- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.501
bende ruffles peynırlı yıyorum ve maraş usulu dondurmam var
ben buralardayım zaten şekerimhoşbulduk,sen de hoşgeldin
Aslı makarna yersen kilo almazsın canım kilo aldıran makarna değil ağır yağlı soslardırhehe işte size bir diyetçi gözüyle yorum
Limonum ye canım cipsleri valla kızlar ben de bugun diyetin dibine vurdum cips yedim dondurma yedim krize girdim gözüm görmedi resmen:26:
canım ben diyeti bıraktım da sabit kalmak amcım verirsem de 2 kilo vereyim yeter
ahaha aslıcan sossuz yersen 3. tabağı bile yiyebilrisin
senin de doğuma az kalmış lahesis
aslı hergun bır kutumu yughhh ...
bıde tenceredekı makarnayı yıyecekmış Allah daha cok şifa versın cnm
evet ya ben de buraya yazınca gördüm azcık tırstım48 gün kalmış o da maksimum... hayırlısı ile gelsin artık
sen neler yapıyosun,her şey yolunda mı
Kızlar hadi ben bugun yeme krizine girdim de yedim onca şeyi sizin yazdıklarınızı okuyunca yok artık dedim
limon sen ne zaman ne kadr kg verdin canım merak ettim
sağlığın iyi mi,sorun yoktur umarım.
ben de iyi diyeyim iyi olayım,iş güç derken vakit geçiyor bir şekilde,bir değişiklik yok.
canımm büyük gün geldi ... heyecanını gönülden paylaşıyorum, çok çok güzel bir düğünün olsun inşallah... hep mutlu musmutlu olun.... dualarım seninle...
Limoncum ben 15 yıldır diyetteyim desem yalan olmaz - ilk kilo almaya başladığımdan beri dikkat ederdim işte lise bitiminde 10kg fazlam vardı 62nin altına inemiyordum sonra kilo vermek için çok az yemeye başladım ama bu sefer de mahvettim metabolizmamı işte ilk kk üye olduğumda günlük açmıştım bıraktım falan son diyetime 5.takımda 13 Ocakta başladım son 1 aydır falan aynıyım zaten takıma da pek yazamadım toplamda 6kg verdim işte... şu an 76lardayım ilk hedefim 62ye inmek sonra da 55 olmak - ya benm bu ara motivasyonum düştü sen ne önerirsin nasıl başardın 10kg vermeyi?
Okyanuscum ben şu an diyetteyim zaten gerçi bugun mahvettim ayrı mevzu da işte burada da her konudan bahsedince bugunku gündemi de aslı belirledimakarnayla başladı laf döndü geldi diyete :)))
Limoncum ben 15 yıldır diyetteyim desem yalan olmaz - ilk kilo almaya başladığımdan beri dikkat ederdim işte lise bitiminde 10kg fazlam vardı 62nin altına inemiyordum sonra kilo vermek için çok az yemeye başladım ama bu sefer de mahvettim metabolizmamı işte ilk kk üye olduğumda günlük açmıştım bıraktım falan son diyetime 5.takımda 13 Ocakta başladım son 1 aydır falan aynıyım zaten takıma da pek yazamadım toplamda 6kg verdim işte... şu an 76lardayım ilk hedefim 62ye inmek sonra da 55 olmak - ya benm bu ara motivasyonum düştü sen ne önerirsin nasıl başardın 10kg vermeyi?
Okyanuscum ben şu an diyetteyim zaten gerçi bugun mahvettim ayrı mevzu da işte burada da her konudan bahsedince bugunku gündemi de aslı belirledimakarnayla başladı laf döndü geldi diyete :)))
ben de 155im ama senin zaten çok kilon yokmuş hemen önlem alıp halletmişsin maşallahCanum sürekkş gaz modu olmuyor. Önce dşyetttşm demedim sağlıkkı beslencepim dedim dışardan az yedim. Ben 56 nın altına düşmezdim en son lise 1 de falandım galiba. Hep 56-60 arasındaydım yani56 kiloyken ayrıldık bi hafta yemek çok az yedim sonra baktum kilolar gidiyo salla exi sen diyete devam et dedin hiö kısıtlamam yok ama vücuda gerrksşz şeyler az alıyorım kaçırısam da diğer öğünle telafi edşyorım öle yani ben çık memnunum birde bense boyda yok yani 160 bişeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun aslıcımmakarna aslı ve diyet
ben de 155im ama senin zaten çok kilon yokmuş hemen önlem alıp halletmişsin maşallah
afiyet olsun aslıcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?