- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.421
Hoşgeldin petunyam - ben rock pek sevmem ama haluk leventi severim
güzel uydurmuşsun
canım şaka yaptım- ilk yazan sen olduğun için ileride bu laf ünlenirse kendinle gurur duyarsın
kızkardeşim yok maalesef benim - erkek kardeşim bunları söyleyen onun da etrafında böyle durumlar yaşayanlar olduğundan beni uyarmıştı
kızlar saldım gitti sabahtan sonra bi daha konu açılmadı ben de davranışlarımı değiştirmedim normal şekilde davrandım sanki unutmuşum gibi - ama o şahsın yüzü asıktı tüm gün - ben irdelemeyince o da bişey demedi
Ooofff yaaa dayanamadım onun sayfasına baktım manyağım ben niye yatım ki hiç bilmiyorum dayanamadım
gönder canım özelden - ingilizcem iyidir - bilemediğim bişey bile olsa öğrenmeye çalışırım senin içingeldim canlar..
ya ben birşey sorucam ingilizceniz iyi mi? özelden bir şey göndercem çözemedim de :)
kendini suçlama aslında bu alışkanlık. ilerde bıkacaksın.. Merak etmek pek bir işe yaramıyor sadece kendini üzüyorsun. Yapabilcek birşey yok ilerde şükredeceksin.
Şu hayatımı gözden geçirdim. Hayatımda olmasını istedğim insanlar iyi olmamışlar dedim hep. çevreme baktım birçok örneği var. Yine diyorum şu anda birşeylerin olmamasının bir nedeni vardır. Birşeylerin zamanı vardır. Sabretmek lazım az beklemek lazım.
pc başından telden uzaklaş ihtiyaç hissettiğinde yürü temizlik yap.... dua et...
Ben de bugun ikilemler yaşadım şükür atlattım sayenizde - Rabbim seni de feraha çıkarsın inşallahSebebsiz bir mayhoşluk var üzerimde pek olmaz ama yapayalnız gibi bir derinlikteyim .. Rabbim feraha çıkarsın.Bir de kararsız bir hale dönüştüm basit şeylerde bile ikilemde kalıyorum bikaçgündür.
Açıkçası ben aşkım bebeğim tarzı konuşmaları samimi bulmam yani artık herkesin dilinde pelesenk olmuş şeyler bunlar bugun biriyle çıkar aşkım der yarın başkasıyla çıkar ona da aşkım der nerede kaldı birinin aşkı sevgilisi olmakBenim ex in aslında 10 önceki ex ama iki yıldır face.de konuşuyoduk sevgili değildik ama beni çok sevdiğini söylüyordu uğrumda ölecek kadar hemde sonra ne mi oldu başka bi kızla görüşüyormuş bi gün pat diye uzun zamandir bi ilişkim var hayat arkadaşım olacak dedi ve niye yaptın dediğim dede hiç dedi sadece
Beni umutlandırdı sevdiğini söyledi ve başkasına gitti durum bu ve ben dayanamayıp sayfasina baktim hiçbirşey olmamiş gibi ben sanki hiç var olmamişım gibi o kızla aşk yaşiyor aşkım aşağı aşkım yukarı sayfa bunlarla dolu
patent denen birşey tabii ki var da ben sana o an sadece şaka yapmıştım yani herkes herşeyi paylaşıyor zaten - ve bilgi paylaştıkça çoğalıp yine bize dönüyorHıım bende gerçekten öyle bi şey var sandım
canım diyet gruplarında 5.takımdayım
erkekler konusunda da şu para konusunda da birebir aynı düşüncelerdeyim ne eksik ne fazla
bir erkek benden daha bilgili kültürlü olmalı ki onun bilgisine hayran olmalıyım, en önemlisi de saygılı ve olgun olmalı zaten saygısı olan bir insan zeki de olurdaha önceleri kendini geliştirmiş olsun derdim hani entellektüel olsun kitap okusun falan - artık öyle dememekle birlikte saygı bekliyorum
para konusunda da aynı şeyleri ben de düşündüm zaten buna da kızıyorum yaa şu an evli değilim ve bir önceki yorumlarda da yazdım hayatımda hep başkaları için yaşamışken son bir yıldır sadece kendim için yaşıyorum - birşey olduğunda evli değilsin koca derdin yok çocuk derdin yok deniyor eee evli olmadığım için kendileriyle kıyaslamalarına sinir oluyorum insanların - siz evliyseniz bana ne dimiinan ki şu an mutluyum kendimle - ama bu kız bekar harcayacağı yer de kısıtlı nasılsa, yalan da söylemez kıyamaz da - saf gözüyle bakılmasına anlam veremiyorum iyi niyetliyim diye aptal yerine konmak gerçekten üzüyor
bizim yaşlarımızdakiler maaşını sonuna kadar harcar gezer tozar bir de ailesiyle kalır katkısı olmaz biz burada iki kuruşun hesabını yapıyoruz ah ah
tamam canım bak biz hemen iyileştirdik hatta boynuz kulağı geçti bile 2 günde
canım geçecek zamanla unutacaksın acısı küllenecek - sanırım şu an boş zamanın çok ve aklına ister istemez o geliyor
öyle olduğunda gir mutfağa kek kurabiye yap dağıt ye ne bileyim yap yanına bi çay oh misben mutfağı seviyorum da vakit bulamıyorum bi de bulaşıktı vs yıkancak olunca vazgeçiyorum
hani seni oyalayacak şeyler yap
gönder canım özelden - ingilizcem iyidir - bilemediğim bişey bile olsa öğrenmeye çalışırım senin için
evet canım dediğin gibi hayatımıza giren insanların hepsinin bize öğrettiği birşey var kimisi sadece sana birşey öğretir kimisi can olur kimisi seni üzse bile ne kadar güçlü olduğunu hatırlatır - kimisi yüzünü güldürür kimisi ömrün olur...
bizim burada bu topikte bir arada olmamız bile nasip kısmet aslında - birbirimizle etkileşim halinde olmamız gerekiyormuş demek ki...
Ben de bugun ikilemler yaşadım şükür atlattım sayenizde - Rabbim seni de feraha çıkarsın inşallah
Açıkçası ben aşkım bebeğim tarzı konuşmaları samimi bulmam yani artık herkesin dilinde pelesenk olmuş şeyler bunlar bugun biriyle çıkar aşkım der yarın başkasıyla çıkar ona da aşkım der nerede kaldı birinin aşkı sevgilisi olmaktakma bunlara - o seni üzmüş kırmış ama madem ki o yoluna devam edebiliyor sen de edeceksin - kimseye bu kadar anlam yüklememek lazım sanırım - hayatıma gelmek isteyen buyursun ama istemeyene de eyvallah
erkeklerin seviyorum lafına inanmıyorum ben hele ki sosyal medya üzerinden konuşuluyorsa...
patent denen birşey tabii ki var da ben sana o an sadece şaka yapmıştım yani herkes herşeyi paylaşıyor zaten - ve bilgi paylaştıkça çoğalıp yine bize dönüyor
canım geçecek zamanla unutacaksın acısı küllenecek - sanırım şu an boş zamanın çok ve aklına ister istemez o geliyor
öyle olduğunda gir mutfağa kek kurabiye yap dağıt ye ne bileyim yap yanına bi çay oh misben mutfağı seviyorum da vakit bulamıyorum bi de bulaşıktı vs yıkancak olunca vazgeçiyorum
hani seni oyalayacak şeyler yap
gönder canım özelden - ingilizcem iyidir - bilemediğim bişey bile olsa öğrenmeye çalışırım senin için
evet canım dediğin gibi hayatımıza giren insanların hepsinin bize öğrettiği birşey var kimisi sadece sana birşey öğretir kimisi can olur kimisi seni üzse bile ne kadar güçlü olduğunu hatırlatır - kimisi yüzünü güldürür kimisi ömrün olur...
bizim burada bu topikte bir arada olmamız bile nasip kısmet aslında - birbirimizle etkileşim halinde olmamız gerekiyormuş demek ki...
Ben de bugun ikilemler yaşadım şükür atlattım sayenizde - Rabbim seni de feraha çıkarsın inşallah
Açıkçası ben aşkım bebeğim tarzı konuşmaları samimi bulmam yani artık herkesin dilinde pelesenk olmuş şeyler bunlar bugun biriyle çıkar aşkım der yarın başkasıyla çıkar ona da aşkım der nerede kaldı birinin aşkı sevgilisi olmaktakma bunlara - o seni üzmüş kırmış ama madem ki o yoluna devam edebiliyor sen de edeceksin - kimseye bu kadar anlam yüklememek lazım sanırım - hayatıma gelmek isteyen buyursun ama istemeyene de eyvallah
erkeklerin seviyorum lafına inanmıyorum ben hele ki sosyal medya üzerinden konuşuluyorsa...
patent denen birşey tabii ki var da ben sana o an sadece şaka yapmıştım yani herkes herşeyi paylaşıyor zaten - ve bilgi paylaştıkça çoğalıp yine bize dönüyor
Geçmiş olsun.iyiyim cnm diş ameliyat oldum 4 gündür raporluydum daha 4 amelyatm var, snavlarma girdim sonuçlar bekliyrum, yarnda ingilizce kursum var iyi gidiyo kurs şimdilik sen naslsn prensesim
vayy ağır laf hemen patentini al çalınmasın
canım hep iyi niyetle yaklaşıyorum insanlara ne bileyim insanlar kötü değil bizim bakışımız kötü diye düşünerek yaklaşmaya, her durumda az da olsa pollyannayı oynamaya çalışıyorum ama öyle olunca da gelgitlere giriyorum aklımla vicdanım arasında...
limon da demiş yazmayı unutmuşum - ben de acaba aileme mi göndersem en azından yalan söylemeden aileme gönderiyorum derim diye düşündüm ama ailem de sen ne yapacağını zaten bilirsin der güvenir bana... kardeşimle de buna benzer bir konuda konuşmuştuk abla ileride öyle bir durumla karşılaşırsan kredi çektik ailecek onu ödüyoruz de yalansa yalan napalım seni zor duruma soktularsa yapacak birşey yok dedi ama ben yapamıyorum işte...
kullandırma demişsin aslında ben de bazı konularda çok katıyımdır ama insani yönüm bazen aklıma galip geliyor
ben ce tanış derim cnm
selam canım hayırdır neyin var.. sağlık problemlerin nasıl gidiyor .. bu aralar duygusalım ben.. öyle herşeyde gözüm doluyor..
Benim ex in aslında 10 önceki ex ama iki yıldır face.de konuşuyoduk sevgili değildik ama beni çok sevdiğini söylüyordu uğrumda ölecek kadar hemde sonra ne mi oldu başka bi kızla görüşüyormuş bi gün pat diye uzun zamandir bi ilişkim var hayat arkadaşım olacak dedi ve niye yaptın dediğim dede hiç dedi sadece
Beni umutlandırdı sevdiğini söyledi ve başkasına gitti durum bu ve ben dayanamayıp sayfasina baktim hiçbirşey olmamiş gibi ben sanki hiç var olmamişım gibi o kızla aşk yaşiyor aşkım aşağı aşkım yukarı sayfa bunlarla dolu
Hoşgeldin petunyam - ben rock pek sevmem ama haluk leventi severim
güzel uydurmuşsun
canım şaka yaptım- ilk yazan sen olduğun için ileride bu laf ünlenirse kendinle gurur duyarsın
kızkardeşim yok maalesef benim - erkek kardeşim bunları söyleyen onun da etrafında böyle durumlar yaşayanlar olduğundan beni uyarmıştı
kızlar saldım gitti sabahtan sonra bi daha konu açılmadı ben de davranışlarımı değiştirmedim normal şekilde davrandım sanki unutmuşum gibi - ama o şahsın yüzü asıktı tüm gün - ben irdelemeyince o da bişey demedi
kendini insan olarak görüyo dimi şimdi bu adamyazık onun insanlığına nasıl bi kişiliksizliktir yaaa
gerçekten amacı neymiş çok merak ettim denegsizmiydi senlemi derdi vardı anlamadım diycek laf bulamıyorum inan.
ve o kızda kendine aşık sanıyo onu yazık onada yazık bilemiyoruz karşımızdaki insanları malesef allah islah etsin
ama benim bildiğim bişey var canım oda şu bi adam bekelemeye falan gelmeye ilişki yaşamıyosa senle anlaki hayatında mutlaka bişeyler var ölüyorum dese inanma örneğini çok gördüm kim ne derse desin inanmam aksine
Ya ona brnde çok sinir oluyorum ah bekarsın ne güzel modu ama sürekki de koçişim de kocişimbende artık patladım boşa kocayı çocuğu da yurda ver dedim bu kadar bıktıysan aileme gönderiyorun de. Kardeşin varsa ona verşyorım de uydur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım öksürük için dr.a gittin mi? ballı süt iyi geliyor ben bu yıl çok öksürük krizleri geçirdim mesela sigara dokunur bana kesintisiz öksürürüm bir de hastaydım o dönemi balla atlattımBu durum küllenene kadar baya yoracak beni galiba daha olay yeni olduğu içinde böyle başa dönüşlerim olabilir.
Evet çok boş zamanım var kendimle kaldıkça başa dönüyorum bana bi iş sosyal bi ortam lazım arkadaş lazım lazımda lazım yani
Kek pasta falan pek sevmiyorum yaa bi de hasayım hiçbir şey yapasım yok şu öksürükten kurtulamadım
Benim lafımda yayılsın ne güzel olur
hoşgeldinMerhaba kızlar, yoğunum gelemedim.
Yazılanlar da çok, okuyamadım hepsini.
Bilmem gereken bir şey var mı?
TURKUAZ nerelerde?
Geçmiş olsun.
Canım ya ne dşyeceksşn peki sana güvenmiyorum ondan vermem diyemeceğimşze göre hem az ya da çok aileye para gönderilir bu da yalan diil miktarı belirtecek halin yok. Bişiler sölemezsen başka isteyenler de olur emin ol. Akraba şu bu vs sonu grlmez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[SUB]yok bahsetti işte hepsini vercez gibisinden konuştu ama sözde bu ay içinde verilecekti - ha başka sorunları da var ben de üstelemedim o nedenle...[/SUB]iyi yapmışsın canım karşı taraf senin iyi niyetinden faylanmaya çalışıyo gibi geldi bana inşallah günaha girmiyorumdur ama önceki borcundan bahsetmemesine çok kızdım bizdede varda o durumlar
Evet adamım diye geçiniyor ve ona sormaya kalksan varya dünyadaki en masum en dürüst insan
Amacı neydi bende bilmiyorum niye yaptın sorusuna tek bi cvb.ı vardı "hiç" canım öyle istedi der gibi
Yaptığı kötülüğü (içimde ne sözler varda yazmak uygun olmuyor) mantıken algılıyorum da kalbim çok kızgın ve acılı
Evet artık ölüyorum derae bi erkek inanmam ben bu dama beni kırdığı zaman beni öldürecek bazı sözlerin dedim bende senin peşine ölürüm dedi ama asıl niyeti beni öldürmek miş...
Atlatmaya çalışıyorum ama daha çok yeni 15 gün falan oldu o yüzden sanırım arada tökezliyorum :18:
canım artık kim ne derse desin yapacak birşey yok - bu arada o kocişim yazına güldüm yaacanım öksürük için dr.a gittin mi? ballı süt iyi geliyor ben bu yıl çok öksürük krizleri geçirdim mesela sigara dokunur bana kesintisiz öksürürüm bir de hastaydım o dönemi balla atlattım
bu arada nerede yaşıyordun canım sen???
hoşgeldinbilmen gereken şey var şeyyyyy kem küm:18: diğer topikte dedikodunu yapmıştm lucky ile:26:
ya işi güvene bağlıyorlar hemen ama tam manasıyla güven sorunu da değil yani tamamen aslında kendimle ilgili - bir prensip koymak gerekiyor ve bunu uygulamalıyım çünkü taviz verdin mi arkası geliyor
[SUB]yok bahsetti işte hepsini vercez gibisinden konuştu ama sözde bu ay içinde verilecekti - ha başka sorunları da var ben de üstelemedim o nedenle...[/SUB]
15 gun çok yeni o yüzden zamanla geçecek gel buraya yaz çiz dert yan ama yeter ki içinde biriktirme ki daha çabuk unutabilesin, acın geçebilsin
canım artık kim ne derse desin yapacak birşey yok - bu arada o kocişim yazına güldüm yaacanım öksürük için dr.a gittin mi? ballı süt iyi geliyor ben bu yıl çok öksürük krizleri geçirdim mesela sigara dokunur bana kesintisiz öksürürüm bir de hastaydım o dönemi balla atlattım
bu arada nerede yaşıyordun canım sen???
hoşgeldinbilmen gereken şey var şeyyyyy kem küm:18: diğer topikte dedikodunu yapmıştm lucky ile:26:
ya işi güvene bağlıyorlar hemen ama tam manasıyla güven sorunu da değil yani tamamen aslında kendimle ilgili - bir prensip koymak gerekiyor ve bunu uygulamalıyım çünkü taviz verdin mi arkası geliyor
[SUB]yok bahsetti işte hepsini vercez gibisinden konuştu ama sözde bu ay içinde verilecekti - ha başka sorunları da var ben de üstelemedim o nedenle...[/SUB]
15 gun çok yeni o yüzden zamanla geçecek gel buraya yaz çiz dert yan ama yeter ki içinde biriktirme ki daha çabuk unutabilesin, acın geçebilsin
Evet adamım diye geçiniyor ve ona sormaya kalksan varya dünyadaki en masum en dürüst insan
Amacı neydi bende bilmiyorum niye yaptın sorusuna tek bi cvb.ı vardı "hiç" canım öyle istedi der gibi
Yaptığı kötülüğü (içimde ne sözler varda yazmak uygun olmuyor) mantıken algılıyorum da kalbim çok kızgın ve acılı
Evet artık ölüyorum derae bi erkek inanmam ben bu dama beni kırdığı zaman beni öldürecek bazı sözlerin dedim bende senin peşine ölürüm dedi ama asıl niyeti beni öldürmek miş...
Atlatmaya çalışıyorum ama daha çok yeni 15 gün falan oldu o yüzden sanırım arada tökezliyorum :18:
yinede birini vermeden birini istemesi pek hoş olmamış canım san daha iyi bilirsinokyanus atlatacak bunu hatta belki o adam okyanusa dönecek pişmanolup dönmese bile yaptığıını mutlaka çekecek
İnşallah yaptığını çeker bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam yani
neydi peki sana göre amacı:26: hiiiiç nedir yaaa cevapmı o çocuk gibio adamdan ne köy olur ne kasaba kurtulmuşun diyelim canım evet çok yeniymiş ama atlatcaksın onun gibiler koparamaz hayatın güzelliklerinden elbet iyi insanlarda bulacak bizi sıkıldıkça dürtüver beni ben hiç sıkılmam hep dinlerim sen yeterki konuşalım de
teşekkür ederim cnm..
hayatının en mutlu günlerinden bir güne 1 gün kalmış canım Rabbim gönlünce geçirebilmeyi nasip etsin.. içinden dua et bizim için de.. kendin için de bence gelinlerin duası kabul olur..:) inşallah..
aaa tugcecım yarın akşam kına dımı? keske yanında olabılseydık..
hıcbırseyı kendıne dert etme eğlenmeye ve tadını cıkarmaya bak ..hayatta ılk ve tek olacak bır akşam olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?