30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

karmaşığım birşeyi çok istemek sonrası hayal kırıklığı... alışmak, özlemek ,görmek ,kıskanmak, dolmak-taşmak, merak etmek,sinirlenmek, duygulanmak ...

hepsi var...

çok alışmışım birine... aklımdan atmak için savaş veriyorum. oda öyle ki başka biri ile görüşmeye başlamış gibi duruyor işde bu da beni çıldırtma noktasına getiriyor..

Kişi arkadaşım ama sanki sevgilim olmuş gibi hissetttim valla ne tuaf birşey çok şey paylaşmışız aklıma birşey yaparken onun görüşleri geliyor kendimi garip hissediyorum kötü bağlanmışım (

Son düzenleme:
günaydın kocasız dertsiz özgür şeker sevimli hanımlarrrr

kalkın gariii
Ne güzel bir günaydın mesajı bu böyle Valla dediğin gibi koca yok dert yok özgürüm

iyim canım . ya dün yakın bi arkadşla buluştum biriyle tanıştırayım dedim tanışsam mı onu düşünüyorum ve ben kimseyle tanışmadım şimdiye kadar. bu tarz
tanışmakla birşey kaybetmezsin - baktın uymadı mı bir şekilde yol verirsin
nasibin nereden nasıl geleceğini bilemeyiz sonuçta değil mi?

Bu arada kızlar dünden beri kafamı kurcalayan ne yapacağım konusunda da gelgitler yaşadığım birşey var anlatıp anlatmama konusunda da çok düşündüm
Direkt lafa gireyim en iyisi sizlerin fikirlerini almak isterim - bir arkadaş benden borç istedi 1000-1500 TL civarı 1 aya kadar geri öderiz dedi daha önceden de ufak bir borcu var hadi dedim ihtiyacı vardır hiç sık boğaz etmedim dile bile getirmedim ver diye ha vermezse de napalım olsun birinin yarasına merhem olduysak ve Allah razı olsun dediyse bu yeter dedim kendimce yani ödemesini isterim ama çok beklentide değilim açıkçası... Ama son istediğini vermek içimden gelmedi dün de dile getirdi yanında eşi ve kayınvalidesi vardı ben de birşey demedim hani tamam bakarız gibi geçiştirme cevap verdim - emrivakileri sevmiyorum ama insanları kırmak da istemiyorum dün gece aklımda o vardı uyku tutmadı o yüzden buralarda takıldım hatta kafam dağılsın diye - yalan söyleyemiyorum ama versem geri dönüşü olmazsa da üzülürüm sonuçta ben kendime harcamıyorum biriktirmeye çalışıyorum - evin ihtiyaçları bin lirayı buluyor faturalar falan, ben zaten geç iş sahibi olmuşum hayallerim var araba almak istiyorum mesela, ben bu hayallerim için kendimden kısıyorum ileride evlenecek olsam çeyizimi aileme yük olmadan almak isterim - şimdi tüm bunları düşünürken haybeye para harcayamam (hani geri dönüşü olmazsa diye düşünürsek)
Neyse bugün yine lafı açıldı ben de kırmak istemediğimden para konularını konuşmayı sevmiyorum dedim lafı kapatmak istedim o da verecek misin diye sordu hayır dedim konuyu kapattım - kızlar aklımla vicdanım arasında bocalıyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda? Bunu etraftan birine anlatıp olayı uzatmak istemiyorum ama içinden de çıkamadım hatta bir derdim vara açsam mı diye bile düşündüm bana görüşlerinizi yazar mısınız?

İlk olsun temiz olsun. Tanış bakalım ... Sor bakalım kimmiş ne iş yaparmış nasıl biriymiş...

memurmuş canım . tipi fena sayılmaz . ya benim kriterim yok onu vark ettim hatta size de sordum ya. denemek bile gar,p hissettiriyo. şu ana kadar genelde tanışırsın sonra hoşlantı falan olur gtarzında bişiler oldu. böle tanıştıırlma garip geliyo. hayatımın son 5 yılda bi kişiye aitti öncesinde zaten daha küçüktüm bakalım bakalım perşembe akşamı arkadaş ortam yapıyo kalabalık olunacak

Aynen cnm yaa güneş tutulmasının etkisine girdik herhalde biraz önce zeynep turanın yazısını okudum
Zorluklar yaşayabilirsiniz diyor ani bitişler yada ani başlangıçlar

Ben yaşadım şahsen

hadi hayırlısı olsun..

beni de tanıştırdılar netten. ben bir iki yazdım ondan ses yok.. ha yazayım desem olmuyor ... aklımdan birini çıkartmış olurum diyorum. bende şasn var benim arkadaşın fazla çevresi yok birde bakarım bizim arkadaşla yeniçocuk arkadaş çıkar bende şans var hemde kocaman

ciddi işde bu durumdan kimseyle konuşamıyorum ne manyak pisikopat oldum yaa...

birde bu hafta evrak kontrolüm var kader bakalım kim düşecek bana.. bu sefer rica ila gidecez kontrole düşrtüm birinin eline ama kimin

Bence doğru yapmışsın yani sonuçta seninde kendi göre yapmak istediklerin harcamaların var, ha çok zengin olursun o para sana çerez parası gibidir o zaman verirsin tabi ama seninde ihtiyacın varken vermek pek mantıklı değil bence bi de o parayı vermezse kısmı var çok küçük bi miktarda değil bence

Okyanusa yazacağıma sana yazmışım uykuyla ilgili afedersin:26: alıntılamadım ya ondan karıştırdım

Şimdi sen bu arkadaşından hoşlanıyor musun yoksa çok paylaşımınız olduğu için mi onu kendine yakın hissediyorsun? Yani hani insan bazen alıştığı, yanında güven duygusunu hissettiği kişiyi farklı da anlamlandırabilir
Benim de öyle bir dostum var ve öyle çok ortak anımız var ki yani dışarıdan bakan biri sevgili zanneder bizi ama biz dostuz ve ikimiz de bunun idrakindeyiz
Onun hayatında biri olsa ben çok sevinirdim hatta bazen diyorum keşke bir kız kardeşim olsaydı onunla tanıştırsaydım

sen şimdi alışık olmadığın için garipsiyorsundur
kriterin de illa ki vardır ama öyle sabit birşey değildir yani duruşu, bakışı, tavrı bir şekilde sana hoş ya da nahoş gelecek ona göre de karar vereceksin değil mi? sen denemekten çekinme - tanışma ortamı da oluşacakmış bence bu çok güzel birşey yalnız kalmaktan iyidir ilk etapta

Aynen cnm yaa güneş tutulmasının etkisine girdik herhalde biraz önce zeynep turanın yazısını okudum
Zorluklar yaşayabilirsiniz diyor ani bitişler yada ani başlangıçlar

Ben yaşadım şahsen
Bu güneş tutulması bu kadar etkiliyor muymuş insanı? Ben de bir ara okuyayım bari:44:

http://shop.mango.com/TR/p0/bayanko...nos&ident=0__0_1398760721444&ts=1398760721444

şuna bayıldım sizce nası. indirime girince almadığıma pişmanım ya
güzelmiş - ben pek kot tarzı giymem zaten kilom da müsait değil ama rengi hoşmuş

Beni etkilediği kesin baksana söylediği oldu nisan ayında ani bitişler ve başlangıçlar olabilir diyor benim aniden bitti işte
Fena çarptı beni

Arkadaştık, ben farklı olmasını isterdim. Karşılıkla duygularımızı söyledik ilk görüşte aşk mı ne işde öyle gibi hissettim ilk zaman beğeniydi gittikçe arttı arttı artıı... sonra vakit geçirdik ,sohbet ettik ... bir sürü sorun olur diye arkadaş kaldık... sonra dizi gibi oldu bozuştuk.. barıştık... derken arkadaşız halen ama işde birşeyler yaşamak isteyen ama çevre ,aile,yaş gibi sorunlardan olmayacak bir birliktelik gibi olacağı için gizli arkadaş olduk ...

bir sürü olumsuz var ben gittim bir arkadaşımla faceden konuştum dakka bir gol bir arkadaş çıktılar adamın çevresi dar ben gittim hiç olmayacak kişiyi eklemişim .... işde benim küçük taraji komik dizim...

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı olsun belki yakışıklı biri düşer kısmetine kimbilir

Şimdilik o paraya acil ihtiyacım yok ama ben ilerisi için kendimi kasarken, zar zor elde ettiğim şeyi de al ben harcamadım sen defasını sür der gibi veremem - yani işte bir yanım böyle diyor diğer yanım diyor ki çok bencilce düşünüyorsun:44:
Hayatımda atandığım güne kadar kendimi düşünmedim şimdi ise kimse karışmıyor ailemin benden beklentisi yok yani sadece kendim ve geleceğim için çalışıyorum, yaşıyorum ve bunun tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyor işte yine üzülen ben oluyorum - şimdi hayır dediğim için üzülüyorum mesela...

Beni etkilediği kesin baksana söylediği oldu nisan ayında ani bitişler ve başlangıçlar olabilir diyor benim aniden bitti işte
Fena çarptı beni
çakraların fazla açık heralde?

Hımm... Şimdi siz arkadaşsınız dostsunuz ama sen içten içe bu çocuğa karşı birşeyler hissediyorsun - paylaşımlarınız var - sanırım çevre faktörü de var o yüzden de "arkadaş" kalmayı uygun gördünüz öyle mi?
Yaş olarak senden küçük galiba...

Sende benim gibi takıntılı tiplerdensin galiba bende birine hayır deyince keśke demesemiydi öylemi yapsaydim böylemi yapsaydım sabaha kadar uyumayam vicdan yapan bi tipimdir
Ama paranı geri alamazsan yazık olu yani şöyle bi kaç ay içinde hemen verecek biri olsa neyae ama bu senin önceki paranı vermemiş daha boşver üzme kendini bugün verirsin yarın bidaha ister, bide ne için istediğini söyledimi yani hastalık falanmı??? Yosa kişisel ihtiyaçmı yani bazıları milletten toplayip üstüne başına harcıyor

Benim çakralar açık ki hemde ne açık kapatmanin bi yolu olsada kapatsam beni bensden alacak yoksa

aynen öyle lily çok kısa özetledim.. Allah büyük bekleyip göreceğiz hayılısı diyorum.

Hahahahah çok güldüm yaa Allah iyiliğini versin Kapatma o çakraları sonra kısmetim kapandı diye topic açarsın maazallah

Bu arada 1 ay içinde geri öderiz dediler ama sonuçta insanlık hali herşey olabilir süre uzayabilir netlik yok - isteme sebebini de biliyorum ama yine de içim rahat etmediği için vermek istemedim (ha az gibi görünebilir ama ben bin lira biriktirmek için epey bir fedakarlık yapıyorum kendimden)
dediğin gibi biraz takıntılıyımdır daha doğrusu insanları kıramıyorum - yalan da söyleyemiyorum hayır yok diyebilirdim ama varken yok demek yalan olur

Aman dur allah korusun çakralarımı açıyorum bak şimdi

Hooommm konsantire oluyommmm açtım bak

Az bi miktar olurmu canım yaa millet o para için bir ay çalışıyor, nesye canını sıkma dediğim gibi seninde bi haytın var ihtiyaçların var doğru olanı yapmışsın bence

Sağol canım biraz olsun moral oldu yazdıkların - bugünü atlatırsam yarına birşeyim kalmaz hayırlısıyla... Çünkü üzüntüleri olduğu yerde bırakmaya çalışıyorum ben de...

Çakraları da kapatma aç sonuna kadar, tüm güzelliklerin bizimle olmasına izin veriyoruz, kapılarımızı ardına kadar açıyoruz, hayatı seviyoruz, mutluyuz, huzurluyuz hommmmmmmmmm al sana meditasyon

lily

bence verme hatta çevrene ailene para gönderdiğini ayın sonunu getiremediğini belirt insanlar bekar kız parası vardır az tırtıklayayım diyebiliyor. ben ilk 2 yıl aileme yardım ettim bu sene birkim yapıyorum ama çevrem aileme verdiğimi biliyor sonuçta sen 5-10 lirayı bili düşüüyorsun ben yiyemedm el yesin demek gibi bişi bu. sağlık sorunu falan olkur anlarım

ya şöyle bişi ben zeki adam severim beni bu çok etkiler ondan çok şey öğreneyim kendisini çok gelişitrimş oldun

ya bende bayıldım kota tekrar indirime girince alayım dedim.
kuzum sende diyettetsin galiba hangi tıopiktesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…