30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben de sigara içmiyorum canım işte dumanı bile dokunuyor

bu arada istediğin kadar yaz biz bıkmayız birimizin derdi hepimizin derdi ama güçlü birisin çakraların da açık çabuk atlatacağına inanıyorum

o adam kesin okyanus'a geri dönecek de okyanus kabul eder mi orası şüpheli

estf cnm sen gel yaz biz sana her daim desteğiz
bu adam biraz yanar dönermiş bence - şıpsevdi tarznda bişey yani bugun sana arkasını dönen adam yarın da şimdiki o aşkım dediğine dönecek inşallah o kız senin kadar bağlanmadan kurtulur o adamdan

tarafsızca bır yorum yapacağım.. adam hayatında olmak ıstememiş olmamış bu kadar basıt.başkası ıle olmak ıstemış olmuş.
ya gercekten bazı kızlar hala başka kıza anlattım bık bık dıye seyler anlatan erkeklere hala safca ınanıyormu ?? bunu soyleyen bır adama ben yarında benım yanımdan başkasına gıdersın dıye cok yol vermışlıgım var.
bırde sorgulama yaşa.canın acır bugun yarın olgunlaşırsın sakın sorgulama ,düşünmemeye calış..

ve ınan okyanus yaşadım daha beterını yaşadım adam köpek oldu kapılarda yattı asalak dıye ıstemedım sonra ıstedım o tellere cıkmadı .. sonra almanyaya gıdıyorum dıye aradı görüşelım dıye arkadaşca görüşcektık kendı söyledıgı gun adam gene yok oldu.
geçenlerde konuştum hayatında başkası varmış ,hatta hayatında başkaları varmış suandada o kız hakkında benım adamımın dedıgı gıbı boyle erkeklere kaşar erkek denıyor ve tek dertlerı o anlık ılgılenıp sonradan ılgısını başka kızların cekmesı.bır erkek eğer bır kızla ılgılenıyorsa arı gıbı sureklı bal almak ıcın o kovana gıder durur,alır yada almaz önemı yoktur cunku.sana aşık numaraları yaparken başkasına yapmadıgını nereden bılıyorsun.. dusunmeyın ve lutfen erkeklere bu kadar ınanmayın.

Son düzenleme:
Amin canım teşekkür ederim.
Ediyorum her gece sizin için dua.

canım yarın kınan var. çok mutlu olun küçük küçük angellarınız olsun

inş yoluna girer sınavlar sen yaparsın ben inanıyorum

canım tanımıyorum arkadaşımın arkadaşı facen baktım işte bişi kaybetmem diyorum.

canım aynen en kötü gıder bır kahve ıcer eve dönersın .bır arkadaş daha kazanmış olursun.

canım aynen en kötü gıder bır kahve ıcer eve dönersın .bır arkadaş daha kazanmış olursun.

baibaşa olmayacağız zaten arkadaşım nişanlsıı bi kaç arfkadaş daha öle bi ortam bakalım. bu adım bile benim için büyük insanlık için küçük

sen nasılsın duyguların ne alemde

Cansınız siz
İnşallah atlatıcam cnm atlatınca gözüme görünmesin o, ne kabul edicem onu bana çektirdiği bu acıyı beni sevdiğini söyleyip başkasına gitmesini affedemem etmekte istemiyorum tek istediğim yaptığının cezasını çekmesi
pişman olsun bana yaptığını çeksin bende göreyim bunu çok istiyorum :81: hem bunun için hemde onu unutmak için sürekli dua ediyorum

canım benım sen kendını hıc düşünmezmısın.bırak ne halı varsa de bırak önüne bak. kımse sana affet demıyor.gelecegını umarak kendını kandırma,kendı moralını bozma. cezasını ceksın cekmesın sana ne ? ya adam gıtmış farkındamısın gıtmışş seven ınsan 1 kere olsun sevdıgıne ben başkasına gıdıyorum dıyemez.. bunu lutfen anla.. kendıne kötülük yapma.. sadece önüne bak,ağla zırla ama onune bak sadece.

canım yanlış anlamazsan aklına geldikçe konuyu değiştiri nedne vs diye düşünmek insanı bitiriyo. kpssye mi hazırlanıyordun?
işe falan girmeyi düşünüyo musun?

iş gerçekten fena kafa dağıtıyo.

ilk ayrıldığımızda sabaha kadar ağlayıp işe gittim ve işim gereği ( psikolojik danışmanım) surat asamam o sabahları giyinmeye süslenmeyi kendini zorlmak bile iyi geliyo. dostlarım zaten vardı eskiden görüşmediğim arkadaşlara yazdım buluşuyorum tekrar çevre apıyorum. ingilizce ve zumba kursuna başladım kendimde beğenmediklerimi değiştiriyorum. kilomdan memnun değildim verdim kılık kıyafet tarzımı değiştirdim. nerde eğleneceğim şeyler varsa onu yapıyorum

senin adına sevindim herşey yoluna giriyor bak - baban da unutmuş olanları demek ki o anlık bir durummuş hem erkekler bizim gibi içlerinde uzun süre yaşamıyorlar hemen unutuveriyorlar sorunları - herşey normalmiş bişey olmamış gibi davranıyorlar sen de unut gitsin ailenle aranı sıcak tut onlar çok değerli...
sınavlarda başarılar

aaa tugcecım yarın akşam kına dımı? keske yanında olabılseydık..
hıcbırseyı kendıne dert etme eğlenmeye ve tadını cıkarmaya bak ..hayatta ılk ve tek olacak bır akşam olacak.
ne güzel birşey değil mi hayatının en güzel günü hele ki bir kız için kına gecesi çok kıymetlidir bindallılar falan Allah herkese nasip etsin

ay canım benim herşey çok güzel olacak hiç kafaya takma - iyi düşün iyi olsun olumlama meleğim benim

ıste bu bızım lımonumuz senı sevıyorum cnm supersın

kızlar butun gun cok yoruldum bıraz dınlenıcem sızlerı sevıyorum.

tugcecım herseyın en guzelı olacak yarın akşam emınım canım sonsuz mutluluklar sana.

İnanmış bulunduk birkere işte atlatıcam inş.
Ama kendimi dinleyer bunu yapmam kolay olmuyor arkadaşlar yardımcı oluyor sağolsunlar ne demişler insanlar konuşa konuşa... Konuşarak dertleşerek tavsiyeler ve destek alarak daha kolay alarak atlatacağımı düşünüyorum

yes soruma cevap vermedin duygu dünyan ne alemde. ve kuzum babanı ara sor lütfen adam pişmandır babalar candıe değerlidir senin de baban en yakının bunu görebiliyorum

canım evet kaynatmaya çalıştım ama kaynatamadım.

canım bılmıyorum gercekten işyerınde mutluyum ama suanda yanımda bır adam olsun ona sarılıyım dıyorum demekkı zamanı var.
adamımla ılgılıde kafam karışık baya bılmıyorum ya

evet babam en değerlım cok özledim konuşmayı bıle benım en değerlim bakalım yarın barışırız heralde.

döner dönmesinede herkesi bıraktığı yerde bulurmu o ayrı konu elbet devarn tersine dönüyo bigün

fark ettim :d hadi dinlen bakalım ah ah o sarılacak adamı hepimiz istiyoruz kuzum

ben babama kzıınca aklıma ya barışmaya vaktim olmazsa geliyo ve adama kızamıyorum

inşallah canım... bana dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…