- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.301
öyle düşünme canım bazen aileler böyle davranabiliyor.. ablan da babanda farkına varır sıkma canınıcanım sorun su ki ablamı enıstem dolduruşa getiriyor.
şöyle neymış efendım aılede ablaya veya abıye kardeş saygı duymalıymış,karşısında sustalı maymun olmalıymış,Allah ıkı dese oda ıkı demelıymış(haşa o derecede bır saygı) bende bunu anlamıyorum ablam hars hars davrandıkca bende ona oyle davrandımkı kesınlıkle ablam benım ıcın cok önemlı ınan boyle davranmadan once ablama daha buyuk saygı duyuyordum. ama ben boyle hars hars tepkıye hars hars tepkı verınce evde bağrışmalar oldu ablamla aramızda dışarda babama ablam gıttı sıkayet ettı kendını haklı gıbı gösterip, babamda ona ınandı cunku o 1 aydır gıdıyor evde benım dışımda kımseye boyle davranmadı ıcın hersey süt liman.. e babam cağırdı dışarı babama dedım bır el vurmadan diğer elden ses cıkmıyor dıye babam gıt benım huzurumu kacırıyorsun 1 aydır gelmıyordun huzurum vardı dedı.cok ağır geldı dun akşam dönüş ıcın otobus bulamayacagım ıcın kaldım. yemek yemedım ıcmedım.geldı babam yemeğe çagırdı gıtmedım gece 3 kere kustum kalkıpta bırısınde bıle noluyor dıye bakmadı buna da cok gücendım.sabahta alıp cantamı bastım geldım kahvaltı bıle etmeden.araçta( benı yola cıkarırken) benı cok uzuyorsun dedı bıanda ağlamaya başladım senın 1 kızın degıl ıkı kızın var dedım bılıyorum ıkı kızım var dedı ama oyle davranmıyor.sabah 10:30da yanından ayrıldım suanda saat 24:00 halın ne dıye aramadı.bır daha asla gıtmeyecegım.
hakkında hayırlısı olsun hem yağmur berekettir ne güzel rahmet yağarken evleniyorsun düşünseneteşekkür ederim canım. yağmurlu gözüküyor şansıma 5 gün boyunca ama vardır bunda da bir hayır.
Allahtan iki mekanı da kapalı ayarladım.
Sadece bahçeden giriş yapacaktım onda sorun olabilir. inşallah çok yağmaz ya da o an kesilir. :)
öyle düşünme canım bazen aileler böyle davranabiliyor.. ablan da babanda farkına varır sıkma canını
canım babamda şeker hastası.. eskiden öyle değildi yıl geçtikçe kestirip atabiliyor bazen annemi kırdığı oluyor bizide.. eskiden sesini bile yükseltmeyen adamdı ergenlik hallerimize bile.... zaman ver kendini üzmebabam farketmış ama ben affetmeyecegım cok kırgınım anca bıraz zaman geçer o zaman.
annemle konuştum otobuse bınerken yuzume bıle bakmadı demiş.annemde haketmışsın demiş.cok pişmanımda ıste bende seker hastasyım bıanda cıktı ağzımdan demiş.ama cok kırgınım.
babam farketmış ama ben affetmeyecegım cok kırgınım anca bıraz zaman geçer o zaman.
annemle konuştum otobuse bınerken yuzume bıle bakmadı demiş.annemde haketmışsın demiş.cok pişmanımda ıste bende seker hastasyım bıanda cıktı ağzımdan demiş.ama cok kırgınım.
Yarın güneş tutulması varmış onun etkisinemi girdim acaba :26:
Teşekkür ederim Aslıcım. dediğin gibi akışa bırakıyorum artık.
tutulma varmış adı üstünde ilahi Aslıhava bu hafta boyunca yağışlı,güneş falan göremedik zaten
evde kal sen en iyisiyine çok gezdim bi gün evde kalyım ben ya
evde kal sen en iyisi
iyiyim canım ben de hep evde takılıyorum da kitap okumaya vakti ayırsam fena olmayacak da bulaşıkları yıkamam lazım yarına yemek yapmam lazım bakalım halim kalırsa spor yapacam bi dekitap falan okurdum ben eskiden lilyyynasılsın
iyiyim canım ben de hep evde takılıyorum da kitap okumaya vakti ayırsam fena olmayacak da bulaşıkları yıkamam lazım yarına yemek yapmam lazım bakalım halim kalırsa spor yapacam bi de
olsun canım yaa paşa gönlün ne çekiyorsa onu yapben son 2-3 aydır evde takılamıyorum ruhum daralıyo ama dönerim ev halime yine
4 gün kalmış zaten,bırak akışına artık
olsun canım yaa paşa gönlün ne çekiyorsa onu yap
aslı sen aslii olmuşsun canım. nasıl fark etmedim.
bi süre böle bakalım bakalım:d
redim ya nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?