30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evet, kader kısmet değilmiş. Allah biliyor her şeyi. Rabbim bizi de kararlamıştır birine...

İşte sorun burada! Baştan sevemiyoruz. Sevsek yavaş yavaş açarız gönlümüzü... İlla bir elektrik almak lazım, bazen oluyor ama dediğim gibi o da platonik.

Ne çıktı dolaptan? Adam mı? :) Evrak mı?
Bunu beğenemedim

Ben de kısıra dayanamam o yüzden yapmıyorum Pişmanlık duyma sevdiğin şeyi yediysen bence pişman olunacak birşey yok hem ben ilk defa bu kadar rahat diyet yaparken kilo veriyorum önceleri kasardım şunu yeme bu kalorili diye ama gram bile veremezdim şimdi çok takmadan herşeyden yiyorum sana da afiyet olsun
beğenme durumuna gelince ben de beğenemiyorum izin vermiyor sistem

merhaba kızlar nasılsınız.. petunya_love+, lily86, mavilimYesilim+, challenger+
petunya sen bir tarih aldın mı canım nasıl gidiyor yüzük takmak nasıl bir duygu
İyiyim canım sen nasılsn? Ben şu an yağmur eşliğinde size yazıyorum az önce yağmur eşliğinde kayahanın seninle herşeye varım ben çalıyordu düşünün ortamın romantizmini

Hoşgeldin Petunya Sen şimdiden eşli davetlerde boy göstermye başlamışsın maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin

merhaba kızlar nasılsınız.. petunya_love+, lily86, mavilimYesilim+, challenger+
petunya sen bir tarih aldın mı canım nasıl gidiyor yüzük takmak nasıl bir duygu
Beni neden saymadın. Ben de buradayım. :)

Biz yarın çalışacağız galiba...

Erkek kardeşim nişanlanacak biz de onun telaşındayız canım.

Aynı sorundan müzdaribiz ama ben artık kendimi böyle kabul ettim aklıma yatarsa zamanla gönlüm de sevebilir düşüncesindeym
ha o elektrik de nedense hep platonik takılıyor onu da anlayabilmiş değilim:44:

İnsan kasınca kilo veremiyor...:2:

Aynı sorundan müzdaribiz ama ben artık kendimi böyle kabul ettim aklıma yatarsa zamanla gönlüm de sevebilir düşüncesindeym
ha o elektrik de nedense hep platonik takılıyor onu da anlayabilmiş değilim:44:

Hayırlısı Allah'tan Çorum yolu Mamak'tan.
oh oh kardeşine hayırlı olsun - nişan kurdelesinden yut bari
sağ ol. inanmam öyle şeylere... dalgasına yutardım önceleri, şimdi yapmıyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Alonecum. Bugün güneşli olmasını isterdim ama Allah'ın taktiri. İnşallah çok güzel geçer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aşkolsun kimsede demiyo düğünün varmış ay ne kadar güzel kimbilir nasıl duygular içindesin doyasıya yaşa bugünü hiçbişeyi dert etme içim kıpır kıpır oldu bende diyorum neden güneşli bi hava olmasını istiyo

herşey çok güzel olsun inşallah

bugün senin günün kimsenin seni üzmesine izin verme her anını mutlu geçir canım ve duan daim olsun bizede dua edermisin bizede nasip olsun

ay çok sevindim içimi kıpır kıpır yaptın

ben size kısır yaparım çayda demlerim kilo milo almazsınız bol enerji bol kahkaha alır götürür tüm kaloriyi angelin düğünü varmış bugün ne kadar sevindim içim kıpır kıpır oldu bizede nasisp olur burda takı gelinlik seçeriz inşallah

Öyle de lily senelerdir hep var birtürlü gitmiyor bu sefer 50 olucam inşallah

teşekkür ederim canım bende kahve içtim şimdi çalışacağım biraz...

Beni neden saymadın. Ben de buradayım. :)

Biz yarın çalışacağız galiba...

Erkek kardeşim nişanlanacak biz de onun telaşındayız canım.
Canım aşağıda ismi olanları yazmıştım senin görünmüyordu ben de girip çıkınca aralarda kaçırdım.. nasılsın yolundamı herşey...

Slm ben geldim
Tuğçeninin bugün düğünümu var kınasımı :26: ne güzel ne heyecanlıdır şimdi benim düğünüm olduğunu düşünüyorumda kalpten giderdim heralde

Sağ ol canım nazik davetin için, gelmiş kadar oldum.

Bu arada AMİN! inşallah darısı bize olur tez vakitte hayırlısıyla...

Canım aşağıda ismi olanları yazmıştım senin görünmüyordu ben de girip çıkınca aralarda kaçırdım.. nasılsın yolundamı herşey...
Önemli değil. İşin gırgırındayım.
İyiyim canım sağ ol.
Slm ben geldim
Tuğçeninin bugün düğünümu var kınasımı :26: ne güzel ne heyecanlıdır şimdi benim düğünüm olduğunu düşünüyorumda kalpten giderdim heralde
Darısı sana olsun hayırlısıyla...

AMİNN... cnm sağol :123:
İnş. Enkısa sürede hayırlısıyla hepimize nasip olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…