30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım ılk kez sen ayrılmıyorsun ama bana kalırsa sen onu hayallerınde saklamaya çalıştıgın ıcın acı cekıyorsun.
bana gelecek umudunu taşıyorsun ılk olarak bunu unut.gelecek adam gıtmezdı gelsede bu adamın ne ceza cekmesı,ne surunmesın senın umrunda olmamalı tekrardan zaman kaybı dışında başka bırsey olmaz senın ıcın.
sana tavsıyem ona ceza vermek ıstıyorsan guclu kıza bürün bı anda noldguunu anlamasın ınan bıyerlerden haberlerını alıyordur erkekler bızden daha beterler bu konuda bırbırlerıne dedıkodu kazanı yapıyorlar. ve kendın ıcın hobıler vs bul derim ama tabı acı cekmekte senın tercıhın.

ben duygularımı belkıde erkeklere karşı kaybettım her telden arkadaşım var cevremde ve bu sebeple erkeklerı cok ıyı bılıyorum.

Yok cnm niye yanlış anlayım side benim düzelmem için yol gösteriyorsunuz önerilerde bulunuyorsunuz sonuç olarak
Evet kpss ye giricem bu yıl onun haricinde iş başvuruları yapıyorum ama bi sonuç çıkmadı henüz

Chal, yorumunu çok beğendim tam silkelenmelik bir yazı ama maalesef sistem izin vermedi beğenmeme...

Limon - ilk başta arkadaş çevresinde bulunup zamanla ayrı takılmak daha iyi bence - hemen sevgili moduna girmenize de gerek yok başta arkadaşça konuşursunuz baktın kafalar uyuşuyor devam edersin - inan aynısı başıma gelse ben de kendim için büyük bir adım olarak nitelendirirdim

Okyanus, herşeyi atlatacaksın ama onu düşünmemeye aklına geldikçe de dikkatini başka şeylere çekmeye çalış

iş olarak çok ince eleme derim bi başla gerisi gelir. kurslara baksan halk eğitimleri ücretsiz ve güzl kursları oluyo ortam ortamdır.
normalde bende kızamıyordumda ablamla benım aramda tercih yapması bana dokundu ondan dolayı.

anlıyorum canım ama işte bi anlık bişi. eminim ki o daha çok üzülmüştür . küçüklük sende kalsın affet

Yok gelcek diye bi umudum yok bitti artık, tavsiyelerini aklımda bulundurup uygulamaya çalışıcam
Acı çekmeyi tabi ki istemiyorum ama her şeyide bi anda yok saymıyorum sadece birazcık zamana ihtiyacım var

kızlar bsy dıyecegım 8 yıllık ex ılıskım olan cocugun nısan resmını gördüm hıcbırsey hıssetmedım hatta kızı kıyafetı ve saçini eleştirdim sizce normalmı?
ama cıdden hanı benım bakımsız bulanlar varya Allahım oyle bır kızla nısanlandırmışkı ne saçı saç,ne başı baş.. cok afedersınız bı tarafıma kaş ,göz cızsem daha guzel olurum.sadece layıgını bulmuş dedim şaka gıbı.

tugcem ya bana aşk kartı cekermısın son kez..

Son düzenleme:

Elimden geleni yapıyorum cnm arada sapıtıyorum bugünki gibi ama inan elimden geleni yapıyorum

Kurslar benimde aklım da bakıcam bi araştırıcam bakalım

Elimden geleni yapıyorum cnm arada sapıtıyorum bugünki gibi ama inan elimden geleni yapıyorum

canım bak mevlam neylerse guzel eyler ınan buna bende yaşadım 8 yıllık ılıskımden aılesı ıstemedıgı ıcın benı ayrıldım.o dönemde o kadar önemlıydıkı öl dese gözümü kırpmadan ölürdüm.ılk 1 yıl canımdan can aldılar ayrıldıgım suanda ayrılalı yaklaşık 2 yıl gıbı bsy oldu kasıma kadarda görüştük ara sıra ve kasımda farklı bır ınsan karşıma çıktı aslında var olan arkadaşlarımdan bırısınden farklı bır konuşma esnasında etkılendım.ve başka bır ulkede olmasına ragmen hayatıma aldım.
ve pazar o ınsanın nısanlandıgını öğrendım bugunde şans eseri facede bır arkadaşımın fotosunu beğendıgını gördüm benı o bakımsızım dıye ıstemeyen aılenın aldgı gelını görsen ne demek ıstedıgımı anlardın.kımseyı bakımsız,cırkın dıye kı eleştıren bırısı degılım ve kasımda o adamdan ayrılmamın sebebı benım onunla aynı pencereden bakamayacağımdı.ıyıkıde bugunde dıyorum zamanında ıstememişler zaten bız olmazmışız.dıyecegım su kı hayır dıye görünen şer,şer dıye görünenler hayır olabılıyor. bunu dusun sana en guzel örnek.

aynı sekılde ben ılk ayrıldıgım dönemde 1.5 yıl once bırısı hayatıma gırmeyı denedı başaramadı.başaramadık arada faceıne bakıyorum barbıe gıbı hem huyu hem kendısı guzel bır kızla oda nişanlı Allahım ınsallah cok daha ıyı ve guzellerını versın onlara.cok mutlu olurlar.neyın hakkımızda hayırlı oldguunu bılemeyız.

Son düzenleme:

canım aşk konusundaki herşey hallolacak.
Herşey olması gerektiği gibi gelişecek.
Ve aşk konusunda hafiflemen gerek.
sana yük eden duyguları ve kişileri bıraktığında yenilik ve güzellikler gelecek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…