30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

öylemi ferahlamak içinse bende okuyim :)
oku canım. Yer gök dua üstüne...

bugün kınası var bende öyle biliyorum.. Melekcan inşallah ayağı uğur getirir topik sahibi olarak yuvadan uçacak sırayla olur herkes mutlu olur inşallah...
inşallah canım.

Sana da geçmiş olsun.

ay nerede? Gidebilsek keşke.

Benimde üst taraf fazla göğüs bölgesi :-( ve göbek bacak basen yok.
İyi olmuş detoks givi bişi olacak. İnş iyileşirsin de keyiften yemezsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdi Çorum Mamak derken nasibin oralardan çıkarmış - bak hatırlatırım o zaman bu sözü

Ben de çok zayıftım bir zamanlar taaaa 15-16 yıl önce...
Ayyy! Allah bilir Lily86 , belli mi olur.

Benim kollar bacaklar çok değil.
Sadece göbek kalça = simit biraz.

inşallah canım o günleride görürüz. angel gelsede heycanını paylaşsa bizde mutlu olurduk çok özendim çooook

patisinin altına ismimizi yazsaydı keşke

angeli almayalım artık atalım onu dışarı onun kocası var yalnız değil

hayırlısı bakalım nasip kısmet...
kısır için de sağol valla süper olurdu zaten kısır çay bahane sohbet şahane dimi

Öyle de lily senelerdir hep var birtürlü gitmiyor bu sefer 50 olucam inşallah
ben de çok istiyorum 50lileri görmeyi inşallah oluruz yaaa - ben bu ara gelgitlerdeyim pek motivasyonum yok gibi diyet konusunda

o çıktı Filozof :) kafası içerdeymiş ben görmedim tam dolaba doğru gidiyordum benim renk değişti o da gördü yandan baktı ben arkasına geçtim çok saçma yaptım aslında..
kız o kimmmmm?????:44:

teşekkür ederim canım bende kahve içtim şimdi çalışacağım biraz...
kolay gelsin ceren

Slm ben geldim
Tuğçeninin bugün düğünümu var kınasımı :26: ne güzel ne heyecanlıdır şimdi benim düğünüm olduğunu düşünüyorumda kalpten giderdim heralde
hoşgeldin bugun Tuğçe'nin kınası var ağlatacaklar kızımızı

Baattin:Aşktan ölenlerin sayısı, ishalden ölenlerin sayısından az.. Hayat daha büyük dertlerle dolu akıllı olun...
Haha

Çok şükür

heyecan var tabii.. ama düğüne daha zaman var. Ekim ayında olucak kısmetse liliy; bende şuan sakinlik ve huzur var. Rabbime şükrediyorum onu karşıma çıkardığı ve bu günleri gösterdiği için... düşündükçe içime içime huzur doluyor. heyecanda tabii

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın sonra yine görüşürüz

o arkadaşımın eşinin arkadaşı. tanıştırıldık bir kça defa konuştuk. yeni nişandan ayrılmış... bende arkadaşıma benimkinden bahsetmiştim. eşi de beni tanır bahsetmiş tanıştıralım demişler işde öyle başladı... sonu ne olur bilinmez... sadece arkadaşlık da kalabilir... ilerleyebilirde..

ne güzel petunyacım....

Daimi mutluluk seninle olsun tatlım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…