- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.341
valla bu geceki dedikodumuz beyaz ve tiplemeleribeni hatırlıyomusun yanikalayımmı seviyomusun beni
hoşbuldum canone konuşuyosunuz dedikodu yokmu
valla bu geceki dedikodumuz beyaz ve tiplemeleri
hem biz seni çok seviyoruz ki sormana bile gerek yokkk
beni hatırlıyomusun yanikalayımmı seviyomusun beni
hoşbuldum canone konuşuyosunuz dedikodu yokmu
benim bugunum öyle boş geçti ki anlatacak bişey yok - ha ev aramam lazım ama yağmurda güzelce ıslanınca ev aramaya mecalim kalmadıbende sizi çok seviyorum kuzum karşılıklıçok teşekkür ederim çok mutlu oldum
bişeyler anlatın dertleşek gününüzü anlatın sevdiğiniz sevmediğini kıl olduğunuz insanları yada konuşmak istediğiniz bi konu varsa onu açın malum dışarda konuşamaz olduk herkes düşsede izlesek derdinde
hatırlamaz mıyım ya
gel gel ben konumuzu çok seviyorum ya
hakkında hayırlısı olsun hem yağmur berekettir ne güzel rahmet yağarken evleniyorsun düşünsene- ben çok severim yağmuru da ıslanmayı da
tuğçe buralara uğrarsan bir tayin bir de aşk için kart çeker misin bana.. son 2 kalmış bu arada ne güzel heyecan.. inşallah sakin, musmutlu atlatırsın
nick in altında yeni başlangıçlara yazıyo ya demekki bu topiktekilerin çoğunun bi dönüm noktasına ihtiyacı var bişeyleri değiştirmek istiyoruz hepimiz
gözüme takıldı canım birden insan kendi nasılda karşıda da onu hemen hisseder ya.
beyazda bizden oda evde kaldı zati
yeni başlangıç yapmak lazım bunun için uğraşıyorum. ya şu bi ilişkim vardı 3 yıllık falan 5 ay önce bitti önme yeni yol çizmeye çalışıyorum onunla ilgili bi yazıydı.
hayırlısını istiyorum inşallah hepimizi buur
ay valla çok doğru bir noktaya parmak bastın - ama beyaz 45 mi ne yani bizden epeyce büyük daha biz kaçız ki genciz güzeliz o kadar da umutsuz olmayalımnick in altında yeni başlangıçlara yazıyo ya demekki bu topiktekilerin çoğunun bi dönüm noktasına ihtiyacı var bişeyleri değiştirmek istiyoruz hepimiz
gözüme takıldı canım birden insan kendi nasılda karşıda da onu hemen hisseder ya.
beyazda bizden oda evde kaldı zati
Allah yeni kuracağın yuvanı da huzurlu, bereketli olanlardan eylesin inşallahHaklısın canım. bereketli günlerde evlenicem demek ki Allah'ın izni ile...
Ben de yağmuru çok severim normalde canım.
iyilik gelin hanım sizden naber?Nasılsınız kızlar?
iyi yapmışsın. ben de mutfaktaydım yarına yemek hazırladım aslında yatsam fena olmaz ama uykum yokbarfi filmini izledim,güzeldi.
ay valla çok doğru bir noktaya parmak bastın - ama beyaz 45 mi ne yani bizden epeyce büyük daha biz kaçız ki genciz güzeliz o kadar da umutsuz olmayalım
Allah yeni kuracağın yuvanı da huzurlu, bereketli olanlardan eylesin inşallah
iyilik gelin hanım sizden naber?
iyi yapmışsın. ben de mutfaktaydım yarına yemek hazırladım aslında yatsam fena olmaz ama uykum yok
ay valla çok doğru bir noktaya parmak bastın - ama beyaz 45 mi ne yani bizden epeyce büyük daha biz kaçız ki genciz güzeliz o kadar da umutsuz olmayalım
Allah yeni kuracağın yuvanı da huzurlu, bereketli olanlardan eylesin inşallah
iyilik gelin hanım sizden naber?
iyi yapmışsın. ben de mutfaktaydım yarına yemek hazırladım aslında yatsam fena olmaz ama uykum yok
canım ben de biraz evvel farkedip hemen sildim mesajları şu alıntılama mesajları doldurmuş da msj kutusunuama bizim peşimizde okadar hayran yok işte oda olaydımjkutun dolu canım mj atamıyorum sana boşaltırmısın
Hayırlı zamanda hayırlı kişiyle inşallah....Amin canım teşekkür ederim. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.
Tuğçecim, burada da yağıyordu ama şimdi sakin gibi ses gelmiyor - iş çıkışı yağmura yakalandım gök de gürlüyordu ıslandım ama huzurluydu
evet canım yağmur huzur veriyor insana.
ben de nat geo wild izliyorum şuan. penguenlerin hayatını gösteriyor.
kendi evime de aldım belgesel kanallarını.
ne güzel yaa penguenler çok şirinler :)))
ben de tv izliyordum ama 1-2 saat önce çok yağmur yağıyordu uydu gitti ben de kapattım :) bir daha açmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?