30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

şu yorum kızlar ben de alıntılayım demiştim siz sormuşsnuz valla sesli koptummmmm Filozofum canım affına sığınıyorum o topiği yeni gördüm okumaya başladım da...

Son düzenleme:
Haha ilahi 2sevgili yapsaydınız ha
hem orası var hem de sen o kadar var mıydın kısmına güldüm ne yalan diyim

sılanın beyaza yaptığı da çok komik izlediniz mi
sıla mı beyaza yaptı beyaz mı sılaya acep? :))) kızın klibini katletmiş - mesela sertab erenerin iyileşiyorum şarkısını her dinlediğimde aklıma beyaz geliyor

Son düzenleme:
adriana lima bile aldatılmış peeehh çivisi çıkmış bu dünyanın
Bende niye şaşırıyorsam erkek milleti işte

Haha.. Evet yaa o kısmıda bi alem
Sertabın şarkısı süper olmuştu ama bide şu engin altana yaptıkları kopmuştum :)))

Son düzenleme:
Haha.. Evet yaa o kısmıda bi alem
Sertabın şarkısı süper olmuştu ama bide şu engin altana yaptıkları kopmuştum :)))
herkes yan engin altan "düz"yatan ben pek beyaz seyretmem ama izlediğim zamanlardan birkaç şeyi de unutmuyorum nedense
Bir de 5dkda esra erol tiplemesine bayılmştım

herkes yan engin altan "düz"yatan ben pek beyaz seyretmem ama izlediğim zamanlardan birkaç şeyi de unutmuyorum nedense
Bir de 5dkda esra erol tiplemesine bayılmştım

Bende beyazı seviyorum ama her zaman izlemiyoru senin gibi sılayla esra erolu izlemedim mesela :26:

Bende beyazı seviyorum ama her zaman izlemiyoru senin gibi sılayla esra erolu izlemedim mesela :26:
ya benim izlediğim 3-5 kezdir dediğim gibi onları da unutmuyorum
sılayı izlemedim geçen gün başka bir programda gösterdiler öyle denk geldim
Esra erolun da bazen programını izlerdim insanları analiz ederdim mesela 20 yaşında bir kız hem elektrik almak isteyip hem de ev araba isteyince hani sen kimsin de karşından beklentiye giriyorsun diyordum bazen - karakter analizliğine merak salmıştım bi ara o program sayesinde...

limon link eklemiş yine izleyeceğim valla tam izlememiştim yani öyle ekranda denk gelmişti

selaaaam bende gelebilirmiyim

tabii ki de gelebilirsin hoşgeldin sefa getirdinnnn

O kız elektirikten çok zengin olma derdindeymiş
Gördüm linki bi ara izliycem bakayım merak ettim nasıl olmuş :26:

tabisi hatta kalıcı da olabilrisin arada gelip gidiyosunn

beni hatırlıyomusun yani kalayımmı seviyomusun beni

hoşbuldum cano ne konuşuyosunuz dedikodu yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…