ailesi ile yaşayan, çalışan müzmin bir bekarımDışarıdan bakıyordum foruma, yakın zamanda üye oldum ama varlığınızdan haberdardım yani, sıcak bir ortamınız var, sağ olsun bazı arkadaşlar da davet ettiler ben de katıldım konuya, herkese selam buradan
böyle durumlarda en iyisi engellemek bakmak istediğinde bulamayınca bakmamak gerektiğini anımsamak sanki..Bencede yasak
Ben de geçenlerde bi baktım dağıldım resmen bi de beni kandırıp gittiği o kızla aşkımlı canımlı muhabetlerini görünce koptum ağladım sonrada senin gibi yasakladım kendime şimdi kendimi zorda olsa tutuyorum akşam üzeri az kalsım bakıyodum sonra tuttum kendimi tekrarmı ağlamak istiyosun dedim kendi kendime iyikide tutum
Dini nikahla evlendim şimdilik canım. kısmet ise resmi nikah 6 gün sonra...
teşekkür ederim canım.
böyle durumlarda en iyisi engellemek bakmak istediğinde bulamayınca bakmamak gerektiğini anımsamak sanki..
Engelledim zaten, bakmaya bakmaya bi gün bu duruma alışacağımı düşünüyorum hayatta bi çok şey alışkanlıklardan kaynaklanmıyormu zatenmesela bakmadığım zamanları twitter'ıma yazıyorum 3.gün ve bakmadım gibi artan gün sayısı zafer kazanmış gibi hissetiriyor bana
sen bu ara pek bi yanlış okuyorsun sanki
cidden kahkaha attım Allah iyiliğini versin
Ortak arkadaş fakan varsa duyar hiç yazma twetterabiz orda ekliyiz hala en spn öyleydik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alışırsın ama düşünmemeyi onu aklına getirmemeyi de öğrenmen gerekiyorEngelledim zaten, bakmaya bakmaya bi gün bu duruma alışacağımı düşünüyorum hayatta bi çok şey alışkanlıklardan kaynaklanmıyormu zatenmesela bakmadığım zamanları twitter'ıma yazıyorum 3.gün ve bakmadım gibi artan gün sayısı zafer kazanmış gibi hissetiriyor bana
Kimleeee dünkü hakkında konuştuğumuz adamla mı? ay limon yaaaa sen de mi hala eskilerdesin yaaaa??? yapmayın böyle boşverin gitsin zaten onunla gelecek olsaydı şimdi ayrı olmazdınız bitmiş olmazdı dimiOrtak arkadaş fakan varsa duyar hiç yazma twetterabiz orda ekliyiz hala en spn öyleydik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşde asıcık uykusuzluk azıcık malum gün olunca oluyor öyle
Alışırsın ama düşünmemeyi onu aklına getirmemeyi de öğrenmen gerekiyor
Kimleeee dünkü hakkında konuştuğumuz adamla mı? ay limon yaaaa sen de mi hala eskilerdesin yaaaa??? yapmayın böyle boşverin gitsin zaten onunla gelecek olsaydı şimdi ayrı olmazdınız bitmiş olmazdı dimi
belli belli
Oda olacak inş. Bu kadar kısa bi sürede bu kadar yol kat etmem bile iyiye işaret değilmi
maşallah cnm Allah tamamına erdirsin mutlu evlilik dilerim cnm ne heycan vardır şimdi sende :18:
İnşallah melek kalpli arkadaşım. Allah hayırlı evlatlar versin hepsi sana benzesin
Canım hakkında ne hayırlıysa o olsun herkes yerinde iyi olsun Allahım senin de gönlüne göre versin üzme kendini vardır herşeyde bir hayır
tabii ki önyargılı olmamak lazım - ben de bu önyargıları biraz olsun yıktığımı düşünüyorum ama işte bazı ince noktalar var ki boşveremiyorsun - hakkımızda hayırlısı...
sen bu adamı gerçekten hayatında istiyorsun anlaşıldı - onun için Rusya'ya gitmeyi bile düşündüğüne göre...
hoşgeldin
Sakin ol biraz - aile içinde bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor kardeş kavgası her yaşta yaşanabiliyor ama bu demek değildir ki onlar seni sevmiyor - sadece anlattığın kadarıyla seni dinlememişler ve sen de kırılmışsın - biraz zaman geçsin uygun bir dille kırgınlığını belirtirsin
ben de severim ama internet de gitti dün akşam yağmurdan...
aynen ben de
inşallah canım az kalmış kınaya da...yüksek yüksek tepelere dersiniz artık:123:
Dualarımız seninle - hayatının en mutlu, en heyecanlı günü olacak inşallahkeyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?