30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hıımm fırsat bulursan yürüyüş yapmaya çalış cnm basenleri en iyi o eritir diye biliyorum bu konularda çok bilgili değili ama :26: işe yarar bence

Hıımm fırsat bulursan yürüyüş yapmaya çalış cnm basenleri en iyi o eritir diye biliyorum bu konularda çok bilgili değili ama :26: işe yarar bence

evet aslında fırsat olsa süper olacak da iş-ev arası zaten yürüyorum aslında akşam saatlerine bir program yapıp yürüyüşe gitmem iyi olur da bu aralar çok halsizim canım bişey yapmak istemiyor bir de yalnız olmuyor illa bir arkadaş arıyor insan yani hava açıkken sorun değil de hava kararınca yalnız çıkmayı sevmiyorum evden

Evet haklısın akşamda tek çıkılmaz gerçekten, canını sıkma halledersin sen
Ben çıkıyorum cnm iyi geceler

hala bekar işsiz ve sağlam bi darbe yiyip erkeklere güveni kalmamış kızlar buralarda mııı? ha bide boğazını tutamıyıp sürekli rejim bozup gece gece makarna yiyenler makarnasız hayat mı geçermiş ya bi yandan da hep şişko olmak kötü tabi imdaaat bana daa

Günaydınlar
Huzurlu bi sabah olsun bu hafta hayaldi gerçek olacak 5 gün tatil 2 gün iş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen bu hafta yatışmışsın..

bızım 4 gun ıs 3 gün tatıl
buna bıle şükür ama gerçekten.
istanbulda yağmur var bu sabah.. yağmur berekettır severım yağmuru.bsyler yıyıp calısmaya başlayacagım gene yogunum.sevıyorum sızlerı.

günaydınnn..

tugcem senın bugun en mutlu gunun kınan olacak herseyın guzel geçmesi için canım dua edicem sana keske yanında olabılseydık hıcbırseyı takma emınım kalbın kadar guzel bırgün olacak.. tadını cıkarmaya bak.

10 kilo süper canım yaa..

Yeme alışkanlığını değiştiremek gerekiyor birde spor alışkanlığını...

hergün yürüyorum. asansör kullanmamaya çalışıyorum. 5 km felan yürüyordum bir ara.. şimdi hergün olmasa da cumartesi 5km yürüyorum. pazar evde egzersiz 1 saat ... hafta içi de boş kaldıkça 5km yürüyeceğim

Perşembe akşamına ayarladılar bakalum bakalım

inşallah gönlüne göre biridir.. hem de diğerinden sonra görüşmeye hazırmısın anlamış olursun.. benim bir arkadasım 2-3 görüşme sonrasındakileri ancak değerlendirmeye alabilmişti cnm..

Özel günün mü yakın. Genelde benim öle olur

Yakın da değil ama hayırlısı

ben de çok isterdim seni öyle görmek tuğçem.. Rabbim utandırmasın bize de fotoğraf yolla...

Sınav görevi almayınca öle oldu

Bencede yoksa diyet bana göre diil insanlardan aldığım tepki hoşuma gidiyo hava düzelsin yürüyüş lart small bedeb giymek çok iyi ya
Egzersiz zumba mı

Bende onu deneyeceğim birde ben hep aşık olurfum önce o açıdan iş güç karekteri zamanka öğrenmiştim. Böle tanıma fikri bile garip.

sana özelden yazdım cnm..
sanırım hem mantık hem kalp aynı anda olmuyor mu ne.. ya da bu aralar öyle denk geldi..

7 güzel adam ı izleyen varmı ben 1. bölümü izledim netden hoşuma gitti. şiirde severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…