30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İnşirah suresini bol bol okumak lazım, başladım bakalım hayırlısıyla...

İnşirah suresini ne için okuyorsun :26:
Ferahlamak için canım. Rabbim kolaylık nasip etsin. Yüreğimizi ferahlatsın inşallah.

Öyle değil mi kızlar? İnşirah suresi bunun için okunuyor. :26:

Bunu beğenemedim

Hoşgeldin Petunya Sen şimdiden eşli davetlerde boy göstermye başlamışsın maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin

hoşbulduk lilycim, evet aynen öyle oldu. hatta arkadaşımızın kızı ve sonradan gelenlerin çocukları vardı.. ''herkes çoluk çocuk sahibi'' diyerek şakalaştık gülüştük teşekkür ederim amin allah isteyen herkese nasip etsin.

Ferahlamak için canım. Rabbim kolaylık nasip etsin. Yüreğimizi ferahlatsın inşallah.

Öyle değil mi kızlar? İnşirah suresi bunun için okunuyor. :26:

Duanın anlamı gibi sıkıntının arkasında ferahlık vardır. Allah sığın ve inan o sana yeter.... ne niyetle olursan oku.. dua önemlii

filozof; senin imzan ve suskun'un imzası çok güzel.. kardeşini de tebrik ediyorum bu arada.. hayırlı uğurlu olsun inş.

Hoş geldin petunyacım...

TUĞÇE; bu akşam çok eğleneceksin, herşey çok güzel olacak. melek gibi bir gelin olacaksın inş. canım yağmur iyidir, berekettir.

hoşbulduk mavili, nasılsın görüşmeyeli :26:

Kontorole gittim aslında yine işitme testine girdim. eh işde biraz düzelmiş ama böyle giderse bir iğne vurulcam malesef kortizon iğnesi olacak oda ((

15 gün sonra felan kontrolde düzelme aynı ise bu sefer iğne olucam

filozof; senin imzan ve suskun'un imzası çok güzel.. Kardeşini de tebrik ediyorum bu arada.. Hayırlı uğurlu olsun inş.

sağ ol canım. Allah razı olsun.

duanın anlamı gibi sıkıntının arkasında ferahlık vardır. Allah sığın ve inan o sana yeter.... Ne niyetle olursan oku.. Dua önemlii

tuğçe; bu akşam çok eğleneceksin, herşey çok güzel olacak. Melek gibi bir gelin olacaksın inş. Canım Yağmur iyidir, berekettir.

aaa! Bugün mü ya? Ben kına gecesi yarın zannediyorum. :26:

sağ ol canım. Allah razı olsun.

aaa! Bugün mü ya? Ben kına gecesi yarın zannediyorum. :26:

geçmiş olsun mavili.. dikkat et ihmal etme kendini Filozof, kına bu akşam canım. genelde bir gece önce olur ama iki gece önce de yapan var yorgunluk olmasın diye.. topikçek kınaya gitsek keşke

kınayı getir aneeeyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…