- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.461
İnanmış bulunduk birkere işte atlatıcam inş.
Ama kendimi dinleyer bunu yapmam kolay olmuyor arkadaşlar yardımcı oluyor sağolsunlar ne demişler insanlar konuşa konuşa... Konuşarak dertleşerek tavsiyeler ve destek alarak daha kolay alarak atlatacağımı düşünüyorum
canım yanlış anlamazsan aklına geldikçe konuyu değiştiri nedne vs diye düşünmek insanı bitiriyo. kpssye mi hazırlanıyordun?
işe falan girmeyi düşünüyo musun?
iş gerçekten fena kafa dağıtıyo.
ilk ayrıldığımızda sabaha kadar ağlayıp işe gittim ve işim gereği ( psikolojik danışmanım) surat asamam o sabahları giyinmeye süslenmeyi kendini zorlmak bile iyi geliyo. dostlarım zaten vardı eskiden görüşmediğim arkadaşlara yazdım buluşuyorum tekrar çevre apıyorum. ingilizce ve zumba kursuna başladımkendimde beğenmediklerimi değiştiriyorum. kilomdan memnun değildim verdim kılık kıyafet tarzımı değiştirdim. nerde eğleneceğim şeyler varsa onu yapıyorum
fark ettim :d hadi dinlen bakalım ah ah o sarılacak adamı hepimiz istiyoruz kuzum
ben babama kzıınca aklıma ya barışmaya vaktim olmazsa geliyo ve adama kızamıyorum
inşallah canım... bana dua edin.
Yok cnm niye yanlış anlayım side benim düzelmem için yol gösteriyorsunuz önerilerde bulunuyorsunuz sonuç olarak
Evet kpss ye giricem bu yıl onun haricinde iş başvuruları yapıyorum ama bi sonuç çıkmadı henüz
normalde bende kızamıyordumda ablamla benım aramda tercih yapması bana dokundu ondan dolayı.
canım ılk kez sen ayrılmıyorsun ama bana kalırsa sen onu hayallerınde saklamaya çalıştıgın ıcın acı cekıyorsun.
bana gelecek umudunu taşıyorsun ılk olarak bunu unut.gelecek adam gıtmezdı gelsede bu adamın ne ceza cekmesı,ne surunmesın senın umrunda olmamalı tekrardan zaman kaybı dışında başka bırsey olmaz senın ıcın.
sana tavsıyem ona ceza vermek ıstıyorsan guclu kıza bürün bı anda noldguunu anlamasın ınan bıyerlerden haberlerını alıyordur erkekler bızden daha beterler bu konuda bırbırlerıne dedıkodu kazanı yapıyorlar. ve kendın ıcın hobıler vs bul derim ama tabı acı cekmekte senın tercıhın.
ben duygularımı belkıde erkeklere karşı kaybettım her telden arkadaşım var cevremde ve bu sebeple erkeklerı cok ıyı bılıyorum.
kızlar butun gun cok yoruldum bıraz dınlenıcem sızlerı sevıyorum.
tugcecım herseyın en guzelı olacak yarın akşam emınım canım sonsuz mutluluklar sana.
merabalar hanımlar nasılsınız
bende gelebilirmiyim aranıza
her geldiğinde kapıyı çalma geç bi köşeye otur
canım ınan aklımda sen varsın ve dua edıyorum sureklı.
Chal, yorumunu çok beğendim tam silkelenmelik bir yazı ama maalesef sistem izin vermedi beğenmeme...
Limon - ilk başta arkadaş çevresinde bulunup zamanla ayrı takılmak daha iyi bence - hemen sevgili moduna girmenize de gerek yok başta arkadaşça konuşursunuz baktın kafalar uyuşuyor devam edersin - inan aynısı başıma gelse ben de kendim için büyük bir adım olarak nitelendirirdim
Okyanus, herşeyi atlatacaksın ama onu düşünmemeye aklına geldikçe de dikkatini başka şeylere çekmeye çalış
iş olarak çok ince eleme derim bi başla gerisi gelir. kurslara baksan halk eğitimleri ücretsiz ve güzl kursları oluyo ortam ortamdır.
anlıyorum canım ama işte bi anlık bişi. eminim ki o daha çok üzülmüştür . küçüklük sende kalsın affet
Elimden geleni yapıyorum cnm arada sapıtıyorum bugünki gibiama inan elimden geleni yapıyorum
Allah razı olsun canım.
Benim de dualarımdasın.
kızlar bsy dıyecegım 8 yıllık ex ılıskım olan cocugun nısan resmını gördüm hıcbırsey hıssetmedım hatta kızı kıyafetı ve saçini eleştirdim sizce normalmı?
ama cıdden hanı benım bakımsız bulanlar varya Allahım oyle bır kızla nısanlandırmışkı ne saçı saç,ne başı baş.. cok afedersınız bı tarafıma kaş ,göz cızsem daha guzel olurum.sadece layıgını bulmuş dedim şaka gıbı.
tugcem ya bana aşk kartı cekermısın son kez..
stres yerini bir rahatlığa ve heyecana bırakmış sanki gün yaklaşınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?