30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

şu yorum kızlar ben de alıntılayım demiştim siz sormuşsnuz valla sesli koptummmmm Filozofum canım affına sığınıyorum o topiği yeni gördüm okumaya başladım da...
Nereye yazmış? Müzmin Bekarlar topiğine mi? Kaçıncı sayfaya.

aslı sen aslii olmuşsun canım. nasıl fark etmedim.

Ne kadar dikkatlisiniz. Ben de kendimi dikkatli sanırım. Hiç fark etmedim.

Çok sağol challengercım. Sayenizde moralim düzelmeye başladı. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet Cerencim ne çabuk geçti vakit. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.

Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum.

sanırım zor kı zorlugu yaşıyoruz.

Ben bir karar aldım.
Negatif olmayacaktım.

Haklısın canım, kalbimizi bozmayalım.

En güzeli o.

Ya dün daireye gittim. Evrak bakıyorum. Dolapın üzerine yazılar var bende 4-5 dolab var üzerlerinde listeler var tam bakıyorum amanın o dolabın içinden birşeyler bakıyor... Resmen dolaptan çıktı ya bende renk değiştirdim bir anda görünce.. çünkü o dolaba bakacaktım. resmen tuaflaştım onun dolabına bakacağıma yan dolaba baktım sonra çıktım. Sonra nereye gittim şu an hatırlamıyorum. :)

Ne çıktı dolaptan? Adam mı? :) Evrak mı?

Tam da yerine geldin - hoşgeldin - geçen yıla kadar işsizdim - onun haricinde hepsi bende mevcut: kilo, yalnızlık, erkeklere hemen güvenememe falan... yani seni anlayacak çok insan var burada - katıl sohbetlerimize at üzerinden şu negatif enerjiyi olur mu?

Günaydınlar
Huzurlu bi sabah olsun bu hafta hayaldi gerçek olacak 5 gün tatil 2 gün iş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh valla iyiymiş bizde de 1 mayıstan dolayı tatil 3 gün oldu

Günaydın kızlar...

Bu sabah güzel geçti :)

Dün akşam azcık şu yeni arkadaşla konuştum bu sefer hiç hayal kurmayacağım. Hayırlısı diyorum ...
Selam canım Hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah - eğer doğru kişiyse zaten ne yaparsan yap o bir şekilde karşına çıkar

Burası da yağmurlu gibi hatta klimayı açmıştık şimdi ben camı açtım soğuk geliyor ama içerisi havalansın dimi

günaydın canlar nasılsınız

inşallah hepimiz için çok güzel ve hayırlarla dolu bigün olur

ummadığımız güzelliklerle karşılaşırız inşallah
Selam Amin, Allahım hep iyilerle karşılaştırsın canım

Garipseme lütfen akışına bırak Zamanla insanın beklentileri değişiyor aşktan önce hayatın gerçekleri önemli hale geliyor - belki zamanla tanıdıkça birbirinizi seveceksiniz kimbilir

Bu alıntıyı görünce eyvah dedim:18: kızın arkasından atıp tuttuk güldük inşallah kızmaz bize diye...
İnsan bir kez sever derler ya sanırım sen de öylesin pek kolay kolay sevemiyorm ben de... Ama kimseye de ah etmem o an kızarım belki sonrasında Allah yolunu açık etsin derim hatta biliyor musun ben ağlarken bile o mutlu olsun diye dua etmişimdir bazen kendime kızıyorum çok safsın diye - ama artık akıllandım yaa acımıyorum erkeklere...

oh oh dün yeme atağı herkeste varmış bir an için oh çektim yaaa resmen krize girmiş gibiydim ama sizler makarna, kısır deyince içim rahatladı

Tamam Cerencim öyle düşünücem.

Evet Cerencim ne çabuk geçti vakit. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.

Amin canım şimdiden güzel geçmesi dileklerimle .... yanında olamasak ta kalbimiz senle.. huzurla neşeyle geçsin tadı damağında kalan bir gece olsun inşallah..

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.

Kızlar ben sizi beğenemiyorum.
Kotam dolmuş.
Siz beğenmeye devam edin.

Ay yok canım, ne kızacağım? Şakalaşıyoruz burada...

Bakma ben de "Ah!" etmeyi sevmeme rağmen ettim ama sonra da aman dedim mutlu olsun. Nasılsa benle olmayacak ailesiyle mutlu olsun.
Artık ne duamsın ne de bedduam diye bir laf var ya öyle oldum.

Kısıra dayanamam ya. Çay ile beraber 2,5 tabak kadar yedim. Pişman mıyım? Bilmiyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız.. petunya_love+, lily86, mavilimYesilim+, challenger+
petunya sen bir tarih aldın mı canım nasıl gidiyor yüzük takmak nasıl bir duygu

Canım, sen nasılsın?

iyiyim bende filozof. yorgun gibiyim bugün biraz. akşam nişanlımla bir evli arkadaşımızın evine yemeğe gitmiştik. sohbet çay kahve vs. keyifli bir akşamdı. yarın da tatil neyse ki. cuma akşamı tuğçenin düğünü varmış. :119:

benim de arkadaşımın kına gecesi var ona gideceğim. sen neler yapıyosun..

Günaydın kızlar..
Heyecanlıyım ve yağmur var bugün iZmirde.

Ayy ne güzelllll İzmir'de yağmur var Allahım rahmetini, bereketini yeni kuracağınız yuvadan eksik etmesin Tuğçeciğim

Canım senin için hayırlı değilmiş ki olmamış - bitmiş gitmiş iyi ki de gitmiş şimdi yeni ufuklara yelken açma zamanı Karşına hakkında hayırlı olan kişi en kısa zamanda çıkar inşallah

3 kilodan mı korkuyorsun Benim vermem gereken 20 kg var

Ne güzel sevdiklerin yanındaysa mutluysan varsın yağmur olsun hem belki akşam siz bahçeden girerken yağmaz

Ay canım valla herşeyi özetlemişsin
ben bazı şeyleri çok geç algıladım o da kendi kendime düşünerek - benim yanımda öyle dostlar yoktu maalesef ve atlatmam yıllar aldı
aslında birine karşı hissettiklerimiz tamamen bizim o kişiye yüklediğimiz anlamla ilgili de işte gönül de ferman dinlemiyor yani demesi kolay gibi ama içinden çıkılmaz bir durum çok bilinmeyenli denklem gibi
Ben de aşık olamam ya da hoşlansam bile tavırları bana uymuyorsa hemen soğuyabliyorum

Gerçekten gönlünü açarsan neden zor olsun ki??? Mesela senin sorunu kendime sordum acaba benim için zor mu diye evet zor çünkü ben gönlümü sınırsızca açamıyorum hatta sınırlarımı baştan koyuyorum şu şu diye beğenirsen ne ala beğenmezsen güle güle diyebiliyorum

İzliyorum.

Beyaz'ın Sertap ERENER'in şarkısına klibi harikaydı. Çok gülmüştük.
Ben de her o şarkıyı dinlediğimde aklıma beyazın sözleri geliyor

Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum.

Biz de seni seviyoruz Tuğçeciğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…