30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tam bunu düşünüyordum cnm ınsallah.

aslı yok hıc alırmısın oyle sey olurmu

Sen de zor şeyler yaşamışsın bir çok insan yaşıyor bunları bir tek ben değilim biliyorum söylediklerinde de haklısın allah nasip etmemişse vardır bi bildiği ben zaten onunla konuşurken hep dua ettim hayırlı ise olsun diye demekki hayırlı değil benim için ilk zamanlardaki gibi üzülmüyorum ama ara sıra binduygu karmaşasına girdiğim oluyor bu günki gibi bunu da olayın yeni olmasına bağlıyorum ama kısa bi zaman olmasına rağmen daha iyiye gittiğimi kendimde görüyorum

Allah hayırlısını versin ben bunu hep söylüyorum iş içinde eş içinde hepimize

canım lisede birine plaonik aşıktım ama köpek gibi ya tam plotonikte sayılmazdık o da ilgeniliyodu ama olmadı neyse arkadaşım normal olarak nişanlandı 15 tatilde bende aynen kızı eleştiridm ve çocuk bile o kadar irrite geldi ki geçiyo ya bunlar da geçecek bize huzur verenler gelecek

2 tabak dolusu makarna yiyorum şu anda,kilo alır mıyım

verirsin canım makarna hele ki bu saatte yenirse ipincecik yapıyomuş

aynen oyle banada ırrite geldi

supersın seslı guldum resmen aslı bu saatte ıkı tabak makarna yersen tıg gıbı olursun :)

Son düzenleme:
aynen canım öyle oldu. :)
sen nasılsın Aslıcım?
iyi diyelim iyi olalım canım.

Vayy bendensin Aslıcım.
makarnanın hakkını vermek lazım.

tam bunu düşünüyordum cnm ınsallah.

aslı yok hıc alırmısın oyle sey olurmu

aynen oyle banada ırrite geldi

supersın seslı guldum resmen aslı bu saatte ıkı tabak makarna yersen tıg gıbı olursun :)

neden gerçekler bu kadar acı

bende seni ve sizi bu topiği e çok seviyorum kiii hepimzi süperiz.
ben de sizi çok seviyorummmmmmmm

barışırsın merak etme hem babalar kızlarına dayanamaz

yeni değiştirdim zaten
hoşgeldin Aslı

inşallah canım... bana dua edin.
Dualarımız seninle Tuğçe Herşey çok güzel geçecek inşallah

erkekler konusunda ben de katıyım valla - biz nasıl birine güvenebiliriz ki bu katılıkla???

merabalar hanımlar nasılsınız

bende gelebilirmiyim aranıza
kız sen artık topiğin bi parçası değil misin sanki hiç gelmemiş gibi her gün izin mi alcan - gel bize katıl sohbete kimse neden geldin demez canım benim

inşallah canım teşekkür ederim.

hoşbulduk,sen de hoşgeldin

Aslı makarna yersen kilo almazsın canım kilo aldıran makarna değil ağır yağlı soslardır hehe işte size bir diyetçi gözüyle yorum

Limonum ye canım cipsleri valla kızlar ben de bugun diyetin dibine vurdum cips yedim dondurma yedim krize girdim gözüm görmedi resmen:26:

canım ben diyeti bıraktım da sabit kalmak amcım verirsem de 2 kilo vereyim yeter

ahaha aslıcan sossuz yersen 3. tabağı bile yiyebilrisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…