30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Teşekkür ederim
Sen nasılsın? iştesin anladığım kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam sen memurdun demi

Teşekkür ederim
Sen nasılsın? iştesin anladığım kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam sen memurdun demi

Evet canım memurum - iyiyim şükür işte öğle arasına girdik herkes 10dk önce çıktı öğle aralarında dairede yalnız kalmayı çok seviyorum kafa dinlemek iyi geliyor

sana bol kahkaha atacağın bir şey söyleyeceğim. pc kitleniyor ve göz kayması yadığını okuyorum.....

İnşallah tez vakitte Tribin geçer

ne tribi derken yanlış okuduğumu farkediyorum

sana bol kahkaha atacağın bir şey söyleyeceğim. pc kitleniyor ve göz kayması yadığını okuyorum.....

İnşallah tez vakitte Tribin geçer

ne tribi derken yanlış okuduğumu farkediyorum

sen bu ara pek bi yanlış okuyorsun sanki
cidden kahkaha attım Allah iyiliğini versin

Evet canım memurum - iyiyim şükür işte öğle arasına girdik herkes 10dk önce çıktı öğle aralarında dairede yalnız kalmayı çok seviyorum kafa dinlemek iyi geliyor

Kafan rahatsa ara sıra yanlız kalmak güzel oluyor gerçekten
Ben bu ara yalnız kalmayı sevmiyorum

İnş. Bi gün bende iyi (hayırlı)bi iş sahibi olurum en kısa zamanda inşallahhh

hoşgeldin o zaman:)

böyle durumlarda en iyisi engellemek bakmak istediğinde bulamayınca bakmamak gerektiğini anımsamak sanki..

böyle durumlarda en iyisi engellemek bakmak istediğinde bulamayınca bakmamak gerektiğini anımsamak sanki..

Engelledim zaten, bakmaya bakmaya bi gün bu duruma alışacağımı düşünüyorum hayatta bi çok şey alışkanlıklardan kaynaklanmıyormu zaten mesela bakmadığım zamanları twitter'ıma yazıyorum 3.gün ve bakmadım gibi artan gün sayısı zafer kazanmış gibi hissetiriyor bana

Ortak arkadaş fakan varsa duyar hiç yazma twettera biz orda ekliyiz hala en spn öyleydik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ortak arkadaş fakan varsa duyar hiç yazma twettera biz orda ekliyiz hala en spn öyleydik

Ortak arkadaş yok cnm zaten kullanıcı adımı değiştirdim o olaydan sonra
Bakmaz zaten sevgilisinden başkasını görmüyor gözü, ayrıca keşke bulupta baksa onsuzluğu başara bildiğimin kanıtı onlar başarabildiğim her güne şükürler olsun

Alışırsın ama düşünmemeyi onu aklına getirmemeyi de öğrenmen gerekiyor

Kimleeee dünkü hakkında konuştuğumuz adamla mı? ay limon yaaaa sen de mi hala eskilerdesin yaaaa??? yapmayın böyle boşverin gitsin zaten onunla gelecek olsaydı şimdi ayrı olmazdınız bitmiş olmazdı dimi

İşde asıcık uykusuzluk azıcık malum gün olunca oluyor öyle

belli belli

Son düzenleme:

Oda olacak inş. Bu kadar kısa bi sürede bu kadar yol kat etmem bile iyiye işaret değilmi

teşekkür ederim canım. yağmurlu gözüküyor şansıma 5 gün boyunca ama vardır bunda da bir hayır.
Allahtan iki mekanı da kapalı ayarladım.
Sadece bahçeden giriş yapacaktım onda sorun olabilir. inşallah çok yağmaz ya da o an kesilir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…