- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.521
İyi geceler AslıAllah rahatlık versin
Okyanus - boy kilo orantım berbat beden kitle indeksi açısından 30lardayım yani obez sayılıyor ama ben epey azalttım birkaç kg daha verirsem obez kategorisinden çıkacağım inşallah 3kg falan kaldı
beden olarak armut tipliyim yani daha çok basen bölgemde toplanıyor fazlalıklar...
Hıımm fırsat bulursan yürüyüş yapmaya çalış cnm basenleri en iyi o eritir diye biliyorum bu konularda çok bilgili değili ama :26: işe yarar bence
evet aslında fırsat olsa süper olacak da iş-ev arası zaten yürüyorum aslında akşam saatlerine bir program yapıp yürüyüşe gitmem iyi olur da bu aralar çok halsizim canım bişey yapmak istemiyor bir de yalnız olmuyor illa bir arkadaş arıyor insan yani hava açıkken sorun değil de hava kararınca yalnız çıkmayı sevmiyorum evden
iyi geceler ben de yatsam iyi olacakEvet haklısın akşamda tek çıkılmaz gerçekten, canını sıkma halledersin sen
Ben çıkıyorum cnm iyi geceler
Günaydınlar
Huzurlu bi sabah olsunbu hafta hayaldi gerçek olacak 5 gün tatil 2 gün iş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canın eylül de 62 kiloyala başladım başla bıtak çok oldum 2 ay yaptım bıraktım sonra tekrar falan drrkrn şimdi 52 kiloyum. 10 kilo gitti eylükden beri işte ama öle çok sıkı yapmadım her gğn çikolatamı fakanbyedim yani. Senin hedefin ne ne zaman başladın
inşallah gönlüne göre biridir.. hem de diğerinden sonra görüşmeye hazırmısın anlamış olursun.. benim bir arkadasım 2-3 görüşme sonrasındakileri ancak değerlendirmeye alabilmişti cnm..Perşembe akşamına ayarladılar bakalum bakalım
Yakın da değil ama hayırlısıÖzel günün mü yakın. Genelde benim öle olur
ben de çok isterdim seni öyle görmek tuğçem.. Rabbim utandırmasın bize de fotoğraf yolla...evet canım yarın Allah'ın izni ile kına gecem var.
Dediğin gibi keyfini çıkarmak istiyorum canım. hayatta bir kere yaşanacak şeyler bunlar.
Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik. Allah utandırmasın artık.
Yanımda olmanızı isterdim gerçekten.
Çok tatlısın limonum sevdim bu düşüncenifark ettim :d hadi dinlen bakalım ah ah o sarılacak adamı hepimiz istiyoruz kuzum
ben babama kzıınca aklıma ya barışmaya vaktim olmazsa geliyo ve adama kızamıyorum
2 tabak dolusu makarna yiyorum şu anda,kilo alır mıyım
Günaydın kızlar...
Bu sabah güzel geçti :)
Dün akşam azcık şu yeni arkadaşla konuştum bu sefer hiç hayal kurmayacağım. Hayırlısı diyorum ...
sen bu hafta yatışmışsın..
bızım 4 gun ıs 3 gün tatıl
buna bıle şükür ama gerçekten.
istanbulda yağmur var bu sabah.. yağmur berekettır severım yağmuru.bsyler yıyıp calısmaya başlayacagım gene yogunum.sevıyorum sızlerı.
günaydınnn..
tugcem senın bugun en mutlu gunun kınan olacak herseyın guzel geçmesi için canım dua edicem sana keske yanında olabılseydık hıcbırseyı takma emınım kalbın kadar guzel bırgün olacak.. tadını cıkarmaya bak.
10 kilo süper canım yaa..
Yeme alışkanlığını değiştiremek gerekiyor birde spor alışkanlığını...
hergün yürüyorum. asansör kullanmamaya çalışıyorum. 5 km felan yürüyordum bir ara.. şimdi hergün olmasa da cumartesi 5km yürüyorum. pazar evde egzersiz 1 saat ... hafta içi de boş kaldıkça 5km yürüyeceğim
inşallah gönlüne göre biridir.. hem de diğerinden sonra görüşmeye hazırmısın anlamış olursun.. benim bir arkadasım 2-3 görüşme sonrasındakileri ancak değerlendirmeye alabilmişti cnm..
Yakın da değil ama hayırlısı
sana özelden yazdım cnm..Bende onu deneyeceğim birde ben hep aşık olurfum önceo açıdan iş güç karekteri zamanka öğrenmiştim. Böle tanıma fikri bile garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?