30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

öyle düşünme canım bazen aileler böyle davranabiliyor.. ablan da babanda farkına varır sıkma canını

hakkında hayırlısı olsun hem yağmur berekettir ne güzel rahmet yağarken evleniyorsun düşünsene - ben çok severim yağmuru da ıslanmayı da

öyle düşünme canım bazen aileler böyle davranabiliyor.. ablan da babanda farkına varır sıkma canını

babam farketmış ama ben affetmeyecegım cok kırgınım anca bıraz zaman geçer o zaman.

annemle konuştum otobuse bınerken yuzume bıle bakmadı demiş.annemde haketmışsın demiş.cok pişmanımda ıste bende seker hastasyım bıanda cıktı ağzımdan demiş.ama cok kırgınım.

canım babamda şeker hastası.. eskiden öyle değildi yıl geçtikçe kestirip atabiliyor bazen annemi kırdığı oluyor bizide.. eskiden sesini bile yükseltmeyen adamdı ergenlik hallerimize bile.... zaman ver kendini üzme

tuğçe buralara uğrarsan bir tayin bir de aşk için kart çeker misin bana.. son 2 kalmış bu arada ne güzel heyecan.. inşallah sakin, musmutlu atlatırsın

Puuuuuffffffff sıkıldım :92::118::95:

Ne kadar sıkıldiysam artık okuduğum kitapta çelişkiyi bırakmak yazıyor ben çekirgeyi bırakmak okuyorum :))))))

Son düzenleme:

Şeker hastasıysa umursama annem hayatta sesini yükseltmez ama şeler çıkınca hatunu tanıyamıyorım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyiyim canım ben de hep evde takılıyorum da kitap okumaya vakti ayırsam fena olmayacak da bulaşıkları yıkamam lazım yarına yemek yapmam lazım bakalım halim kalırsa spor yapacam bi de

ben son 2-3 aydır evde takılamıyorum ruhum daralıyo ama dönerim ev halime yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…