- 14 Ağustos 2011
- 28.824
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.481
2 tabak dolusu makarna yiyorum şu anda,kilo alır mıyım
canım aşk konusundaki herşey hallolacak.
Herşey olması gerektiği gibi gelişecek.
Ve aşk konusunda hafiflemen gerek.
sana yük eden duyguları ve kişileri bıraktığında yenilik ve güzellikler gelecek canım.
canım bak mevlam neylerse guzel eyler ınan buna bende yaşadım 8 yıllık ılıskımden aılesı ıstemedıgı ıcın benı ayrıldım.o dönemde o kadar önemlıydıkı öl dese gözümü kırpmadan ölürdüm.ılk 1 yıl canımdan can aldılar ayrıldıgım suanda ayrılalı yaklaşık 2 yıl gıbı bsy oldu kasıma kadarda görüştük ara sıra ve kasımda farklı bır ınsan karşıma çıktı aslında var olan arkadaşlarımdan bırısınden farklı bır konuşma esnasında etkılendım.ve başka bır ulkede olmasına ragmen hayatıma aldım.
ve pazar o ınsanın nısanlandıgını öğrendım bugunde şans eseri facede bır arkadaşımın fotosunu beğendıgını gördüm benı o bakımsızım dıye ıstemeyen aılenın aldgı gelını görsen ne demek ıstedıgımı anlardın.kımseyı bakımsız,cırkın dıye kı eleştıren bırısı degılım ve kasımda o adamdan ayrılmamın sebebı benım onunla aynı pencereden bakamayacağımdı.ıyıkıde bugunde dıyorum zamanında ıstememişler zaten bız olmazmışız.dıyecegım su kı hayır dıye görünen şer,şer dıye görünenler hayır olabılıyor. bunu dusun sana en guzel örnek.
aynı sekılde ben ılk ayrıldıgım dönemde 1.5 yıl once bırısı hayatıma gırmeyı denedı başaramadı.başaramadık arada faceıne bakıyorum barbıe gıbı hem huyu hem kendısı guzel bır kızla oda nişanlı Allahım ınsallah cok daha ıyı ve guzellerını versın onlara.cok mutlu olurlar.neyın hakkımızda hayırlı oldguunu bılemeyız.
kızlar bsy dıyecegım 8 yıllık ex ılıskım olan cocugun nısan resmını gördüm hıcbırsey hıssetmedım hatta kızı kıyafetı ve saçini eleştirdim sizce normalmı?
ama cıdden hanı benım bakımsız bulanlar varya Allahım oyle bır kızla nısanlandırmışkı ne saçı saç,ne başı baş.. cok afedersınız bı tarafıma kaş ,göz cızsem daha guzel olurum.sadece layıgını bulmuş dedim şaka gıbı.
tugcem ya bana aşk kartı cekermısın son kez..
2 tabak dolusu makarna yiyorum şu anda,kilo alır mıyım
canım lisede birine plaonik aşıktım ama köpek gibi ya tam plotonikte sayılmazdık o da ilgeniliyodu ama olmadı neyse arkadaşım normal olarak nişanlandı 15 tatilde bende aynen kızı eleştiridm ve çocuk bile o kadar irrite geldi kigeçiyo ya bunlar da geçecek bize huzur verenler gelecek
verirsin canım makarna hele ki bu saatte yenirse ipincecik yapıyomuş
iyi diyelim iyi olalım canım.aynen canım öyle oldu. :)
sen nasılsın Aslıcım?
Vayy bendensin Aslıcım.
makarnanın hakkını vermek lazım.
tam bunu düşünüyordum cnm ınsallah.
aslı yok hıc alırmısın oyle sey olurmu
canım lisede birine plaonik aşıktım ama köpek gibi ya tam plotonikte sayılmazdık o da ilgeniliyodu ama olmadı neyse arkadaşım normal olarak nişanlandı 15 tatilde bende aynen kızı eleştiridm ve çocuk bile o kadar irrite geldi kigeçiyo ya bunlar da geçecek bize huzur verenler gelecek
verirsin canım makarna hele ki bu saatte yenirse ipincecik yapıyomuş
aynen oyle banada ırrite geldi
supersın seslı guldum resmen aslı bu saatte ıkı tabak makarna yersen tıg gıbı olursun :)
aynen oyle banada ırrite geldi
supersın seslı guldum resmen aslı bu saatte ıkı tabak makarna yersen tıg gıbı olursun :)
ahahahadi makarna yiyeli cnm istedi ya şu an
ben de sizi çok seviyorummmmmmmmbende seni ve sizibu topiği e çok seviyorum kiii hepimzi süperiz.
barışırsın merak etme hem babalar kızlarına dayanamazcanım evet kaynatmaya çalıştım ama kaynatamadım.
canım bılmıyorum gercekten işyerınde mutluyum ama suanda yanımda bır adam olsun ona sarılıyım dıyorum demekkı zamanı var.
adamımla ılgılıde kafam karışık baya bılmıyorum ya
evet babam en değerlım cok özledim konuşmayı bıle benım en değerlim bakalım yarın barışırız heralde.
hoşgeldin Aslıyeni değiştirdim zaten
Dualarımız seninle Tuğçeinşallah canım... bana dua edin.
erkekler konusunda ben de katıyım valla - biz nasıl birine güvenebiliriz ki bu katılıkla???canım ılk kez sen ayrılmıyorsun ama bana kalırsa sen onu hayallerınde saklamaya çalıştıgın ıcın acı cekıyorsun.
bana gelecek umudunu taşıyorsun ılk olarak bunu unut.gelecek adam gıtmezdı gelsede bu adamın ne ceza cekmesı,ne surunmesın senın umrunda olmamalı tekrardan zaman kaybı dışında başka bırsey olmaz senın ıcın.
sana tavsıyem ona ceza vermek ıstıyorsan guclu kıza bürün bı anda noldguunu anlamasın ınan bıyerlerden haberlerını alıyordur erkekler bızden daha beterler bu konuda bırbırlerıne dedıkodu kazanı yapıyorlar. ve kendın ıcın hobıler vs bul derim ama tabı acı cekmekte senın tercıhın.
ben duygularımı belkıde erkeklere karşı kaybettım her telden arkadaşım var cevremde ve bu sebeple erkeklerı cok ıyı bılıyorum.
kız sen artık topiğin bi parçası değil misin sanki hiç gelmemiş gibi her gün izin mi alcan - gel bize katıl sohbete kimse neden geldin demez canım benimmerabalar hanımlar nasılsınız
bende gelebilirmiyim aranıza
ben de sizi çok seviyorummmmmmmm
barışırsın merak etme hem babalar kızlarına dayanamaz
hoşgeldin Aslı
Dualarımız seninle TuğçeHerşey çok güzel geçecek inşallah
erkekler konusunda ben de katıyım valla - biz nasıl birine güvenebiliriz ki bu katılıkla???
kız sen artık topiğin bi parçası değil misin sanki hiç gelmemiş gibi her gün izin mi alcan - gel bize katıl sohbete kimse neden geldin demez canım benim
inşallah canım teşekkür ederim.
canımm büyük gün geldi ... heyecanını gönülden paylaşıyorum, çok çok güzel bir düğünün olsun inşallah... hep mutlu musmutlu olun.... dualarım seninle...
ben de sizi çok seviyorummmmmmmm
barışırsın merak etme hem babalar kızlarına dayanamaz
hoşgeldin Aslı
Dualarımız seninle TuğçeHerşey çok güzel geçecek inşallah
erkekler konusunda ben de katıyım valla - biz nasıl birine güvenebiliriz ki bu katılıkla???
kız sen artık topiğin bi parçası değil misin sanki hiç gelmemiş gibi her gün izin mi alcan - gel bize katıl sohbete kimse neden geldin demez canım benim
havan bana mı güzelim
ha sana caka satıyorum fiyaka yapıyorum ahaha
Aslı makarna yersen kilo almazsın canım kilo aldıran makarna değil ağır yağlı soslardırhehe işte size bir diyetçi gözüyle yorum
Limonum ye canım cipsleri valla kızlar ben de bugun diyetin dibine vurdum cips yedim dondurma yedim krize girdim gözüm görmedi resmen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?