- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.621
Bugün kınası var bende öyle biliyorum.. Melekcan inşallah ayağı uğur getirir topik sahibi olarak yuvadan uçacak sırayla olur herkes mutlu olur inşallah...
oku canım. Yer gök dua üstüne...öylemi ferahlamak içinse bende okuyim :)
inşallah canım.bugün kınası var bende öyle biliyorum.. Melekcan inşallah ayağı uğur getirir topik sahibi olarak yuvadan uçacak sırayla olur herkes mutlu olur inşallah...
ay nerede? Gidebilsek keşke.geçmiş olsun mavili.. Dikkat et ihmal etme kendiniFilozof, kına bu akşam canım. Genelde bir gece önce olur ama iki gece önce de yapan var yorgunluk olmasın diye.. Topikçek kınaya gitsek keşke
Kınayı getir aneeeyyyyy
oku canım. Yer gök dua üstüne...
inşallah canım.
Sana da geçmiş olsun.
ay nerede? Gidebilsek keşke.
evet mavili inşallah hepimiz sırayla mesud olalım
Şimdi Çorum Mamak derken nasibin oralardan çıkarmış - bak hatırlatırım o zaman bu sözüHayırlısı Allah'tan Çorum yolu Mamak'tan.sağ ol. inanmam öyle şeylere... dalgasına yutardım önceleri, şimdi yapmıyorum.
Ben hiç diyet yapmadım. Hep çok zayıftım.
Artık 5 - 6 kg fazlam var.
Evet egzersiz zumba)
ben m. giyiyorum üst tarafım kalın benim alt taraf 38 beden
şu anda 53,900 kilom
boy desen 53 cm zaten ..,
kaldı 3 kilom
Hayatım boyunca yaptığım tek rejim bu benimde tuzsuz diyetoda mecburiyetten... hamur işi olmaması 2 hafta yeme o bile yarımcı oluyor...
5 günde 55,600 den 53,900 yaklaşık 2 kilo
ben yazdım sırayla bir o bir ben...
arkadaşları varmış yanında iş gezisindeymiş ...
kısa bir sohbet oldu. daha sonrası için anlaştık..
Ayyy! Allah bilir Lily86 , belli mi olur.Şimdi Çorum Mamak derken nasibin oralardan çıkarmış - bak hatırlatırım o zaman bu sözü
Ben de çok zayıftım bir zamanlar taaaa 15-16 yıl önce...
Benim kollar bacaklar çok değil.Benimde üst taraf fazla göğüs bölgesi :-( ve göbek bacak basen yok.
İyi olmuş detoks givi bişi olacak. İnş iyileşirsin de keyiften yemezsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşte by benim küçüklüğüm
Okul çok yordu bugğn benş ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağ ol canım nazik davetin için, gelmiş kadar oldum.
Bu arada AMİN! inşallah darısı bize olur tez vakitte hayırlısıyla...
Önemli değil. İşin gırgırındayım.
İyiyim canım sağ ol.
Darısı sana olsun hayırlısıyla...
hayırlısı bakalım nasip kısmet...ben size kısır yaparım çayda demlerim kilo milo almazsınız bol enerji bol kahkaha alır götürür tüm kaloriyiangelin düğünü varmış bugün ne kadar sevindim içim kıpır kıpır oldu bizede nasisp olur burda takı gelinlik seçeriz inşallah
ben de çok istiyorum 50lileri görmeyi inşallah oluruz yaaa - ben bu ara gelgitlerdeyim pek motivasyonum yok gibi diyet konusundaÖyle de lily senelerdir hep var birtürlü gitmiyorbu sefer 50 olucam inşallah
kız o kimmmmm?????:44:o çıktı Filozof :) kafası içerdeymiş ben görmedim tam dolaba doğru gidiyordum benim renk değişti o da gördü yandan baktı ben arkasına geçtim çok saçma yaptım aslında..
kolay gelsin cerenteşekkür ederim canım bende kahve içtim şimdi çalışacağım biraz...
hoşgeldinSlm ben geldim
Tuğçeninin bugün düğünümu var kınasımı :26: ne güzel ne heyecanlıdır şimdi benim düğünüm olduğunu düşünüyorumda kalpten giderdim heralde
HahaBaattin:Aşktan ölenlerin sayısı, ishalden ölenlerin sayısından az.. Hayat daha büyük dertlerle dolu akıllı olun...
Çok şükür
İnşirah - ferahlık için okunur canım - ayette Rabbim Peygamberimize atfen şöyle buyurur : Rabbin senin göğsünü açıp gönlünü ferahlatmadı mı? Sen kimsesizken sana sahip çıkmadı mı? Her zorlukla birlikte muhakkak ki kolaylık vardır o yüzden sen de Rabbini an" yani aklımda mealinden kaldığı kadarıyla yazdım tabii eksiklerim vardır :44: Önce Rabbimin sonra da sizin affınıza sığınıyorumBen de senin imzana bayılıyorum.
İnşirah suresini bol bol okumak lazım, başladım bakalım hayırlısıyla...
İnşirah suresini ne için okuyorsun :26:
Allah size de nasip etsin hayırlı güzel evlatlarınız olsun - mutlu huzurlu yuvanız daim olur inşallah - az kaldı senin düğüne de, heyecan durumları nasıl?hoşbulduk lilycim, evet aynen öyle oldu. hatta arkadaşımızın kızı ve sonradan gelenlerin çocukları vardı.. ''herkes çoluk çocuk sahibi'' diyerek şakalaştık gülüştükteşekkür ederim amin allah isteyen herkese nasip etsin.
Haha her işte bir "hayır" var
Geçmiş olsun mavilim neyin vardı?Kontorole gittim aslında yine işitme testine girdim. eh işde biraz düzelmiş ama böyle giderse bir iğne vurulcam malesef kortizon iğnesi olacak oda((
15 gün sonra felan kontrolde düzelme aynı ise bu sefer iğne olucam
Hadi bakalım hayırlısı hepimiz içinBugün kınası var bende öyle biliyorum.. Melekcan inşallah ayağı uğur getirir topik sahibi olarak yuvadan uçacak sırayla olur herkes mutlu olur inşallah...ben 1 yıl sonrasına niyetlendim bakalım o zamana kadar biri çıkacak mı?
Ay ben de bu kınayı getir aneyde dayanamam ki çok ağlak biri değilimdir ama sanırım anneden de uzak olunca böyle ağıtlar ağır geliyorgeçmiş olsun mavili.. dikkat et ihmal etme kendiniFilozof, kına bu akşam canım. genelde bir gece önce olur ama iki gece önce de yapan var yorgunluk olmasın diye.. topikçek kınaya gitsek keşke
kınayı getir aneeeyyyyy
ne yiyosun kız?
ah o simit yok muAyyy! Allah bilir Lily86 , belli mi olur.
Benim kollar bacaklar çok değil.
Sadece göbek kalça = simit biraz.basen eriyor o gitmiyor - pantolonlar simit kısmı olduğundan olmuyor of of kanayan yaram
İnşirah - ferahlık için okunur canım - ayette Rabbim Peygamberimize atfen şöyle buyurur : Rabbin senin göğsünü açıp gönlünü ferahlatmadı mı? Sen kimsesizken sana sahip çıkmadı mı? Her zorlukla birlikte muhakkak ki kolaylık vardır o yüzden sen de Rabbini an" yani aklımda mealinden kaldığı kadarıyla yazdım tabii eksiklerim vardır :44: Önce Rabbimin sonra da sizin affınıza sığınıyorum
Allah size de nasip etsin hayırlı güzel evlatlarınız olsun - mutlu huzurlu yuvanız daim olur inşallah - az kaldı senin düğüne de, heyecan durumları nasıl?
[/B][/SIZE][/COLOR]
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın sonra yine görüşürüz
heyecan var tabii.. ama düğüne daha zaman var. Ekim ayında olucak kısmetseliliy; bende şuan sakinlik ve huzur var. Rabbime şükrediyorum onu karşıma çıkardığı ve bu günleri gösterdiği için... düşündükçe içime içime huzur doluyor. heyecanda tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?