- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.401
Sağol canım biraz olsun moral oldu yazdıkların - bugünü atlatırsam yarına birşeyim kalmaz hayırlısıyla... Çünkü üzüntüleri olduğu yerde bırakmaya çalışıyorum ben de...
Çakraları da kapatma aç sonuna kadar, tüm güzelliklerin bizimle olmasına izin veriyoruz, kapılarımızı ardına kadar açıyoruz, hayatı seviyoruz, mutluyuz, huzurluyuzhommmmmmmmmm al sana meditasyon
http://shop.mango.com/TR/p0/bayanko...nos&ident=0__0_1398760721444&ts=1398760721444
şuna bayıldım sizce nası. indirime girince almadığıma pişmanım ya
Ne güzel bir günaydın mesajı bu böyleValla dediğin gibi koca yok dert yok özgürüm
tanışmakla birşey kaybetmezsin - baktın uymadı mı bir şekilde yol verirsin
nasibin nereden nasıl geleceğini bilemeyiz sonuçta değil mi?
Bu arada kızlar dünden beri kafamı kurcalayan ne yapacağım konusunda da gelgitler yaşadığım birşey var anlatıp anlatmama konusunda da çok düşündüm
Direkt lafa gireyim en iyisi sizlerin fikirlerini almak isterim - bir arkadaş benden borç istedi 1000-1500 TL civarı 1 aya kadar geri öderiz dedi daha önceden de ufak bir borcu var hadi dedim ihtiyacı vardır hiç sık boğaz etmedim dile bile getirmedim ver diye ha vermezse de napalım olsun birinin yarasına merhem olduysak ve Allah razı olsun dediyse bu yeter dedim kendimce yani ödemesini isterim ama çok beklentide değilim açıkçası... Ama son istediğini vermek içimden gelmedi dün de dile getirdi yanında eşi ve kayınvalidesi vardı ben de birşey demedim hani tamam bakarız gibi geçiştirme cevap verdim - emrivakileri sevmiyorum ama insanları kırmak da istemiyorum dün gece aklımda o vardı uyku tutmadı o yüzden buralarda takıldım hatta kafam dağılsın diye - yalan söyleyemiyorum ama versem geri dönüşü olmazsa da üzülürüm sonuçta ben kendime harcamıyorum biriktirmeye çalışıyorum - evin ihtiyaçları bin lirayı buluyor faturalar falan, ben zaten geç iş sahibi olmuşum hayallerim var araba almak istiyorum mesela, ben bu hayallerim için kendimden kısıyorum ileride evlenecek olsam çeyizimi aileme yük olmadan almak isterim - şimdi tüm bunları düşünürken haybeye para harcayamam (hani geri dönüşü olmazsa diye düşünürsek)
Neyse bugün yine lafı açıldı ben de kırmak istemediğimden para konularını konuşmayı sevmiyorum dedim lafı kapatmak istedim o da verecek misin diye sordu hayır dedim konuyu kapattım - kızlar aklımla vicdanım arasında bocalıyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda? Bunu etraftan birine anlatıp olayı uzatmak istemiyorum ama içinden de çıkamadım hatta bir derdim vara açsam mı diye bile düşündüm bana görüşlerinizi yazar mısınız?
canım diyet gruplarında 5.takımdayımlily
bence verme hatta çevrene ailene para gönderdiğini ayın sonunu getiremediğini belirt insanlar bekar kız parası vardır az tırtıklayayım diyebiliyor. ben ilk 2 yıl aileme yardım ettim bu sene birkim yapıyorum ama çevrem aileme verdiğimi biliyor sonuçta sen 5-10 lirayı bili düşüüyorsun ben yiyemedm el yesin demek gibi bişi bu. sağlık sorunu falan olkur anlarım
ya şöyle bişi ben zeki adam severim beni bu çok etkiler ondan çok şey öğreneyim kendisini çok gelişitrimş oldun
ya bende bayıldım kota tekrar indirime girince alayım dedim.
kuzum sende diyettetsin galiba hangi tıopiktesin
tamam canım bak biz hemen iyileştirdik hatta boynuz kulağı geçti bile 2 gündeRica ederim cnm ne zaman istersen yardıma hazırım
Açtım kollarımı bekliyorum güzellikler mutlulukler gelin çağırıyorum sizi:129:
canım diyet gruplarında 5.takımdayım
erkekler konusunda da şu para konusunda da birebir aynı düşüncelerdeyim ne eksik ne fazla
bir erkek benden daha bilgili kültürlü olmalı ki onun bilgisine hayran olmalıyım, en önemlisi de saygılı ve olgun olmalı zaten saygısı olan bir insan zeki de olurdaha önceleri kendini geliştirmiş olsun derdim hani entellektüel olsun kitap okusun falan - artık öyle dememekle birlikte saygı bekliyorum
para konusunda da aynı şeyleri ben de düşündüm zaten buna da kızıyorum yaa şu an evli değilim ve bir önceki yorumlarda da yazdım hayatımda hep başkaları için yaşamışken son bir yıldır sadece kendim için yaşıyorum - birşey olduğunda evli değilsin koca derdin yok çocuk derdin yok deniyor eee evli olmadığım için kendileriyle kıyaslamalarına sinir oluyorum insanların - siz evliyseniz bana ne dimiinan ki şu an mutluyum kendimle - ama bu kız bekar harcayacağı yer de kısıtlı nasılsa, yalan da söylemez kıyamaz da - saf gözüyle bakılmasına anlam veremiyorum iyi niyetliyim diye aptal yerine konmak gerçekten üzüyor
bizim yaşlarımızdakiler maaşını sonuna kadar harcar gezer tozar bir de ailesiyle kalır katkısı olmaz biz burada iki kuruşun hesabını yapıyoruz ah ah
tamam canım bak biz hemen iyileştirdik hatta boynuz kulağı geçti bile 2 günde
Tv de brütüs kelimesini duyunca bu sözü uydurdum bakın bakalım nasıl olmuş :26:
"Yüzüm ağır gelir sana çünkü sen Brütüs'sün arkadan vurmayı seversin"
limoncum modeli güzel ama rengini sevmedim ben ama bilmiyorum belki kombin yaptığın şeylerle hoş durur üstünde
kuzum çok iyi niyetlisin ama kullandırma kendini bana kızan arkadaşlar olcak ne kadar katısın diycekler ama şuvarki daha diğer borcu ödemeden yenisi istiyo hadi zorda diyelim ama dile getirmesi lazım ödeyemedim ama kusura bakma en yakın zaman da ödemeye çalışcam vs demesi lazım ama arkadaş aldığını unutmuş gibi davranıyo ben olsam vermem canım biz ailecek yediğimiz kazıkları hala hazmetmeye çalışıyoruz parasını geçtim ama bide enayi yerine konmak ve sonradan sırt dönmeleri yokmu kaldıramıyo insan bence verme
vayy ağır laf hemen patentini al çalınmasın
canım hep iyi niyetle yaklaşıyorum insanlara ne bileyim insanlar kötü değil bizim bakışımız kötü diye düşünerek yaklaşmaya, her durumda az da olsa pollyannayı oynamaya çalışıyorum ama öyle olunca da gelgitlere giriyorum aklımla vicdanım arasında...
limon da demiş yazmayı unutmuşum - ben de acaba aileme mi göndersem en azından yalan söylemeden aileme gönderiyorum derim diye düşündüm ama ailem de sen ne yapacağını zaten bilirsin der güvenir bana... kardeşimle de buna benzer bir konuda konuşmuştuk abla ileride öyle bir durumla karşılaşırsan kredi çektik ailecek onu ödüyoruz de yalansa yalan napalım seni zor duruma soktularsa yapacak birşey yok dedi ama ben yapamıyorum işte...
kullandırma demişsin aslında ben de bazı konularda çok katıyımdır ama insani yönüm bazen aklıma galip geliyor
vayy ağır laf hemen patentini al çalınmasın
canım hep iyi niyetle yaklaşıyorum insanlara ne bileyim insanlar kötü değil bizim bakışımız kötü diye düşünerek yaklaşmaya, her durumda az da olsa pollyannayı oynamaya çalışıyorum ama öyle olunca da gelgitlere giriyorum aklımla vicdanım arasında...
limon da demiş yazmayı unutmuşum - ben de acaba aileme mi göndersem en azından yalan söylemeden aileme gönderiyorum derim diye düşündüm ama ailem de sen ne yapacağını zaten bilirsin der güvenir bana... kardeşimle de buna benzer bir konuda konuşmuştuk abla ileride öyle bir durumla karşılaşırsan kredi çektik ailecek onu ödüyoruz de yalansa yalan napalım seni zor duruma soktularsa yapacak birşey yok dedi ama ben yapamıyorum işte...
kullandırma demişsin aslında ben de bazı konularda çok katıyımdır ama insani yönüm bazen aklıma galip geliyor
Hakkınızda hayırlısı olsun güle güle git sonra gel olur mugeldiğinde yine konuşuruz sadece diyebileceğim tek şey tevekkül et Rabbim doğru yolu gösterir sana
Ooofff yaaa dayanamadım onun sayfasına baktım manyağım ben niye yatım ki hiç bilmiyorum dayanamadım
Ooofff yaaa dayanamadım onun sayfasına baktım manyağım ben niye yatım ki hiç bilmiyorum dayanamadım
Sebebsiz bir mayhoşluk var üzerimde pek olmaz ama yapayalnız gibi bir derinlikteyim .. Rabbim feraha çıkarsın.Bir de kararsız bir hale dönüştüm basit şeylerde bile ikilemde kalıyorum bikaçgündür.Günaydın kızlar
Cerencim hayırdır neyin var?
Mavilim ben de uyku konusunda dengesizimdir gece geç yattım sabah işe de geç kaldım ama en kötüsü kolumu kaldıracak mecalim yok o derece halsizim sanırım havalar etkiledi
Challenger sen de ailene küsme canım, her ailede tartışmalar oluyor biz de zaman zaman yaşıyoruz - hele ki kişiler hastaysa bu ruh haline de yansıyor he deyip geçiyorsun mecburen - hem her ne olursa olsun aile her daim yanındadır şimdi kavgalısınız kırgınsınız ama birinize birşey olsa diğerinizin canı yanar
Tuğçem az kaldı heyecan dorukta
Limonum canım nasılsın???
ben ce tanış derim cnmiyim canım . ya dün yakın bi arkadşla buluştum biriyle tanıştırayım dedim tanışsam mı onu düşünüyorum ve ben kimseyle tanışmadım şimdiye kadar. bu tarz
selam canım hayırdır neyin var.. sağlık problemlerin nasıl gidiyor .. bu aralar duygusalım ben.. öyle herşeyde gözüm doluyor..Bu gün herkes bir karamsar herhalde
Selam cerenşeker)
ağlamakimin sayfasına baktın:26:
kendini suçlama aslında bu alışkanlık. ilerde bıkacaksın.. Merak etmek pek bir işe yaramıyor sadece kendini üzüyorsun. Yapabilcek birşey yok ilerde şükredeceksin.
Şu hayatımı gözden geçirdim. Hayatımda olmasını istedğim insanlar iyi olmamışlar dedim hep. çevreme baktım birçok örneği var. Yine diyorum şu anda birşeylerin olmamasının bir nedeni vardır. Birşeylerin zamanı vardır. Sabretmek lazım az beklemek lazım.
pc başından telden uzaklaş ihtiyaç hissettiğinde yürü temizlik yap.... dua et...
Hoşgeldin petunyam - ben rock pek sevmem ama haluk leventi severimmerhaba kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım. hepinize kolay gelsin. bir şarkı paylaşıyorum özellikle rock sevenler dinlesin
[video]http://www.izlesene.com/video/haluk-levent-sevdana-gonul-verdim/7346928#[/video]
güzel uydurmuşsunHaha
Yazdığım söze baksana nasıl olmuş ben uydurdum:26:
canım şaka yaptımNe yazmışım ama ha ha
Patenti nasıl alınıyor kine:26: varmı öyle bişey gerçekten twitterada yazdım ama altına adımı yazmadım aydur altına adımı yazıp tekrar tweetleyim
kızkardeşim yok maalesef benim - erkek kardeşim bunları söyleyen onun da etrafında böyle durumlar yaşayanlar olduğundan beni uyarmıştıbizde böyleydik canım ama sonradan çok sıkıntı çektik ve en çokta dediğim gibi manevi tarafı çok yıpratıyo insanı çok kırılıyo insan. kızkardeşin doğru söylemiş ama en doğrusunu sen bilirsin canıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?