30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Rica ederim cnm ne zaman istersen yardıma hazırım

Açtım kollarımı bekliyorum güzellikler mutlulukler gelin çağırıyorum sizi :129:

Tv de brütüs kelimesini duyunca bu sözü uydurdum bakın bakalım nasıl olmuş :26:

"Yüzüm ağır gelir sana çünkü sen Brütüs'sün arkadan vurmayı seversin"

http://shop.mango.com/TR/p0/bayanko...nos&ident=0__0_1398760721444&ts=1398760721444

şuna bayıldım sizce nası. indirime girince almadığıma pişmanım ya

limoncum modeli güzel ama rengini sevmedim ben ama bilmiyorum belki kombin yaptığın şeylerle hoş durur üstünde

kuzum çok iyi niyetlisin ama kullandırma kendini bana kızan arkadaşlar olcak ne kadar katısın diycekler ama şuvarki daha diğer borcu ödemeden yenisi istiyo hadi zorda diyelim ama dile getirmesi lazım ödeyemedim ama kusura bakma en yakın zaman da ödemeye çalışcam vs demesi lazım ama arkadaş aldığını unutmuş gibi davranıyo ben olsam vermem canım biz ailecek yediğimiz kazıkları hala hazmetmeye çalışıyoruz parasını geçtim ama bide enayi yerine konmak ve sonradan sırt dönmeleri yokmu kaldıramıyo insan bence verme

canım diyet gruplarında 5.takımdayım

erkekler konusunda da şu para konusunda da birebir aynı düşüncelerdeyim ne eksik ne fazla
bir erkek benden daha bilgili kültürlü olmalı ki onun bilgisine hayran olmalıyım, en önemlisi de saygılı ve olgun olmalı zaten saygısı olan bir insan zeki de olur daha önceleri kendini geliştirmiş olsun derdim hani entellektüel olsun kitap okusun falan - artık öyle dememekle birlikte saygı bekliyorum
para konusunda da aynı şeyleri ben de düşündüm zaten buna da kızıyorum yaa şu an evli değilim ve bir önceki yorumlarda da yazdım hayatımda hep başkaları için yaşamışken son bir yıldır sadece kendim için yaşıyorum - birşey olduğunda evli değilsin koca derdin yok çocuk derdin yok deniyor eee evli olmadığım için kendileriyle kıyaslamalarına sinir oluyorum insanların - siz evliyseniz bana ne dimi inan ki şu an mutluyum kendimle - ama bu kız bekar harcayacağı yer de kısıtlı nasılsa, yalan da söylemez kıyamaz da - saf gözüyle bakılmasına anlam veremiyorum iyi niyetliyim diye aptal yerine konmak gerçekten üzüyor
bizim yaşlarımızdakiler maaşını sonuna kadar harcar gezer tozar bir de ailesiyle kalır katkısı olmaz biz burada iki kuruşun hesabını yapıyoruz ah ah

Rica ederim cnm ne zaman istersen yardıma hazırım

Açtım kollarımı bekliyorum güzellikler mutlulukler gelin çağırıyorum sizi :129:
tamam canım bak biz hemen iyileştirdik hatta boynuz kulağı geçti bile 2 günde

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız

geçmişi okuyamadım. hepinize kolay gelsin. bir şarkı paylaşıyorum özellikle rock sevenler dinlesin

[video]http://www.izlesene.com/video/haluk-levent-sevdana-gonul-verdim/7346928#[/video]

Haha
Yazdığım söze baksana nasıl olmuş ben uydurdum :26:

Tv de brütüs kelimesini duyunca bu sözü uydurdum bakın bakalım nasıl olmuş :26:

"Yüzüm ağır gelir sana çünkü sen Brütüs'sün arkadan vurmayı seversin"

vayy ağır laf hemen patentini al çalınmasın

canım hep iyi niyetle yaklaşıyorum insanlara ne bileyim insanlar kötü değil bizim bakışımız kötü diye düşünerek yaklaşmaya, her durumda az da olsa pollyannayı oynamaya çalışıyorum ama öyle olunca da gelgitlere giriyorum aklımla vicdanım arasında...
limon da demiş yazmayı unutmuşum - ben de acaba aileme mi göndersem en azından yalan söylemeden aileme gönderiyorum derim diye düşündüm ama ailem de sen ne yapacağını zaten bilirsin der güvenir bana... kardeşimle de buna benzer bir konuda konuşmuştuk abla ileride öyle bir durumla karşılaşırsan kredi çektik ailecek onu ödüyoruz de yalansa yalan napalım seni zor duruma soktularsa yapacak birşey yok dedi ama ben yapamıyorum işte...
kullandırma demişsin aslında ben de bazı konularda çok katıyımdır ama insani yönüm bazen aklıma galip geliyor

Ne yazmışım ama ha ha
Patenti nasıl alınıyor kine:26: varmı öyle bişey gerçekten twitterada yazdım ama altına adımı yazmadım aydur altına adımı yazıp tekrar tweetleyim

Son düzenleme:

bizde böyleydik canım ama sonradan çok sıkıntı çektik ve en çokta dediğim gibi manevi tarafı çok yıpratıyo insanı çok kırılıyo insan. kızkardeşin doğru söylemiş ama en doğrusunu sen bilirsin canıım

Ooofff yaaa dayanamadım onun sayfasına baktım manyağım ben niye yatım ki hiç bilmiyorum dayanamadım

Hakkınızda hayırlısı olsun güle güle git sonra gel olur mu geldiğinde yine konuşuruz sadece diyebileceğim tek şey tevekkül et Rabbim doğru yolu gösterir sana

geldim canlar..

ya ben birşey sorucam ingilizceniz iyi mi? özelden bir şey göndercem çözemedim de :)

Ooofff yaaa dayanamadım onun sayfasına baktım manyağım ben niye yatım ki hiç bilmiyorum dayanamadım

kendini suçlama aslında bu alışkanlık. ilerde bıkacaksın.. Merak etmek pek bir işe yaramıyor sadece kendini üzüyorsun. Yapabilcek birşey yok ilerde şükredeceksin.

Şu hayatımı gözden geçirdim. Hayatımda olmasını istedğim insanlar iyi olmamışlar dedim hep. çevreme baktım birçok örneği var. Yine diyorum şu anda birşeylerin olmamasının bir nedeni vardır. Birşeylerin zamanı vardır. Sabretmek lazım az beklemek lazım.

pc başından telden uzaklaş ihtiyaç hissettiğinde yürü temizlik yap.... dua et...

Sebebsiz bir mayhoşluk var üzerimde pek olmaz ama yapayalnız gibi bir derinlikteyim .. Rabbim feraha çıkarsın.Bir de kararsız bir hale dönüştüm basit şeylerde bile ikilemde kalıyorum bikaçgündür.

ağlama kimin sayfasına baktın:26:

Benim ex in aslında 10 önceki ex ama iki yıldır face.de konuşuyoduk sevgili değildik ama beni çok sevdiğini söylüyordu uğrumda ölecek kadar hemde sonra ne mi oldu başka bi kızla görüşüyormuş bi gün pat diye uzun zamandir bi ilişkim var hayat arkadaşım olacak dedi ve niye yaptın dediğim dede hiç dedi sadece
Beni umutlandırdı sevdiğini söyledi ve başkasına gitti durum bu ve ben dayanamayıp sayfasina baktim hiçbirşey olmamiş gibi ben sanki hiç var olmamişım gibi o kızla aşk yaşiyor aşkım aşağı aşkım yukarı sayfa bunlarla dolu

Evet sadece kendimi üzmekten başka hiçbir işe yaramıyor. Umarım en kısa zamnda bu kötü alışkanlığı bırakırım ve unuturum

Hoşgeldin petunyam - ben rock pek sevmem ama haluk leventi severim

Haha
Yazdığım söze baksana nasıl olmuş ben uydurdum :26:
güzel uydurmuşsun

Ne yazmışım ama ha ha
Patenti nasıl alınıyor kine:26: varmı öyle bişey gerçekten twitterada yazdım ama altına adımı yazmadım aydur altına adımı yazıp tekrar tweetleyim
canım şaka yaptım - ilk yazan sen olduğun için ileride bu laf ünlenirse kendinle gurur duyarsın

kızkardeşim yok maalesef benim - erkek kardeşim bunları söyleyen onun da etrafında böyle durumlar yaşayanlar olduğundan beni uyarmıştı
kızlar saldım gitti sabahtan sonra bi daha konu açılmadı ben de davranışlarımı değiştirmedim normal şekilde davrandım sanki unutmuşum gibi - ama o şahsın yüzü asıktı tüm gün - ben irdelemeyince o da bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…