- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.321
hoşgeldiniyiyim limon sen nasılsın.
hoşgeldin
bu arada challenger şu müzmin bekarlar topiğindeki yorumunu beğendim kahkaham epey sesliydi yani evde yankı bile yaptı
iyiik cnm benden deiyiyim limon sen nasılsın.
hoşgeldin
bu arada challenger şu müzmin bekarlar topiğindeki yorumunu beğendim kahkaham epey sesliydi yani evde yankı bile yaptı
iyiyim şükür sen nasılsın? yaaa bu ara pcde takılıyorum ama iş çok da üşeniyorum :hoşbulduk tatlım.napıyorsn nasılsın.
hoşgeldin
filom sen o kadar varmısınsen evde kalmışsın için geçmiş senın
filo /lucky hayırdır kızlar muzmin bekarlar topiği açana kadar 2 sevgili yapsaydınızdı ya da yapmayın boşverin hayat güzel eğlen coş hayat boş
şu yorum kızlar ben de alıntılayım demiştim siz sormuşsnuz valla sesli koptummmmmFilozofum canım affına sığınıyorum o topiği yeni gördüm okumaya başladım da...
hem orası var hem de sen o kadar var mıydın kısmına güldüm ne yalan diyimHaha ilahi 2sevgili yapsaydınız ha
sıla mı beyaza yaptı beyaz mı sılaya acep? :))) kızın klibini katletmiş - mesela sertab erenerin iyileşiyorum şarkısını her dinlediğimde aklıma beyaz geliyorsılanın beyaza yaptığı da çok komik izlediniz mi
hem orası var hem de sen o kadar var mıydın kısmına güldüm ne yalan diyim
sıla mı beyaza yaptı beyaz mı sılaya acep? :))) kızın klibini katletmiş - mesela sertab erenerin iyileşiyorum şarkısını her dinlediğimde aklıma beyaz geliyor
herkes yan engin altan "düz"yatanHaha.. Evet yaa o kısmıda bi alem
Sertabın şarkısı süper olmuştu ama bide şu engin altana yaptıkları kopmuştum :)))
herkes yan engin altan "düz"yatanben pek beyaz seyretmem ama izlediğim zamanlardan birkaç şeyi de unutmuyorum nedense
Bir de 5dkda esra erol tiplemesine bayılmştım
herkes yan engin altan "düz"yatanben pek beyaz seyretmem ama izlediğim zamanlardan birkaç şeyi de unutmuyorum nedense
Bir de 5dkda esra erol tiplemesine bayılmştım
ya benim izlediğim 3-5 kezdir dediğim gibi onları da unutmuyorumBende beyazı seviyorum ama her zaman izlemiyoru senin gibi sılayla esra erolu izlemedim mesela :26:
selaaaam bende gelebilirmiyim
selaaaam bende gelebilirmiyim
ya benim izlediğim 3-5 kezdir dediğim gibi onları da unutmuyorum
sılayı izlemedim geçen gün başka bir programda gösterdiler öyle denk geldim
Esra erolun da bazen programını izlerdim insanları analiz ederdim mesela 20 yaşında bir kız hem elektrik almak isteyip hem de ev araba isteyince hani sen kimsin de karşından beklentiye giriyorsun diyordum bazen - karakter analizliğine merak salmıştım bi ara o program sayesinde...
limon link eklemiş yine izleyeceğim valla tam izlememiştim yani öyle ekranda denk gelmişti
tabii ki de gelebilirsin hoşgeldin sefa getirdinnnn
tabisi hatta kalıcı da olabilrisin arada gelip gidiyosunn
ya benim izlediğim 3-5 kezdir dediğim gibi onları da unutmuyorum
sılayı izlemedim geçen gün başka bir programda gösterdiler öyle denk geldim
Esra erolun da bazen programını izlerdim insanları analiz ederdim mesela 20 yaşında bir kız hem elektrik almak isteyip hem de ev araba isteyince hani sen kimsin de karşından beklentiye giriyorsun diyordum bazen - karakter analizliğine merak salmıştım bi ara o program sayesinde...
limon link eklemiş yine izleyeceğim valla tam izlememiştim yani öyle ekranda denk gelmişti
tabii ki de gelebilirsin hoşgeldin sefa getirdinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?