30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

...
hoşgeldin bilmen gereken şey var şeyyyyy kem küm:18: diğer topikte dedikodunu yapmıştm lucky ile:26:

...
Lucky de söyledi. Bakacağım şimdi. İfadenizi almaya...

Amin canım teşekkür ederim.
Ediyorum her gece sizin için dua.
Canım, Allah tamamına erdirsin. Allah'ım çok mutlu olmanızı nasip eylesin inşallah.

CHALLENGER, NE GÜZEL YAZMIŞSIN CANIM YA...
Hep bunu beklemedik mi?
Ne kadar unuttum desem de bir buçuk sene sonra onun nişanlandığını duyduğum günü ve geceyi asla unutamam. Dünyanın sonu gibiydi ya... Anlatılmaz yaşanır. Onu sonsuza kadar kaybetmiştim.
Demek ki ne kadar unuttum desem de umut varmış içimde... Hayallerimde onu saklamışım demek ki.

Sonra (hiç kimse için kötülük düşünmeyen ben) o mutsuz olsun. Ona bir şey olsun. Allah cezasını versin diye bekledim hep.
Olmadı... Olmadı... Olmadı...
Olduysa da benim haberim olmadı. (ama evli mutlu çocuklu olduğunu biliyorum.)
Şu anda da (Allah'a büyük konuşmayayım ama) ona bir şey olmuş olmamış umurumda değil. Olsa ne olur olmasa ne olur?
Benin yıllarım heba oldu. Neye yarar şu saatten sonra ona bir şey olsa ya da olmasa...
Olmasın zaten, çoluğu çocuğu karısı var. Onlara yazık. Onların ne suçu var?

sana özelden yazdım cnm..
sanırım hem mantık hem kalp aynı anda olmuyor mu ne.. ya da bu aralar öyle denk geldi..

Fark ettim bende yazdım. 7 güzel adama az baktım sevdim evde kaldığım bi akşam izleyeceğim netten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merabalar hanımlar nasılsınız

bende gelebilirmiyim aranıza

Ne demek yahu. Zaten ev sahibi sayılırsın sen.

2 tabak dolusu makarna yiyorum şu anda,kilo alır mıyım
Dün akşam 2 ya da 2,5 tabak kısır yedim ben de...

canımm büyük gün geldi ... heyecanını gönülden paylaşıyorum, çok çok güzel bir düğünün olsun inşallah... hep mutlu musmutlu olun.... dualarım seninle...
Canım, sen de sağlıcakla doğur inşallah...

dondurma almadım bugün ama hemen her gün bir kutu yiyorum

bende ruffles peynırlı yıyorum ve maraş usulu dondurmam var
Ben koca yaz gelir geçer bir elin parmak sayısı kadar anca yerim dondurma. Hep bunu diyorum.
Diye diye kendime nazar edeceğim.

meraba filozofcum. benbunları bilmiyodum çok üzüldüm sabah sabah dilerim allah karşına herşeyi unutturacak birini nasip eder ve iyikide olmamış diğeriyle dersin yıllarının heba olması ne demek iyi bilirim ama şuda var ağlayanın malı gülene yaramaz
başta mutlu olurda sonradan tek tek öder tüm ahları

Onun karakteri bana tersti zaten, olsa da ben mutlu olmazdım. hep ezerdi beni.
o yüzden iyi ki olmamış ama ben de çok yalnız kaldım. Bir de yaptıkları (ailece) çok içime işledi.

Hayırlısı olsun tabii...

Günaydın kızlar..
Heyecanlıyım ve yağmur var bugün iZmirde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İstanbul da yağmurlu...

Her şey kolay olsun. Her şey gönlünce olsun Tuğçe'mmmm...

Teşekkür ederim Alonecum. Bugün güneşli olmasını isterdim ama Allah'ın taktiri. İnşallah çok güzel geçer.

Evet egzersiz zumba )

ben m. giyiyorum üst tarafım kalın benim alt taraf 38 beden
şu anda 53,900 kilom
boy desen 53 cm zaten ..,
kaldı 3 kilom

Hayatım boyunca yaptığım tek rejim bu benimde tuzsuz diyet oda mecburiyetten... hamur işi olmaması 2 hafta yeme o bile yarımcı oluyor...

5 günde 55,600 den 53,900 yaklaşık 2 kilo

Son düzenleme:

kalbinin kırıklarını en iyi şekilde saracak bi aşk bulmanı gönülden diliyorum her hayırda bi şer her şerde de bi hayır vardır en güzeli olmasıiçin yoluunun açılması gerekiyodu çıkmış hayatından iyi olmuş

Teşekkür ederim Alonecum. Bugün güneşli olmasını isterdim ama Allah'ın taktiri. İnşallah çok güzel geçer.

olsun canım öenmli olan bizim havamız hep güzel olsun güneşli olsun keeyfin yerindeyse gerisini boşver allah hiç bi zaman üstümüze kara bulutlar vermesin bugün ne yapacaktın canım gezecekmiydin

Haklısın canım. Bozmıyım moralimi. Kapalı yer zaten. Sadece bahçeden girip çıkarken ıslanırız. Bir de sevenlerim ve sevdiklerim yanımda olsun istiyorum çok.

Beklentş yok omu yazdı sen mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yazdım sırayla bir o bir ben...

arkadaşları varmış yanında iş gezisindeymiş ...

kısa bir sohbet oldu. daha sonrası için anlaştık..

canım ben sanırım Allahın şanslı kuluydum her beddua etmeye kalktıgımda en yakın dostum bana her zaman beddua dönüp dolaşıp sahıbını bulur vardır bır hıkmetı mutlaka dıye benım uzulmemı engelledı o zamanlar ılk ayrıldıgımda cok aptalca geliyordu bunları her duydugumda ama ben bunları artık ınsanlara soyluyorum.tek erkek o değil,kesınlıkle eger bıtıyorsa vardır Allahın bır hıkmetı eğer uzulursen noluyor bılıyormusun sen kaybedıyorsun hayallerınde onu buyutuyorsun.Aslında ona değerde veren,o değeride yok eden ınsan sensın.başkasına anlam vermeye kalktıgında o senın ıcın anlamlı olacak. bana bunu hep anlatan dostlarım hayatımda oldu cok şükür. ve ben kımse ıcın 1 yıl dışında vakıt kaybetmedım hep hayatımı yaşadım su akar yolunu bulur çünkü bır ınsan senın ıcın Allah doğru dıyorsa x veya y'ye sapmanıza gerek yok zaten hayat sızı aynı paralelde birleştiriyor. sadece burda ıs sana dusuyor acı cekmeyımı yoksa mutlu olmayımı seçiyorsun.
karşındakinide suçlama demekki onunda aynı paralelde birleştiği bir insan varki kaderi onunla bırleşiyor.İşte bu anlamı yok etmeyı sen uzun zamanda seçmişsin ve kendı hayatını malesef cıkmaza sokmuşsun arkana dönüp baktıgında değermiydi?
erkeklerde bunu yapıyor aslında hıc demek bu yuzden bende ınsanları bır anda cok bıraktım yarı yolda her 8 yıllıktan ayrıldıgımda neden cünkü hıc.. ya sanırım kazık yedıkce ınsan bunu anlıyor..erkekler buyuzden kendılerıne kaşar erkek sendromlu veya kaşar kız sendromlu diyor.
işte buyuzden ben sanırım bır ınsanı %100 sevemıyorum,eskısı gıbı bağlanamıyorum gözüm kör olmuyor. bunu farkına varmak sadece mesele.

geçecek canım emınım boşver yağsın demekki senın mutlulugun ıcın Allah tüm mutsuzlukları yok etmek ıcın yağmur damlaları yeryüzüne gönderiyor.
cok mutlu ol bugun

Allah razı olsun canım. Sana da olsun inşallah. Hepimiz mutlu olalım.

Evet canım, bana da anlatan bir iki kişi oldu.
Ben anlamazdım. Haklılarmış.
Evet, yıllarımı heba ettim. Neye yarardı? Hiçbir şeye...

Ben de sevemiyorum. İşte bu beni üzüyor. Yeniden aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum. Çok mu zor?

Çok güzel bir yazı.

Sevememek diye birşey yok aslında. Sevgi engel oluncak yada seçim yapılcak birşey olmuyor.

birde mantığın ne kadar çok çalışırsa aşk o kadar imkansız oluyor. derler ...

" Kalbin kendine has nedenleri vardır ki, akıl hiç bir zaman anlayamaz. "

Olucak ve Filocum... Kalp çarpar sen de duyacaksın o sesi... Kendini sev gülümse hayata

Bereket olarak düşün cnm güzel geçsin:)

merhaba kızlar nasılsınız.. hava yağışlıydı ama şimdi çok güzel güneş açtı

Olucak ve Filocum... Kalp çarpar sen de duyacaksın o sesi... Kendini sev gülümse hayata
Sağ ol canım. Amin!
Hepimize olsun inşallah. Hayırlısıyla...

LİLY86, sen ve CHALLENGER bir yerde yazmıştınız galiba... Filozof o kadar var mı? gibi yaş olarak. öyle bir şey gördüm ama şimdi bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…