- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.581
Evet, kader kısmet değilmiş. Allah biliyor her şeyi. Rabbim bizi de kararlamıştır birine...Ayy ne güzelllll İzmir'de yağmur varAllahım rahmetini, bereketini yeni kuracağınız yuvadan eksik etmesin Tuğçeciğim
Canım senin için hayırlı değilmiş ki olmamış - bitmiş gitmiş iyi ki de gitmiş şimdi yeni ufuklara yelken açma zamanıKarşına hakkında hayırlı olan kişi en kısa zamanda çıkar inşallah
3 kilodan mı korkuyorsunBenim vermem gereken 20 kg var
Ne güzel sevdiklerin yanındaysa mutluysan varsın yağmur olsun hem belki akşam siz bahçeden girerken yağmaz
İşte sorun burada! Baştan sevemiyoruz. Sevsek yavaş yavaş açarız gönlümüzü... İlla bir elektrik almak lazım, bazen oluyor ama dediğim gibi o da platonik.Ay canım valla herşeyi özetlemişsin
ben bazı şeyleri çok geç algıladım o da kendi kendime düşünerek - benim yanımda öyle dostlar yoktu maalesef ve atlatmam yıllar aldı
aslında birine karşı hissettiklerimiz tamamen bizim o kişiye yüklediğimiz anlamla ilgili de işte gönül de ferman dinlemiyor yani demesi kolay gibi ama içinden çıkılmaz bir durum çok bilinmeyenli denklem gibi
Ben de aşık olamam ya da hoşlansam bile tavırları bana uymuyorsa hemen soğuyabliyorum
Gerçekten gönlünü açarsan neden zor olsun ki??? Mesela senin sorunu kendime sordum acaba benim için zor mu diye evet zor çünkü ben gönlümü sınırsızca açamıyorum hatta sınırlarımı baştan koyuyorum şu şu diye beğenirsen ne ala beğenmezsen güle güle diyebiliyorum
Ben de her o şarkıyı dinlediğimde aklıma beyazın sözleri geliyor
Biz de seni seviyoruz Tuğçeciğimmm
Ne çıktı dolaptan? Adam mı? :) Evrak mı?
Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.
Kızlar ben sizi beğenemiyorum.
Kotam dolmuş.
Siz beğenmeye devam edin.
Ay yok canım, ne kızacağım? Şakalaşıyoruz burada...
Bakma ben de "Ah!" etmeyi sevmeme rağmen ettim ama sonra da aman dedim mutlu olsun. Nasılsa benle olmayacak ailesiyle mutlu olsun.
Artık ne duamsın ne de bedduam diye bir laf var ya öyle oldum.
Kısıra dayanamam ya. Çay ile beraber 2,5 tabak kadar yedim.Pişman mıyım? Bilmiyorum.
İyiyim canım sen nasılsn? Ben şu an yağmur eşliğinde size yazıyorum az önce yağmur eşliğinde kayahanın seninle herşeye varım ben çalıyordu düşünün ortamın romantizminimerhaba kızlar nasılsınız.. petunya_love+, lily86, mavilimYesilim+, challenger+
petunya sen bir tarih aldın mı canım nasıl gidiyor yüzük takmak nasıl bir duygu
Hoşgeldin Petunyaiyiyim bende filozof. yorgun gibiyim bugün biraz. akşam nişanlımla bir evli arkadaşımızın evine yemeğe gitmiştik. sohbet çay kahve vs. keyifli bir akşamdı. yarın da tatil neyse ki. cuma akşamı tuğçenin düğünü varmış. :119:
benim de arkadaşımın kına gecesi var ona gideceğim. sen neler yapıyosun..
Beni neden saymadın. Ben de buradayım. :)merhaba kızlar nasılsınız.. petunya_love+, lily86, mavilimYesilim+, challenger+
petunya sen bir tarih aldın mı canım nasıl gidiyor yüzük takmak nasıl bir duygu
Biz yarın çalışacağız galiba...iyiyim bende filozof. yorgun gibiyim bugün biraz. akşam nişanlımla bir evli arkadaşımızın evine yemeğe gitmiştik. sohbet çay kahve vs. keyifli bir akşamdı. yarın da tatil neyse ki. cuma akşamı tuğçenin düğünü varmış. :119:
benim de arkadaşımın kına gecesi var ona gideceğim. sen neler yapıyosun..
Aynı sorundan müzdaribiz ama ben artık kendimi böyle kabul ettim aklıma yatarsa zamanla gönlüm de sevebilir düşüncesindeymEvet, kader kısmet değilmiş. Allah biliyor her şeyi. Rabbim bizi de kararlamıştır birine...
İşte sorun burada! Baştan sevemiyoruz. Sevsek yavaş yavaş açarız gönlümüzü... İlla bir elektrik almak lazım, bazen oluyor ama dediğim gibi o da platonik.
İnsan kasınca kilo veremiyor...:2:Bunu beğenemedim
Ben de kısıra dayanamam o yüzden yapmıyorumPişmanlık duyma sevdiğin şeyi yediysen bence pişman olunacak birşey yok hem ben ilk defa bu kadar rahat diyet yaparken kilo veriyorum önceleri kasardım şunu yeme bu kalorili diye ama gram bile veremezdim şimdi çok takmadan herşeyden yiyorum sana da afiyet olsun
beğenme durumuna gelince ben de beğenemiyorum izin vermiyor sistem
İyiyim canım sen nasılsn? Ben şu an yağmur eşliğinde size yazıyorum az önce yağmur eşliğinde kayahanın seninle herşeye varım ben çalıyordu düşünün ortamın romantizmini
Hoşgeldin PetunyaSen şimdiden eşli davetlerde boy göstermye başlamışsın maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Beni neden saymadın. Ben de buradayım. :)
Biz yarın çalışacağız galiba...
Erkek kardeşim nişanlanacak biz de onun telaşındayız canım.
Hayırlısı Allah'tan Çorum yolu Mamak'tan.Aynı sorundan müzdaribiz ama ben artık kendimi böyle kabul ettim aklıma yatarsa zamanla gönlüm de sevebilir düşüncesindeym
ha o elektrik de nedense hep platonik takılıyor onu da anlayabilmiş değilim:44:
sağ ol. inanmam öyle şeylere... dalgasına yutardım önceleri, şimdi yapmıyorum.oh oh kardeşine hayırlı olsun - nişan kurdelesinden yut bari
İnsan kasınca kilo veremiyor...:2:
Ben hiç diyet yapmadım. Hep çok zayıftım.
Bunu 15 yıl sonra idrak edebildim çok şükür...
Teşekkür ederim Alonecum. Bugün güneşli olmasını isterdim ama Allah'ın taktiri. İnşallah çok güzel geçer.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunu beğenemedim
Ben de kısıra dayanamam o yüzden yapmıyorumPişmanlık duyma sevdiğin şeyi yediysen bence pişman olunacak birşey yok hem ben ilk defa bu kadar rahat diyet yaparken kilo veriyorum önceleri kasardım şunu yeme bu kalorili diye ama gram bile veremezdim şimdi çok takmadan herşeyden yiyorum sana da afiyet olsun
İyiyim canım sen nasılsn? Ben şu an yağmur eşliğinde size yazıyorum az önce yağmur eşliğinde kayahanın seninle herşeye varım ben çalıyordu düşünün ortamın romantizmini
Hoşgeldin PetunyaSen şimdiden eşli davetlerde boy göstermye başlamışsın maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ayy ne güzelllll İzmir'de yağmur varAllahım rahmetini, bereketini yeni kuracağınız yuvadan eksik etmesin Tuğçeciğim
Canım senin için hayırlı değilmiş ki olmamış - bitmiş gitmiş iyi ki de gitmiş şimdi yeni ufuklara yelken açma zamanıKarşına hakkında hayırlı olan kişi en kısa zamanda çıkar inşallah
3 kilodan mı korkuyorsunBenim vermem gereken 20 kg var
Ne güzel sevdiklerin yanındaysa mutluysan varsın yağmur olsun hem belki akşam siz bahçeden girerken yağmaz
Ne çıktı dolaptan? Adam mı? :) Evrak mı?
o çıktı Filozof :) kafası içerdeymiş ben görmedim tam dolaba doğru gidiyordum benim renk değişti o da gördü yandan baktı ben arkasına geçtim çok saçma yaptım aslında..
teşekkür ederim canım bende kahve içtim şimdi çalışacağım biraz...Bunu beğenemedim
Canım aşağıda ismi olanları yazmıştım senin görünmüyordu ben de girip çıkınca aralarda kaçırdım.. nasılsın yolundamı herşey...Beni neden saymadın. Ben de buradayım. :)
Biz yarın çalışacağız galiba...
Erkek kardeşim nişanlanacak biz de onun telaşındayız canım.
Sağ ol canım nazik davetin için, gelmiş kadar oldum.ben size kısır yaparım çayda demlerim kilo milo almazsınız bol enerji bol kahkaha alır götürür tüm kaloriyiangelin düğünü varmış bugün ne kadar sevindim içim kıpır kıpır oldu bizede nasisp olur burda takı gelinlik seçeriz inşallah
Önemli değil. İşin gırgırındayım.Canım aşağıda ismi olanları yazmıştım senin görünmüyordu ben de girip çıkınca aralarda kaçırdım.. nasılsın yolundamı herşey...
Darısı sana olsun hayırlısıyla...Slm ben geldim
Tuğçeninin bugün düğünümu var kınasımı :26: ne güzel ne heyecanlıdır şimdi benim düğünüm olduğunu düşünüyorumda kalpten giderdim heralde
Sağ ol canım nazik davetin için, gelmiş kadar oldum.
Bu arada AMİN! inşallah darısı bize olur tez vakitte hayırlısıyla...
Önemli değil. İşin gırgırındayım.
İyiyim canım sağ ol.
Darısı sana olsun hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?