30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Çalışıyorum canım memurum yarın saat 8de mesaim var da uyku tutmadı :)))
Ya ben senden bir kart istesem ???

Anladım canım.
senin kalbinde bir soru var cevabı evet.
geleceğin ışık dolu gözüküyor ve evrenin sonsuz enerjisi arkanda.
Diğer kartın ies araştır diyor.
farklı seçenekleri dene ve yeni yollar araştır.
önünde bir çok seçenek var.
sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.

Teşekkür ederim canım canım ben yavaştan çıkayım yarın mesaim var sen de dinlen 3 gun kaldı düğüne yorulacaksın zaten biraz bekarlığın tadını çıkar

Teşekkür ederim canım canım ben yavaştan çıkayım yarın mesaim var sen de dinlen 3 gun kaldı düğüne yorulacaksın zaten biraz bekarlığın tadını çıkar

tamam canım iyi geceler o zaman. Yarın için de kolay gelsin.
Tamam çıkarırım bir kaç gün daha. :)

aynen bızdede oyleydı o yuzden cok ağrıma gıttı zaten..

gunaydın mıllet ne cok konuşmuşsunuz gene bugun yogun olucam bsyler yıyıp calısmaya başlıyım öptüm sizleri

teşekkür ederim cnm..

hayatının en mutlu günlerinden bir güne 1 gün kalmış canım Rabbim gönlünce geçirebilmeyi nasip etsin.. içinden dua et bizim için de.. kendin için de bence gelinlerin duası kabul olur..:) inşallah..

Puuuuuffffffff sıkıldım :92::118::95:

Ne kadar sıkıldiysam artık okuduğum kitapta çelişkiyi bırakmak yazıyor ben çekirgeyi bırakmak okuyorum :))))))

dün bende gribi .. trip diye okumuştum

çok gülmüştüm kendime

günaydın millet...

2. gnüm deliksiz uyuyamadım malesef (

10 gibi uyudum.. 12 gibi uyandım 01:30 tekrar uyudum 5 de uyandım.. aman allahım uykusuz geçelerim başladı yine.... takınlıyım ...

sinirliyim...
hassaslaştım...

dengem bozuldu...

Son düzenleme:
gunaydın mıllet ne cok konuşmuşsunuz gene bugun yogun olucam bsyler yıyıp calısmaya başlıyım öptüm sizleri

günaydın canım :)

ama bak cidden babanda şeker varsa umutsama annem de öle ben kabullendim hayatta sesini yükseltmeyen hatun şekeri fırlayınca karekter değiştiiryo ya birde biz evladız ve küsmeyelim. benim en büyük korkum dargınken onlara bişi olması Allah korusun bişi olsa içimizden asla çıkmaz buna mı küsüştük diye o açıdan ne olursa olsun küsmem aileme

Günaydın

Aynen bende sabaha karşı uyudum
Bende sinirliyim
Hassaslaştım
Dengem bozuldu
Kırgınım, üzgünüm içim bi tuhafff oofff of

Dün sabah iyiydim halbükü ne zaman akşam oldu banada olanlar oldu ((

Burcumda bile çıktı

Akrep

Geçmişi düşünmüyorum artık geride bıraktım diyorsanız, kesin konuşmamanızı tavsiye ederim. Salı günü gerçekleşecek Yeniay geçmişe dair konuları tekrar gündeme taşıyabilir.

Taşıdı bile bildin ((

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Cerencim hayırdır neyin var?

Mavilim ben de uyku konusunda dengesizimdir gece geç yattım sabah işe de geç kaldım ama en kötüsü kolumu kaldıracak mecalim yok o derece halsizim sanırım havalar etkiledi

Challenger sen de ailene küsme canım, her ailede tartışmalar oluyor biz de zaman zaman yaşıyoruz - hele ki kişiler hastaysa bu ruh haline de yansıyor he deyip geçiyorsun mecburen - hem her ne olursa olsun aile her daim yanındadır şimdi kavgalısınız kırgınsınız ama birinize birşey olsa diğerinizin canı yanar

Tuğçem az kaldı heyecan dorukta

Limonum canım nasılsın???

iyim canım . ya dün yakın bi arkadşla buluştum biriyle tanıştırayım dedim tanışsam mı onu düşünüyorum ve ben kimseyle tanışmadım şimdiye kadar. bu tarz

Okyanus bende çok kötü hissediyorum kendimi aklıma birçok şey takdım ... Tek sözüm herşey olacağına varır oluyor...

Konsantre olamıyorum hiçbirşeye..

Allah büyük varıdır bildiği diyorum. İkileme düşüyorum bazen.

iyim canım . ya dün yakın bi arkadşla buluştum biriyle tanıştırayım dedim tanışsam mı onu düşünüyorum ve ben kimseyle tanışmadım şimdiye kadar. bu tarz

İlk olsun temiz olsun. Tanış bakalım ... Sor bakalım kimmiş ne iş yaparmış nasıl biriymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…