- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.361
iyi yaptın canım. sen de çalışmıyorsun benim gibi de mi?
Ondan gececiyiz.
Çalışıyorum canım memurum yarın saat 8de mesaim var da uyku tutmadı :)))
Ya ben senden bir kart istesem ???
Anladım canım.
senin kalbinde bir soru var cevabı evet.
geleceğin ışık dolu gözüküyor ve evrenin sonsuz enerjisi arkanda.
Diğer kartın ies araştır diyor.
farklı seçenekleri dene ve yeni yollar araştır.
önünde bir çok seçenek var.
sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Teşekkür ederim canımcanım ben yavaştan çıkayım yarın mesaim var sen de dinlen 3 gun kaldı düğüne yorulacaksın zaten biraz bekarlığın tadını çıkar
canım babamda şeker hastası.. eskiden öyle değildi yıl geçtikçe kestirip atabiliyor bazen annemi kırdığı oluyor bizide.. eskiden sesini bile yükseltmeyen adamdı ergenlik hallerimize bile.... zaman ver kendini üzme
Puuuuuffffffff sıkıldım :92::118::95:
Ne kadar sıkıldiysam artık okuduğum kitapta çelişkiyi bırakmak yazıyor ben çekirgeyi bırakmak okuyorum :))))))
teşekkür ederim cnm..Canım tayin için;
yolunun açık olduğunu söylüyor kartın.
demek ki yol gözüküyor sana canım.
Aşk için ise;
sevgi yolla diyor kartın.
senin içinde güçlü bir sevgi var.
sevginin karşılığını en hayırlı şekilde alacaksın canım.
Teşekkürler cerencim. inşallah sakinliğimi koruyabilirim.
teşekkür ederim canım iyi diyelim öyle olsun kendi içimde kararsızlıklar yasıyorum ..öpüyorum cnm güzel huzurlu mutlu bir gelin ol inşallah..iyiyim canım teşekkür ederim. rahat olmaya çalışıyorum.
Amin canım.
sen nasılsın?
Puuuuuffffffff sıkıldım :92::118::95:
Ne kadar sıkıldiysam artık okuduğum kitapta çelişkiyi bırakmak yazıyor ben çekirgeyi bırakmak okuyorum :))))))
gunaydın mıllet ne cok konuşmuşsunuz gene bugun yogun olucam bsyler yıyıp calısmaya başlıyım öptüm sizleri
dün bende gribi .. trip diye okumuştum
çok gülmüştüm kendime
günaydın millet...
2. gnüm deliksiz uyuyamadım malesef(
10 gibi uyudum.. 12 gibi uyandım 01:30 tekrar uyudum 5 de uyandım..aman allahım uykusuz geçelerim başladı yine.... takınlıyım ...
sinirliyim...
hassaslaştım...
dengem bozuldu...
Günaydın kızlar
Cerencim hayırdır neyin var?
Mavilim ben de uyku konusunda dengesizimdir gece geç yattım sabah işe de geç kaldım ama en kötüsü kolumu kaldıracak mecalim yok o derece halsizim sanırım havalar etkiledi
Challenger sen de ailene küsme canım, her ailede tartışmalar oluyor biz de zaman zaman yaşıyoruz - hele ki kişiler hastaysa bu ruh haline de yansıyor he deyip geçiyorsun mecburen - hem her ne olursa olsun aile her daim yanındadır şimdi kavgalısınız kırgınsınız ama birinize birşey olsa diğerinizin canı yanar
Tuğçem az kaldı heyecan dorukta
Limonum canım nasılsın???
Günaydın
Aynen bende sabaha karşı uyudum
Bende sinirliyim
Hassaslaştım
Dengem bozuldu
Kırgınım, üzgünüm içim bi tuhafff oofff of
Dün sabah iyiydim halbükü ne zaman akşam oldu banada olanlar oldu((
teşekkür ederim canım iyi diyelim öyle olsun kendi içimde kararsızlıklar yasıyorum ..öpüyorum cnm güzel huzurlu mutlu bir gelin ol inşallah..
iyim canım . ya dün yakın bi arkadşla buluştum biriyle tanıştırayım dedim tanışsam mı onu düşünüyorum ve ben kimseyle tanışmadım şimdiye kadar. bu tarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?