- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.601
AMİNN... cnm sağol :123:
İnş. Enkısa sürede hayırlısıyla hepimize nasip olsun
Baattin:Aşktan ölenlerin sayısı, ishalden ölenlerin sayısından az.. Hayat daha büyük dertlerle dolu akıllı olun...
Ben de senin imzana bayılıyorum.Filozofum imzan çok güzel ...
Evet cümlede çok hoş
Ben de senin imzana bayılıyorum.
İnşirah suresini bol bol okumak lazım, başladım bakalım hayırlısıyla...
İnşirah suresini ne için okuyorsun :26:
Ferahlamak için canım. Rabbim kolaylık nasip etsin. Yüreğimizi ferahlatsın inşallah.İnşirah suresini bol bol okumak lazım, başladım bakalım hayırlısıyla...
İnşirah suresini ne için okuyorsun :26:
Bunu beğenemedim
Hoşgeldin PetunyaSen şimdiden eşli davetlerde boy göstermye başlamışsın maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ferahlamak için canım. Rabbim kolaylık nasip etsin. Yüreğimizi ferahlatsın inşallah.
Öyle değil mi kızlar? İnşirah suresi bunun için okunuyor. :26:
hoşbulduk lilycim, evet aynen öyle oldu. hatta arkadaşımızın kızı ve sonradan gelenlerin çocukları vardı.. ''herkes çoluk çocuk sahibi'' diyerek şakalaştık gülüştükteşekkür ederim amin allah isteyen herkese nasip etsin.
filozof; senin imzan ve suskun'un imzası çok güzel.. kardeşini de tebrik ediyorum bu arada.. hayırlı uğurlu olsun inş.
Hoş geldin petunyacım...
hoşbulduk mavili, nasılsın görüşmeyeli :26:
sağ ol canım. Allah razı olsun.filozof; senin imzan ve suskun'un imzası çok güzel.. Kardeşini de tebrik ediyorum bu arada.. Hayırlı uğurlu olsun inş.
duanın anlamı gibi sıkıntının arkasında ferahlık vardır. Allah sığın ve inan o sana yeter.... Ne niyetle olursan oku.. Dua önemlii
aaa! Bugün mü ya? Ben kına gecesi yarın zannediyorum. :26:tuğçe; bu akşam çok eğleneceksin, herşey çok güzel olacak. Melek gibi bir gelin olacaksın inş. CanımYağmur iyidir, berekettir.
Ferahlamak için canım. Rabbim kolaylık nasip etsin. Yüreğimizi ferahlatsın inşallah.
Öyle değil mi kızlar? İnşirah suresi bunun için okunuyor. :26:
sağ ol canım. Allah razı olsun.
aaa! Bugün mü ya? Ben kına gecesi yarın zannediyorum. :26:
Kontorole gittim aslında yine işitme testine girdim. eh işde biraz düzelmiş ama böyle giderse bir iğne vurulcam malesef kortizon iğnesi olacak oda((
15 gün sonra felan kontrolde düzelme aynı ise bu sefer iğne olucam
sağ ol canım. Allah razı olsun.
aaa! Bugün mü ya? Ben kına gecesi yarın zannediyorum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?