30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

peynirli yaptım,tencerede az kaldı,onu da mı yesem o zaman

evet ya ben de buraya yazınca gördüm azcık tırstım 48 gün kalmış o da maksimum... hayırlısı ile gelsin artık

sen neler yapıyosun,her şey yolunda mı

sağlığın iyi mi,sorun yoktur umarım.
ben de iyi diyeyim iyi olayım,iş güç derken vakit geçiyor bir şekilde,bir değişiklik yok.

Kızlar hadi ben bugun yeme krizine girdim de yedim onca şeyi sizin yazdıklarınızı okuyunca yok artık dedim
limon sen ne zaman ne kadr kg verdin canım merak ettim

Kızlar hadi ben bugun yeme krizine girdim de yedim onca şeyi sizin yazdıklarınızı okuyunca yok artık dedim
limon sen ne zaman ne kadr kg verdin canım merak ettim

Canın eylül de 62 kiloyala başladım başla bıtak çok oldum 2 ay yaptım bıraktım sonra tekrar falan drrkrn şimdi 52 kiloyum. 10 kilo gitti eylükden beri işte ama öle çok sıkı yapmadım her gğn çikolatamı fakanbyedim yani. Senin hedefin ne ne zaman başladın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımm büyük gün geldi ... heyecanını gönülden paylaşıyorum, çok çok güzel bir düğünün olsun inşallah... hep mutlu musmutlu olun.... dualarım seninle...

Teşekkür ederim canım.
İnşallahh...
Allah razı olsun canım.
Senin de doğuma çok az kalmış.
Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Limoncum ben 15 yıldır diyetteyim desem yalan olmaz - ilk kilo almaya başladığımdan beri dikkat ederdim işte lise bitiminde 10kg fazlam vardı 62nin altına inemiyordum sonra kilo vermek için çok az yemeye başladım ama bu sefer de mahvettim metabolizmamı işte ilk kk üye olduğumda günlük açmıştım bıraktım falan son diyetime 5.takımda 13 Ocakta başladım son 1 aydır falan aynıyım zaten takıma da pek yazamadım toplamda 6kg verdim işte... şu an 76lardayım ilk hedefim 62ye inmek sonra da 55 olmak - ya benm bu ara motivasyonum düştü sen ne önerirsin nasıl başardın 10kg vermeyi?

Okyanuscum ben şu an diyetteyim zaten gerçi bugun mahvettim ayrı mevzu da işte burada da her konudan bahsedince bugunku gündemi de aslı belirledi makarnayla başladı laf döndü geldi diyete :)))

Son düzenleme:

Canum sürekkş gaz modu olmuyor. Önce dşyetttşm demedim sağlıkkı beslencepim dedim dışardan az yedim. Ben 56 nın altına düşmezdim en son lise 1 de falandım galiba. Hep 56-60 arasındaydım yani 56 kiloyken ayrıldık bi hafta yemek çok az yedim sonra baktum kilolar gidiyo salla exi sen diyete devam et dedin hiö kısıtlamam yok ama vücuda gerrksşz şeyler az alıyorım kaçırısam da diğer öğünle telafi edşyorım öle yani ben çık memnunum birde bense boyda yok yani 160 bişeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

makarna aslı ve diyet

ben de 155im ama senin zaten çok kilon yokmuş hemen önlem alıp halletmişsin maşallah
makarna aslı ve diyet
afiyet olsun aslıcım

Allah kolaylık versin cnm
Boy kilo orantın nasıl? Bende eskide akşamları makarna yerdim uzun zamandır akşamları yemiyorum ama kilo almaktan değilde akşamfazla kaçırınca uyuyamıyorum

İyi geceler Aslı Allah rahatlık versin

Okyanus - boy kilo orantım berbat beden kitle indeksi açısından 30lardayım yani obez sayılıyor ama ben epey azalttım birkaç kg daha verirsem obez kategorisinden çıkacağım inşallah 3kg falan kaldı
beden olarak armut tipliyim yani daha çok basen bölgemde toplanıyor fazlalıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…